View tracker

Hej! 
Tyvärr har jag halkat efter med bloggen de senaste veckorna. Riktigt tråkigt eftersom jag egentligen känner att jag vill blogga, men tiden räcker inte riktigt till. Kursen jag läser den här terminen (Retorik) är den mest krävande jag har läst på universitetet hittills. Vilket betyder att all ägnas till att studera. När jag inte är i skolan prioriteras självklart familjen. Det är fullt upp på alla plan just nu. Skola, jobb, familj vänner osv. Framöver väntar en massa roligheter: Winnerbäckkonstert, Elviras 2-årsdag, jag fyller 25 år med mera. Jag kommer att lägga bloggen på is fram till jul och sen får jag se vad jag väljer att göra med den efter det. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Gammal bild på min lilla donna 

​Efter en tre månader hemma så är Elvira tillbaka på förskolan igen. Tanken var att hon skulle ha inskolningstider mellan 13.00-16.00 den här veckan, men redan i tisdags så testade vi att lämna henne själv då både vi och pedagogerna tyckte att det kändes bra. Även om hon har varit lite småpipig vid lämning så har det ändå funkat bra. Idag har hon varit där en heldag vilket innebär att hon både ätit lunch samt sovit middag. Vi är så stolta över henne att hon har tagit den här omställningen så bra. Den absolut största omställningen för henne är att gården är mycket större, det är större lokler inomhus och att det finns en avdelning med äldre barn.

Förskolan är helt nybyggd så Elvira är alltså den första kullen som går där. Det är fortfarande mycket kvar som ska fixas, så det känns lite halvdant. I slutändan tror jag ändå att det kommer bli hur bra som helst. Kul med nytt och fräscht. 

Nu är nästan alla kläder namnmärkta. Jag gjorde det lätt för mig och beställde färdiga namnlappar från filurnamnlappar. Väldigt smidigt att bara sätta på, man behöver inte ens stryka med strykjärn! Jag har namnmärkt alltifrån ytterkläder, skor till strumpor. Allt för att förhoppningsvis bli av med så lite saker som möjligt. Likes

Comments

View tracker

Idag väckte vi lillskruttan vid kl 7. Detta för att hon ska kunna sova lite tidigare än vanligt idag. Eftersom det är många som ska skolas in på förskolan så har pedagogerna delat upp det i förmiddag och eftermiddagstider. Elvira är i eftermiddagsgruppen, vilket betyder att hon ska vara där mellan 13.00-16.00. Därmed hoppas jag att hon ska kunna sova innan vi går dit.

Jag har skola idag kl. 10.00-12.00 och Petter ska till sjukgymnasten så Elvira ska få vara hos Fredrica på förmiddagen. Så mysigt för henne!

  • 2047 readers

Likes

Comments

Senaste tillskottet i Elviras garderob, den absolut finaste och skönaste kombon från Mini Rodini. Tröjan är inhandlad på Minilove i Örebro, mössan och leggingsen från Oii Design.

Älskar att Minilove har Mini Rodini så man kan klämma och känna på plaggen. Samtliga plagg är så mjuka och sköna så att man själv vill äga ett plagg därifrån. Det var väldigt svårt att välja vilken tröja jag skulle ta, men tillslut föll valet på grävlingarna. Tyckte att de var lite coola. Dessutom älskar Elvira alla kläder med djurtryck så det är ju perfekt. Nöjd mamma och nöjd Elvira.

  • 2069 readers

Likes

Comments

Våra eftermiddagar spenderas gärna inne på Elviras rum med lite fika. Idag blev det piggelin! Den här lilla donnan har växt så otroligt mycket på kort tid. Jag tycker att hon lär sig nya saker varje dag. Framförallt har hon börjat att prata jättemycket. Nu börjar hon att snappa upp allt man säger och härmar gärna. Nu kan hon lägga ihop ord vilket är grymt roligt.

Elviras tröja är från Mini Rodini, memorylane. En riktig favorit.

  • 2126 readers

Likes

Comments

När Elvira får bestämma outfit själv blir det randigt från POP och skor från Kavat. Skorna är en smidig sneakers som är lätt att sätta på och den sitter som ett smäck. Snygg och lekvänlig! Det bästa är att man kan tvätta den i maskin i 30 grader. Hur bra?

  • 2128 readers

Likes

Comments

Då är vardagen igång igen. Jag började skolan igen i måndags och nu på måndag börjar Elvira förskolan. Så spännande med en helt ny förskola. Jag har en känsla att det kommer att bli toppen. Nu har Elvira varit hemma nästan tre månader från förskolan så hon längtar nog efter att få börja igen.

  • 2127 readers

Likes

Comments

Kumlabadet med mina absoluta favoriter!

  • 2128 readers

Likes

Comments

​Jag har hittat den perfekta 2-årspresenten till Elvira, en sparkcykel med hennes största favorit Bing. Jag och Petter har letat överallt i Sverige efter Bing leksaker utan resultat. Så idag surfade jag runt lite och hittade en hel del på Amazon samt en annan brittisk webbshop. Sparkcykeln kostade 200:- inklusive frakt till Sverige. När Elvira såg bild på den sa hon: Ha den! Sen blev hon helt lyrisk. Så klart mammas tjej ska ha den. 

Likes

Comments