Detta är den längsta dagen under hela veckan men även den näst sista skoldagen innan höstlovet, vi är till skillnad från många andra lediga på fredag!
Imorse hade vi biologi och nu blir det sällskapsdjur i 3 timmar, tagga!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja denna tisdagen blev bra trots en enda lektion, idag har Lucky även fått en ny sele pch han är så fin i den!<3

Likes

Comments

Det här med tisdagar förstår inte riktigt meningen egentligen, har en enda lektion på hel dagen och detta är naturbruk, det ämnet vi nog gått igenom minst av... sen har vi just denna tisdagen, denna dag då man inte mår bara någonstans, ska man stanna hemma eller ska man till skolan och jobb? Valet är jobbigt när man mår såhär...
Ska man vara hemma och vila så att man orkar med resten av veckan eller ska man dra dig och riskerar morgondagen med allt vad det innebär?

Coffee beskriver på en enda bild hur denna dagen känns...

Likes

Comments

Japp av 3 matcher så har vi förlorat två stycken med 3-4... detta börjar bli irriterande faktiskt men vi tar nya tag, vi har mycket att jobba vidare på! Men vi ska fixa det här, vi ska hålla oss kvar i div 1!
Igår spelade vi mot Vöikers och matchen slutade just 3-4 jag fick matchens lirare men förbannad det var jag och är fortfarande för jag vet att vi kan bättre!

Likes

Comments

Idag var en av de bästa skoldagarna på evighet, idag åkte vi och hälsade på border terrier valpar på 6 veckor, oj vad mysiga och oj vad energi de har nu! Hade lätt kunnat ta med en hem om det inte hade varit så att vi redan hade haft två älskade hundar hemma<3

Likes

Comments

Denna helgen har varit den bästa på länge den började perfekt med Grace tillsammans med Moa, fy vad kul vi hade det! Sen fortsatte den med match mot Oskarshamn i går tyvärr blev det förlust med 4-3 men vi gjorde en bra match ändå!
Idag har även den varit bra, Hundkurs mellan 9-11 och oj vad mycket man lärde sig! Efter denna Hundkurs åkte jag hem till Lucky för att träna lite och oj vad bra det gick lyssnade riktigt bra på vad jag sa, jag är en stolt matte!

Men nu taggar man skola imorgon, det blir förhoppningsvis en bra vecka!

Likes

Comments

Japp nu är Coffee röntgad och ögonlyst och resultaten har kommit det blev:
HD A
Ed 0
Patella UA
Ögonlysning UA
Vilket är det bästa resultaten hunden kan få, så nu behöver vår älskling bara fylla två sen är han ute för avel, vi är så otroligt glada och detta ska firas!

Likes

Comments

Visst finns det inget bättre än en ledig måndag? Och en ledig tisdag? Det är så härligt att vara hemma och vila idag! Men vad ska man göra en sån här dag? Ja du idag har jag inte gjort mycket men planen är att dra till sjön med Lucky en runda och fika lite och bara mysa hela dagen!

Likes

Comments

​Alltså denna dag, en söndag, vanligtvis den drygaste dagen i veckan eftersom dagen därpå är måndag som vanligtvis innebär skola, men det gör det inte denna gång då vi har studiedag måndag och tisdag! Så idag blir nog en bra dag, ska snart in till stan och fixa mer mat och godis till Lucky sen är det dags att dra till sjön och se vad han säger om det. Sen får vi se vad som mer händer under dagen, hoppas att nån vill hitta på nåt. 

Nu ska lilla jag ringa några samtal återkommer senare idag! 

Hej svejs leverpastej :*

Likes

Comments

Ja det där kvalet kunde gått bättre, vi förlorade två matcher och vann en, men alla matcherna var jämna trots att vi mötte lag från högre divisioner, så vi ska vara nöjda ändå! 

Likes

Comments