godmorgon :D 

Detta är den bästa morgonen på länge, jag kan äntligen andas igen wiiiho :D förkylningen är snart besegrad.

Jag har haft feber, förkylning, ont i huvudet och en jävla hosta och sen för att toppa det hela så har jag haft  grymt ont i ryggen i 3 veckor så  jag är lite trött på det och hoppar därför av glädje nu när jag ser lite ljus i tunneln.

Jag ska till en kiropraktiker imorgon och "fixa" ryggen ( wish me luck )

Snart kommer Beck hit och hälsar på mig och Moffsan och sen ikväll ska vi hem till martin, maria och deras lilla vovve :D 
Höll ju nästan på att glömma..... Vi åker till ITALIEN om mindre än en vecka!!!! ahhhh jag dör lite, äntligen Italien <3

 

L'Italia qui veniamo!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud vad jag är lycklig med dig, du är den bästa i hela världen och jag älskar dig galet mycket <3

Det finns ingen som du, ingen som kan få mig att le som du får mig att göra.

Jag älskar dig 3 varv runt månen och tillbaka Bobi <3

 

Likes

Comments

Jag tittar på en video på datan då Edvin sticker fram huvudet bakom skärmen och utbrister:

Edvin: Vem är det? vem är det? vem är hon? hallå vem är hon?

Jag: MEH INTE FAN VET JAG, EN BLOGGARE!!!

Edvin: WOOW du behöver inte bli så sur.

Jag: men konstigt när du frågar ( men förvrängd röst ) vem är det? vem är det? vem är hon? VEM är hon? vavava vem är det DÅÅÅEEE 1000000 gånger!! åhhhh.

 

Nu är han lite arg på mig för att jag skrattar när han skäller lite på mig, i just cant help myself :/ 

 

Likes

Comments

halli hallå ;D

Idag har jag och baby 10 månader tillsammans, grattis till oss.

Det har varit 10 grymma månader av mycket kärlek och mys <3 Vi ska fira genom att gå på bio ( som vi gjorde på vår första dejt ) Innan bion ska vi äta LCHF tacogratäng som baby har lagat och mysa en massa med Mowit. I love my little puppy and i love my man <3

Likes

Comments

Hello peaple ;D 

Mowit och jag ligger i denna stund i soffan och myser efter en god frulle :D imorgon är det en vecka sen hon kom hem och allt går super bra <3

Jag och Edvin jobbar ju så pass bra tiden så hon behöver max vara hemma 3,5 timmar sj dom dagarna vi båda jobbar och det verkar inte störa henne allt för mycket du hon än sålänge inte gjort någon "olycka" och Edvin har hittar henne sovandes i sin säng.

Jag ska jobba extra i helgen och Edvin ska till göteborg med sin bror så beckis och mamma kommer och hämtar Mowit och passar henne under tiden :D sen på söndag drar jag Edvin och Beckis till ullared och shoppar loss lite.

 

Likes

Comments

Hallå bloggen, whats up? du och jag har ju haft lite semester ifrån varandra och det var behövligt, dont you think?

Jag och baby kom hem från grekland igår glada kärleksfulla och några nyanser brunare :D. Vi har haft en awsome vecka med awsome väder och vi har solat och badat varje dag vill jag be att få tala om ( regnat i sverige ju ). 

Nu är det tlllbaka till verkligheten igen, men först imorgon. Idag ska Brita begravas och det måste ju vara höjden av overklighet :/ Male ska följa med mig och ta ett sista farväl <3

Lite happy news är att Mowit snart får komma hem till oss <3 wiho

 

 

Likes

Comments

Tjingeling :D

Här har det varit tyst ett tag nu, hmm.. har jobbat, pluggat, tränat och helt enkelt inte orkat blogga.

Idag har jag gjort nya naglar på både fingrar och tår så nu är dom sommarfina inför GREKLAND!!! 4 dagar kvar till sol, värme, drinkar, mys, fest och ledighet wiieee..

Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis så ska dagen spenderas på stranden med sambon på ena sidan och mina studier på andra och gärna en glass eller två till det ;P 

 

Likes

Comments

Mina vänner, min sambo och min familj är dom bästa i hela världen, utan er vore jag inget <3

Jag har varit ledig i 3 dagar nu och det har varit så skönt att bara få vara.

 

Jag och Olivia gick lite bananas igår när vi pratade om franska bulldogar. Vi kom fram till att jag inte vill ha en hund utan jag SKA ha en hund och helst NUUUU!!!! hahahaha.

Skickade lite mail till några uppfödare och fick genast en massa svar.

Jag och baby satt hela kvällen och tittade på en massa små bebisar och klurade på om vi skulle ha med eller utan stamtavla? hane eller hona? svart/vit, vit eller någon annan färg? namn? AHHHHHH

Vi vill tidigast skaffa vovve i mitten av juni.

 

Aren´t they to die for?

 

WOP WOP, update. vi ska hälsa på små sötisar redan ikväll ;D wiiiie

Likes

CommentsLikes

Comments

från 100 till 0 på 2 sekunder...

Allt var bra, jag var glad och pepp tills jag tills jag fick höra hur illa det var med dig :( Jag vet att du har lämnat oss nu, och jag vet om att du inte ville mer. Jag har bara svårt att ta det till mig och inse att det faktiskt är så.

Det känns ofattbart att jag aldrig förr mist någon som har betytt mycket för mig och nu på mindre än 2 år har jag mist 3 personer som jag absolut inte trodde att jag skulle leva utan.

Det värsta av allt är att detta är bara dom 3 första av många underbara som jag kommer mista under min tid.

Tankar som jag har förträngt bubblar genast upp igen, känslor jag inte har tagit itu med hoppar på mig ch vägrar släppa taget om mig.

Ibland känns det som om vi är några jävla zombies som vandrar runt här i en fantasivärld och bara skjuter bakom oss det onda och förtränger att det en dag faktiskt kommer att ta slut. 

När man mister någon så är det precis som att man stannar upp och tar ett steg ut ur fantsivärlden och verkligen känner efter och smakar på rädslan av att en dag inte finnas till. Man stannar kvar i denna rädsla och sorgen några dagar, veckor, månader... men till slut så är man så deprimerad, utmattad och förtvivlad så att man inte orkar med att tänka på det mer så man tvingar sig själv att kliva tillbaka in i fantasivärlden igen,  förtränga och gå vidare.

Det är i såna här stunder man tänker mer än vad man gjort på 10 år...menningen med livet blir en intressant fråga och om det finns något liv efter detta? kan det verkligen bara ta slut? är vi bara här för att föröka oss och få jorden att gå runt? eller finns det en verklig orsak? och vad är egentligen läskigast, att vi en gång ska dö eller att vi ska leva för alltid och att det bara börjar om och om igen?

vi ses i nangijala.....

 

 

Likes

Comments