Allmänt

Det är otroligt tungt. Dagen kom tyvärr snabbare än vad jag/vi förväntat oss och det blev snabbt värre, så i fredags fick Mascot somna in.
Godnatt vännen
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Shopping

​Nämnde ju i förra inlägget att jag köpt något nytt, något större än normalt och här är den! Min alldeles egna bil.
​Nu är jag helt självständig och slipper låna mammas bil hela tiden... Så fin, så fräsch. Nöjd!

Likes

Comments

Allmänt, Clipperton

Jag håller med, jag är fruktansvärt dålig på att blogga. Jag vill så gärna och tänker väldigt ofta "nu ska jag ta tag i den!" - men så kommer det annat i vägen... Den senaste perioden har minst sagt varit jobbig på många olika sätt, både småsaker och lite allvarligare saker, men jag hoppas det vänder snart. Man måste ha motgångar för att kunna njuta av medgångarna och efter regn kommer alltid solsken, men ibland undrar jag hur mycket skit man ska behöva ta innan solstrålarna kommer fram igen.
Clippertons gamla knäledsinflammation har kommit tillbaka, misstänker att någonting har hänt under den månaden han gick på bete. Min hund har fått cancer... Cancer som man hör talas om varenda dag men aldrig trodde att det skulle drabba en själv eller någon i ens närhet... Det går att behandla men inte att bota, och skulle vi välja att behandla med cellgifter och strålbehandlingar så får han kanske ett år till men vi tänker inte vara så egoistiska att ha kvar honom för vår skull. Tyvärr är det val som man som djurägare måste ta, förr eller senare. I måndags fick Clipperton kolik och blev inte "friskförklarad" förrän på onsdagen. Spenderade 15h i stallet på måndagen, i blåst, duggregn och allmänt höstrusk. Kallt som attan var det och man fick verkligen ha på sig alla klädesplagg man fick på sig under jackan. Varje timme jag har haft ledigt har jag spenderat i stallet för att hålla honom under uppsikt, skådat och analyserat vartenda steg han har tagit. Det har tagit på krafterna och jag ska verkligen utnyttja min lediga morgondag till att sova precis så länge som kroppen vill.

MEN, det har även hänt några små grejer under tiden. Saker som har inhandlats (kanske inget som förvånar längre), en av grejerna har även gett några pluspoäng på vuxenkontot! Jag återkommer med bilder... 😉

Likes

Comments

Allmänt, Shopping, Outfits

Igår kväll åkte jag och min närmaste tjejkompis ut till stranden i Lomma för att grilla lite och bara ha det lite cozy, precis som en lördag bör avslutas. Eftersom det blev ett spontant beslut och också direkt efter jobb så insåg jag att "fasiken, jag har ingen jacka ju" - så då får man ju ta tag i saken! Sprang inom H&M på vägen ut från jobb och hittade faktiskt väldigt många fina jackor, valet föll till slut på en gammalrosa kappa. Så fin!

Likes

Comments

Allmänt, Shopping, Utrustning

Padden jag skrev om i förra inlägget var en memory foam-padd från Acavallo, med gel där sadeln ska ligga. Bara ridit med den två gånger än så länge så kan inte ge någon direkt recension men hittills verkar den toppen! Ligger helt still under sadeln vilket är superskönt eftersom den då inte drar med sig schabraket heller, ett problem jag ofta hade när jag red med fårskinnspadden.
Köpte även ett par marinblåa benlindor från Equiline som är hälften fleece, hälften elastiska. De är också superbra! Provat att linda både med och utan någon padd undertill och de sitter lika bra oavsett. Nya favoriter!

Likes

Comments

Allmänt

Det finns så mycket som jag vill blogga om, det finns så lite som jag hinner blogga om. Men jag vill, jag vill, jag vill. Jag ska försöka få in det i min vardag, i min nya vardag och livsstil. Bor numera ensam i huset och får därför ta hand om djuren själv, tvätta, laga mat, diska, jobba osv. Det blir inte många minuter över om dagarna, men jag ska verkligen försöka ta mig lite tid att sätta mig ner varje kväll och logga in här. Jag tycker ju faktiskt om att blogga, jag tycker om att skriva och uttrycka mig!

Hur som helst, idag har jag varit ledig och är det även imorgon. Lyx! Var iväg under förmiddagen och gjorde några ärenden i stan, handlade lite nya saker till pållen hihi. Bl.a. en ny sorts sadelpadd som jag aldrig testat innan, spännande! Tänkte ta med kameran till stallet imorgon för att ta några bilder på nyheterna.

Nu ska jag nog krypa ner under täcket, ska upp tidigt imorgonbitti för att ta lite prover på vårdcentralen... Proverna ska tas fastande, vilket är perfekt - då kan man gå inom butiken bredvid och köpa med sig go'-frukost...

​Drömmer mig tillbaka till Kreta...

Likes

Comments