View tracker

Från en trist och tråkig tapet med massa fläckar på, 😒! Till en ljus / vit härlig färg 😄! En Go vän till mig hjälpte mig såklart med detta, så tacksam 😄💕! Och jag är supernöjd över resultatet 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag och Renée till Björnhammar utanför Örebro. Asså shit! Hitta massa hus som va helt övergivna! Som bara står och låter falla sönder. Inte många alls som bor i den lilla byn. Väldigt häftigt och se. Har googlat lite om Björnhammar, för att få en bild om varför de är övergivet. Ända ja fick fram var då att Fabriken som låg i den Lilla byn blev nedstängd, och dom flesta som Bode i byn jobbade på fabriken. Så dom lämnade sina hem och flyttade bara. Ska försöka utforska lite mer. Dom har ingen affär, ingen skola (vad vi kunde hitta) såg inte en ända bil, bussarna gick 2 gånger om dagen. Och det är 1 timme från Örebro. Fascinerande by men ändå läskig ! 🙂

Dessa bilder är tagna från Google!

Likes

Comments

View tracker

I Tisdags så var jag,Renée,Mattsson och Klemenz in till stan för att gå på Resturang och gå på Bio för Mattsson fyllde år 🎉😊! Så vi åt på O'learys och det va jätte god mat 😊! Det ända va att vi fick vänta på maten i lite mer än 30min. Men det var det verkligen värt 😄! Sen gick vi på bio och såg Morran och Tobias - En skänk från ovan! En riktig besvikelse faktiskt 😒! Hade högre förhoppningar på den eftersom man älskar Serien..

Men lite skönt var det iallafall för det var bara vi 4a inne på bion 😉! Så man kunde ju slänga av sig skorna och upp med fötterna på sätet och så 😁😜!? Efter filmen blev det hemgång, och slockna på direkten när ja la mig i sängen. ( Trött tjej )! Mysig kväll iallafall 😄!

Likes

Comments

Oh herrejesus, redan December, 23?Dagar kvar till Julafton! Och snart är det ett nytt år med 😱🙈! De är ju helt galet egentligen vad fort det har gått 😊!

Likes

Comments

Asså det är helt sjuk. Det är bara 1 Månad kvar till Julafton idag. 😱! Vad ska ni göra på julafton? Jag och min Sambo ska ev vara ensamma då min familj ville vara hemma och vi ville vara hemma 😉😄! Sen dagen före så ska vi till Danne och Linda, mysa med bebis. käka gott och spela uppesittarkväll 😊! Och dagen efter julafton så kommer Tina och Pelle med ungarna över och firar en liten minijul 😍! Supermysigt 😄!

Igår så bakade jag och sambon en rabarberpaj med våra hemmaodlade rabarber från baksidan 😊! Danne och Linda kom över en sväng med 😄

Likes

Comments

Jag har tröttnat ganska mycket på vårat vardagsrumsbord. Det är så sletet på ovansidan :/! Men istället för att köpa ett helt nytt tänker jag faktiskt köpa marmor dekorplast för bara 99kr på Bauhaus! Så blir ju bordet som nytt 😄! Meningen var ju att vi skulle slipa bordet först för att sedan måla det svart, men jag börjar tröttna riktigt mycket på svarta möbler med. Dammet syns på direkten hur myxket man än städat och putsar osv osv. Räcker med att vi har en mörk soffa.. Men att sätta dekorplast på vardagsrumsbordet tror ja kommer bli riktigt fint 😄😍!

Likes

Comments

Klickat hem dessa godningar för endast 20kr/st 😄😍

Likes

Comments