Header

Tänkte ta och uppdatera lite nu så här på natten lite spontant. Man kan ju va lite spontan så där ibland som förälder *blinkblink*

Nej men skämtåsido

Idag har jag och Wille haft en trevlig morgon, vädret har väl inte varit det bästa men inte heller det sämsta men vi höll oss inomhus. Medan Wille sov lunch kollade jag klart tretton själ varför, åt tacorester och sedan började jag städa lite och möblerade om lite lätt. Skulle jag aldrig gjort. Min kropp tog mer stryk! Ryggen har gjort satans ont och foglossningen har varit hemsk. Tråkigt att man inte kan göra något alls längre utan att få ont. Nåja. Ska till läkaren för en bedömning imorgon kl 10 så får se hur de går där. Ska efteråt luncha med mina syskon på det nya grekiska kanske om de inte är fullt.

Nu ska jag och mina uppsvullna fingrar och lite förvärkar försöka sova, men måste än en gång på toa först, det är så tungt just nu, huvva! 1 månad kvar ish. Bara att hålla ut. Vad jag önskade att man kunde ha blöja vid dessa tillfällen när man ligger så skön i sängen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår tog vi och åkte runt lite. Blev ett stopp på Jysk då vi behövde mörkläggningsgardiner och behövde kika på lite annat. Sedan åkte vi vidare till Lager 157. Jag köpte lite som ska plockas ner i BB väskan. Blev en tröja, en vit v-ringad stor T-shirt (som jag tänkt amma i som inte är med på bild), ett par mjukisbyxor och större trosor att ha efter förlossningen. Till Wilton blev det 2 shorts, en skitsnygg grå tröja, 2 T-shirtar (även här hittade Niklas en T-shirt med numret8 eller 88 som han va tvungen att köpa och en röd T-shirt i st 100?) och en skjorta (som inte är med på bild). Till Niklas blev de 2 pack strumpor, shorts, en liknande grå tröja som min, en T-shirt och 2 mjukisbyxor. Så vi fick definitivt mycket kläder för en liten peng.

Kan verkligen rekommendera Lager 157. Kommer nog köpa en hel del förskolekläder till Wille där framöver. Dom har så mycket simpelt och ändå fint med mycket i skönt material och väldigt bra priser!

Likes

Comments

..När man egentligen inte orkar leka men ändå vill göra de. Min lilla knasboll till son som är helt fascinerad i hjul/däck.

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit lite knasiga.

I onsdags blev det lite spontant lunch med bror och Tobbe och efter det kom Niklas och vi gick till MVC tillsammans. Fick en tid på tisdag till en läkare som ska bedöma om eventuell sjukskrivning. Vid 19 kom min bror hit och vi tog oss en promenad till Solliden för att kika på en lägenhet min bror står i kö på. När jag sedan kom hem och skulle på toa så ser jag en "stor"superblöt fläck i trosan. Då man får 100 tankar som strömmar igenom en. Är det en vattnig flytning, har jag läckt fostervatten eller har jag bara läckt kiss? Somnade kanske 1 timma efter jag kom hem eftersom promenaden gjorde mig död och jag fick så ont i kroppen.

På Torsdagen hade jag knappt känt några fosterrörelseroch tänkte på de att jag knappt kände några under kvällen/natten innan heller. Så hela torsdagen blev jag nojig men väntade i några timmar för att se om hon rörde på sig nå mer och de va ytterst lite. Så vid 14 ringde jag in och dom tyckte jag skulle komma in på koll. Mötte upp Niklas och gick dit. Väl där blev jag uppkopplad direkt på CTG. Fick ligga där i ca 1 timma. Min rygg dog! Kan verkligen inte ligga på ett och samma sätt så länge. Sedan fick jag äntligen kissa eller ja göra ett urinprov. Blev sedan flyttad till ett annat rum och där gjorde dom ett ultraljud och sen en vaginalundersökning. Inte skönt för 5 öre! Fick sedan kopplas upp mot CTGn igen då bebis hade smitit från förra så fick ligga med den i ca 45 min till. Efter 3 timmar på förlossningen fick vi äntligen åka hem. Jag var svinhungrig så vi gick förbi donken och tog med maten hem och åt sedan var de läggning av Wille. Ja men allt såg bra ut iaf fast än dom smusslade lite så de va skönt att höra.

Igår blev jag uppringd vid 09 från specialistmödravården för att få tid till TUL som görs efter man kommit in för minskade fosterrörelser. Kl 14 skulle jag va där. Wille ville verkligen inte sova och somnade strax innan 14, huvva! Så sent! Men det blev iaf lugnt under TUL att han somna då. Hade fortfarande inte känt av bebis så mycket bara väldigt lite. Men på TUL såg allt bra ut. Han låg i mitten på kurvan eller vad hon nu sa och allt såg som sagt helt normalt ut.

Något som jag nu är jätte nojig över är att när jag drog upp tröjan för att lägga mig på sängen/britsen eller vad de nu kallas så sa hon som skulle göra ultraljudet på mig "men visst ser det ut som att den (magen) sjunkit ner lite nu va?!". Och jag svarar ingen aning, inget jag tänkt på. Jag var bara tvungen att fråga att "kan den sjunka även fast än att det inte är på G eller?". Så nu är jag jätte nojig över att lilldamen ska kika ut för tidigt! Jag är inte ens klar med något och jag är inte redo än. Efter v.37 kan hon få kika ut men inte nu snart helst! Jag vill hinna klart med allt här hemma först! Blir så stressad av de. Men de är nog ingen fara. Det kommer nog dröja ett tag innan hon kommer ut får vi hoppas. Men någon som kan lugna mig? Någon som vart med om att ens mage sjunkit och bebis inte har kikat ut för än närmare BF datumet?

Lillsparven var jätte duktig under dessa 3 timmar vi va inne. Så stolt man kan bli!

Likes

Comments

Lilla damen i magen kommer va så söt i dessa som jag fick hem här om dagen. Till och med Wilton ville testa och sätta dom på huvudet och skrattade sedan, haha. Det är så skönt tyg på dom så kommer bli brydd om lilldamen inte kommer gilla dom.

Likes

Comments

Vi skulle inte kunna bli nöjdare nu. Wilton har fått plats på vårat förstahandsval av förskola. Det tar ca 2 min att gå upp dit. Det är så sjukt underbart!! Då dom sa att det såg mörkt ut för oss på campus så trodde vi aldrig att vi skulle få plats där. Var i köplats på typ 30+ och endast 15 skulle sluta och då skulle de ju behöva va över 15 st som skulle byta och tacka nej och de trodde inte vi eller dom på kommunen heller men kunde inte bli nöjdare att han fick en plats där!! Dock är ju inte de start förrän den 21 augusti men de får man ta. Och nu känns de mer värt att han får gå på förskola antingen 3 timmar/dag eller 5 timmar på 3 dagar.

Nu får man bara hoppas att förskolan är lika bra som vi hört.

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren