View tracker

Igår hann inte jag städa upp här hemma då jag fick sådan huvudvärk så låg i sängen från 19-20 tiden kanske. Wilton var så snäll mot mig och antingen kom han och mös med mig eller så ville han leka på egen hand utan en massa hyss. Tillslut somna vi båda innan Niklas kommit hem från jobbet.

Idag trodde jag att jag va bättre så klev upp tidigt och blåste upp lite ballonger och så skulle jag börja städa och fixa och efter ca 10 min blev jag jätte yr. La mig i soffan men då var Wilton inte så samarbetsvillig och grinig. Nu har vi fått i oss mat och nu har jag förflyttat mig till sängen för att förhoppningsvis min yrsel ska försvinna. Tror jag håller på att åka på en förkylning då jag blött näsblod och sånt den senaste veckan. Kommer som lägligt nu.

Jag måste ta och duscha och bada Wilton och ta mig bort till Ica maxi där vi möter upp Niklas som slutar tidigare idag. Så om ca 1 timma ska vi va på Ica maxi så vi får ta och duscha när vi kommer hem istället. Ska ta en alvedon och se om värken och yrseln försvinner och sedan göra oss iordning för att ge oss iväg. Vi skulle ha köpt ingredienser till tårtan i helgen som va.. Åh får kanske ta hans 1 års fotografering imorgon istället. Kommer hinna bli mörkt ute innan vi kommer hem och så har vi mycket att göra innan gästerna kommer.

Så nu blir de alvedon och mys med Wilton en sväng.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kanske rättare sagt till Wilton inför kalaset imorgon. Hade helt och hållet glömt att köpa en fluga till hans kalas klädsel så sprang in på P.O.P och köpte en som var så fin!

Idag efter mötet i Solliden så gick jag, bror, syster och Wilton ner på stan och åt en lunch på BBQ Garden. Vi var så sjukt hungriga och Wilton somna precis när vi kom ner på stan så jag fick äta i lugn och ro. Sedan åkte min bror hem och jag och syster kikade lite. Var tvungen att köpa en ny tröja till mig och nya byxor åt Wilton då det hände en liten olycka då Wilton vaknat och jag hade inte med mig extra kläder åt oss.. Kom på att jag hade glömt att packa ner blöjor också men som tur hade vi en i barnvagnen i strl 3 men de gick! Wilton blev väldigt gnällig så då skulle vi hem men kom på att jag skulle hämta ut Niklas julklapp så var tvungen att fixa de så blev en väldigt gnällig väg hem. Wilton ville verkligen inte sitta i vagnen och han va inte klädd för att gå ute heller. Måste se till att ha allting förberett. Jag är så less på vår Skötväska och tycker inte den är fin längre så vill skaffa en ny. Så ska kika runt lite.

Ska göra ett försök till med att slå in Niklas julklapp. Wilton ville verkligen hjälpa till och det slutade med att pappret gick sönder hela tiden så jag fick vänta tills nu då han plötsligt ville vila. Ska fixa de och sedan väcka han igen då han annars kommer börja sova för sent igen.

Likes

Comments

View tracker

1 dag kvar tills han blir 1 år!

Hur fixar ni detta?
Det känns som att jag bara vill sätta mig och gråta floder. Hur klarar ni andra mammor dessa stora "steg"? På onsdag har jag varit mamma i 1 helt år! Det har varit både jävligt bra och jävligt dåliga dagar men vår lilla prins är perfekt i mina ögon.

Ända sedan han kom så har jag känt "klarar jag av detta? " och att allt jag gör känns fel men trots min osäkerhet på mammarollen så är vårat barn helt fantastisk med en underbart härlig personlighet. Jag känner att jag ändå är en helt perfekt mamma för Wilton.

Åh!! Storkillen! 1år..

Inför kalaset den 7e (på onsdag) och 10 och 11 (lördag för mina vänner och släkt och söndag för Niklas vänner) så har vi inte planerat ett skvatt. Vi har köpt lite pynt och sånt men vad mer? Vi får ta de som de kommer kanske. Får se om det hinns med. Tårta måste göras också.. hmm. Vi kör iaf olika dagar för att det inte ska bli så mycket folk och göra Wilton förvirrad och stressad.

Nu ska jag/vi springa iväg till bussen och åka till sjukhemmet för möte, vi hörs!

Likes

Comments

Så här mycket selfiesar har ni kanske aldrig sett på mig i bloggen förut, haha.

Men jag börjar bli lite less på min hårfärg och känner att jag inte passar så bra i de jag har nu. Så nu försöker jag komma på hur jag ska färga (kommer tona för jag brukar alltid vilja komma tillbaka till de ljusa) de. Så nu hör jag med er. Vilken färg tycker ni att jag ska ha?
Mörkbrunt
Brunt
Brunt/ljusbrunt ombre
Brunt/blond ombre
Blond
Grått?

Var ju ett tag sedan(enligt mig) som jag fixade håret och klippte de och så. Börjar bli dags! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Idag behöver jag skriva av mig lite innan dagen börjar.

Igår fick jag ett samtal från en som jobbar på pappas sjukhem där hon ville prata lite och bestämma om en träff med oss och pappas doktor. Jag tyckte det var jätte bra då vi kanske har fått prata med hans doktor 2 gånger på 14-15 år. Kändes som att det var dags.

Den senaste tiden har jag och mina syskon märkt av att vår pappa bara blir sämre och sämre och det har även personalen på sjukhemmet. Bara på 1 år har han blivit mycket sämre. Han har blivit tröttare och så får han jätte mycket kramper som gör att han inte kan sitta i sin rullstolsgrej och dom får lägga han för natten redan innan kl 15 för då får han inte lika mycket kramp.

På tisdag ska vi prata med läkaren om vad dom ska/kommer göra när han får t ex en lunginflammation igen. Hans kropp är inte stark längre och om hjärtat skulle stanna, kommer dom göra hjärt och lungräddning då?

Sist detta hände så skulle dom inte göra det och nu ska vi ha ett möte där vi ska få säga vad vi tycker och tänker kring detta. Vad vi tycker att dom ska göra.

Det betyder också att vi syskon måste förbereda oss för det värsta och även förbereda vår farmor utfall att det kommer hända pappa något. Hon lever i förnekelse och tror att vår far kommer bli bättre men sanningen är att han aldrig kommer bli det. Han blir bara sämre och sämre och tanken av att han lider vill vi inte ens tänka på. Men det är inte konstigt att hon tänker så då det handlar om ens barn. Man vill aldrig ge upp hoppet om sitt/sina barn. Men vad är egentligen bäst för honom?

Nu får vi bara hoppas att han inte kommer bli smittad av något och verkligen får prata med doktorn och höra hur det verkligen är med vår pappa och allt sånt.

Nej nu måste dagen fortsätta.

Idag vankas de tvätt, kanske julmarknad och sedan blir det ett restaurangbesök. Som jag längtat. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Vaccinationen gick ganska bra Idag. Han började gråta redan lite innan då han inte tycker om att ligga stilla så länge när han är vaken. Så att mäta, väga och sådan är inte roligt då han helst vill stå och gå nu.

Sticken tyckte han såklart var obehagliga men så fort han och jag ställde oss upp så blev han nöjd. Efteråt lekte han i väntrummet på BVC i ca 30 min efter men efter de fick jag bära vidare han då rummet va fyllt av andra som skulle vaccinera sig och ville säkert leka med "köket" som Wilton inte kunde slita sig ifrån. Sedan dess har han varit glad, lite små gnällig och trött men än så länge ingen feber.

Efter BVC tog vi och fixa julklappen åt Niklas, köpte en chailatte, en liten present åt syster som ni ser på bilden där uppe. Köpte en fin mintgrön/grå box från lagerhaus som jag la presenten i. Denna ska hon få dagen innan jul.
Åkte sedan och handla och så gick vi hem.

Min farmor kom och hälsa på och lämnade lite julklappar och presenter åt barnen. Var mysigt.

Som ni kanske ser så har Wilton lite fläckar i bakhuvudet som han fick när jag skulle klippa/trimma/snagga hans hår men då hans tålamod tog slut fick jag inte fortsätta, hehe. Detta ska jag försöka fixa ikväll eller imorgon om jag hinner med det och om han tillåter såklart. Annars är han jätte söt i hans nya frisyr.

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren