Åh, jag vaknade kl 05 av en stor smäll. Det lät som att de va precis utanför och jag höll på att dö. Varken Wilton eller Niklas verkar ha hört de då Niklas helt plötsligt började halvt snarka. Jätte konstigt med tanke på att han aldrig snarkar. Verkade som att grannen också hörde de då man hörde någon gå runt där uppe direkt efter.

Blev ju helt klarvaken efter det. Jag blir så jäkla nojjig, haha! Tyckte jag hörde en till smäll men de lät som att de va ännu längre bort. Nu har de gått en halvtimma sedan det small och de verkar inte va nå.. jag är för nyfiken för att inte veta va de va men lär ju inte få veta de heller. Paniken att vakna av en smäll!

Nu måste jag gå och kissa för annars kommer jag kissa på mig om jag hör nå mer och sedan försöka somna om. Jag kommer va död idag!

Likes

Comments

Gud vad jag längtar tillbaka till Kreta!

Dessa bilder tog jag vid en reggaebar vid Falassarna. Vi var på en utflykt där vi först var på en olivgård, sedan åkte vi till Falassarna där vi sola och bada, ett jätte fint och mysigt restaurang åkte vi till efter där man fick otroligt mycket mat, god mat dessutom och till sist åkte vi på en vingård och kolla hur vinet tillverkas och allt och sedan även vinprovning. Jag fick dock dricka apelsinjuice då jag va gravid med Wille. Jävligt synd men de va trevligt. Frågade även efter toan stup i kvarten så reseledarn bara garva åt mig. Fick kissa på en toa full med kryp och flugor och jag höll på att dö men hellre de än att kissa på mig.

Jag saknar värmen. Speciellt när vädret inte kan bestämma sig här i Sverige.


Idag har jag varit på halvtaskigt humör. Inget har gått bra för mig. På natten tänkte jag passa på att kika lite saker på datorn men internet vägrade funka här hemma.. Våra 2 Apple tv dosor är borta, fjärrkontrollen till tvn är nu också borta, min ipads tangentbord har delat på sig så de är sjukt drygt att skriva på den, väntade även i 1 timma på att min gamla dator skulle starta för att försöka formatera mitt SD kort men INGET funkar. Får ta och köpa ett nytt kort och slänga skit datorn. Så får vänta ett tag till för att använda kameran. Suck! Det finns stunder då all elektronik går emot mig. Hoppas att inte mobilen kommer dö också.

Nej men annars så är de väl bra, imorgon tänker vi ut och leka i snön om vädret tillåter. Vi behöver komma ut.
Idag är det 1 vecka kvar tills jag får reda på om drömmen går i uppfyllelse eller inte, satan va tiden springer iväg. Nu ska vi kika klart Entourage innan vi lägger oss. Vi hörs imorgon!

Godnatt!

Likes

Comments

Tog fram min systemkamera och tänkte kika till den då jag inte rört den sedan i höstas. Satte i mitt SD kort som jag haft i en sån där sak som man för över bilder från SD kortet till iPhone/iPad men då står de att kortet är skrivskyddad. Jaha? Så nu kan jag inte ta kort eller radera bilder. Så frågan är hur får jag till detta?

Någon som vet?

Och ursäkta alla märken på skärmen men det finns ett litet busfrö som ville ta på skärmen innan jag tog kort.

Likes

Comments

Som ni såg igår så var det kaos i min garderob och det tog ett tag att städa. Som tur hade vi tvätt kl 17 så slängde allt på golvet i tvätten och tvättade de. Möblerade om lite och tog bort väldigt mycket. Ska ta en dag framöver att rensa kläderna och skaffa fler galgar. Har mycket i XS som jag inte kan ha längre. Annars får jag bara ta och träna och komma tillbaka till min gamla kropp men det vet vi nog alla att det inte kommer hända, eller?! Hm, senare kanske. Jag gillar mat och så har jag såklart inte tid till att träna 😉 haha!

Ska även ta in mitt smink och grejer i min garderob då det är bättre belysning och så når jag helt ärligt inte upp till spegeln i badrummet. Livet som kort (155cm) Vi ska byta ut den gamla spegeln men inte nu, vi har annat att prioritera.

Tog bort två stora grejer som tog så otroligt mycket plats som står i Willes rum och hänger hans kläder istället. Sedan tog jag bort massa hyllplan och satte dit stänger så jag kan hänga upp kläderna istället. Känns mer tomt och luftigt nu så det är riktigt skönt! Behöver inte va så mycket hela tiden. Sedan tyckte Wille att hans ena badanka skulle ligga där inne på golvet, snyggt! 👌

Likes

Comments

Jag gjorde en tabbe!

Skulle in och hämta en grej inne i sovrummet där willebus sov och när jag hittade saken och skulle smyga ut klev jag på en grendosa eller vad det heter som lät mot golvet och Willebus vaknade. Nu vägrar han sova och bara vill busa. Så jobbigt! Tänkte att jag skulle kika på farmen och ta ett långt bad då min kropp är helt förstörd efter idag och att jag har haft samma frisyr i kanske 3-4 dagar. Kommer va ett himla jobb att kamma ut mitt hår innan jag hoppar in i badet och troligtvis blir det väldigt sent.

Dumma mig som bara va tvungen att hämta den där saken inne på rummet..

Han lär väl somna snart får vi hoppas på.
Godnatt.

Likes

Comments

Igår blev det en pizzamiddag, Nomnom! Jag har inte ens ångest över att jag ätit pizza! Kanske lite men ytterst lite. När vi va på affären vid 12-13 så köpte vi tulpaner och jag satte dom i vasen och gick och gjorde annat. Efter ca 1 timma ser dom så hängiga ut (som ni kanske ser på bilden) och jag inser att jag helt glömt att fylla på vatten, haha! Men nu mår dom bra och är fina igen. Vid 21.30-22.00 kom Hanna hit och umgicks och Wilton fick busa lite med henne innan han blev trött och ville sova. Sedan spelade vi sällskapsspelet Labyrint som vi fick i julklapp resten av kvällen. Gick väldigt bra för mig. Vid 01.30-02 åkte Hanna hem och jag gick och la mig.

Jag har så sjukt mycket att göra i detta hem. Som t ex att måla klart badrummet, fixa Wiltons rum, fixa vårat rum och såklart min garderob. Niklas förstörde min ordning där inne och blandade alla kläder och då har vi tillslut bara ställt in mina kläder vart som helst och massa annat skit som inte ska va där. Så nu har jag tagit tag i projekt garderob. Tog inte en förebild innan men det var ett stort bombnedslag. Har lite bilder jag tog medan jag stog där inne och höll på. Nu ser man golvet och sådant men slutresultat får ni se senare när de är klart. Ska byggas upp lite nytt och sådant.

Ser ni vilket kaos?!

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren