Morgonmys!

Såklart klev vi ju upp för länge sedan men efter 3 blöjbyten på 20 min efter frukosten (1 kissblöja och 2 bajsblöjor) så kunde vi äntligen sätta oss. Höll seriöst på att spy när jag bytte blöja sista gången. Fyfan för den extrema bajslukten och att ens luktsinne är fördubblad.. Nu mår jag illa! Kikar på unga föräldrar medans Wille städade och dumpade skurmoppsgrejen (eller vad de nu heter) mitt framför tvn och kom och mös med mig istället. Ska ta och spola upp vatten i badet och så ska jag och Wille hoppa i innan han ska sova.

Då jag haft typ fullt upp mån och tisdag ska vi nog bara va hemma och ta det lugnt idag.

I måndags träffade jag Malin och gick på en liten shoppingrunda, fika och träffade även bror & Olle som va upp en snabbis med kompisar. När jag kom hem så kom en tjej och köpte vår extravagn och sedan va kl redan efter 17 och Niklas kom hem.

Igår åkte jag med syster och hittade på lite grejer! Skriver om de sen. Kom hem efter 17 och då va Niklas och Niklas mamma hemma och hade städat lägenheten lite och oj va skönt de va. Slipper min ångest komma fram varje dag om att jag verkligen måste städa men inte hinner/orkar. Ville typ gråta. Men när jag kom hem hade jag kramper i magen och fick sitta ner tills de blev bättre och sedan gjorde jag middag och sedan blev de nattning av Wilton och sedan PH och pyssel.

Så därför har de ekat lite tomt här, hehe. Jag förstår inte hur alla föräldrar får tid till att skriva massor utav blogginlägg varje dag! Men ska försöka bli bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen bestämt oss för en vagn! Trodde ALDRIG att vi skulle kunna bli eniga då vi båda är sjukt envisa. Niklas ville ha en typ som en baby jogger tror jag det var och jag en Emmaljunga. Vi uteslutande ju buggabon helt då vi inte gillade den eller iaf handtaget. Så nu har Niklas fått känna på min kära Emmaljunga igen och tycker nu att den känns bra och att den inte kändes lika bred denna gång som förra gången han testa den. Så då blev det bestämt att det blev en Emmaljunga double Viking 735 med outdoor chassi som verkar ha perfekta däck. Jag kommer säkert bli less på handtaget men Niklas gillade den mest så det får bli den tillsammans med svarta liggdel/sittdelar. Kommer bli asbra!

Funderar på om man ska köpa fotsack eller inte eller om man bara ska köra på åkpåsar istället. Jag är så dålig på de där med vagnar. Regnskydd måste vi köpa! Sen då? Haha, trots att jag redan har ett barn känns det ändå som en djungel alltihop!

Men jag kan iaf va lättad över att vi hittat en vagn så ska väl gå och boka/beställa vagnen till veckan eller nästa vecka så vi får den i tid helst innan bebis kommer ut. Nu är jag lycklig! Haha! Längtar tills vi få hem den! 😁

Likes

Comments

För typ en vecka sedan gnällde jag över att jag knappt kände nå rörelser och nu känner jag dom så himla mycket mer på vara 1 vecka! Igår och inatt har jag känt mest rörelser nere vid venusberget och de är inte små buffar utan hårda. Niklas fick lägga handen där och han kände de så väl. Känns så obekvämt att hon ska röra sig där nere. Känns som att hon försöker gräva sig ut, haha. Störigt att jag inte känner henne lika väl på magen då moderkakan är i vägen så får väl nöja mig med att jag känner iaf. Bara hon inte väljer att komma allt för tidigt då jag verkligen inte vill spendera lång tid på sjukhuset.

Har inte hunnit tagit kort på magen denna vecka heller så fick bli en bild från en annan vecka. Går ju in i v.28 imorgon så får göra ett nytt försök att komma ihåg att ta kort då.

Likes

Comments

Har aldrig varit riktigt förtjust i blåbärspaj förut men i veckan testade jag en på Espresso House och satan va gott de va. Att jag missat att de är så gott! Ätit de 2 gånger denna vecka med extra mycket vaniljsås också haha! 😅Vill ha igen! Jag kan seriöst inte hålla mig för sötsaker och läsk nu. Det är så svårt! Skulle vilja baka en hallon eller blåbärspaj att ha hemma som jag kan äta på. Kanske får baka i veckan! Nomnom!!

Likes

Comments

Jag är döden idag! Inatt blev jag konstigt nog väldigt pigg då jag inte gick och la mig då jag var as trött. Kan kanske ha lite med Coca-Colan jag drack igår. Japp, det påverkar mig ganska så bra då jag inte dricker koffein i vanliga fall. Jag har dessutom en Colacraving så de är svårt att hålla sig borta från de. Kl slog 03 och jag fick ångest av att va vaken så länge. Var länge sedan jag kunde va vaken till då. När jag väl skulle lägga mig tokringde min syster både mig och Niklas då hon råkat låst ut sig och vi har extra nyckeln så kl blev efter 04 når jag kunde lägga mig i sängen. Tyr egentligen att de blev sommartid men de är ändå sent! Värsta är att de är min enda natt på hela veckan då Niklas tar Wilton och han tar morgonen och jag får "sovmorgon". Blev ändå inte mycket sömn! Ska ta och försöka somna om snart om jag kan sedan blir de tvätt kl 12 och försöka ta oss iväg till affären och Lekia som inte blev av igår.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Likes

Comments

Detta set fick följa med hem igår. Har kikat på den många gånger men har inte köpt den så nu bestämde jag mig för att den skulle med hem. Denna tröja + ett par byxor jag ska köpa från Kappahl kommer va super fina tillsammans när lillen i magen kommer kunna använda dom.

Köpstopp, vad är de? 🙈

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren