Min fina älskade mamma. Idag är det 2 år sedan hon lämnade oss. 2 år sedan jag fick ett samtal om att hon var död. För lite över 2 år sedan fick vi veta att hon hade cancer och inte skulle leva tills hon var 100 år men att hon bara skulle gå bort ca 1 månad efter att man fick veta att hon hade cancer var ingen av oss beredd på. Hade hon kanske fått den hjälp hon behövde och att dom inte väntade sjukt länge på att skicka upp henne till Umeå för behandling så hade hon nog levt lite längre iaf. Att de tar längre tid för att det är semestertider förstår jag på ett sett men ändå inte. Men känns ändå bra att hon slapp sitt lidande för hon mådde verkligen inte bra och hade riktigt ont och sjukhuset gjorde bara henne förbannad och skickade hem henne fast än hon inte kunde äta eller något.

Går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Så fort jag hör det pratas thailändska tänker jag på dig, så fort jag går förbi stan där du alltid stod när du skulle åka hem från jobbet tänker jag på dig och ja varje dag som sagt. Saknaden är enorm, livet är verkligen tomt utan dig! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bor man i Östersund bör man åtminstone äga 1 regnjacka eller en blandning av regn och vindjacka. "Regn, Regn ge dig av. Kom tillbaka en annan dag" 🎶 Som Daniel tiger och hans vänner så fint sjunger. Man är ju förstörd!

Jag och Alice ligger fortfarande i sängen då Alice var väldigt gnällig till ca 01.30 inatt. Så frustrerande när inget duger. Ska försöka väcka henne för mat snart om hon inte vaknar själv sedan ska jag göra iordning oss och eventuellt dra till lillänge. Sedan ska vi kanske träffa min kusin, hennes sambo, hennes sambos moster + gubbe (som är och hälsar på från Dalarna), min syster och systerdotter. Vet inte om de blir idag eller imorgon dock. Sedan får vi se vad som händer. Niklas ska nog ut och stråka ikväll så de blir nog mest mys med kidsen.

Likes

Comments

Har ju glömt att berätta att idag blev ju min lilla prinsipessa 1 hel månad gammal! Satan va tiden går fort.. Hon var ju nyss i magen. Har börjat små ana några leenden. Längtar tills hon ler mer. Eller så är jag bara super tråkig enligt Alice.

Vill så gärna ta 1månaders foton också men denna helg är nästan fullbokat och jag vet inte när jag ska få tid till de riktigt. På kvällarna får jag tid men då är det ju inge bra ljus. Dagens i-landsproblem. Måste ta foton varje månadsdag(kanske inte direkt samma dag men ja) som jag gjorde med Wilton tills han fyllde 1 år.

Likes

Comments

Idag fick vi äran att hämta min systerdotter från fritids. Vi tog oss alla en promenad ner till stan förbi marknaden och ner till tivolit för ett kik. Niklas och min systerdotter tog och åkte en hög rutchkana. Niklas tyckte de va as roligt och även min systerdotter så de va ju roligt. Ska ner något mer så dom får åka lite mer av karusellerna och så. Men en mysig dag har vi haft. Min syster kom och hämtade upp L strax efter 18 då hon slutat jobbet och sedan blev de middag för oss och sedan nattning av våra barn. Wilton har dock ännu inte somnat men lär väl somna snart. Ikväll blir de inge stråk för oss men vad gör de när det just nu åskar och regnar ute. Ser ut som att de ska va regn nästan hela veckan så kommer va sämsta stråketveckan på länge. Vädermässigt alltså.

Likes

Comments

Alltså oj vad syskon kan se olika ut. Enligt mig har Alice och Wilton inga likheter alls när man jämför bilder från när Wille va lika liten som Alice. Wilton var liksom mer brunhyad, brunögd, brunhårig och sådant medan Alice är ljus i huden och blir lätt röd, blå/gråögd och ljushårig. Wiltons näsa va lite större än Alices näsa också men den växte han ikapp eller vad man nu säger.

Ska bli roligt att se om dom kommer bli mer lik varandra om ett par månader. Just nu är ju Alice rena kopian av Niklas och Wilton va ju en kopia av mig när han va mindre. Kommer bli spännande att se hur de kommer bli.

Likes

Comments

Idag blev Frida dålig så jag drog ner Niklas och barnen istället och passade på att kolla på marknaden på torget. Var kallt till en början men när solen kikade fram blev det sjukt varmt. Vi köpte endast en varsin smoothie som var riktigt god men inget annat från marknaden. Sedan tog jag och shoppade lite nytt till Alice. Känns skönt att kunna shoppa utan att känna att sambon kommer döda mig. Gick sedan hem för att göra middag. Niklas stog för matlagning och jag för matning av Alice och Wille. Alice har tydligen fått lite feber nu också stackarn men de går nog över, hon har varit lite snuvig i ett par dagar så.

Nu har vi fått besök av Jesper och Linn som är här för att kolla på ÖFK - Galatasaray. Man får ju hålla tummarna på vinst! Visar er veckans shopping ikväll eller imorgon. Vi får se. Nu ska jag mata klart Alice och se om hon vill sova så ska jag ut och göra dom andra sällskap.

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren