För hela tre månader sedan föddes denna fina lilla prinsessa. Sjukt vad tiden springer iväg! Denna dagen har Alice firat med att ha 38 graders feber och har i stort sett bara sovit och ätit. Lite gnäll och kik har de varit men inte mycket. Hon har varit riktigt varm och inte pigg alls. Stackaren! Det finns dock ingen som är så lycklig som mig över att Alice är blåögd och blond! (Jag vet att de kan ändras). Jag älskar blåa ögon!

Idag har vi haft besök av min syster och systerdotter. Som L och Wilton har lekt idag! Han var som aldrig trött så han hoppade över lunchvilan och lekte istället så han däckade strax innan 19. Så nu ligger jag i soffan under ett täcke och fryser ihjäl i väntan på idol. Ska göra försök nr 572773 att fixa dopkorten också. Hoppas att jag får till det! Vill ha det klart då kort ska skickas till olika ställen i Sverige.

Nu hoppas vi på att Mange äger alla på idol och får gå vidare.

Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har helt och hållet snörat in mig på lila! I alla fall pastell lila. Det är så fint! Vitt och grått vet man ju att det är fint! Förra veckan hämtade jag ut dessa godingar. Var osäker på dom till en början då vi har 7000 flaskor men Niklas tyckte att vi skulle behålla dom. Bra att Alice kanske får helt egna flaskor när dom små ska bort då Wilton även fortfarande dricker välling. Har rensat bort lite gamla flaskor också så de gör nog inget att fler kom i samlingen.

Nästa vecka ska jag nog iväg och shoppa lite och även köpa doppresent till Alice. Jag vet exakt vad jag ska köpa! Haha.. Undra vilken färg de kommer gå i?! Köper man förresten doppresenter till sitt egna barn? Jag och Niklas kom inte alls ihåg om vi gav Wilton något i doppresent och om vi gjorde de vad sjutton köpte vi åt honom?

Brukar ni köpa doppresent/er till era egna barn?
Kanske bara är en ursäkt för mig att få shoppa lite till.

Likes

Comments

Kl 07 klev jag upp idag för att ge Wilton sin morgon välling och la mig sedan i soffan för att vänta på att han ska kliva upp och mysa med mig. Men än har han inte kommit ut så han somnade nog om. Så segt att han inte somnar för än kl 22 numera igen. Vi har sagt till förskolan att han bara ska få sova 1 timma på dagen men de funkar inte så bra då han ändå somnar sent. Får se om han får sova en kortare stund på dagen eller inte alls idag beroende på när han väljer att vakna. Eftersom han somnade så sent igår behöver han nog sömnen nu på morgonen så han inte blir jätte trotsig. Blir jobbigt när man är hemma med 2 st fram till 22.30 ikväll om ena barnet bara trotsar. Mu har jag hunnit kolla på unga föräldrar och ska passa på och kika lite, läsa lite bloggar och så. Lite egentid ✌️

Likes

Comments

Längd: 61.5cm

Vikt: 5820g


På BVC idag/igår (beror på när ni läser detta) så började vi med att dra upp Alice alla "spyattacker". Det slutade med att vi ska testa på Althera fram till nästa fredag(om hon nu spyr mindre av den) för att sedan testa att ge henne vanlig ersättning och se om det händer samma igen. Jag hoppas på ett sett att hon inte har komjölksallergi för Althera luktar och smakar skit och så kostar en liten burk 239kr tror jag att jag betalade. Så himla dyrt! Jag vet att man får rabatt om man får de på recept men man får de inte utskrivet om man inte vet om det är allergin som spökar så då får man köpa själv de/den första. Började på dagen och ge henne och hon har faktiskt knappt spytt något idag! Så skönt! Får se hur de går imorgon också. På fredag nästa vecka kommer vår BM ringa tillbaka och höra hur det går osv.

Vi vägde sedan och mätte. Hon har vuxit med hela 4cm på 1 månad och gått upp 710g. Vi som var orolig över att hon inte gick upp så mycket då hon spytt så otroligt mycket men de hade hon. Jag blev iaf lite ledsen över att jag insåg att jag snart måste plocka bort kläder i 56 och plocka fram 62. Har fina kläder i 62 också men kommer sakna 56orna! Haha!

Sedan slutade vi med att ta 3 månaders vaccinet. Jag tycker det är så hemskt! Denna gång va Niklas med och det kändes så tomt utan Wilton där. Han har alltid varit med mig när jag varit där. Alice blev såklart ledsen så hon fick hoppa upp i min famn. Blev lugn efter ett tag. Stackarn var ju hungrig också så fick bli en matning innan vi gick där ifrån.

Alice har inte haft någon bieffekt än av sprutan och denna dag har varit härlig! Berättade jag att hon sov från 21.30 ish till 06.30 igår natt/i föregår natt? Så jääääkla skönt! Så jag va på bra humör!

Idag/imorgon (den 21 september) blir ju Alice 3 månader så ska väl försöka mig på någon slags 3 månaders fotografering. Önska mig lycka till, haha!

Nu är det läggdags!
Godnatt & God morgon för er som läser detta på morgonen.

Likes

Comments

God dag!

Nu sitter jag än en gång i soffan. Eller jag ligger rättare sagt här. Alice ligger och sover och Niklas stack precis iväg till jobbet. Idag var vi iväg redan vid 9 för att lämna Wilton på förskolan och sedan kl 10 skulle vi va på BVC. Blev stressigt då jag skulle hinna duscha innan. Idag var de dags för mätning, vägning och även 3 månaders vaccin. Skriver mer om det senare. Sedan kikade vi lite på byxor åt Wilton och sedan gick vi och lunchade innan vi gick och handla och sedan gick hem. Nu ska jag strax väcka Alice för att gå och hämta storebror på dagis.

Igår så gjorde vi inte mycket efter att ha hämtat Wilton. Hanna kom mot kvällen och kollade idol och PH med mig och Alice. Dom hade de mys som ni ser på bilden precis efter att hon spytt ner sig och hela mig. Hon lyckades dock klara sig undan alla spyattacker.

Men nu måste jag skynda mig. Alice måste få på sig en overall innan hon ska sättas i bärselen så vi kan springa och hämta Wille. Ska ju bli hämtad 14. Tur att de är så pass nära dit.

Likes

Comments

Ännu en ny vecka och tiden bara springer iväg. Inatt sov jag jätte dåligt. Wilton vaknade säkert 5 gånger och skrek så jag fick kliva upp och sätta en napp i hans hand. Alice vaknade minst lika mycket men låg och gnällde bara och kunde inte riktigt komma till ro men efter att hon fått ut lite gaser och lite spya vissa gånger så somna hon om. Vid 07 klev jag upp med Wilton och vid 08.30 väckte jag Niklas och så gjorde jag wilton iordning för förskolan. Efter det har jag sorterat bort Wiltons kläder i storlek 80 och även sorterat upp tvätt som ska prioriteras att tvättas imorgon bitti.

Nu ska jag ta en liten powernap för att sedan göra lunch innan Niklas börjar jobba. Ska försöka planera dop lite också så vi hörs lite senare!

(Bilder från igår på Alice, Wilton och deras kusin. Sötnosarna!)

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren