God morgon!

Inatt var jag som rubriken lyder vaken till 03. Jag hade så svårt att skriva ett personlig brev och jag vet inte. Känns som att den blev skit men jag hade som mål att söka ett jobb igår så det fick bli som de blev. Jag borde ha skjutit på de till idag då jag inte mådde så bra igår efter matförgiftningen och var helt tom i huvudet. Men lyckades ändå skicka iväg de.

Åh, jag vill ha ett jobb! Helst ett heltids arbete så jag slipper skriva personliga brev. Förra gången jag skulle skriva förra året visste jag exakt vad jag skulle skriva men nu vet jag inte alls. Men mest av allt ser jag fram emot att verkligen röra på mig varje dag(mer än vad jag gör nu), lära känna nya människor, hjälpa människor, göra folk glada och socialisera mig. Det är bara att försöka söka och hoppas att någon blir intresserad.

Idag står nog att hitta presenter på to do listan. Får hoppas att vi finner några!

Likes

Comments

Till middag idag skulle vi egentligen äta på Vezzo men det var nästan fullt så vi gick vidare och hamnade utanför Allstar och så bestämde vi oss för att äta där. Dummaste valet någonsin! Jag blev nämligen matförgiftad där och det är inte första gången. Var även där när jag var gravid och bad om att få välstekt kött då man inte ska äta rött kött när man är gravid. Den kom ut alldeles röd i mitten och dom tog och stekte på den igen och ut kom en lika blodig köttbit om man skar bort kanterna. Helt förjävligt! Hände en gång innan de också.

Så när vi hade ätit klart och bara satt och prata så började jag få kramper i magen. Tänkte att det kan ju inte va av laktosen då jag tog en tablett innan jag åt de. Jag cyklade ifrån Niklas och Wilton som tog vagnen och skyndade mig hem. Sprang in på toan och klädde av mig alla kläder då jag hade så ont så att jag toksvettades. Hela den där maträtten kom ju upp och ja en helt förgäves måltid. Kommer nog aldrig äta på Allstar igen!

Även fast än jag spytt och allt så blev jag liite bättre och trotsade de och stormen ute för att möta upp min syster som behövde prata. Vad gör man inte för sin familj? Så vi möttes upp på Napa och jag satt och drack nästan 1 liter vatten för att jag kände mig uttorkad medans min syster åt någon plocktallrik och öl. Ville bara spy av att tänka på mat.

Nu är jag hemma och ligger i soffan och har fortfarande lite ont och är lite trött men måste söka lite jobb innan jag kan sova.

Så här och nu säger jag Godnatt! Hoppas ni hade än bättre dag än mig! 😜

Mycket fräschare nu när det blev napa än på gamla loftet.

Likes

Comments

Jag orkar inte med detta! Haha!

Man får allt äta upp att man låter han gå på fri fot och har glömt att stänga dörren in till badrummet. Jag tror verkligen att vi har en riktig busunge här som kommer göra mycket hyffs nu och framöver.

Jag vill både skratta och gråta! Han är ju för söt ändå.

Likes

Comments

Åh, lillknodden sov i nästan 2 timmar idag! Från 13-15. Han vaknade upp efter 1 timma så jag gick och la mig bredvid honom efter att jag duschat och då somna han om ytterligare 1 timma och jag tog också en liten nap då. Som sagt är det en vilodag idag. Men kom på att vi skulle ut och äta med Niklas bror som har kommit upp lite senare idag och sedan behövde min syster snacka lite så det blir en halv vilodag idag, haha. Dagen har gått snabbt. Kl är ju redan 16!

Vi får se hur glad Niklas är idag. Hans klocka ringde några gånger och sedan så vaknade jag upp ett tag efter och ser att han ligger kvar så jag ruskade om honom och visade att han borde kolla på klockan. Tydligen va klockan någon minut över 09 och han började kl 09. Hehe, han brukar inte ha så bra dagar när han måste stressa till jobbet.

Likes

Comments

Var här om dagen in till en leksaksaffär och kollade om jag hittade en present åt Wiltons kusin men vi fann ingenting. När vi skulle gå ut stog denna i vägen och jag kunde inte låta bli att låta Wilton testa den. Vet dock inte om han tyckte om den för när han fick sitta själv på den så ville han gå av den och små gnällde men när jag tog av han ville han dit igen.

Har jag bara panik i dagsläget eller? Vad ska man köpa åt sin systerdotter som fyller 6 år som ser mig, Niklas och Wilton som hennes favoriter?! Vad ska man köpa i 1 års present åt Wilton och strax därefter julklapp? Vad ska jag söka för jobb? Vad ska jag göra med mitt liv, haha!! Idag är jag på bättre humör än igår men jag är fortfarande tom i huvudet. Vi får kanske ta det som de kommer. Jag är inte den som är den.

Idag blir det nog en vilodag här hemma om inte min bror hör av sig och vi ska kika presenter innan han börjar jobbet.

Likes

Comments

Ni vet en sådan dag som man bara vill krypa ner i sängen och gråta sig till sömns.

Denna dagen har varit så påfrestande. Eller ja dom senaste dagarna. Wilton är grinig ca 60% av sin vakna tid, trotsar jätte mycket och som pricken över i:t så har han blivit hes igen. Så antagligen är han förkyld igen. Jippi!

Vet inte om de är hormoner eller vad det är men jag känner mig så nere idag. Det går nog över efter lite sömn.

Likes

Comments

Instagram @jessicahultgren