Jag får lite panik! På lördag har ju jag en 90-tals fest och jag vet inte vad jag ska ha på mig än! Alla andra har typ hittat vad dom ska ha på sig eller åtminstone vet hur dom ska se ut men inte jag. Så jag måste ta mig på loppis så fort som möjligt för där om någonstans lär det finnas. Det ända negativa med loppis för mig är att jag inte vet om dom som ägt kläderna haft husdjur eller inte. Jag måste alltid ta allergitabletter innan jag går in på loppisar. Min klädsel kommer bli vad jag nu än kommer hitta där. Jag hoppas jag hittar en stor jeansjacka iaf och kanske ett par jeans eller jeansshorts i fluffigare format som förr. Annars så får jag gå på de enkla med en T-shirt under en klänning.

Men jag ser så sjukt fram emot lördag! Även att se hur alla klätt ut sig och även sjunga mig hes på 90-tals låtar! Det roliga är att jag glömmer helt bort att jag fyller 24 år på lördag. Det är inte så viktigt!

Men håll tummarna att jag kommer hitta nå grymt!

Likes

Comments

Blickarna säger allt..

Alltså dessa två! Jag älskar att se dom tillsammans och deras lyckliga blickar när dom ser varandra. Dessa två gör mig så glad! Wilton är så go mot Alice och vill hålla henne, pussa henne, trösta henne, hålla handen osv. Oftast bara lillasyster som får pussar också. Alice slår på stort med leendet när hon kommer till Wilton. Alltså mitt hjärta! Det positiva med att ha två barn tätt är att dom alltid kommer ha varandra och att dom kommer ha så grymt roligt medan dom växer upp tillsammans.

Likes

Comments

I söndags skickade jag iväg Niklas och barnen för att städa. Niklas skickade vidare Wille till hans farmor och Alice och Niklas åkte och kolla på fotboll hos en kompis medan jag städade. Hittade massor utav glossyboxprodukter jag helt glömt bort. Tycker överlag att det är 1 produkt i varje Box som är intressant så sa upp prenumerationen. Tror jag hellre köper en lykobox.

Men jag hittade 2 Unani produkter som jag har börjat testa nu. I förra veckan så sa jag att jag måste börja ta hand om mitt ansikte för de är kaos. Kunde bero på att jag hade fått tillbaka mensen och finnar i samband med de dök upp men ändå. Men helt ärligt så tvättar jag nästan aldrig ansiktet utan använder clerasilpads som jag gjort sedan jag var ca 14 år, haha! Ja jag vet! skäms! Så nu gav jag Unani produkterna en chans. Milk cleansern luktar sååå gott! Det känns så fräscht efteråt när de luktar så gott också. Masken har jag bara använt 1 gång ännu men de ska man ju bara använda 1-2 gånger i veckan.

Men nu får vi se om min hud blir lite bättre iaf. Annars får jag se om jag hittar någon annan hudvårdsserie. Lär ju ändå få göra de för jag har ingen aning om vart man kan beställa Unani!

Likes

Comments

Så mycket som möjligt av sin egentid.

Nu när dom små inte har samma rutiner så blir de att skynda äta mat som man slipper laga själv dom 20 min man har ensam på dagen när båda sover. För att kunna bara sätta sig i soffan och pusta ut innan de börjar igen. Dom flesta dagarna hinner jag laga mat som både jag och Wille äter men idag hade vi ärenden att göra och var även ut och lekte så han fick färdkost välling. Alltid bra att ha lite frysmat i frysen om man inte är bra på att göra matlådor då som inte vi är. Nu kommer snart barna vakna och strax efter 15 kommer Niklas hem från jobbet. Tror jag ska passa på att ta en powernap då för jag är helt slut! Tar jag de nu och barna vaknar så kommer jag va ännu tröttare. Gav ju ändå Niklas sovmorgon i helgen och massor så nu bör jag få ta en vila så jag orkar resten av veckan utan att slita ut mig!

Gud vad jag saknar riktig thaimat! Jag måste börja ta mig bort till min kusin igen så jag kan få de!

Likes

Comments

I fredags åkte jag upp till Lillänge för att köpa blöjor och tejp och passade även på att träffa min farmor. Det var mysigt! Hon fyllde ju även 74 år i lördags. Hon fyller år 1 vecka före mig och är 50 år äldre än mig så det är lätt att hålla koll på hur gammal hon är! Haha.

Efter att vi fikat med farmor gick jag och barnen in på kappahl, Lindex, Toys R us och rusta. På toys R us kom vi inte längre än 2 meter in då Wilton fick syn på en rutschkana och ville åka. När jag sa att vi skulle gå blev han arg så fick stå där ett tag. Valde att gå ut därifrån ist för att kika vidare för då hade Wilton blivit ännu trotsigare. På rusta ville jag bara kika in det nya dom fått in i sortimentet. Fått in mycket fint. Köpte dock endast ett par gardiner där.

När jag kom hen insåg jag att jag glömt köpa tejpen jag va tvungen att ha till att slå in doppresenten till dopet dagen efter så fick ringa Niklas och be han köpa de på vägen hem från jobbet. På eftermiddagen kom Hanna förbi och mös och Niklas åkte till sin kompis och kika fotboll. Men de va en trevlig fredag iaf!

Likes

Comments

Instagram@jessicahultgren