Kan vara ett av de godaste recepten jag smakat. Jätteenkelt att tillaga och så himla gott. Dessutom blir det massor med matlådor av detta recept, (fler portioner än receptet utgav) perfekt att stoppa in i frysen. Jag har alltid olika rätter i frysen där jag bara behöver tillaga en kolhydratkälla till. Det är så himla smidigt vid stressiga dagar eller om man tex. ska jobba. Eller bara inte orkar laga mat en dag. Recept HÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Drack flertal kokosnötter i Cypern. Älskar denna lilla nöt som är fylld med nyttigt kokosvatten. ❤️

Likes

Comments

Hemma igen och tillsammans med min favorittjej! Idag har vi hängt med Julia och hennes hund Texas, ätit Nora Glass och haft det mysigt. Kunde inte blivit en bättre dag, min älskade Selma. 💗

Likes

Comments

Saltvatten i håret, salt på kroppen, håret i en ful knut, ett hjärta för mamma, en palm för det här. 🌴💚

Likes

Comments

Klänningen är från Mango.

Likes

Comments

Hur härligt är det inte med en promenad vid stranden? Helt underbart att börja dagen på detta vis.

Likes

Comments

Varje morgon så har vi gått en promenad tidigt på morgonen, varit på diverse platser och spännande marker. Men idag blev det en snabb powerwalk och styrketräning för armar och ben vid en bänk. Det var så oerhört skönt, att få jobba lite. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte längtar tillbaka hem till gymmet. Hade jag kunnat springa så hade det inte varit några problem. Men med tanke på mitt onda ben så kan jag inte springa utan får nöja mig med promenader. Men vet ni vad? Min kropp behöver också semester, min kropp behöver säkert den här veckan till att vila från pulshöjande träning. För att komma tillbaka starkare och med energi gånger tusen.

Men jag är en träningstjej, kommer alltid att vara. Och det är så härligt att inse det, att en verkligen älskar träning. Det blir väldigt svart på vitt när man inte har samma träningsmöjligheter.

Likes

Comments

Färsk ananas på stranden, gott och fräscht. 🍍

Likes

Comments