Header

Det är otroligt vad goda vänner, god mat och nöje kan göra mycket för själen. Jag har haft en sån himla bra helg. Dessa människor ovan, som jag brukar referera till som "mina gotlänningar", står mig himla varmt om hjärtat. De kom i torsdags med dunder och brak. Sedan dess har vi varje dag njutit av varandra och allt som byn har att erbjuda i mat-, dans- och dryckesväg!

Likes

Comments

Vi spenderade alla hjärtans dag med en dubbeldejt på Åres bästa ställe: Raw. Otrolig mat! Det blev en femrättersmeny med allt från vårrullar till kinakål. Till helgen kommer mina kära vänner från Gotland hit till Åre. Och det har blivit lite som en tradition att vi då samlas och kör Raws avsmakningsmeny. Det är som en matsensation! Det är ju något som är otroligt roligt med att äta mat som kommer i omgångar, den ena mer innovativ än den andra. Det blir socialt och härligt utdraget. Jag kan säga det att om du besöker Åre och uppskattar bra mat: se till att INTE missa Raw. Restaurangen ligger dessutom i Byggets lokaler - perfekt med en sen middag som sedan går över till nattklubb.

Likes

Comments

"Nu ska vi fira livet!" Sa mamma när jag och pappa kom hem efter några ärenden. På bordet hittade vi champagne och jordgubbar.
Det går nästan att ta på "Carpe diem"-andan som finns i vår familj just nu. Varje stund tillsammans har på något vis blivit än mer lite dyrbar sedan i onsdags. Vi har alltid prioriterat familjetid väldigt högt - och det är jag himla glad för. Min familj är mitt favorit-sällskap faktiskt.

Nu ska vi omfamna en schlagerkväll tillsammans, hela familjen. Precis som när vi var små, plus champagne då förstås! Hoppas ni där ute också får en härlig kväll. ❤️

Likes

Comments

Ja, i onsdags när vi fick akut-flyga blev faktiskt synen nedan vårt skratt mitt i all katastrof. Det är alltid viktigt att försöka skratta även när allt suger. Priset på detta skratt var dock ganska dyrt.

Mitt knä fick hamna på andra plats (ibland även femte) denna vecka. I början av veckan drabbades jag av magsjuka. Något jag ej rekommenderar med ett nyopererat knä... Men så blev det. Mina smärtstillande tabletter var jag tvungen att sluta med då de alla hamnade i toaletten. Samt att jag några gånger struntade i kryckor i alla hast påväg till toaletten... Sedan i onsdags - första dagen jag vaknat upp utan illamående: så ringer mamma med nyheten som fick mig att sätta mig på ett plan utan minsta handikapp-anpassning. Och sedan även då springa runt med mina kryckor på ett sjukhus i Skåne. Hade min läkare sett mig nu så hade jag fått stryk tror jag.

Jag som slutat med alla smärtstillande kan säga att jag nu saknar dem. Ska försöka vara lite handikappad ett tag nu och ta det lungt. Kanske kan jag "vila ikapp" lite läkningstid... Det skulle nog min läkare gilla. Dock så gillar jag att vara på benen och vara med lite mer. Så tråkigt att vara den passiva som bara ligger bredvid på något vis.
Jag skulle i torsdags ta mina stygn i Åre. Något som blev lite uppskjutet så att säga. Med det som är så lyxigt med att heta Helin är att jag har några sjuksyrror i släkten! Så jag "bokade" en tid hos min faster och la upp knät i soffan hos henne idag. Haha. Det hade somsagt gått över tiden och det sved kan jag tala om. Tråden hade hunnit växa fast lite i huden. Men läkningen såg fin ut tyckte hon! Så det var bra.

Likes

Comments

Nu har pappa blivit utskriven. Känns otroligt skönt! Han är nästan retsamt pigg nu. Jag är lite orolig över hur det här med "sjukskrivning" kommer klä honom... Tur att jag också ligger hemma så jag kan ha koll på honom. Vi kommer nu åka till Stockholm och Värmdö först. Där blir vi till söndag - och sedan åker vi allihopa utom lillebror upp mot Åre.

Det känns skönt att lämna denna sjukhuslukt. Känt alldeles för mycket av den på senaste. Nu längtar vi alla hem till våra sängar och vår dusch med väldigt parfymerade dusch-tillbehör. Gud vad gott jag ska lukta ikväll.

Likes

Comments