Den här bilden är verkligen så fin.. Blir glad bara jag tittar på den haha. Delvis för att det är världens finaste vänner på bilden. Isak, Julia och Lena. Och så lyckliga jag som har haft äran att få lära känna dessa

Den klassiska Fly-dansringen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan precis efter att jag publicerat alla mina inlägg lades alla "professionella" bilder upp från många av eventen som varit nu i slutet. Laddar upp några här så ni kan se lite mer vad vi gjorde och hur det kunde se ut under tävlingarna och mellan dessa.

Team Fly rockar reccedansen

Ser ni mitt ansikte? Vet ni vad det är? FOKUS.

Stafett - några följande grenar vi alla körde tillsammans och som gick på tid. Här kubbade vi i leran för att hämta pinnarna vi kastat iväg på kubbstationen.

Ultimate frisbee

​Några medlemmar i världens bästa reccelag

Likes

Comments

​Efter de soliga dagarna förra veckan sitter jag och hoppas på att våren kan vara här på riktigt. Besvikelsen när man ser att det ska snöa nästa vecka.. Märkte däremot idag under promenaden att några trottoarer har blivit sopade, vilket gjorde mig lite glad. Ett av vårtecknen är ju alla bilar som åker och sopar gatorna från hela vinterns grus. Och i fredags kunde vi även sitta på uteservering utan jackor! Jag, Simon, Oscar och Calle gick förbi och spontant slog oss ner och tog en öl (läs: rosé för mig) i solen.. Såg så otroligt mysigt ut att vi inte kunde låta bli. Detta är väl lite det jag hoppas på. Att det ska bli sol så man kan sitta ute i solglasögon och njuta av värmen, umgås med vänner och dricka vin. 

Likes

Comments

Förutom reccegasquen har jag även hunnit vara på en till gasque.. Däremot bara på eftersläppet, men ändå. För i fredags var det dags för P3-gasque. Väldigt hypad gasque då den är för ekonomer, jurister och läkare tillsammans. Sen är det ju alltid extra kul med gasque då man får vara lite extra fin och ha en anledning att lägga på lite extra mycket sotning runt ögonen, sätta på sig en lite extra fin utstyrsel och klackar. Jag körde däremot på byxdress denna gång istället för klänning. Klackarna var på däremot! Men thank god för reservskorna man har med sig att gå hem i. Blev en kebabrulle på RP för mig när partajet var slut, och sen blev det en promenad hem i min ensamhet i full partyoutfit.. Och Nike Air Force 1. Och en kebabrulle i handen. Uppsala-livet i ett nötskal. Det bästa var nog däremot när jag cyklade hem från Valentine's Party i klackar haha. Skulle ALDRIG hänt i Stockholm. Undrar om det ens händer i någon annan stad förutom här?

Likes

Comments

Efter att ha varit hemma i Stockholm ytterligare en helg känns det skönt att vara tillbaka i Uppsala igen.. Även om jag kommer åka tillbaka till Stockholm snart igen. Vår första kurs börjar nämligen lida mot sitt slut och efter slutseminariet på fredag är vi lediga fram till efter påsk, då vi börjar med nya kursen redovisning och kalkylering. Dock är det ändå en del kvar nu under veckan.. Jag har lämnat in min individuella essä, men kvar att bocka av är gruppuppsatsen, opponering på en annan uppsats och så slutseminariet. Jag har däremot en himla bra struktur på mitt pluggande nu så jag känner mig inte stressad alls. Idag har jag inte ägnat mig åt plugget alls, utan har istället varit produktiv här i hemmet och städat en hel del, tvättat och bäddat om. På eftermiddagen mötte jag även upp Kajsa och Julia för en promenad i Stadsträdgården som slutade med en tour runt halva Uppsala. Allt som allt gick jag nästan 1 mil. Promenader är verkligen något som blivit populärt.. Om man bara ska prata med vännerna kan man ju lika gärna gå samtidigt? Gossip + motion.. Perfekt!

Likes

Comments

​Tänkte bara passa på att bomba med lite bilder från gasquen som var för 2 veckor sedan. Dagen inleddes med mingel hos Simon på eftermiddagen, för att sedan röra sig vidare mot V-Dala nation och den riktiga gasquen. Väl där minglade man lite till innan det var dags att sätta sig. Det var bordsplacering, vilket betyder att man kan hamna hej vilt bredvid random personer. Jag hamnade mittemot en i mitt lag, men annars var alla nya. Världen är dock så liten. Min bordsherre kände tydligen två grabbar från min gamla gymnasieklass.. Blev en trerätters middag och snapsdrickande tillsammans med underhållning och prisutdelning. VI VANN JU RECCEVECKORNA!!!! Sen blev jag nominerad till årets kvinnliga recce också. Var verkligen så glad för det, men framför allt för att vi plockade hem pokalen. Alla mina bordsvänner satt ju och sa till mig och Simon som satt mittemot att vi skulle vinna, men vi ville ju inte tro på det. Däremot har ju hela vårt lag verkligen haft en så stark magkänsla att vi skulle stå där som segrare. Vi har verkligen gett allt under de här veckorna.. And hard work pays off!

Likes

Comments

​Sen har jag ju även hunnit ha min första tenta. Jag tror att det var veckan för 2 veckor sedan.. Startskottet för tentaveckan gick för mig på måndagen, och tentan var på fredagen. Jag hade utsatt en kursbok per dag som jag skulle plugga in, där man ändå tog lite hänsyn till vilken typ av bok det var och vilka dagar man skulle ha möjlighet att plugga lite längre. På måndagen hade jag, Julia, Anton och Johan tentapluggsfika hemma hos Anton, och resten av dagarna spenderades på Eko med en hel del andra från Fly. Vi förhörde varandra, körde jeopardy, förde diskussioner och gick igenom gamla tentor. Riktigt bra pluggteknik må jag säga! Trots att man satt i säkert 8-9 timmar per dag kändes det ändå rätt lugnt eftersom man hade sällskap hela tiden och försökte göra en rolig grej av plugget. Sen att tentan kändes bra är ju positivt också.. Nu sitter man bara och väntar på resultatet. 

Likes

Comments

​Att ha så här många evenemang gör ju att man lär känna rätt många människor. Däremot är det inte många man verkligen lärt känna på djupet. Jag har runt 5-10 pers som jag verkligen lärt känna bra, sen är det ju hur många som helst som man minglar med. Detta är väl något vi alla har hållit med om lite, så vi tjejer från Team Fly bestämde oss för att köra en tapaskväll, så bara vi kunde prata lite. Alla köpte med en varsin sak så att vi fick en stor buffé. Herregud vad mycket mat det var, men så gott å andra sidan. Riktigt skönt att bara kunna slappna av och inte dödskröka. 

Likes

Comments

​Faddermiddag.. Vad ska man säga? Detta evenemang var inofficiellt för recceveckorna, då varje lag ordnar en varsin faddermiddag för sina egna faddrar. På vår faddermiddag var det alltså bara folk från vårt led. Reccar som nollas nu, faddrar, veteraner (faddrarna för våra faddrar), ölisar (de som nollades med våra faddrar) osv. Tanken är att man har en sådan middag för att hylla sina faddrar. För de som har mig på snapchat och är ointresserade av vad som händer här måste denna story varit sjukt tråkig att kolla på. Har nog aldrig lagt upp en så lång story som då. Grejen var den att jag och Julia startade med förberedelserna redan kl. 11.30, och där började snapsen läggas upp. Och efterfesten slutade vid ca 5 på morgonen. Det var alltså runt 17 timmar som skulle dokumenteras.. Förstå detta. 
Det började i alla fall med att vi var där på förmiddagen och började ställa upp bord och stolar, duka och dekorera. Trots mycket förberedelser var det så mysigt. Eftersom vi var där så pass tidigt också behövde vi aldrig stressa. Vi gick runt och gjorde allt i vårt tempo till lite lounge-musik och med matpaus. På eftermiddagen började alla reccar rulla in också och vi fixade oss tillsammans. Vi hade alltså hyrt en bygdegård där vi skulle ha detta evenemang. 
Kidnappning var första delen av hela middagen. Några hämtade upp faddrarna och satte på dem ögonbindlar och körde runt till olika stationer där de fick dricka och tävla. Efter 3 stationer var det dags för dem att anlända till middagen där vi väntade och de fick ta av sina ögonbindlar. Under kvällen körde vi tal, ett flertal spex, lambo, beer pong osv. Blev faktiskt en riktigt lyckad kväll! Detta gjorde mig så glad eftersom jag själv lagt ner extremt mycket tid och energi på inte bara att vara där hela dagen och förbereda, utan även planera långt i förväg (ekonomi, inköp och liknande) och även hjälpte till att styra och ta lite extra ansvar under kvällen. Först i slutet kunde jag slappna av, men det var värt det, då man såg hur glada våra älskade faddrar var. Vid 2, när vi behövde lämna bygdegården, drog vi hem till Johan och körde efterfest. 

Likes

Comments

​Ett av de senare evenemangen inom recceveckorna var den efterlängtade toga-festen. Denna hade folk verkligen laddat upp till och är känd för att bli väldigt stökig, dock väldigt rolig. Jag tyckte själv inte att det var så stökigt, kanske för att man var stökig själv haha, utan bara så jävla kul. Speciellt när alla sprang omkring i lakan och var barbenta. Så gulligt att alla såg likadana ut. Börjar bli aningen klyschigt nu för mig att skriva att det här eventet var verkligen sååå kul, men har inte varit ett enda evenemang som bara har varit lite halvdant. 

Likes

Comments