View tracker

Imorse vaknade jag vid 11 av mitt alarm, låg kvar i sängen ett tag men kunde inte somna om så gick upp efter inte för lång tid.

Åt frukost framför julkalendern innan jag tvingade iväg mamma till Ica då jag inte ville köra. Hämtade ut ett paket och köpte jäst.

Sen hemma fixade jag ihop lussebullsdeg, så nu står dem på jäsning innan jag ska sätta in dem i ugnen. Så har lyssnat på julmusik, julbakat och sett snön falla utanför, bra dag helt enkelt!

Ska åka iväg till Gävle senare med Biw och Ogge, vi ska käka på Pinchos, ska bli riktigt kul! Spännande att prova nya restauranger man aldrig ätit på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Godkväll!
Idag har jobbdagen gått fort men ändå otroligt segt. Har haft jättekul men har varit dåligt med kunder vilket har gjort det segt.

Sista timmen var segare än någonsin, det var verkligen jättedött tråkigt nog..
vid 4 fick vi äntligen stänga och när vi var klara rullade jag direkt till Knivsta.

Så har fixat mig och hängt hos syster någon timme.
Sitter just ju på pendeln på väg till Uppsala, ska möta upp Ogge och Richard och åka ut till Michelle i sunnersta som har ett litet firande för henne som fyller år imorgon. Ska bli riktigt kul!

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Goddag!
Imorse vaknade jag med huvudvärk, inte ett dugg kul. Gick upp och gjorde mig i ordning och åkte iväg till jobbet. Började klockan 6 idag, så nu sitter jag på min rast.

Dagen har gått bra, har varit lite varierande arbetsuppgifter så det är kul.
Har bara 3 timmar kvar när rasten är slut.

Jag hoppas dem går fort så jag sen kan få åka hem. Ska då hem och duscha och äta lite fort innan jag går över till grannen eftersom jag har tatueringstid idag. Blir nog att jag spenderar hela kvällen där, ska bli så kul att få se mer resultat på tatueringen!!

Ha en bra dag.

Likes

Comments

Godkväll!
Idag började jag klockan 6, somnade halv 12 igår så var rätt mör i huvudet när jag vaknade. Vi hade julfrukost på jobbet så det fixade vi med innan 8 då det började.

Dagen har rullat på rätt fort ändå tycker jag, lite kul med variation! Jag och kollegan fick stänga själva idag igen. Så var skönt att gå hem vid 4.

Åkte då hem till Ogge, så käkade lite innan vi tog oss till Gränby. Där strosade vi runt och kikade, inhandlade det mesta inför helgen så det är skönt att det är klart.
När vi var färdiga skjutsade jag hem Ogge innan jag tog mig till Knivsta.

Åkte då till kyrkan, sa hej till mormor och morfar. Behövdes efter några jobbiga dagar.

När jag kom hem till syster tog jag mig en dusch och nu ligger jag i soffan och snackar Skype. Ska nog starta julkalendern innan jag startat nyaste teen wolf avsnittet.

Sen blir det att sova rätt tidigt då jag är helt slut.

Likes

Comments

Goddag!
Idag blev jag hemma från jobbet då huvudvärken var kvar när jag vaknade, kändes väl inte så jättekul att ringa och sjukanmäla sig men..

Har helt ärligt bara legat i sängen hela dagen, försökt sova bort huvudvärken vilket inte har gått så bra. Vid 1 ledsnade jag, tog mig då ut på en lugn långpromenad i det fina vädret, behövde lite frisk luft. Kände mig mycket piggare efter det, så det var skönt.

Nu sitter jag och mamma i bilen på väg till Knivsta, vi ska gå och träffa mäklaren innan jag går hem till syster. Ska sova där nu två nätter, ska bli riktigt mysigt med lite tid med henne.

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Då var det måndag igen, vilket innebär ny vecka!
Min vecka är ganska fullbokat och kommer gå i bra tempo, riktigt kul!

Jobbdagen har gått bra, vaknade med smygande huvudvärk som har suttit i hela dagen, riktigt jobbigt.

Den tog verkligen sig ut när jag körde hem, så efter jag ätit och duschat så la jag mig i sängen och kikade gåsmamman följt av OTH.

Nu har jag sån huvudvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen, börjar få lite panik. Så nu ska jag faktiskt sova och hålla tummar och tår att den är borta imorgon då jag inte vill vara hemma från jobbet.

Likes

Comments

Idag kunde jag sova tills jag vaknade av mig själv, ni anar inte hur skönt det var. Vaknade vid halv 11, då startade jag julkalendern och kikade på den innan jag gick upp.

Startade då en tvättmaskin med jobbkläderna innan jag bytte lakan och städade rummet. Hoppade sen in i duschen innan jag åt frukost.

När alla var klara tog vi vårt pick och pack och åkte iväg mot Knivsta.

Nu sitter vi i bilen på väg till syster, hon fyller år på onsdag så ska fira henne. Ska bli riktigt kul att träffa släkten igen!

Hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments