View tracker


I helgen julpyntade vi i lägenheten och julkänslorna har kommit nu. Jag åkte och köpte en vit plastgran, har faktiskt aldrig haft en plastgran innan men jag blev väldigt nöjd! Saknar dock doften av en riktig gran. Men blir skönt att slippa allt barr i lägenheten som man kan hitta överallt. 

Efter allt julpyntade kom några kompisar över och så gjorde vi en julskinka (som vi åt upp), åt pepparkakor och kollade på film. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första adventfirande i gamla stan!

Så mysigt att gå runt på julmarknad, och att de föll snö också, börjar få en riktig julkänslan nu! Har haft en toppen helg med familjen som har kommit upp och hälsat på. Så synd att helgen går så snabbt bara. Hade behövt vara ledig lite till. 

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag imorgon! Firas med en selfie!


Idag blev man moster för andra gången, så kul! Så har varit barnvakt åt syrrans första barn idag, längtar tills att dom kommer hem imorgon så man får träffa den nya plutten :)

Och imorgon är det fredag, jobba och sen helg. Då kommer pappa upp från Kalmar och hälsar på också. Älskar när fredagsfeelingen börjar smyga sig på redan nu på torsdagskvällen!

Likes

Comments

Grekland från sin bästa sida!


När snön redan varit här och redan hunnit försvinna, när det är varmare idag än vad det brukar vara på midsommar, ja nu kan jag tänka mig att åka utomlands istället! Dags att boka en resa snart!

Kanske till Grekland igen :)

Likes

Comments

När man är hemma själv lyxar man till det med en mozzarellasallad. I'm in heaven!Jag ör en tjej på 25 år som kommer bjuda på min vardag. En tjej som fortfarande undrar vad hon ska bli när hon blir stor!

Likes

Comments