Hej på er! Hoppas allt är bra, nu var det ju ett bra tag sedan jag skrev här, livet var liksom kommit emellan och ja, jag har inte varit motiverad till skrivandet, alls..
Men, jag börjar få tillbaka inspirationen till att blogga och jag ska från och med idag ge det ett helhjärtat försök!

Jag ser att det är många som fortfarande kikar in lite då och då trots obefintlig uppdatering, men nu ska det rulla igång igen så jag tänker att jag kör igång som vanligt direkt! För er som inte har läst min blogg tidigare så kommer det komma ett uppdaterat info-inlägg lite senare!

Allt rullar på som vanligt, skolan tar upp en väldigt stor del nu iochmed att vi skriver vår B-uppsats nu, men i juni är jag färdig och börjar jobba heltid igen!
Jag och min fina bästis har bokat en resa till USA också! Det känns så himla sjukt, tror inte vi har förstått det än, men vi längtar såååååå!

Freja går superbra, vi har flyttat till ett nytt stall som ligger närmare mitt jobb. Det känns superbra men jag saknar självklart stallägaren och alla stallkompisar från förra stallet...

Vad mer, kommer som sagt ett uppdaterat inlägg om vad som händer så det får räcka för nu!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till min prinsessa, vi ska rida ut en stund i det fina vädret, ridvägarna vid nya stallet är heeeelt fantastiska!


Puss på er, ha en bra dag så länge!

mitt finaste hjärta

Likes

Comments

Igår skrittade jag bara Freja, blev så stressigt mellan insläppet och ridningen eftersom ridhuset var bokat klockan sex.. Men jag hann skritta igenom henne i en halv timma ungefär och hon var jättefin!

När dom backade in transporten till ridhuset så blev Frejis lite för taggad och hoppades på att det var tävling på G, mitt lilla hjärta ❤️

❤️❤️❤️

Likes

Comments

Heeeeeej godingar! Allt bra?
Med mig är det toppen, jag satt uppe sent och pluggade igår så jag är lite lagom seg i huvudet idag, men det ska jag allt bli av med!

Idag jobbar jag till 15, var i stallet imorse och fixade iordning allt och fyllde extra vatten i hagen, så efter jobbet ska jag bara åka och ta in Frejis så att hon kommer in lite tidigare, tycker egentligen att 17-18 är för sent när det är mörkt och kallt ute, så jag försöker alltid åka dit tidigare och ta in henne runt 15.30-16!

Ikväll är det plugg som gäller, men jag gillar det!

Puss på er, ha en toppendag!

Så otaggad på denna veckas väder... 😄

Likes

Comments

Det här är så fruktansvärt sant och det är tragiskt att det inte är fler ryttare som inser det..

Likes

Comments

Hej på er! Allt braaaaa?
Jag är på jobbet och håller på att starta upp, jobbar 10-15 idag och efter det ska jag direkt till min prinsessa! Jag har insläpp och kvällsfodring idag så ska passa på att rida där emellan! Ska försöka hinna med att plugga lite nu när jag jobbar så att listan med saker som ska göras inte är lika lång ikväll när jag kommer hem, det är en del som ska hinnas med nu så det gäller att lägga tiden rätt!

Sen är det inte så mycket som händer, skönt med en lugn söndag innan nästa vecka drar igång!

Hoppas ni får en toppendag, hörs lite senare!

❤️

Likes

Comments

Det finns inga ord som någonsin skulle kunna beskriva hur mycket min fina prinsessa betyder för mig, hon är något alldeles speciellt och utan henne vet jag inte vem jag är... ❤️

Likes

Comments

Joggade Freja i ridhuset igår och hon var SÅ laddad! Hon ville knappt stå still i gången och hade en miljon myror under hovarna haha, min busfia!

Hon var iallafall huuuur fin som helst, börjar alltid med att skritta fram tio minuter för hand och sen fem minuter uppsuttet på långa tyglar, och sen börjar jag jobba henne i en rund och låg form. Jag vill att hon själv ska söka sig neråt och arbeta bakifrån, och vi börjar verkligen hitta rätt från början nu!
Joggade bara några varv och hon frustade som bara den, jag tror att vi båda var väldigt nöjda!

Min pärla! 💕

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra?

Jag är så trött, jag gick upp vid halv sex imorse för att åka och ge hästarna frukost och släppa ut dom! Lagom kallt och mörkt, men vad gör man inte för gosisarna!

Jag kom iallafall hem för en stund sedan och har hunnit duscha och göra mig iordning, jag ska åka till jobbet vid två så det är skönt att vara redo i tid! Slutar vid åtta ikväll och då ska jag hem till pappa och förhoppningvis hinna städa ur min bil, det är kaos där i kan jag lova!

Så vi hörs lite senare, ska gå ut och sopa rent bilen från all snö nu! Puss på er!

Likes

Comments

​Lite wanties som jag tänkte införskaffa under Horseshow, jag ska dit med två tjejer från stallet och jag är så taggad! Vi har bokat hotell och tänkte gå ut en sväng på lördagskvällen, kommer bli så roligt! 

Likes

Comments