Alltså helt seriöst, är det här verkligen mina barn? Jag får nypa mig själv i armen för att förstå att detta är sant.
Ni gör mig så himla lycklig!

Världens bästa barn.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ärligt talat!
Jag är så fruktansvärt trött på att väldigt ofta få höra kommentarer om mina barns hår!
Som till exempel:
"Oj, vilken hårfärg"
"Det där var ju annorlunda"
" men hon är ju fin ändå"

Inombords blir jag så fruktansvärt ledsen och frustrerad på mänskligheten!!

JAG ÄLSKAR MINA BARN OAVSETT VAD!

Likes

Comments

Vi brukar alltid veckohandla vår mat och det är något jag vanligtvis kan känna en enorm stress över.
Men nu har detta oerhört smidiga sätt även kommit till Kristianstad (!) och då pratar jag ju givetvis om att handla sin mat på nätet, för att sedan bara köra till sin butik och hämta sin färdigpackade mat och sen köra hem igen. För mig som småbarnsförälder är detta något jag verkligen längtat efter då jag nu får ännu mer tid till mina barn istället. Jag slipper planera att nu måste jag lägga ett x antal timmar för att handla! Jag kan istället på kvällen när mina barn har gått och lagt sig sitta hemma i soffan i lugn och ro och beställa min mat, hur smidigt är inte detta?!

Ni hittar Willys sida HÄR

Likes

Comments

Ja här njuts det till fullo utav livet som tvåbarnsmamma, jag bara fullkomligt älskar det!
Mina små prinsessor ni är det finaste som finns 💕

Ni är så galet lika!!
Här är de i ungefär samma ålder, ser ni skillnad på dom?
Vilken är vilken? 😍😍

Likes

Comments

Bakom varje perfekta bild finns det ca 200 bilder som ser ut såhär!

Likes

Comments

Nu har vi haft lite "påsklov" vilket har resulterat i att vi äntligen har dragit igång bygget på ovanvåningen.
Men i all renovering han vi även med ett besök på Skånes djurpark. Så tack för denna ledigheten, nu kör vi igen!

Likes

Comments

Eftersom jag berättade om första, så kände jag att det var dags att även berätta om andra!
Och vad pratar jag om? Jo just förlossningen och det där är ju en upplevelse utöver det vanliga även med sitt andra barn, min andra förlossning började såhär:

03.30 ca vaknar jag av vad som känns som en värk, men jag vågade inte riktigt tro att det var dags, så jag tog mig upp ur sängen och gick ut och satte mig i soffan och jo då 15 minuter senare kom där en till och så höll det på fram till ca 6.30 då hade jag 8 minuter mellan värkarna så då gick jag och väckte Sebbe för nu började det ju närma sig... han for upp ur sängen och gick in i duschen (för duscha är nämligen hans grej, så där innan det är dags att få barn...) medans han stod i duschen började jag förbereda mig rent mentalt över vad som komma skulle. Jag ringde till förlossningen för att se så att där fanns plats. Allt var liksom klart!
Ca 8.30 ja då försvann värkarna, helt! Ska det verkligen va såhär tänkte jag?! Jag ringde då igen till förlossningen för att säkerställa att allt var okej. Till svar från dom får jag att "ja då är du ju i latensfasen" där och då ville jag bara bryta ihop.. "-jaha" svara jag tillbaka "-då kan ju detta ta 2 dygn till innan vi får någon bebis!" "-Ja och det är helt normalt, ring igen när du har 5 minuter mellan värkarna" svarar hon tillbaka.
Sur och deppig gick jag och la mig på soffan i hopp om att kunna sova lite. Timmarna gick och vid ca 14.00 får jag en värk igen, jippi! Kollade på klockan för att "klocka mig själv" ca 14.30 kom nästa värk. Nej tänkte jag det är bara latensfasen så det blir inget idag heller (sur och vresig när man gått över 5 dagar) så vi började så smått på maten. Ca 14.45 kom nästa värk och ca 15.00 nästa. Jag vågade forfarande inte tro att det var dags då värkarna även kändes "konstiga" jämfört med förra förlossningen. Där efter gick det ner i minuter, fort! Från 15 minuter, till 8 minuter, snabbt ner till 6 minuter och där efter nere på 4 minuter i mellan värkarna. Nu var det dags att ringa förlossningen igen. Och dom sa, "- ja du kan komma när du vill och känner för det"
"-ja då kommer vi nu, skrek jag mitt i en värk"
15.57 har vi packat bilen och är redo att köra och lämna Alva. Ca 16.15 har vi lämnat alva och beger oss till Kristianstad. Påväg från knislinge har jag nu ca 1 1/2 - 1 minut mellan värkarna. NU ÄR DET BROTTOM!
Mitt i rusningstrafiken ryter jag till på stackars Sebbe i bilen att "du kör skogen och du kör fort"
I bilen med världens flås i hopp om att komma fram innan det är dags, då var jag rädd.. ja jag satt och sa att jag vill inte mer (konstigt nog är det något man säger väldigt ofta under en förlossning, haha)
Väl inne i stan så tar vi huvudentrén (hur tröga var vi inte där?) jag ryter till Sebbe än en gång att "du lägger inte på bilen och så tar du den svart väskan där bak, för jag kommer springa" ja sagt och gjort höggravid med värkar i högsta grad galopperar jag in genom entrén snabbt som fan bort för att haffa en hiss och vilken tur vi hade att det kom en hiss med en gång! I hissen stod en sköterska och en äldre herre och jag hängandes i Sebbes jacka (som om att det skulle hjälpa) flåsandes som en brunstig ko eller nått!
Hissen gick direkt upp till våning 3, vilket också var tur för nu var det utom kontroll. Det ända jag han tänka var att jag skulle kissa för jag höll på att göra det i byxan. Väl insläppta på förlossningen sprang jag in på toan, tryckte ut typ 2 droppar kiss (jag var nog egentligen inte kissnödig) kommer ut möter upp barnmorskan som säger "-då kan inte du göra kisseprov nu?"
Forfarande i full galopp försöker jag ta mig till rummet (jag vet inte ens vilket rum vi ska vara i) barnmorskan stoppar mig, för jag måste vägas.
Väl inne på rummet (16.35), så ser jag dom står och dukar upp ctg:n så fint var på jag kastar mig på sängen och får fram orden "ge mig lustgas och det är nu" där och då förstår dom hur nära det är och får slita av mig kläderna och dra mig upp i sängen. Hon undersöker hur öppen jag är och utbrister "-oj, du är ju öppen 10 cm"
Sen böjer hon sig över mig och viskar "när vattnet går så kommer bebisen" typ 10 sekunder efter hon sagt detta går mitt vatten och det är dags att börja ta i ordentligt nu (krysta).
17.03 är hon här, vårt andra barn. Så fin och helt perfekt!

Likes

Comments

I ett samarbete med Amaze.

Amaze är en hemsida som säljer helt underbara smycken till bra priser. Allt ifrån halsband , armband och örhängen från bland annat två utav mina favorit varumärken Anna + Nina och Orelia

Använder ni dessutom rabattkoden amazejessica i kassan så får ni 15% på hela er order, hur bra är inte det?!


HAPPY SHOPPING!

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa er en del utav vårt hus som jag inte visat innan.
För nu är det dags att ta tag i nästa stora renoverings objekt. Så här har det sett ut sen vi flyttade in, bara ett skal och här ska vi få gör det precis så som vi vill ha det. Och vad ska det bli utav detta tänker ni, jo det ska bli två sovrum till våra flickor, ett badrum och ett "allrum". Rummet som vi tidigare renoverad till Alvas rum kommer istället att bli vårt sovrum så det är redan färdigt!
Här lägger jag nu upp före bilder och kommer uppdatera inom kort när det börjat hända lite!
Detta ska bli så roligt, för här finns så mycket potential!

Hoppas ni vill följa med i renoveringen.

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan skulle jag för första gången på väldigt väldigt länge unna mig själv något, lite nya kläder. Väl inne på min shoppingrunda, hittade jag en fin tröja som jag så gärna ville ha, jag tänkte jag prova först för att se så att den verkligen passar, där och då i omklädningsrummet med tröjan på mig ville jag bara brista ut i gråt, jag har nog aldrig tyckt så illa om mig själv och min kropp tidigare. Jag kastade av mig tröjan lika fort som jag fick den på mig och praktiskt taget sprang ut ur butiken. Det blev inte några kläder till mig den dagen och jag har inte heller tittat på fler kläder, för jag vill inte, jag ser mig helst inte i spegeln.
Med det här skrivet vill jag bara tacka min otroligt fina sambo som stöttar mig och peppar mig, vi tränar tillsammans och håller igång, för nu ska jag bli fin igen, det ger jag mig fan på!


ALVA
60-83 KGLOVIS
65-86 KG

Likes

Comments