I ett samarbete med Amaze.

Amaze är en hemsida som säljer helt underbara smycken till bra priser. Allt ifrån halsband , armband och örhängen från bland annat två utav mina favorit varumärken Anna + Nina och Orelia

Använder ni dessutom rabattkoden amazejessica i kassan så får ni 15% på hela er order, hur bra är inte det?!


HAPPY SHOPPING!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa er en del utav vårt hus som jag inte visat innan.
För nu är det dags att ta tag i nästa stora renoverings objekt. Så här har det sett ut sen vi flyttade in, bara ett skal och här ska vi få gör det precis så som vi vill ha det. Och vad ska det bli utav detta tänker ni, jo det ska bli två sovrum till våra flickor, ett badrum och ett "allrum". Rummet som vi tidigare renoverad till Alvas rum kommer istället att bli vårt sovrum så det är redan färdigt!
Här lägger jag nu upp före bilder och kommer uppdatera inom kort när det börjat hända lite!
Detta ska bli så roligt, för här finns så mycket potential!

Hoppas ni vill följa med i renoveringen.

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan skulle jag för första gången på väldigt väldigt länge unna mig själv något, lite nya kläder. Väl inne på min shoppingrunda, hittade jag en fin tröja som jag så gärna ville ha, jag tänkte jag prova först för att se så att den verkligen passar, där och då i omklädningsrummet med tröjan på mig ville jag bara brista ut i gråt, jag har nog aldrig tyckt så illa om mig själv och min kropp tidigare. Jag kastade av mig tröjan lika fort som jag fick den på mig och praktiskt taget sprang ut ur butiken. Det blev inte några kläder till mig den dagen och jag har inte heller tittat på fler kläder, för jag vill inte, jag ser mig helst inte i spegeln.
Med det här skrivet vill jag bara tacka min otroligt fina sambo som stöttar mig och peppar mig, vi tränar tillsammans och håller igång, för nu ska jag bli fin igen, det ger jag mig fan på!


ALVA
60-83 KGLOVIS
65-86 KG

Likes

Comments

Nu kan min prinsessa träna och bli mästerkock!

Likes

Comments

I skrivande stund är det enligt UL 6 dagar kvar till bf eller enligt sista mensen 4 dagar, jag satsar på 4 dagar!
Men det sägs ju att "frukten faller inte förens den är mogen".

Just nu är det 1 år och 22 dagar sen jag gjorde det här sist, alltså då min kropp såg till att få fram det finaste barnet vi någonsin kunde önska oss. Där och då var jag inte ett dugg nervös på något vis, jag visste ju inget så varför oroa sig? Nej jag tänkte, let's do this!
Nu så här den sista veckan har jag börjat få en del flashbacks och känner mig något rädd och nervös, hur blir det denna gången? Klarar min kropp av det här en gång till?
Här och nu är jag väldigt tacksam över att vi lät bli att ta reda på kön, jag tror det kan peppa mig i den slut stunden då när det är så nära och man bara vill ge upp för man orkar inte mer, men man kanske hittar lite inre kraft för man är så nyfiken?
Nåja, det jag undrar över mest just nu är när? När kommer du?

Likes

Comments

Jag är minst sagt världens stoltaste hönsmamma just nu!
2 veckors inskolning på dagis är nu över, och allt har gått så himla bra, inte en tår utan bara ett glatt vink när man gått där ifrån.
Så idag var första dagen hon var där en hel dag helt själv, det kändes minst sagt konstigt, jag menar jag minns ju inte vad man gjorde helt själv innan man fick barn (?)

Men allt gick så bra så, både för mig och för henne och som vanligt när det var dags att hämta ville hon inte följa med hem, det är ju ett väldigt gott tecken!

Som sagt jag är så in i baljans stolt över min lilla (läs stora) tjej!

Likes

Comments

Tänk att just du blev vår, vår älskade lilla prinsessa!
Och tänk att just idag för exakt 1 år sedan kom du till världen och gjorde vårt 2016 till det bästa året någonsin.

HAPPY B-DAY VÅR SOLSTRÅLE!

Likes

Comments

Äntligen! Jag har nu ett fungerande kök. Det är fortfarande lite små grejor kvar, men det är i bruk och jag bara älskar det!

Likes

Comments

Här hemma har vi fotat för kommande julkort, jag gjorde ett tappert försök med att få med både molle och Alva på samma bild, det gick inte!! Så imorgon är det molles tur!

Likes

Comments

Här har det varit tyst ett tag, väldigt tyst!
Men vi har varit sjuka här till och från i snart 4 veckor, men nu är vi påväg på rätt håll.
Trots sjukdomar har köksrenoveringen flutit på rätt så bra, så här får ni en uppdatering!


Såhär såg det ut för 3 veckor sedan!

Och nu idag har vi kommit såhär långt!
Vi började lägga ner golvvärmeslang igår och idag ska vi lägga det sista sen är det golvläggardags. Jag längtar sååå tills detta är färdigt!

Likes

Comments