Header

Efter ett sug att kolla in min gamla blogg och x-antal timmar med att ta bort alla inlägg jag tidigare hade har jag nu fått ett sug att skriva lite för skojs skull. Kör på den där personliga stilen där ni kommer få läsa om allt som jag gör och det jag är intresserad av. Inte är jag heller intresserad av att kämpa mig upp på topplistan. 

Uppdaterar lite när jag känner för det men önska gärna inlägg och ställ frågor så vår ni veta allt ni vill om mig.

Enjoyy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Det är egentligen konstigt hur vissa människor kan påverka en så mycket. Ändasen jag var liten har du alltid funnits där för mig, men det är inte förrän nu som jag har insett hur mycket du har betytt under min uppväxt. Jag tror aldrig jag hade varit den personen jag är idag utan dig.

Jag trodde heller aldrig att jag skulle stå här idag och hålla ett hyllningstal, till den viktigaste personen i mitt liv. Du är en bra medmänniska, du har ett stort hjärta och du är min pappa.

Det som jag kommer ihåg mest från min barndom är alla galna minnen som jag har tillsammans med dig. Jag kommer till exempel ihåg när vi var och åkte skidor när jag var mindre, och jag ramlade i backen och fick ont i knät. Du hade en klubba i fickan som jag jag fick sitta och äta på för att bli glad igen. Eller när du berättade att du och dina bröder cyklade på bryggan och blundade samtidigt.

Även om jag har varit jobbig och behövt åka in till sjukhuset varenda gång jag varit klumpig och skadat mig så har du ändå funnits där för mig när jag verkligen behövt dig. Jag kommer ihåg när jag ramlade med moppen och behövde sy i knät, men det var ingen som svarade när jag ringde och till sist ringde du upp.

Du och jag har de mest olika personligheterna som går och ha, och vi kan börja bråka för att jag antingen kräver för mycket eller att du stökar ner i huset för mycket. Men det bästa är att du ändå förstår mig när ingen annan gör det, och kan relatera till vad det än gäller. Och detta visar vilken fantastisk och godhjärtat person du är och att du alltid ger mer än vad du tar. Ett väldigt vanligt citat är ”Man blir aldrig äldre än vad man vill” och det tycker jag stämmer in dig på pricken eftersom du är så barnslig. På senaste tiden har det känts som att jag tagit dig för givet och jag minns inte senaste gången jag sa ”jag älskar dig” men det gör jag.

Du är den personen som alltid får mig att skratta när jag är ledsen, till exempel när du berättar om alla knäppa saker som du och dina bröder gjorde när ni var små, eller till exempel när du lagar pasta gratäng med marsmellows och godis på. Det var dock inte det godaste jag ätit...

Vad jag än har försökt mig på, vilka friheter jag än har tagit mig och vilka beslut jag än har fattat. Så har jag alltid känt tryggheten av att du finns där för mig när jag behöver dig. Så jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan du får bli morfar eller farfar, och att mina barn ska få uppleva samma lugn tillsammans med dig som jag fått. För en bättre pappa, morfar eller farfar kan man inte få.

Jag kommer alltid finnas där för dig så som du funnits där för mig och jag hoppas att jag någon dag kommer kunna ge tillbaka lika mycket glädje och trygghet som du har gett mig.

Så jag vill säga tack till dig för att du alltid tror på mig.

Tack för att du alltid stöttar mig i de val jag gör.

Och framförallt tack... för att du är världens bästa pappa.

Likes

Comments