Godmorgon! Förlåt för jättedålig uppdatering, har jobbat massor och på kvällarna har jag träffat vänner så jag har inte hunnit blogga..

Idag ska vi till Ullared. Ska bli sååå roligt! Jag och Anders ska åka med två kompisar.
Men vi hörs mer sen när jag har kommit hem. Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 57 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Idag börjar jag jobba klockan 7.30-16, vilket är helt okej! Efter jobbet så ska jag nog träna lite eller ta en powerwalk om vädret tillåter, är grått och regnigt ute idag..

Anledningen till att de inte kom upp något inlägg igår var att jag jobbade tills 18 och direkt efter åkte och kollade på fotboll med Anders!

Vi hörs mer sen, ha en fin tisdag!! ❤️

En bild ifrån sommaren när jag och Anders var påväg till Gränna! De var väldigt fint och mysigt påväg dit och självklart i Gränna med!

  • 60 Readers

Likes

Comments

Jag och Anders tog en promenad till affären och köpte lite gott tills ikväll. Vi har börjat kolla på en ny serie suits och än så länge verkar den vara bra! Så nu ska vi titta på några avsnitt och bara mysa!

Vi hörs mer imorgon! Ha en fin söndags kväll ❤️

  • 67 Readers

Likes

Comments

Hej! Som ni säkert redan har förstått så heter jag Jessica och är 19 år. Jag bor i en mellanstor stad utanför Göteborg tillsammans med min pojkvän Anders! I somras tog jag studenten ifrån barn och fritidsprogrammet och nu jobbar jag på en förskola, och jag trivs jättebra där! När jag inte jobbar så umgås jag med min familj och mina vänner. Jag älskar att sitta hemma med någon jag gillar och titta på en bra film/serie med tända ljus!


De här var en liten bild av mitt liv och hur det ser ut just nu. Hoppas ni vill följa mej när jag skriver om min vardag! Kram

  • 72 Readers

Likes

Comments