Hej allesammans!

Hoppas ni har haft en bra vecka, för det har verkligen jag. Vi har haft värsta chillveckan i skolan eftersom det är veckan efter höstlovet. I fredags gjorde jag inget speciellt, var bara hemma med mina föräldrar och kollade idol. Somnade väldigt fort efter det. På lördagen passade jag min hund för min familj åkte och provkörde bil så jag fick bli hemma själv. Senare på eftermiddagen kom min underbara pojkvän hem till mig. Jag, min familj och min pojkvän åt världens godaste hemlagade pizza och sen kollade på så mycket bättre. Efter så mycket bättre såg jag och min pojkvän filmen baywatch som var väldigt rolig. Efter filmen var klockan runt 1 på natten så vi gick och lade oss och somnade.

Idag har vi inte alls gjort mycket. Vi vaknade runt 11 och gick upp för att käka frukost. Sen kollade vi lite youtube och legat i sängen resten av dagen. Vid 4 tiden åkte min syster, pojkvännen och jag till Arninge för att handla middag för jag och min syster skulle laga middag eftersom det är fars dag idag. Sen lagade vi middagen och nu är det kväller. Ikväll ska jag duscha och sen kolla temtation island och sova. Haft en lugn vecka men känner att jag behöver sova i tid idag.

Hoppas ni haft en bra vecka, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan!

Vi alla vet att det är fars dag på söndag, den 12 november så tänkte tipsa med tre saker man kan köpa som inte kostar allt för mycket men ändå är en bra sak.

Likes

Comments

Allmänt

Hej allesammans.

Jag heter Jessica Bohlin.. som ni kanske redan förstått. Jag har bloggar lite till och från men nu kände jag att jag ville börja blogga igen. Jag är 17 år gammal och bor i Stockholm. Jag går andra året på gymnasiet, linje samhäll med inriktning media. Själv tycker jag det är en rolig linje och gillar skolan. Jag vet inte vad man mer vill veta. Jag kommer blogga om olika saker men blir nog mycket om mig själv, mode och sånt, men kan även komma helt andra inlägg.
Jag har en instagram som heter jessicabohliin som ni gärna kan gå in och checka.

Hoppas ni är intresserade av att läsa, puss

Likes

Comments