Hejsan Allihopa!

Sitter och chillar med Elvis(Elvira) efter en låång helg. I Fredags hade vi ju Halloweenfest och allting var snyggt och städat i lägenheten men nu ser det verkligen inte bra ut längre.. Vi hade massa vänner här från Karlstad, Göteborg och lilla Bjärnum, dem flesta har sovit över hela helgen. Väldigt mysigt men nu är det stökigt och man känner sig ganska trött och det känns skumt att vi är så få här nu. Min pojkvän är på jobbet och hans lillasyster Elvira är här hela veckan ut så det är ju roligt, sen kommer deras pappa hit över helgen och hälsar på.

Idag är det endast NIO DAGAR kvar tills vi får hämta hem den lilla kissen! Det känns så overkligt, vi har liksom vetat att vi skulle skaffa av den kullen redan en månad innan dem ens föds och sen är man ju tvungen att vänta tills den är 12 veckor gammal så vi har ju väntat en hel evighet känns det som!

Nu har jag även hunnit prova på att jobba på Subway på centralen vilket är så stressigt och då jobbade jag inte ens under lunch-tiden... Jag har redan lärt mig alla mackor, men det skulle ju vara kaos om jag inte pluggat på dem! Jag har jobbat 4 dagar, 3 timmar per dag och nu är tanken att mina ''utbildningsdagar'' är över vilket betyder att nästa gång jag jobbar kommer inte jag va som en extraperson utan då är det jag som jobbar istället för någon annan vilket är mycket mer press! Men det blir kul! Den 2:a November tror jag det är som jag börjar på riktigt men jag kanske blir inslängd som extra på centralen några fler gånger innan så jag får mer övning! I klädbutiken kommer jag börja i mitten av November.

Jag har även typ bestämt mig för att köpa en riktigt bra kamera! Men det får vänta några månader.. men jag är så taggad!

Kolla gärna in Youtube-videon som är länkad där uppe ^
Ha det bäst så ses vi i nästa inlägg!


Likes

Comments

Hejsan Allihopa!

Idag är det Måndag och jag har varit så trött idag för jag gick upp tidigt för första gången på jättelänge! Jag har ju bara jobbat i klädbutik under hela sommaren och butikerna öppnar ju mycket senare än vad Subway gör! Jag tror det kommer bli skönt ändå när man får in vanan att gå upp mer i tid, särskilt nu när det blir mörkt mycket tidigare.

Det gick jättebra på Subway, det ska bli kul att fortsätta jobba där, jag börjar ju inte på riktigt förrän i November men imorgon ska jag dit igen på ytterligare 3-timmars pass. Jag har även fått reda på att jag kommer att kunna kombinera min deltidstjänst på Subway med ytterligare en deltidstjänst i en klädbutik på gågatan som heter Benetton. Så det blir perfekt för då blir det som ett heltidsjobb!

Nu börjar det även närma sig Halloween vilket känns hur mysigt som helst! Jag och min kära vän Hanna tog oss tiden att spela in en liten Halloween bakningsvideo, och det kanske inte blev perfekt.. och vi kanske var ganska trötta.. men vi försökte i alla fall!

Kolla gärna in vår video här:Likes

Comments

Hej igen!

Nu var det längesen jag skrev som vanligt, men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera oftare. Nu bor jag och Anton i vår nya lägenhet i Malmö, vi trivs jättebra och den är så fin! Jag ska ta bilder snart så att ni får se!

Nu är det inte lika långt kvar tills vi får hämta hem vår lilla kattunge! Igår var det exakt en månad kvar tills den är 12 veckor gammal. Vi har redan varit och hälsat på kissarna en gång och nu på Söndag ska vi hälsa på dem igen, den vi har valt är en orange hane som kommer att få heta Neptunus <3 Kattuppfödaren har dock tillfälliga namn på kissarna för att kunna hålla rätt på dem så just nu så heter den vi valt Twister. Dem andra två orange heter för tillfället Solero och Cornetto, den som vi valt var den som var busigast. När vi var och hälsade på sist så va dem dock bara 4 veckor vilket inte är mycket så dem var fortfarande så små och det är svårt att se personlighet så mycket så tidigt. Förhoppningsvis känns allt fortfarande rätt när vi träffar dem på Söndag, om bara 3 dagar, längtar! Då ska jag ta ännu mer bilder på dem.

Just nu så tar vi hand om mina föräldrars hund, Lucky, som är en liten papillon hund som både jag och min pojkvän tycker om jättemycket. Mina föräldrar har ju även en annan hund, Bounty, som är en Golden retriever och får all uppmärksamhet där hemma så Lucky trivs bäst med mig. Frågan är ju nu ifall vi kommer kunna ha kvar Lucky när kissen kommer eller om han måste flytta hem till mina föräldrar igen.. Lucky är 11 år nu och är van vid äldre katter men han kan vara ganska avundsjuk och han är inte så bra med barn så vi kommer ju i så fall inte våga lämna dem ensamma tillsammans..

Här kommer i alla fall lite bilder på kissarna som vi tog när vi var där sist, bilder på några av sakerna vi köpt till kissen och några bilder som kattuppfödaren skickade för någon vecka sen!När det gäller jobb så har jag fortsatt jobba på Camilla Malmströms, men som jag sagt tidigare endast som extring, så jag har inte jobbat alls mycket på senaste tiden! Det har ändå fungerat hyfsat ekonomiskt eftersom att så fort jag jobbar helg så får man dubbelt betalt tack vare OB och sen får jag ju ut semesterersättning med varje lön! Nu har jag dock äntligen lyckats få nytt jobb! Jag har för det första fått deltid i ytterligare en klädbutik där dem vill att jag ska jobba 2 dagar i veckan och även jobba extra vid behov och så har jag lyckats få typ mitt drömjobb - SUBWAY! Jag älskar Subway, och äter i princip alltid på Subway när jag äter ute. På Subway är det också deltid, så 2-3 dagar i veckan och även extra som jag vill och här kan man jobba hur mycket extra som helst! Båda jobben börjar i början av November men Subway har utbildning även nu i Oktober. Självklart kommer jag att jobba på Subway så jag kommer nog få tacka nej till det andra jobbet för jag misstänker att det blir svårt att kombinera men det vore ju perfekt om det gick att kombinera så vi får se hur det löser sig. Jag är i alla fall så himla glad och tacksam över att jag lyckats få jobb på Subway!!

Sist men inte minst (eller?) så har jag typ blivit vegetarian, vilket känns lite skumt eftersom för ett år sen hade jag aldrig kunnat tänka mig att jag skulle vara vegetarian men nu har det börjat kännas mer och mer fel att äta kött. Det är alltså inte så att jag tänkt ''Nu ska jag bli vegetarian!'' utan det är för att det har börjat kännas fysiskt fel att äta kött, jag mår illa av tanken på det och det känns inte rätt.. Detta har precis hänt och detta är nog 3:e eller 4:e dagen som jag inte ätit kött och som det känns nu så känns det så skönt att slippa äta kött. Jag har egentligen aldrig varit förtjust i kött, så jag vet inte varför jag inte testat tidigare.. och jag vet inte om jag kommer att äta fisk eller inte.. Jag går helt enkelt efter vad som känns rätt för mig så får vi se vad som händer.

Detta blev ett väldigt långt inlägg med massa uppdatering, men jag slänger in några bilder från senaste tiden i alla fall!
Hoppas allt är bra med er alla och vi ses i nästa inlägg!

(Okej det kommer bli skitskumt om jag inte säger något mer och bara lägger upp dessa bilderna, dem är från när jag och Anton var på Naturhistoriska museet här i malmö haha..)


Likes

Comments