Reisetips

Hoteller:
Residenza Domizia - i hjertet av Roma som tilbyr deg et hjem hjemmefra. Overnattingsstedet ligger rett over elven fra Vatikanstaten, halvveis mellom Piazza Navona og Castel Sant'Angelo. Det er også enkelt å spise ute ved Residenza Domizia – nærområdet har mange spisesteder.

Hotel cosmopolita - ligger kun 100 meter fra Piazza Venezia i Roma og 300 meter fra Forum Romanum. Du kan nyte en rikholdig amerikansk frokost på takterrassen hver morgen.
Colosseum ligger 10 minutters gange unna, og handlegaten Via del Corso ligger 200 meter unna. Bussen stopper like ved hotellet og tar deg til Peterskirken på 15 minutter. Dette området passer utmerket for shopping! Her finner du blant annet disse butikkene: Rolex, H&M, Zara, Nike.Artemide Hotel

Gran Melia Rome - Velværesenteret har utendørs vitalitetsbasseng, opplevelsesdusj, badstue, tyrkisk bad og salonger. Ansiktsbehandlinger, massasjer og andre behandlinger er tilgjengelig etter avtale. Hotellets basseng ligger i en 7500 m² stor hage med massasjebasseng. Gran Melia Rome tilbyr deg en frokostbuffé, som inkluderer varme og kalde retter samt sesongmessige og lokale produkter. Du kan nyte en apertiff i baren ved bassenget om sommeren

Spisesteder:
I Roma var det vanskelig og gå etter tripadvicer. du må nesten spiste ukritisk litt overalt, i hytt og pine og hvor som helst. ALL mat smaker godt i Italia! Og det er så utrolig mange koselige gater med typiske helitalienske små resturanter i Roma. men noen av de jeg har skrevet ned er;

Tempio Bar - ligger på Piazza della Rotanda rett overfor det historiske monumentet Pantheon som er ganske unikt. På grunn av den unike plassering av kafeen, er prisene litt høye sammenlignet med kafeer som ligger i sidegatene i nærheten. Men det er verdt hver eneste krone.

Italy Food Ristorante - de ansatte er veldig profesjonelle og hjelpsomme. Maten er deilig. Servicen kan være litt treg. Men kan være litt vanskelig og finne frem hvis du ikke søker det opp på google maps.

Ting å gjøre:
Colosseum
Pantheon
Piazza Navona
Private sightseeing turer
Trevifontenen
Matturer
Spansketrappa

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

mat

DU TRENGER:
- 100 g smør
- 2 dl melk
- 50 g gjær
- 4 stk egg, mellomstore
- 4 ss sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 600 g hvetemel + ekstra til utbaking
- oljetil fritering

Sjokoladeglasur og topping
- 200 g sjokoladehvit, lys eller mørk
- kakestrøssel

- Smelt smøret, tilsett melken og varm væsken til 35-37 grader. Løs opp gjæren i den lunkne væsken og visp inn eggene. Bland alt det tørre i en bakebolle og tilsett væsken. Arbeid deigen godt sammen i en kjøkkenmaskin, la maskinen gå ved middels lav hastighet i 2-3 minutter. Øk til høy hastighet og arbeid deigen videre i 5 minutter. Dryss litt mel over deigen og dekk til bollen med plastfolie. La deigen heve til dobbel størrelse.

- Kjevl ut deigen til omtrent 2 cm tykkelse på et godt melet bakebord. Trykk ut passende sirkler. Det enkleste er å trykke ut sirklene med en «kakeutstikker», men det går også greit med et glass. Trykk ut midten med en litt mindre utstikker. La kakene etterheve i omtrent 15 minutter.

- Varm oljen til omtrent 165 grader. Har du ikke en frityrgryte kan du bruke en vid og tykkbunnet gryte med høye kanter. Det holder at oljen står 5 cm opp langs kanten.

- Løft kakene forsiktig opp, legg dem i gryten og stek dem gylne i den varme oljen. Når undersiden har blitt fin og gyllen vender du dem over på den andre siden. La donuten få renne av seg på litt kjøkkenpapir.

Sjokoladedonuts
- Finhakk og smelt sjokolade i en liten bolle over et vannbad. Dypp den ene siden av kakene i den smeltede sjokoladen. Dryss over kakestrøssel, hakkede nøtter eller pynt med noen annet smakfullt og fint.

Likes

Comments

Q&A

Gjør du mye husarbeid hjemme? Spør mammaen din deg mye om det?
Nå har jeg veldig nylig flytta hjem igjen så er litt kaos på rommet mitt for jeg har enda ikke fått inn alt i skap osv. Men mamma maser ikke fryktelig om det nei. Jeg klarer da og holde det ryddig. (innimellom)

Kan du fortelle om bucketlisten din?
1. Dra på Victoria's Secret Fashion Show eller fashion week 2. Dra til Maldivene. 3. besøke neverland (noe som er lite sannsynlig) 4. Kjærestetur til Paris. 5. Dra til orlando 6. Lansere mitt eget klesmerke/sminke. 7. Møte khloe K 8. Kaste en dart-pil på kartet og dra dit den lander. Kommer mer i ett fult innlegg senere.

Er du kristen?
Nope. Jeg er konfirmert kristelig og feirer jul og påske, men det er kun for tradisjonen sin del. Jeg er kanskje den minst religiøse personen du finner. Jeg er heller den typen som tror på forskning og ting man kan bevise. Selvfølgelig skal folk få tro på et dem vil og ha sin religion men det er ikke noe for meg.

Har du fregner?! Så heldig du er!
Hehe, ja jeg har fregner! Syntes mye mer når det går mot sommeren og det blir sol ute.

Du skrev tidligere at du hadde kjæreste, kan du ikke du fortelle oss litt om kjærlighetslivet ditt for tiden?
Jeg har blitt singel. Så er ikke mye og fortelle nå fortiden.  

Hva pleier du å spise til frokost?
Nå er jeg ikke den flinkeste til og spise frokost hver eneste dag men når jeg spiser så går det i frokostblanding, rundstykker eller noe annet spennende. Tenkte også å lage ett innlegg med dette litt senere.

Likes

Comments

mat

Har dere smakt denne havregrøten fra Fjordland? Vel, det har jeg. Denne er bare så vanvittig mye bedre, og med hånden på hjertet den beste grøten jeg har smakt noen gang. Og dette kommer fra en ekte grøtelsker!

Imorges brukte jeg en pakke med havregrøt fra Fjordland, det er altså nok i den til to personer. Selv om jeg enkelt klarer å spise opp hele alene også, haha! Det er mye god topping man kan bruke på havregrøt, alt fra frukt til spekemat til syltetøy. Selv liker jeg best den gamle slageren med sukrin og kanel, eller jordbær og banan.

Nå som det nye året er her prøver jeg og spise litt sunnere, dette er veldig mye enklere når denne grøten smker så utrolig godt!

Jeg har definitivt blitt bitt av grøt-basillen, så det blir med andre ord lenge til neste gang jeg koker hurtiggryn igjen. Den deilige havresmaken fra grøten er rett og slett helt amazing! En pakke koster forresten rundt 20 kroner, ikke galt for en god frokost eller kveldsmat for opptil to personer

Likes

Comments

Q&A

Hvor mange tatoveringer har du?
Forløbi har jeg bare tre stykker men det skal bli fler! Jeg har alltid hatt en stor fasinasjon av tatoveringer og ser på det som ett kunstverk på kroppen rett og slett.

Den store bloggdebatten hele tiden handler om det å ''legge seg under kniven'', føler du noe press på det?
Jeg føler ikke noe press på det selv for jeg vet hva jeg vil med kroppen min og ikke. Selvfølgelig og se ut som kylie jenner eller khloe K hadde jo ikke vært feil, men jeg utsetter ikke meg selv for den type smerte uten å trenge det. Kom deg på treningstudio og prøv det først og hvis du fortsatt ikke er fornøyd da setter du deg ned og tenker på alternativene dine. Jeg syntes det skal være opp til hver enkel person hva de vil gjøre og ikke, og hvis en person blir fornøyd med seg selv med og operere så okei.

Hvordan har du fått så mørke øyebryn i forhold til hårfargen din?
Jeg både farger og tegner brynene mine, derfor har jeg mørkere øyebryn enn hår.

Hvor mange timer jobber du med bloggen hver dag?
Det kommer helt ann på hva jeg skal iløp av dagen men bruker vel mellom 2-3 timer i snitt hver dag. Regner med at det blir mer og mer fremover når dere kommenterer og sender fler mailer til meg.

Hva spiser du helst på restaurant?
Jeg spiser helst biff når jeg er ute på restaurant men jeg er også veldig glad i en ordentlig god salat eller pasta carbonara.

Hvor høy er du?
Jeg er hele 164cm over bakken.

Likes

Comments

Ways to live a better life:

Stop: playing the victim card, making excuses, letting society tell you how to live, doubting yourself.
Start: positive thinking, believing in yourself, making your own happiness, expressing your creativity and make everything you want happen.

Likes

Comments

mat

Du trenger:
2 stk kyllingfileter
2 skiver bacon
1pk smøre ost
2 kvister frisk timian
olje til steking

- Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem Smøre ost og timian. Surr bacon rundt hver filet.
- Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min. Kan også grilles.
- Valgfritt tilbehør.

Likes

Comments

tips&triks

Whoop whoop, endelig helg! Nå er det på tide å kjøpe inn god mat og en haug godteri og kose seg i sofaen. Men, så kommer det problemet som man alltid får når man skal sette seg ned og slappe av på fredagskvelden. Hva skal man se på? Vel, jeg elsker å se på filmer. Men jeg syns det er så vanskelig å finne noen som faktisk er bra!

Og jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som sitter å blar igjennom trailere på youtube i 40 min før jeg skal spise, mens maten blir kald, og man blir skrubbsulten, før man klarer å finne en film. Derfor tenkte jeg å tipse dere om 6 av mine favorittfilmer. Jeg suger til å skrive filmanmeldelser, så sjekk heller trailerne på de på youtube. Filmene er i alle fall drit bra, og her er det litt for enhver smak! Skal sies at når jeg finner favoritt filmen min så kan jeg se den i evigheter, så er ikke så mange "nye" filmer på den lista her akkurat nå.Håper dere liker filmene. Har du en god film å anbefale kan du gjerne skrive den i kommentarfeltet!

Likes

Comments

Q&A

Hvilke hudprodukter bruker du før du legger deg?
Det er begrenset hvor mye tid jeg bruker på kvelden faktisk for da er jeg så trøtt. Nå for tiden har jeg ikke jobb så jeg gjør ikke mye på dagtid, så jeg tar meg som regel av de daglige rutinene mine da. Men jeg driver og lager ett innlegg med forskjellige produkter og min rutine.

Hvordan har du håret ditt når du sover? Du har så fint hår.
Jeg har det som regel løst, og så legger jeg det bare på en side. Hater det merket man får når man har i hestehale, det tar så lang tid å rette bort. men det skal sies at det ser ut som jeg ikke har sovet på 14 dager når jeg står opp uansett så de bildene dere ser, de er ikke rett ut av senga selfier.

Er rumpa di naturlig, haha? Har du trent den opp til den formen?
Selvfølgelig er rumpa mi naturlig, jeg har aldri tatt noe form for operasjon og kommer heller aldri til og gjøre det på rumpa. Men den jeg har nå er delevis fett og delevis trent opp?! Haha, jeg trener ikke noe nå lenger og har hatt en lang tørke så regner ikke med at det er fryktelig mye muskler igjen bak der.

Har du noen gang vurdert silikon? Har litt små pupper så vil ta det en gang i fremtiden.
Altså jeg er av den typen som tenker at når man faktisk kan endre på noe man ikke er fornøyd med så hvorfor ikke gjøre det da? Dessuten synes jeg at silikonpupper er utrolig fint. Formen blir så mye finere enn på naturlige pupper, synes jeg. Så ja, jeg sitter konstant og tenker frem og tilbake på positive og negative konsekvenser. Men jeg vil anbefale alle som vil ta det og undersøke mye og ringe rundt før du tar en endelig avgjørelse for en operasjon er ikke lett og gjøre om igjen.

Når skal du kjøpe deg lader til kameraet ditt igjen?
Åh det skal jeg få gjort så fort lommeboka mi tillater det, ny ladere til speilrefleks kamera er ikke billig så jeg håper selvfølgelig å få gjort det så fort som mulig.

Hvor ofte og hva trener du?
Jeg skal begynne med trening igjen nå og det blir vel 2-3 ganger i uken. Når jeg trener så trener jeg hele kroppen men deler det opp i forskjellige soner og aldri hele kroppen på en gang. Kan legge ut mer detaljert program når jeg har kommet meg igang.

Likes

Comments

mat

Hadde ikke disse vært borderline usunne så hadde jeg nok gomla i meg disse daglig. Det er så godt og bare ta seg god tid i helgene til og lage noe ekstra godt til frokost og da er disse midt i blinken.

6 skive loff eller annet brød
2 stk egg
2 ss sukker
2 dl melk
1⁄2 ts malt kardemomme
1 ts malt kanel
1 ss smør til steking

Visp egg lett sammen med sukker, melk og krydder og hell det i et fat med kanter.
Legg loffskiver i røren og la dem bli gjennombløte.
Ta opp loffskivene og stek dem i litt smør i en stekepanne på middels varme. Stek på begge sider til de er pent gulbrune.

Server arme riddere med rørte bær eller syltetøy.

Likes

Comments