Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
hade en babyshower idag för min syster som är beräknad den 18e september med en liten flicka!
längtar så mycket!!

Likes

Comments

som rubriken lyder va fan är de för fel på mig?!
har såna fruktansvärda magsmärtor när jag äter eller dricker mår illa när jag äter och livet är bara allmänt piss känns de som..
är trött på allt och orkar inte prata med någon..
varför är de så här?
varför mår jag som jag gör och varför känns allt skit?

lägger in lite bilder från dom senaste dagarna så ni får se lite vad som hänt iaf, har ingen ork till att berätta nå iaf men i torsdags så var jag iaf till Rättvik på cruising!

Likes

Comments

Hejsan!
har haft några jobbiga dagar den här veckan.
De började i onsdags att jag hade jätteont i magen och nu när jag tänker efter så började de nog redan i lördags.
Vi var på cruising förra lördagen och jag blev på jättedåligt humör.
så har haft lite humörsvägningar sen dess mycket tankar och så där.
Men jag i onsdags så kände jag att ni är nog mensen på väg och som jag trodde så började den på torsdagkväll.
igår alltså fredag så skulle jag ut och käka med Joy men jag vaknade och hade så fruktansvärt ont i magen.
Jag och freddan var iaf in och storhandlade och de var en mardröm jag hade så ont...
när vi kom hem så tog jag värktabletter och på mig i sängen en stund kunde knappt stå på benen för att de gjorde så ont.
efter en stund så tvingade jag mig själv till duschen eftersom att jag absolut inte ville ställa in mina planer med joy.
Jag gjorde mig i ordning och åkte till henne tog en cider där och ett glas vin och sedan åkte vi till O'Learys och käkade och skulle se tide med en hemlig gäst. efter halva portionen med mat och en till cider så kände jag illamåendet komma. mådde så illa så jag trodde att jag skulle spy och detta var inte på grund av alkoholen. det finns inte en chans att de va därför.
Jag sluta dricka och försökte att ta de lugnt   Vi va på krogen och lite så där.
imorse när jag vaknade så var jag fortfarande illamående och de är jag nu också.
börjar seriöst och fundera om det är något som är fel? 
har aldrig blivit så här på grund av mens förut..

Likes

Comments

vart inte mycket till bloggande förra veckan.
Men på onsdagen så tog jag iaf bort stygnen på kippo och de hade läkt ihop jättefint!
sen hände det inte så mycket mer än att jag och Joy åkte till Hudik på lördagen för att de va cruising där. så vi gick omkring en sväng och sen åkte vi lite bil.
när jag kom hem på söndag morgon så somnade jag direkt och sen när jag vaknade så var man bakis. spydde hela söndagen och var helt slut i kroppen!

igår på måndagen så mådde jag mycket bättre iaf så de va jätteskönt!

Likes

Comments

vart en sväng till stranden med Elias, Kippo och syster. Vi hade de supermysigt med fika, vad och solning!

Likes

Comments

Hejsan!
det vart en fartfylld dag idag.
som ni förstår så har vi varit till veterinären idag.
min hund vart biten av en annan vuxen hund på grund av att han inte förstod när den andra hunden ville att han skulle gå så den vuxna hunden sa ifrån lite hårdare än vad som egentligen var meningen. och som ni förstår själva så är ju inte valparna skelett och brosk lika hårt som på en vuxen hund som bettet gick alltså igenom nosen och in i luftvägen till ena näsborren och sen ett hål på undersidan av läppen. Vi ringde runt till veterinärer här i närheten men dom hade inte öppet och sen så slutade de med att vi fick åka till Falun på grund av att det inte fanns någon som hade öppet här omkring vilket är helt sjukt enligt mig. Men som sagt så åkte vi till falun och det gick bra ändå. han fick sy tillbaka lite tandkött, sy under läppen och hålet som vart på nosen samt operera bort två benbitar som satt löst och som inte hade gått att rädda hur dom än gjorde. så nu hoppas vi på de bästa. dom kan inte säga hur detta kommer påverka honom i framtiden med dom riktiga tänderna och så där de får tiden visa.
så nu blir det två veckor med tratt, unga leksaker, inga ben och inget lek och stoj för övrigt heller. osså äta antibiotika och smärtstillande. sen ta bort stygnen och förhoppningsvis kan tratten tas bort då när stygnen åker bort.
Vi hoppas på de bästa för våran lillkille!

i väntan på att veterinären skulle komma.

Likes

Comments

Hejsan!
som jag skrev i förra inlägget så skulle ju jag och joy åka på en roadtrip i tisdags och de gjorde vi också.
Vi åkte upp till skärvånge som ligger uppe i Jämtland för att hämta min lilla border collie valp som kommer ifrån Norge.
det var en väldigt lång resa och de tog hela dagen vi åkte kl 10 på morgonen och kom hem kl 01 på natten. så man har riktigt slut när man kom hem och valpen var riktigt trött. han blev åksjuk också tyckte så synd om stackarn men så fort han somnat efter cirka tre mils åkande så sov han den restan av resan förutom kisspauserna då dvs.
Men han har varit jätteduktig inte en ändå olycka inne sen vi kom hem så de känns jätteskönt nu hoppas jag att de fortsätter så här och att vi ska kunna träna och utvecklas tillsammans!

Likes

Comments

vissa dagar så känns livet bara så fruktansvärt bra!
kan inte säga att något speciellt har hänt men jag mår bara så underbart bra idag och livet känns perfekt.

just nu så sitter jag ute i solen och har det bra medans joy får vara inne och jobba. det är sånt himla bra väder så egentligen hade jag velat ligga på stranden hela dagen idag men det går bli nån annan gång! det funkar de här med, otroligt glad över att jag tog shorts idag iaf!

imorgon eller på onsdag så kommer jag att lägga upp ett inlägg om roadtrippen som jag och joy ska göra imorgon!

ja de gött så länge!

Likes

Comments

Hejsan!
det har varit dåligt med bloggande nu för jag har verkligen inte orkat och jag har inte heller haft något att skriva om.
har varit på sånt dåligt humör med ångest och annat skit.
gårdagen spenderade jag med att vila kläder och böla hela kvällen. rätt patetiskt faktiskt. men har så mycket känslor just nu som jag inte vet vart dom kommer ifrån. så därför har jag hållt mig sysselsatt så att jag har annat att tänka på men då fort jag blir själv och Elias och somnat så kommer alla känslor och tankar igen. så därför har det blivit dåligt med bloggande och de kan hända att de kommer fortsätta såhär ett tag. men ska verkligen försöka och bättre mig och blogga lite oftare!
skickar med lite bilder från den senaste tiden så får ni ha de bra så länge!

Likes

Comments