I tisdags när jag hämtade Elliot så fick han ta med sin ljuslykta som han har gjort på förskolan, hur fin? Älskar när han kommer hem med pyssel och täckningar<3 Denna kommer användas flitigt nu under julen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vårt hus

Istället för att lägga alla Elliots teckningar i en pärm så tycker jag det är roligare att sätta upp dem på väggen.

Som jag skrivit om alla andra rum så ska golvet bort eller laseras i en annan färg. Annars vet jag faktiskt inte vad jag vill göra med köket. Det är absolut ingenting vi har planerat eller ens pratat om att göra om. Vi har så mycket annat att göra först, så om några år kanske vi bestämmer oss för att göra något.

Det är stort och vi har mycket förvaring så jag är väldigt nöjd!

Likes

Comments

Vardag

NU äntligen är min dag slut. Lussefirandet gick väl sisådär för min avdelning, barnen var inte på humör. Men jag förstår dem, det var inget roligt väder!! Regn, blåst och snö..

___________________________________________________________________________________________

Vi var hemma efter 18 tiden och då hoppade jag och Elliot in i en varm dusch medans Jonas gjorde våfflor. Och efter kvällsmaten var det bums upp i sängen, även för min del. Jag har krypit ner i sängen och kollar just nu på musikhjälpen, katterna ligger och här och myser, men jag ska snart stänga av och släcka lampan. För jag är jätte trött och imorgon ringer klockan på 06.00.

Likes

Comments

Vardag

Idag jobbar jag 9-16 men kommer att stanna kvar på jobbet och fixa inför lucian vi har kl 17 idag. Så jag ska jobba över några timmar, men det gör mig ingenting när det kommer vara så mysigt. För min del är det första gången som jag ska vara med i tåget medans Elliot har gjort detta ett par år. Så mysigt att vi får göra det tillsammans också, både han och jag tycker det är super kul att vi gör det. Och sångerna har han övat på massor denna veckan hemma.

Likes

Comments

Outfit

Det här inlägget innehåller adlinks från Adviral

Nu när jul och nyår närmar sig så vill man kanske klä upp sig lite extra och vad passar inte utmärkt då med smycken? Mina outfits planer inför nyår ser just nu ut som på bilden ungefär, en glittrig klänning och örhängerna på bild nummer 4.

Passa på att klicka hem detta nu när det är på rea, väldigt bra priser!!

Likes

Comments

Mitt liv

Ser ni vad jag har gjort? (..)

Jag som skrev innan att jag inte skulle köpa fler julklappar.. MEN nu är det stopp på riktigt. Han ska få ett paket till och det är från vår vän som tillhör det stora paketet som jag skrev.

Elliots reaktion idag när han kom hem var det bästa jag har sett på väldigt länge!!

Likes

Comments

Mitt liv

Jag skrev i fredags att vi inte skulle köpa mer julklappar..men.. vi kunde inte hålla oss. Så i lördags så fixade och donade jag med det stora paketet, hoppas verkligen att han gillar det lika mycket som jag gör! Hade inte ens papper i samma mönster så fick blanda, två hela rullar!! Han ska dessutom få ett paket av vår vän som tillhör det stora paketet.

Likes

Comments

Vårt hus

Jag är inte en vintermänniska, jag tycker det är alldeles för kallt, halt och tillsist blir det bara blask. Men jag måste ändå säga att det är väldigt fint med snön. Och så länge det är kramsnö kan jag vara ute och leka med Elliot. Så nu hoppas jag att kramsnön har kommit för att stanna, om inte så hoppas jag att den kommer tillbaka till julafton och nyår.

Likes

Comments

Vårt hus

Före

Efter

Jag har storstädat nästan hela huset idag och tvättat tre maskiner. Och mitt i allt detta så bestämde jag mig för att göra något åt sovrummet, jag hade tröttnat på det. Det stod liksom stilla, jag tog aldrig tag i mina tavlor på väggen. (köpa fler och sätta i fler bilder) Så jag tog ner alla och lät det två största ramarna sitta kvar, bilder till dem ska jag fixa på jobbet imorgon tänkte jag om vi har stora papper. Jag åkte hem till pappa och han skrev ut tre bilder som jag ville ha. Så en står på nattduksbordet, en i hallen och en på toaletten (för tillfället) som jag ska visa er.

Bytte lampor också för att variera lite, jag ändrar ju mig jätte ofta så nu får det se ut såhär ett tag.

Likes

Comments

Vardag

Sovmorgon både igår och idag, så välbehövligt! Så nu har jag ny energi för en fartfylld vecka, jag har verkligen fullt varje dag denna veckan.

Idag står städ och tvätt på schemat! Jag har inte hunnit det denna veckan så då får man ta sin lediga söndag till det. Ska byta allas sängkläder och plocka undan på Elliots rum, han bruka få städa själv på sitt rum men imorgon ska han få komma hem till ett nystädat rum.

Tänkte även försöka fota lite mer av huset, så kommer det inlägget upp nu under veckan. Ska bara bestämma mig vilket rum som står näst på tur.

Likes

Comments