Igår (torsdag) fick jag lära mig kassan. Så hela den dagen gick mest åt att lära sig och stå i kassan. Det är otroligt roligt men det är väldigt pilligt att slå in alla små örhängen och liknande, men det är sådant man lär sig antar jag. Vi fick även in en stor leverans på runt 8 kartonger så vi har plockat upp och fyllt på med en hel del i butiken också. Jag börjar verkligen lära mig vart alla småsaker finns vilket är roligt då man kan hjälpa kunderna på ett helt annat sätt när dem kommer och frågar efter något.

Idag var det ju black friday så vi hade 30% på allt i hela butiken. Vi hade väldigt mycket folk större delen av dagen och vi sålde väldigt mycket vilket var riktigt kul! Jag fick stå väldigt mycket i kassan så nu flyter det på väldigt bra och nu kan jag svara på nästan alla frågor kunderna har, så det märks verkligen att jag lär mig vilket såklart är roligt.
Nu har jag även träffat alla som jobbar i butiken, och alla är så himla trevliga och hjälpsamma och det är verkligen roligt att få vara där, jag valde helt klart rätt praktikplats för mig!

Likes

Comments

Både igår och idag har även dem dagarna gått åt till att lära sig hur butiken fungerar och vart allting finns. Jag har även fått hänga om en vägg, där det förut hängde örhängen hänger det nu halsband med alla stjärntecken.

Jag har även fått hjälpa till med att hänga upp lite juldekorationer i fönstret då första delen av Glitter's julkampanj började idag.

Det man annars gör i butiken är att se till så att alla smycken hänger där dem ska, att det hänger snyggt och gå runt och fronta. Glitter har som en regel att dem inte får stå bakom kassan när det inte är några kunder i butiken, vilket är väldigt bra för då rör man på sig och går runt och fixar lite hela tiden.

Likes

Comments

Idag var första dagen på min praktik på Glitter. Eftersom att det var första dagen så fick jag inte göra så mycket utan min handledare visade runt vart allting fanns, berättade lite om vad dem hade för policy, visade hur dem hade byggt upp butiken osv. Dagen gick väldigt fort även fast jag inte gjorde så mycket då det var mycket nya intryck och mycket att lära sig om.

Jag trivs i vilket fall superbra och de som jobbar där är väldigt trevliga. Jag fick ett väldigt bra välkomnande vilket jag tycker är väldigt viktigt.

Likes

Comments