Som ni kanske vet så har jag tänkt lägga upp en youtube-video varje söndag men dock blev det inte en video igår. Därför tänkte jag ta igen detta med två videos denna vecka. Troligtvis blir det en på torsdag och sedan en på söndag som vanligt. Men har svårt att komma på vad jag ska göra för video! Brukar ni se mycket på Youtube? I så fall vilken typ av video brukar vara er favorit att se på? Eller har ni något speciellt som ni vill se just mig göra? I så fall, hit me up! Skriv alla era idéer och förslag, hade varit supersnällt.

Likes

Comments

Äntligen har min pojkvän kommit hem efter att ha spenderat 10 dagar i Tignes med en massa kompisar. Så ikväll kommer spenderas bredvid honom, kollandes på Sagan om de två tornen. Så skönt att ha honom hemma igen så att jag har någon att mysa med. Denna veckan har jag endast myst med mor min, men förlåt mamma, Gustav är mysigare.

När han kom hem satt vi och kollade igenom bilder som han tagit i Alperna. Och hjälp så fint det är! När jag såg dessa så blev jag ännu mer sugen på att lära mig åka skidor. Jag har endast åkt skidor vid två tillfällen, en gång när jag var 8 och en gång när jag var 17. Så kan inte påstå att jag vet hur man åker, haha. Men Gustav har lovat att han ska lära mig och det ser jag verkligen fram emot. Så om ett år kanske det är jag som står på ett par skidor i en backe någonstans i världen? Och då förhoppningsvis med lika fin omgivning som ni kan se på bilderna här. Detta är då Tingnes i Frankrike där Gustav var och åkte skidor, och det är han som tagit dessa bilder.

Likes

Comments

Kvällen spenderas med härliga tjejer och goda drinkar. Så mer uppdatering kommer ni inte få från mig ikväll, men hoppas ni får en bra lördagskväll! Puss xx

Likes

Comments

Idag så jobbade jag genom att fota på kvällens basketmatch, Borås vs Jämtland. Tyvärr kunde jag inte stanna hela matchen då jag höll på att måla hemma och var tvungen att bli klar med grundfärgen ikväll. Annars tycker jag basket är en väldigt rolig sport att kolla på. Det händer väldigt mycket hela tiden vilket jag gillar. Jag tycker exempelvis att fotboll är väldigt tråkigt då det tar väldigt lång tid innan det händer något intressant så som mål, jag hinner tappa fokus. I basket gör dem mål hela tiden vilket gör att sporten lyckas hålla mitt intresse. Btw, heter det ens att man "gör mål" i basket? Hmm..

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Här ovan ser ni sex snygga klänningar som jag tycker skulle passa perfekt till studenten. Min favorit är nog nummer 4 utav dessa. Jag kommer klä mig i vit klänning och jag tror att detta är det vanligaste, så det är därför jag tipsar om detta. Skulle ni vilja se mer studentklänningar fast i andra färger?

Faktiskt så klickade jag hem två vita studentklänningar igår. Förhoppningsvis så kommer båda passa så att jag slipper oroa mig för det. Jag kommer nämligen behöva två studentklänningar, då vi här i Borås har en klänning på utsprånget + flaket, men den blir helt förstörd utav all öl och annan alkohol som sprutas. Och sedan byter man om till en ny fräsch som man har på studentskivan och senare på utgång. Har hört att man inte gör detsamma i exempelvis Stockholm då man inte har en fin studentklänning på sig under flaket utan mer kläder som "får" bli förstörda. Hur gör ni där ni bor?

Likes

Comments

Idag har det stått lite tomt här på bloggen. Detta pågrund av att jag håller på att målar om mitt rum så jag har haft fullt upp hela dagen. Men imorgon kommer det mer uppdatering så glöm ej klicka in här då.

Här ovan ser ni mina senaste bilder från Instagram, ni glömmer väl inte att följa mig där? Jag brukar lägga upp lite bilder som inte alltid visas på bloggen, så glöm ej att kika in där! Puss på er Xx

Likes

Comments

Jag firade alla hjärtans dag i förväg tillsammans med min pojkvän då han befinner sig i Alperna just nu. Vi var få ute och åt på resturang och hade det mysigt tillsammans. Men jag ville ändå göra något gulligt för honom till denna speciella dag. Så jag köpte ett hjärta i plåt och godis som jag vet att han gillar som jag placerade i hjärtat. Sedan köpte jag även ett par hörlurar då hans har gått sönder och jag vet att han alltid har sina hörlurar. Tänkte att det kunde vara skönt att ha på den 30 timmar långa bussresan och sedan underlättar det även när han pratar med mig då hans mobil inte fungerar som den ska. Till sist köpte jag ett kort som jag skrev ett gulligt meddelande på.

Tanken var att jag skulle smuggla ner presenterna i hans handbagage och sedan ge han kortet strax innan han skulle kliva på bussen. Dock gick det inte som planerat då han lyckades förstöra det, haha. Så det slutade med att han fick hörlurarna kvällen innan han skulle åka och hjärtat på morgonen samma dag. Ibland går det verkligen inte som tänkt asså... Haha, men han uppskattade i alla fall mina små presenter till honom och det var väl det som var det viktigaste <3

Likes

Comments

Denna veckans blogg-vinnare är en 18-årig tjej från Stockholm. På sin blogg skriver hon om sin vardag samtidigt som hon bjuder på en massa fina bilder. Hela hennes blogg skriker kvalité vilket jag älskar, det är det viktigaste för mig när jag läser bloggar. Välplanerade inlägg och vackra bilder. @lolan som är veckans blogg-vinnare driver även en podd med en annan tjej. Denna podd som heter Fredagsmys med LC ska jag ta och lyssna på imorgon då jag planerat in en promenad, förhoppningsvis hittar jag en ny favorit podcast!

Helt enkelt så tycker jag Louise verkar vara en fantastisk tjej som gör ett grymt jobb med sina sociala medier (ni ska bara se hennes insta, den är to die for!) och förtjänar att bli denna veckans blogg!

Likes

Comments

För det första så har jag lov hela denna vecka!

Måndag: Det jag hittills har gjort är att röja, röja och röja. Tror jag slängt tre kassar med saker än så länge! Ska fortsätta med att röja nu.

Tisdag: Alla hjärtans dag. Dock är min pojkvän inte hemma så har planerat att hitta på något med kompisar, dock ännu inget bestämt ännu. Kanske även ska börja måla väggarna i mitt rum.

Onsdag: Ännu inga planer, så blir nog att måla mitt rum.

Torsdag: Ännu inga planer, så blir nog att måla mitt rum.

Fredag: Ska jobba med att fota/intervjua på basket.

Lördag: Jobb - skriva enkät. Och på kvällen blir det drinkkväll med en massa härliga tjejer.

Söndag: Min älskade pojkvän kommer hem från Tingnes där han varit i 10 dagar! Så ska vara med honom <3


Måste även berätta om en ganska läskig sak. Tidigare idag ringde min pojkvän från Tingnes för att berätta att han levde. Han var nämligen rädd att jag skulle läst Aftonbladets nyhet om en lavin i Tingnes och flippa. Vilket jag troligtvis hade gjort om jag sett artikeln innan han ringt min. Som nämnt så skedde en lavin i Tingnes tidigare under dagen, minst 4 personer ska ha dött och ytterligare 5 är försvunna men man tror tyvärr inte heller att dem överlevt. Som "tur var" så skedde detta inte på samma ställe i Tingnes där min pojkvän och över 100 gymnasieelever från min stad befinner sig på. Men skickar en tanke till de drabbade <3

Likes

Comments

Instagram@jessicaantemyr