Contains affiliate links
Inlägget innehåller annonslänkar

Något som jag verkligen har fått upp ögonen för är snygga byxor! Inte jeans och inte heller vanliga svarta byxor. Utan lite mer annorlunda byxor så som ni kan se i detta inlägg. Lite färgglada, lite glittriga, med lite ränder. Så otroligt grymt snyggt! Om det är något som saknas i min garderob just nu så är det ett par av dessa byxorna ovan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag precis hemkommen efter att ha tagit en catch up med min kompis Emma. Det var någon månad sedan vi träffades nu, så det var verkligen på tiden. Blev jätteglad när hon skrev och frågade om vi skulle ses. Så vi tog en fika (dock ej den på bilderna, haha) och snackade. Det var supermysig och vi bestämde att vi måste ses oftare.

Just nu när jag har börjat jobba på riktigt, speciellt dessa första veckor, så är jag så trött hela tiden så jag själv har inte orkat fråga vänner om man ska ses. Men nu börjar jag komma in i det så det ska bli bättring på den fronten nu.

Likes

Comments

Måndag: Jag jobbar 07.00 till 16.00. Ska hämta ut paket efter jobbet och möta Gustav som ska sova hos mig.

Tisdag: Jag jobbar 07.00 till 16.00. Efter jobbet någon gång ska jag träffa Emma, vad vi ska göra har vi ännu inte bestämt. Jag hoppas även att jag hinner filma till min inlämning innan jag ska träffa Emma!

Onsdag: Jag jobbar 07.00 till 16.00. Vid 19 ska jag sedan jobba lite till, jag ska fota en enkät på Ishockeymatchen Borås HC - Bäcken HC.

Torsdag: Jag jobbar 07.00 till 16.00. Jag har en inlämning som ska vara inskickad på kvällen så ska även göra klart denna om jag inte hunnit det under veckan. Möjligtvis även utgång då jag är ledig på fredagen.

Fredag: Inget jobb denna dag! Eller ett litet jobb, jag ska nämligen fota en enkät på stan. På eftermiddagen ska jag hem till Gustav och sova där.

Lördag: Jag ska på "familjefest", det är middag tillsammans med min mammas sambos släkt. Jag har inte träffat alla i den släkten ännu så det ska bli spännande.

Söndag: Jobbar från 08.00 till 17.00 och efter det ska jag bara slappa!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Inlägget innehåller annonslänkar

Detta är de saker som jag just nu skulle vilja ha i garderoben. Ett snyggt kostymset i velvet, ett par snygga klackar, en kappa, en vegamössa och en basker. Dessa som ni ser ovan är mina favoriter! Funderar faktiskt på att klicka hem en basker, tror verkligen det skulle vara riktigt snyggt. Däremot så skulle jag gärna ha en kappa att matcha baskern med, det hade blivit en riktigt snygg outfit.

Likes

Comments

Idag tog jag en långlunch med några jobbarkompisar, vi gick till café Viskan då det ligger precis vid jobbet och har riktigt god mat. Tog en såkallad hälsochevré. Det var en sallad med bönor, quinoa (tror jag, haha), andra vanliga salladsgrejer, chevré med honung och cashewnötter. Den var riktigt god! Jag älskar verkligen chevré så denna salladen passade mig perfekt.

Annars har inte denna dagen varit särskilt speciell utan jag har varit på jobbet och efter det har jag ätit middag och nu slappar jag i sängen. En väldigt vanlig arbetsdag helt enkelt. Morgondagen kommer bli mer spännande då jag ska på dejt, mysigt!

Likes

Comments

Jag har ännu inte berättar för er vart jag jobbar, men jag tror att bilden ovan säger er det. Jag jobbar på Nelly.com. Där jobbar jag på kundtjänst och det är verkligen så roligt, hittills är det nog det bästa jobbet jag haft. Det är verkligen en superbra arbetsplats med en massa underbara människor. Jag är nu inne på min tredje vecka här och stormtrivs redan.

Jag jobbar hel tid med lite varierande tider. Jämna veckor jobbar jag 7.15-16.15 och udda veckor 9.15-18.15 med möjlighet till lite flex. Ibland jobbar jag även söndagar och då är jag ledig på fredagen innan. Det bästa är verkligen de veckor jag jobbar 7.15-16.15, börjar mycket hellre tidigt om det innebär att jag slutar tidigare än att ha en liten sovmorgon.

Nu vet ni lite om vad jag gör större delen av dagarna, det kommer väl inte synas så mycket i bloggen då det inte är det roligaste då jag gör samma sak hela tiden. Men tänkte ändå att det kanske kunde vara lite roligt att veta. So now you know!

Likes

Comments

Idag har jag varit på jobbet från 9 till 18.10 och under en av dessa timmar så var jag och tränade ett X-fit pass på Onyx. Var sjukt jobbigt ska jag berätta för er! Jag är verkligen så otränad så det är verkligen grymt bra att jag har börjat komma igång med träningen lite igen.

När jag sedan kom hem vid 18.30 så var det redan mörkt ute och jag var trött. Gustav mötte mig på vägen från jobbet. Vi åt och sedan la vi oss direkt i sängen då han var lika trött som mig. Och där har vi stannat sen dess, och jag kommer nog snart försöka sova.

Likes

Comments

Måndag: Idag jobbade jag 9-17.30. Efter det gick jag hem till min pappa då jag flyttar från mamma till pappa idag. Skulle egentligen träffat en kompis, men det blev inte av, förhoppningsvis kommer vi träffas någon gång snart istället.

Tisdag: Jag kommer troligtvis jobba 9-18, och under jobbet så kommer jag även träna. Det blir ett cirkelpass på Onyx. Kommer säker bli sjukt jobbigt, är verkligen sååå otränad men känns bra att komma igång med träningen igen. Efter jobbet kommer Gustav hem till mig och ska sova hos mig.

Onsdag: Jobbar som vanligt 9-17.30. Tror faktiskt inte jag har något alls planerat här, så förhoppningsvis kanske jag hinner fota lite innan det blir för mörkt. Det börjar ju redan bli mörkt sååå snabbt! Hinner knappt hem innan det är mörkt ute.

Torsdag: På morgonen ska jag på rehab vid 8.10. Efter det kommer jag jobba 9-18, och då kommer jag även träna under jobbet, det blir x-fit!

Fredag: Såklart är det jobb, 9-17.30. Sedan ska jag hem och göra mig iordning. Jag och min kära pojkvän firar nämligen 2 år tillsammans och ska på en mysig dejt <3

Lördag: Jobba med bloggen, vilket innebär att jag ska fota och förbereda inlägg.

Söndag: Jag har en inlämning nästa vecka så på söndagen ska jag filma den! Jag går ju nämligen en kurs i filmredigering och rörlig bild och eftersom att det så snabbt blir mörkt efter att jag har slutat jobba så ska jag försöka hinna med och filma på helgen.

Likes

Comments

Instagram@jessicaantemyr