Tänkte att det kunde vara kul med en This or That, tycker själv att det kan vara ganska roliga att läsa så här kommeren kort en!

H&M/Gina Tricot - Hund/Katt - Blå/Rosa - Max/McDonalds - Träna/Vila - Ryggsäck/Handväska - Sola/Bada - Klackar/sneakers - Badräckt/bikini - Vatten/Läsk - Coca Cola/Fanta - Kjol/klänning - Kostymbyxor/Jeans - /Jogga - Spontan/icke spontan - Morgonmänniska/Kvällsmänniska - Dusch/Badkar - Iphone/Android - Smsa/Ringa - Instagram/snapchat - Med smink/Utan smink - Ögonskugga/mascara - Läppglans/läppstift - Långa naglar/Korta naglar - Utan nagellack/Med nagellack - Långt hår/Kort hår - Kaffe/Kaffe latte - Utomhus/Inomhus - Varmt/Kallt - Stockholm/Göteborg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För om 52 dagar är det äntligen dags för mig att ta studenten! Känns som om jag väntat på den dagen hur länge som helst och trots att det sista tre åren gått i en rasande takt så har studenten på något vis alltid känts så avlägsen. Det är faktiskt först nu som det börjat känns verkligt (haha konstigt förklarat, men det är så det har känts) och man på riktigt har börjat räkna ner, för snart är det faktiskt min tur.

Jag har haft mössan färdig ganska länge, Abc gruppen som jag min mössa är ifrån hade utprovning i höstas och beställde hem den i samband med det. Klänning har jag dock haft betydligt svårare att hitta, hade svårt att hitta något som kändes som jag och som kändes helt hundra tills jag hittade klänningen på bilden. Det är en vit klänning med en liten spets ärm och öppen rygg från by Malina.

Likes

Comments

Kenzo sweatshirt

Fick för någon vecka sedan hem denna sweatshirt från Kenzo. Har velat ha en tröja från deras tiger collection hur länge som helst, men jag har alltid skjutit upp det på grund utav priset och det har aldrig riktigt känts som att jag hittat någon som jag verkligen älskat färgerna. Men nu har jag äntligen gjort det och jag är helt kär.

Likes

Comments