Favorit podd: Lyssnar inte regelbundet på poddar men min all time fave är definitivt Fredagspodden med Hannah och Amanda. Härligaste podden någonsin. De tar verkligen upp allt mellan himmel och jord, allt ifrån de väldigt lättsamma och roliga grejerna till de lite tyngre och jobbiga händelserna i sina liv.

Favorit låt: Byter ganska ofta men skulle tro att Miriam Bryants Black Car är bland de mest spelade på min lista just nu. Gillar också Rihannas album ANTI, Speciellt Desperado och Never Ending

Favorit klädesplagg: Antingen min linneskjorta från Ginatricot eller mina sandaletter från dinsko, verkligen två plagg som jag fått användning av i sommar och som jag vet att jag kommer kunna använda framöver eftersom att det är så pass tidlösa och enkla.

Favorit sminkprodukt: Osäker på om jag ens har någon favorit just nu.. Känns som de var väldigt länge sedan jag sminkade mig sist, helt ärligt är de nog några veckor sedan faktiskt. Dels för att jag mest jobbat den senaste tiden men också för att jag föredrar att vara utan smink under sommaren. På de sättet får ju huden också vila lite.

Favorit hårprodukt: Utan tvekan Aussie Aussome Volum + Conditioning Mouss. Har verkligen världen volymlösaste hår, så denna produkt är ett måste för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments