Är äntligen igång igen med träningen, vilket känns hur skönt som helst. Har sen nyår haft ett litet uppehåll på grund av att kroppen inte riktigt har känts 100%. Har haft små förkylningar och så har jag haft problem med min rygg fram och tillbaka men de börjar kännas som jag är tillbaka på banan igen. Har fortfarande lite små inte i ryggen men de börjar kännas betydligt bättre och det är inget som stör träningen längre.

På en liten stund så kommer en kompis som ska hämta upp mig och så ska vi åka före Coop för att handla lite grejer till middagen. Vi tänkte ha lite myskväll ute i laxforsen med en annan kompis, laga tacos och bara umgås så de blir nog rätt mysigt.

Likes

Comments

Det är äntligen februari och jag tänkte att en kort liten månadslista skulle bli en bra start.

Vad ser du fram emot den här månaden? 16 Februari då jag och en kompis ska till Kalix och tatuera oss, hinner berätta mer om det senare

En grej du verkligen vill göra denna månad som du ska ta dig tid till? Hade verkligen velat sätta mig ner och börja kolla efter en studentklänning, jag vet att det är ganska länge kvar men vill inte vara ute i sista minuten och inte hitta något.

Vilket ord ska du hålla hårt i hela Februari? Glädje, har haft så himla många fina och roliga stunder med alla de människor som jag har runt omkring mig den senaste tiden och jag vill att det ska fortsätta så.

Likes

Comments

Såg precis att Nouw ordnat en 30 day challenge som ni kan läsa mer om här. Den går ut på att boozta din blogg och hitta din nisch. Eftersom att jag nyss startad bloggen tänkte jag att det skulle vara en ganska rolig grej att testa och se hur det går för mig.

Mitt främsta mål är definitivt att få ett mer strukturerat och kontinuerligt uppdaterande på bloggen. Helt enkelt lägga mer ner tid och engagemang på bloggen. Efter det så är nog mitt nästa mål att verkligen hitta min grej. Jag är väldigt intresserad av mode och kläder så det kommer nog synas mycket av det men jag vill också skriva mer personliga inlägg och kunna dela med mig av min vardag. Så jag tänkte väl försöka och se hur det fungerar.

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Kenzo sweatshirt

Fick för någon vecka sedan hem denna sweatshirt från Kenzo. Har velat ha en tröja från deras tiger collection hur länge som helst, men jag har alltid skjutit upp det på grund utav priset och det har aldrig riktigt känts som att jag hittat någon som jag verkligen älskat färgerna. Men nu har jag äntligen gjort det och jag är helt kär.

Likes

Comments