Herregud vad tiden går fort!!
Känns som att det var igår jag satte mig på planet mot Spanien för att göra den läskigaste resan i mitt liv. 2 månader skulle jag vara ifrån min familj, mina vänner och Stockholm, mitt hem! Hur spännande??
Tiden gick extremt fort och nu sitter jag här i min lägenhet i Bergshamra och längtar tillbaka till sol, värme och goda drinkar...
Jag lärde mig så mycket av den här resan, men det viktigaste var nog att få uppleva självständighet. Sen var jag inte för mig själv hela resan utan jag har en nära vän som flyttat till Valencia och vi bodde ihop. Sen kom flera av mina nära vänner och hälsade på. Det var verkligen två riktigt minnesvärda månader, bästa sommaren i mitt liv hittills kan jag lova!

Nu är man iallafall tillbaka på jobbet och härjar, känns ändå skönt att vara hemma med allihopa, hade extrem hemlängtan sista veckan, helt sjukt!
Resandet är dock inte över, snart bär det av igen, vart får ni veta senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Summerburst har blivit lite av en tradition för mig o gänget nu, vi bara älskar festival känslan, bra musik och alkohol haha, livet!

Nu är man definitivt lite extra sliten, så blir några lugna dagar framöver, ska bli sköönt!

Likes

Comments

Och dagen i ära var äntligen här! STUDENTEN!! Som man längtat! Tror aldrig jag varit lyckligare än på denna dag, heelt otroligt!

Vi vann Tal tävlingen och fick springa ut först och fyfan va kul det var, alla skrek av lycka! Flaket var väldigt kallt men även det lika roligt som resten av dagen!

Helgen efter studenten bestod av studentmottagningar, en hos Josse i Katrineholm vilket va super mysigt, men va tvungen att åka upp till Stockholm lika snabbt igen för att hinna till min egna haha.

Studentdagen kommer man minnas för alltid! Tack till alla mina fina vänner som gjorde det till den bästa dagen någonsin, älskar er <3

Likes

Comments

Mösspåtagningen... shit!! Allt blev såå verkligt efter den här dagen! Inte långt kvar till studenten nuu, helt sjukt vad tiden går! 

Vi började dagen på Medis Kök & Bar för att sedan dra vidare till Slakthuset. Det hade verkligen inte kunnat bli bättre, hela gänget samlat och alla gladare än någonsin!! 

Likes

Comments

Blogga har jag gjort många gånger i mitt liv, det har bara aldrig hållit så länge som jag hoppats.. Nu tänkte jag göra ett nytt försök här! Jessica heter jag och jag bor i Stockholm, världens finaste stad! Jag stortrivs verkligen omringad av super fina människor som gör mina dagar. Har så mycket roliga och spännande planer framöver och jag ser fram emot att få dela de här på bloggen!

Likes

Comments