Mitten av förra veckan hände det en sak som gjorde en så himlans ledsen oh visste inte riktigt vart man skulle ta vägen för stunden det var som allt bara trycktes på pause och en sömnlös natt väntade.. väntade mig det värsta för det är dom nyheterna jag brukar få men vi fick dom bästa möjliga och nu vill jag bara ha hem dig oh krama ihjäl dig åh aldrig släppa dig!

Efter detta har jag verkligen lärt mig att ta vara på det ni har innan det kan vara försent, borde lärt mig det för längesen.

Änglavakt ❣️

http://www.expressen.se/nyheter/carinas-oro-efter-dotterns-svara-olycka/

Länken här ovan är om vår kämpe

Likes

Comments

... då har vi vart hemma i ca en timme efter kalaset hos Svärföräldrarna där det bjöds på middag och tårta, (älskar när man får med sig matlåda hem, nomnom)

Var även tvungna att storhandla vilket är typiskt en söndag för oss men älskar känslan med en fylld kyl och frys. Har hunnit med en hel del idag vilket gillas dock saknas det sömn denna helg.

Nu ligger man iaf helt utslagen i den bästa famnen som finns känns som det var evigheter sen när vi gått om varandra i helgen i stort sett och eftersom vi har gjort det så blev det en myskväll med jordgubbar glass och polly som blev över från igår oh helgens fortet på tv.

Hoppas ni gillar uppdatering hittills skriv gärna om ni vill läsa annat så styr vi upp det, uppskattas.

Ha en fortsatt trevlig kväll, gonatt ❣️

Likes

Comments

• kärlek till frukost, dagens sena frukost

Likes

Comments

God eftermiddag alla!

Har njutit av en sen frukost med mannen min fick bli en väldigt sen eftersom vi har haft tvättstuga från 8 imorse och jobbade på sömn mellan maskinerna efter gårdagens långa underbara dag, ska berätta om min lördag senare idag för måste hoppa in i duschen lite snabbt för att göra mig klar inför dagens kalas där vi ska fira Erics bror och pappa.

Så senare idag väntas gårdagen i bilder och förändring på designen här på bloggen ska börjas!

Ha det så bra så länge, kram!

Likes

Comments

Började dagen med att ta bussen strax innan 10 till Gnesta för att bli upplockad av Erika för vidare mot lägenhetsvisning ett riktigt renoveringsobjekt så blir spännande att se vad det blir.

Efter visningen blev det vidare mot stan för en go lunch på stammis stället Nancys alltså deras färsk pasta med kyckling curry,
to die for!

...
blev även en runda på stan men hittade inget mer än tofsar roligare än så blev det inte när det kommer till shopping men njöt till fullo. Vi tittade även in hos Nathalie vilket var väldigt trevligt blev stående där ett tag men klockan tickade och stan rundan började lida mot sitt slut.

Blev en snabbvisit hos min storebror brorsdotter och svägerska tog igen lite tid för att sedan gå vidare mot Emma för att sedan invänta Lukas och Ramona för vidare hem till mig för tjejkväll där jag blev bortskämd med kolgrillen oh gott gott under kvällen.

Måste ha varit den bästa lördagen på länge att få träffa tre favoriter gjorde min helg, vilken energi jag fick av dessa tjejer efter en jobbig vecka men som slutade så bra.

Likes

Comments

Har hittat min dröm skötväska inte den där vanliga tråkiga utan någon helt stilren och snygg precis som jag vill ha det!

Den är ifrån;
www.carmell.no

Handduk och haklapp

Från; www.carmell.no

Spargris och vägg dekoration

Från: www.kanel73.se

Den är från; www.kanel73.se

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Denna kille som jag får dela min dag med att vakna upp med att somna med att skratta med att gråta med att dela minnen med är en person som jag har vetat länge att han och jag har nått riktigt bra som jag behöver en daglig dos av nått bra som jag känner att han är den jag vill dela mitt liv med bilda familj med och skapa mer minnen att bli gammal med.

Listan är lång när det kommer till denna människa för jag finner inga ord som kan ersätta alla känslor i skrift.

Vi firar idag 7 år tillsammans vilket bara är början på något jävligt bra och det vet jag har bara den känslan inom mig och i juni kommer vår älskade son/dotter som vi redan längtar så mycket efter och det är då vårat liv börjar.

.. jag älskar dig Eric

Likes

Comments

... njuter att må såhär bra under min graviditet som jag gör nu men i början ska vi inte prata om finns bara ett ord för det och det är H E M S K T så passar på när dagarna är bra att göra saker jag gillar så som njuta av kylan och all snö som har kommit, bara älskart!

Likes

Comments