View tracker

Sovmorgon sovmorgon sovmorgon.

Var det någon mer än jag som vaknade upp tidigt idag och kände mig helt utvilad och klockan bara var halv 8 men i självaverket var den bara halv 9... oh för er som känner mig vet att jag ÄLSKAR frukost speciellt att lyxa till det på helger som ni kanske märkt att vi gör. MUMS

Det var även dags för byte av däck idag oh slutade väl inte som jag ville då man ville hjälpa till men slutade med att min axel vred sig helt åt helvete (ursäkta språket) men mitt problem med axeln börjar bli långtråkigt för kan inte göra så mycket pga att jag måste begränsa allt jag gör så slutade i tårar och hem för att mjuka upp den ska försöka tejpa den ikväll så man kan köra fullt ut imorgon turen är väl att man kör halv dag imorgon vilket inte kunde komma mer lägligt än nu med tanke på axeln.

Ska greppa tag i min bästa vän aka värmekudde för att sedan inta min hårda vän spikmattan, annars en super härlig helg med tacos bjudning hockey film.

Gonatt fina ni <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När man sitter och kollar igenom bilder oh finner denna och känner en sån saknad efter denna tjej

Likes

Comments

View tracker

Hej alla fina!

kunde inget annat än att uppskatta sovmorgonen jag hade imorse, fler sånna! Har inte gjort allt för mycket idag förutom att handlat inför veckan som kommer och plockat här hemma lite granna.

.. För en stund sen ställde jag in en sockerkaka som ska bli eftermiddags fika för vår del, doftar ljuvligt här i lägenheten slängde även i lite vit choklad för att toppa det hela håller även på att måla naglarna under tiden jag skriver inlägget (gäller att vara flitig), har även reserverat bio biljetter till mig och svärmor för ikväll blir det tjejkväll i biosalongen framför birget jones baby, hört massa bra om den så hoppas på det bästa!

men innan vi ska iväg ska jag få i mig lite mat, hoppas ni får en toppen lördag, jag lär slänga upp något mer under dagen/kvällen så håll koll, KRAM!Likes

Comments

Dessa härliga glasunderlägg köpte jag i fredags på kanel en lokal butik här i Nyköping då jag hade kvar ett presentkort så att köpa dessa var ju bara givet!

Likes

Comments

Gokväll darling.

Alltså denna dag har bara sprungit iväg har knappt hunnit kolla klockan idag, hoppas veckan fortsätter så!

Har inte hunnit med allt för mycket idag men hann köpa min dröm kappa inför höst/vinter samt hälsa på min fina vän som jobbade på vårt nordic wellness istället för hennes i Norrköping klart man passar på att cykla förbi och säga hej, trots livrädd efter dessa clown attacker då det är min största fobi vilket alla mina vänner vet så att jag ens är ute när det börjar mörkna är något som sällan kommer ske så länge clownerna visar sig ute.

.. men nog om dom hemska typerna, ska ta mig en snabb dusch för att få upp värmen i kroppen så jag slipper somna frysandes sen skulle jag behöva köra ansiktsmask men är sååååå trött nu men måste haha.

Hoppas ni haft en toppen måndag, blogglistan är uppe dock tyckte jag inte den var så super kul men tänkte om jag skulle köra en frågestund om det skulle vara något intressantGILLA inlägget isåfall!

PUSS

Likes

Comments

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
Erska2000 nått min pappa sa och Anders för Andersen, lite weird men charmigt!

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
Hm... inget jag kommer på faktiskt

3. Har du några konstiga fobier?
CLOWNER, hatart! rätt vanlig fobi men ligger sömnlös om nätterna pga dessa äckliga människor som håller på med sina prank och skrämmer folk osv, säger bara skaffa er ett liv förfan! (Arg tjej men nog är nog)

4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
Haha när man började gilla Justin Bieber 5 år senare än andra efter slängt massa agg när vänner sagt att dom gillat hans musik och nu får man aldrig nog, låtarna går om och om igen!

5. Vad stör du dig på hos andra?
Oärliga människor..

6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Är sällan nervös men när jag blir det är det oftast ett samtal som gör mig nervös och då går jag bara omkring

7. Vilken sida av sängen sover du på?
Jag sover på högra sidan, långt från dörren så dom tar Eric först om (skämt o sido) skönast att ligga närmast fönstret eftersom jag lätt blir varm

8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det?
En hemmagjord säl från mammas bekanta minns inge vad den hette men hade med mig den överallt och sög på nosen hela tiden Hahah, något som lugnande mig om jag inte hade nappen tillhands

9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Nej faktiskt inte

10. Vilket håll står du åt i duschen?
Man kan väl bara stå åt ett eller va? Antar att det är med ryggen mot väggen

11. Vilken är din favoritmat som är "dåligt" men du älskar att äta det iaf?
Taco gratäng, är väl inte så jätte hälsosam eftersom det är rätt mycket fett osv men ack så gott!

Likes

Comments

Matning av änderna stod på schemat och fick så härliga höstbilder oh god lunch på Kina, blev dock ingen kappa för min del men får hoppas på bättre lyckat nästa gång.

Kommer avsluta kvällen med massage av darling för att sedan hoppas på sömn efter denna helgs sömn så blir det tvek men håller tummarna!

Likes

Comments

Startar dagen på bästa sätt genom go frukost så man står sig några timmar, ska börja göra mig klar för att gå ner på stan för att kolla på en kappa men vi kommer köra en omväg för att mata änderna och jag hoppas på att få några fina höstbilder

Vad ska ni andra göra en söndag som denna?

Likes

Comments

Hello darlings!

Började dagen med att åka till tippen för att kasta jätte kartongen och trälådan som bordet kom med för att sedan handla hem lite frukost och hem för att vänta in min fina vän lina som för första gången besökte mig i Nyköping så kul, vi började med att gå runt på stan där jag fick med mig en stor polo för endast 149 kr från bikbok sedan tog vi en fika och avrundade med middag dock på Max ingen fancy middag men ack så gott!

Sedan avrunda vi kvällen, hon åkte hem och jag dukade fram lite gott gott och kollade en film som hette the late bloomer riktigt rolig, så tips tips!

Super härlig lördag, mer sånna!

Likes

Comments

Igår när min fina kom hem med dessa bara sådär, älskar dessa spontana saker som han överraskar en med. En blombukett är så mycket mer än bara blommor för mig

Likes

Comments