Sista bilden ser ni innehållet från ena paketet sen slängde jag ner napparna där så ni kunde se, lite gott och blandat till mig och lillen.

Imorgon tänkte jag visa vad boxen innehöll som vi fick gratis från Apoteket, älskar dessa boxar man får hämta ut.

Vi hämtade även ut en till Box idag som vi dock fick ge 383 kr tror jag det var om jag inte minns fel mer om den imorgon nu kallar John blund efter mig för imorgon väntas det en dag med besiktning av lägenhet, fixa svärmor inför 80 talsfest samt förberedelser inför torsdagen so much to do känner jag plus att det är en matmässa nere på stan som man vill gå på vet inte hur jag ska hinna med allt!

Likes

Comments

In på min Instagram för att se vad jag har att erbjuda er från Twistshake!

Bamsekram

Likes

Comments

Hey peeps.

Idag vaknade man äntligen upp utvilad för en gångs skull och klockan stod på 7.00 imorse då det var bm besök vid 8.30 och allt såg bra ut dock är mitt blodtryck inge vidare men det var ju ingen nyhet för oss eftersom jag haft lågt hela graviditeten haft helt okej nån gång men mestadels lågt.

Fick svar på mina frågor oh sen bokade vi in ett besök till förlossningen i lugn oh ro jag och min bm så jag kanske kan bli lite lugnare då det var kaos när jag var där i fredags och fick tillbaka min lilla skräck som hade förvandlas till något peppande men är tillbaka till noll igen.

Besöket idag avslutades väldigt annorlunda under tiden som bm känner på magen så känner jag hur jag börjar bli kallsvettig och illamående, vi känner alltid på magen men denna gång tog det lite längre tid då lillen har fixerat sig och ligger nu långt ned och ville kolla hur långt ner den låg.

Har typ känt detta på mig speciellt när jag kände här om dagen att magen hade sjunkits ned vilket den hade gjort fick jag klart bekräftat från bm, när jag väl skulle sätta mig på stolen igen efter att ha legat på bristen så börjar allt snurra och jag känner mig illamående och yr lite så att det svartnar till och från i ögonen. Så bm gav mig en spy påse la mig på sidan på bristen igen öppnade fönstret gav mig saft och la en handduk på pannan och där fick jag ligga en stund tills jag kände mig bättre. Fick order om att gå hem och vila resten av dagen vilket jag gjorde och känner mig fortfarande lite yr och har ett tryck i magen.

... vi får hoppas att den håller sig inne någon/några veckor till innan den bestämmer sig att komma ut då det är 4 veckor kvar till bf.

Likes

Comments

Godmorgon!

Att vakna såhär tidigt i veckorna trots att man är hemma känns både skönt och oskönt eftersom jag behöver sömnen men sov så mycket igår så det jämnar väl ut sig.

Haft en lugn lugn helg Eric åkte på magsjukan dessvärre så har typ sanerat hela lägenheten igår bytt ut allt här hemma så som textiler skurat toaletten från topp till tå vädret ut lägenheten hängt ut kuddar filtar you name it på balkongen.

Led så mycket med Eric det är så hemskt att se någon man älskar så mycket må så jävla dåligt plus att jag önskar ingen den påfrestningen som magsjukan är för kroppen!

.. men utöver det så har det inte hänt så mycket ny vecka nya tag hoppas på att kunna ta mig ut idag om foten tillåter haha vet inte vad som gått snett men fick fotmassage av svärmor och kan inte gå på den efter det men känner inte av samma smärta i viloläge idag som igår så får hoppas att det går att stödja på annars blir det rensning här hemma.

Skulle behöva byta min krans som jag köpte på uropenn men fårse vart dagen leder.

Likes

Comments

Blev ett återbesök på förlossningen åkte in i onsdags för att jag hade haft problem med sammandragningar och har fortfarande, men då blev det ett ctg oh undersökning på livmodertappen allt såg bra ut och inget var påverkat men dom ville köra samma koll idag och allt såg jätte bra ut lillen har fixerat sig och är redo att komma men jag vill att lillen väntar tills v37 för då får vi föda i Nyköping är inte så jätte pepp på att åka till en annan stad direkt.

Därefter blev det en kortis fika i fina vädret med Carro och en blomma rikare till balkongen

Likes

Comments

Ramona och Lukas kom till Nyköping med ny energi, vi hade en riktigt toppen dag med vädret oh humöret på vår sida!

Stanrunda, fika, radhustittande, bebisprat oh promenad...

Precis vad jag behövde, alla dessa besök uppskattas så himla mycket.

Likes

Comments

Detta var de vi fick av min morbror oh hans fru som Carina har gjort till oss helt själv är så himlans tacksam för allt fint vi får av alla, sån kärlek!

En stickad tröja, ullskor om jag inte minns helt fel (till vintern då dessa är till större) sen en mössa för söt.

Dock vet vi inte kön då dom är väldigt osäkra på ultraljudet samt senast vi var inne kunde dom inte säga varken tjej/kille vilket jag hade hoppats på så vi har väldigt mycket neutralt och vissa flicksaker som vi fått.

Likes

Comments

Nämnde tidigare att apititen inte var på topp men lyckades få i mig fisk potatismos oh grönsaker går alltid ned i magen min och lillen verkar gillat!

Har inte gjort så mycket idag förutom haft tvättstugan hela eftermiddan men det har känts som man sprungit marathon bara av att gå upp och ner för trappan.

Men med leendet på läpparna kan jag nu säga att jag har tvättat upp alla babyplaggen i storlek 50-56 så nu kan man bocka av det och försöka packa förlossningsväskan så den är klar. Eric har valt outfits som ska med till BB det är hans uppgift eftersom det är han som kommer få äran att klä på lillen sina första plagg.

...Förutom tvättstugan så har jag bara legat i soffan hela dagen oh gjort så lite som möjligt pga mina sammandragningar som sätter igång så fort jag ställer mig upp så ska ta mig en lång varm dusch snart efter jag har haft klart min ansiktsmask.

Skulle ni vilja läsa om något mer speciellt eller skulle ni vilja att jag har en blogglista nån gång i veckan om min graviditet? Kommentera gärna och skriv vad ni tycker :)

Likes

Comments