Jisses dagarna springer iväg och här undrar man hur man ska få ihop dagarna när man knappt minns dom? Minnet är bra men kort med detta amningshuvud.

Idag blev det en väldigt tidig morgon vilket inte gjorde oss alls då vi super inatt ingen orolig tjej här inte dock har hon börjat med något nytt att man ska gå runt och guppa med henne på axeln innan sovdags så hon blir lugn oh go för att sedan somna.

Vi fick oss en mys frukost hos Ivan oh sanna för att sedan dra oss mot öppna förskolan en stund sen åkte vi hem för att äta med E dagens höjdpunkt enligt Nicole man märker hur hon skiner upp när han kommer hem.

Nu ligger lillen oh sover jag ligger bredvid och beundrar denna tjej som får mitt hjärta att slå volter tusen ggr om.

När hon har vaknat oh mannen har kommit hem ska vi packa in oss i bilen för en tripp till badhuset lilla familjen. LÄNGTAR 🖤

Likes

Comments

In på insta för att ta del av ett härligt erbjudande ✨


Insta: andersenjee

Likes

Comments

Nya rutiner som verkar hålla dock så känns det som en ny fas knackar på dörren och orsakar oro oh ledsamhet för vår tjej. Hon är som gladast med oss och vill inte läggas ifrån då väcks paniken så har kämpat sen 8 med att få henne att sova lyckades till slut med att hon somna på mig efter några vändor på sovrummets ytor där det trampades hejvilt.

Nu hoppas jag hon sover en stund (hela natten helst) om det går låter som hela huset ska blåsa bort, jisses vilken storm det är ute.

Trots blåsvädret tog vi oss ut på morgon promenaden imorse vid 10, den är viktig för henne hon somnar på en gång sen går vi en timme och sen får hon sova på altan i vagnen när tills hon vaknar. Sen plocka vi lite lekte oh hade skrattfest sen gjorde vi kladdis till papsen!

Åh min minime, finner inga ord. Bäst är hon, får en att skratta så man gråter och gråta av att man känner så mycket.

Nu ska ha sluta svamla och försöka få mig lite somna blir tidigmorgon imorgon ❣️

Likes

Comments

Goddag!

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad med lilltjejen hon sover fortfarande i vagnen på altan medans jag har fått i mig lite lunch, ska försöka hinna med att sminka mig innan hon vaknar till och sen ska vi iväg till stan för att träffa Sanna oh Ivan var så längesen men nu är alla friska igen och ska bli så kul att ses.

Sen ska vi nog iväg och träffa några mammor från vår föräldrargrupp ✨

Likes

Comments

Äntligen tog vi tag i att ses, Sara nellie jag och Nicole utan våra män. Känns som tiden har gått i ett sen vi fick våra knoddar, det här med föräldrargrupper när man väntar barn är en hitt annars hade man inte funnit en sån toppen tjej som Sara eller snarare toppen par som vi fann.

Vi hade en helt fantastisk förmiddag/eftermiddag med långpromenad lunch lek och massa prat.

Måste lära mig att ställa ut Nicole mer på altan hon älskar verkligen att sova ute (vilka barn gör inte det..) men då vaknar hon inte iaf direkt, vilket N alltid gör annars om vi ställer henne inne.

Likes

Comments

Gokväll

Idag klev vi upp till en ljus undervåning, ett varmt välkomnande om ni frågar mig. Nu hoppas vi det underbara vädret håller i sig och att eftermiddagarna/kvällarna blir ljusare också.

Att det fortfarande är kyligt ute gör mig inget så länge solen skiner.

Energin var på topp idag vilket ledde till massa gjort, hann städa på undervåningen samt tvätta, hänga tvätt och koka flaskor/nappar.

Sen slutade E lagomt till att jag var klar här hemma och vi åkte för att veckohandla sen blev det storkok av kyckling gratäng så vi har några dagar.

Nu ska jag sälja av lite saker här hemma för att sedan natta N iaf testa oh lägga henne själv med vår nya baby monitor för att förhoppningsvis ta en långdusch sen!

Likes

Comments

Kickade igång dagen med långis för att sedan städa bort det sista av julen så nu är allt borta och våren är mer än välkommen.

N Blir hela 6 månader idag så vi skulle försöka oss på att gjuta av fötter och händer men blev som sagt misslyckat, så nytt försök imorgon.

Nu väntar sängen för nya krafter inför imorgon då vi för besök av mina bästa från Södertälje ❣️

Likes

Comments

Hej fredag ❣️

Idag står det städa bort julen oh tacofredag på schemat, eftersom det inte kommer någon snö något mer känns det som så åker julen ut och ett ljusare hem väntar.

Har äntligen fixat mig medans lillskrutten kollar babblarna och ska bege mig ut på promenad för att rensa skallen och möta upp E för handling.

Hoppas ni får en toppen fredag ✨

Likes

Comments

T v å t u s e n s j u t t o n

Vart ska man börja? Detta år kommer jag leva på så obeskrivligt länge samtidigt som man sitter här i stundens hetta och skriver om detta sitter jag med tårfylld ögon samtidigt som jag smuttar på mitt kalla kaffe (i vanlig ordning, dumt att dricka varmt) oh kollar på det två vackraste och kärleksfullaste i livet, min fästman och vår älskade dotter som jag bara blir knäsvag av att kolla på hur underbar hon är.

Ett år av ren kärlek, ett år där man nästan var gravid mer än halva året, nybliven mamma, nyblivna föräldrar?!?, nyfunna vänskaper m.m

Ska försöka fatta mig kort vet hur man lätt kan sväva iväg av lyckorus, så spänn fast er och va beredd på text mina vänner.

Vi börjar året som gravida vi hade rätt nyligen gått ut med att vi vänta oss en liten mini människa och ingen var lyckligare än vi, trots några kämpiga veckor i början av graviditeten så kunde jag inte direkt klaga på resterande av graviditeten för jag mådde oförskämt bra.

Vi visste att detta år väntade två stora steg i livet som fick en att sväva på moln samtidigt som vi kämpade med att få ihop det sista inför flytt/bebis (lillens) ankomst.

Månaderna gick och rätt var det va så gick jag på min första mammaledighet oh helt plötsligt satt vi med vårt första barn i famnen och ett radhus rikare. Livet började verkligen här och vi skulle precis börja livet som föräldrar och husägare något som kändes så långt ifrån men ändå så nära.

Jag förstår att alla säger att man ska njuta av tiden för den går verkligen undan och vår dotter blir ett halvår i Jan, skrämmande va tiden går.

Detta år har verkligen fått mig att växa som person när det kommer till att prioritera mig och vad som får mig att må bra/dåligt. 

Jag har fått känna på en sån smärta jag aldrig trodde jag skulle utsätta mig för som inte går att beskriva samtidigt som jag inte kommer ihåg den i samma stund som N kom till världen var smärtan som bortblåst och jag skulle göra om.


Ett år där jag har fått nya nära vänner som ligger mig varmt om i hjärtat och även gamla favoriter har hittat tillbaka i mitt liv som alltid vart där men som kontakten blivit närmre och starkare. Ett år där mina närmsta vänner överraskade mig med två babyshowers där min älskade fästman vart med och planerat, blir gråtfärdig av ens tanken. Kommer alltid vara tacksam för det dom planerat åh gjort och tacksam för evig vänskap med vissa som gjorde detta, sån obeskrivlig lycka. Kan leva på dom dagarna länge länge länge

Är det konstigt att jag kommer leva på detta år länge? Svar nej och hur kommer 2018 överträffa 2017 det har jag väldigt svårt att tro om inte Eric går ner på knä eller likande så skulle det överträffa detta, men bara nästan.

Likes

Comments