Ännu en match att analysera, ännu en vinst att analysera, denna gången då jag höll nollan, visst inte många skott på men att hålla fokuset var en utmaning så är ändå riktigt glad för denna nollan!!
Matchen slutade med 5-0 vinst mot Lagan!!
Nu siktar vi mot ännu en serievinst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Årets första shl match för lakers denna säsongen, och jag ska dit med min älskling, är så galet taggad!!!<3

Likes

Comments

Asså redan skoltrött, hur ska denna terminen gå?

Likes

Comments

I år spelades årets första träningsmatch, det gick inte dåligt heller utan blev en vinst med 4-0 alltid höll jag nollan mot ett lag i högre division! Nu är det bara att hoppas på att man bli förstemålis under säsongen!!

Likes

Comments

Att äntligen får träffa älsklingen igen, finns inget bättre!!
Och idag myste vi till det lite extra, med cupcakes och inte bara det blev även kräftor ikväll! Kunde lördagen blivit bättre? Absolut inte, en helt perfekt lördag!!!❤️

Likes

Comments

Haha vad är detta för skola egentligen har rast 1h och 40 minuter varje fredag!!! Så blir väll pluggstund i bibblan iaf idag för självklart är vi alla panka, så lyckat!!

Likes

Comments

Att det snart gått 8 månader med älsklingen är helt otroligt för fyfan vad mycket vi hunnit med och vad snabbt tiden gått!! Men det klart tiden går fort när man spenderar tiden med världens bästa!! Vad skulle jag göra utan honom?!!!❤️❤️❤️

Likes

Comments

Men oj vad kul idag har vi tre timmars rast, vad ska vi göra tänkte Elin, Dania, Hanna och jag och nu sitter vi här på condecto i stan och tagit varsin dryck, snart blir det lunch på spice and rice innan retoriken, mysig dag med härliga vänner!! <3

Likes

Comments

Denna helgen, midsommarhelgen kommer bli helt perfekt!! Även fast vädret inte kommer vara det bästa så får jag följa med Hubbe med familj till Mellby!!

Likes

Comments

Att grand med killen skulle sluta med att man gjorde av med 500kr på 5 olika saker trodde jag inte!! 2 par riktigt fina klänningar, 1 sjukt fin tröja, trosor och deodorant var det jag kom hem med!! Bilder kommer imorgon bitti!!

Likes

Comments