Min torsdag denna veckan var verkligen INTE som dom andra! Började dock som vanligt med att va på jobb kl 7 för att diska maskinerna och sen jobba till halv 3...

Efter de gick jag snabbt hem för att hinna käka och sen gick jag ner till Lantz trafikskola....yes...det är dags att ta tag i sitt liv och skaffa det dumma körkortet! Gick denna utbildningen för 6 år sedan och eftersom tillståndet bara håller i 5 år så va jag tvungen att gå om första kursen! Varför har jag inte tagit körkortet under dessa 5 åren då? Ja lathet och ursäkter haha!

Men i alla fall så gick jag till Lantz och va där 25 min innan lektionen skulle börja! Men då säger hon som sitter i receptionen att det inte va där som kursen skulle va, ute vid rönnowska!!! Jag fick panik!!!! Tydligen stod de Lääängst ner i vår bekräftelse mail som man fick när vi bokade kursen......längst ner????? De borde fan stå först!!!!

Men hennes svar va "men du har gått om tid på dig" då blev jag bara arg när hon sa de! Gått om tid???? Hur fan ska jag ta mig från Olympia till rönnowska på 20 min om jag inte har bil???? Sjukt stressad gick jag därifrån och ringde mamma!...SJÄVKLART just denna dagen så hade dom möte på jobbet......så jag började springs till busstationen för att ta första bästa buss till stan! Varför tog jag inte taxi? Ja bra fråga, va inte riktigt klar i tankarna...stressad och sjuukt irriterad!

Men har man tur eller? För precis då tutade någon på mig (som bara ville vinka) och då såg jag att de va en person som jag pratat med någon gång på gymmet! Jag sprang över gata (utan att titta om det kom bilar) och slet upp dörren, hoppade in och sa "DU MÅSTE KÖRA MIG TILL RÖNNOWSKA NUUU" hon svarade bara " haha jaha okey" och sen förklarade jag vad som hade hänt på vägen dit!

Men de va ju så svårt att hitta där, fanns inga bra skyltar eller nånting!!!! Så jag försökte ringa till skolan....vilket tog dom 2-3 min att svara! Samma receptionist svarade och jag va ju fortfarande stressad och arg så typ skrek lite på henne...🙈" ja nu är på detta j""la rönnowska men vi hittar inte! Var de e!!!! Kan du förkla......sen hann jag inte säga mer då hon som körde rykte telefonen från mig för att fråga receptionisten lugnt istället Hahahah!

4 min innan lektionen började så va jag på plats! Och sen satt man där och bara lyssnade i 3,5 timmar...såååå tråkigt haha! Men nu är det gjort!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har jag fått ta en sån ofrivillig vilovecka från träningen! Eftersom jag har varit sjukt förkyld sen förra fredagen!

I måndags försökte jag mig på ett pass men det kändes vara blä! Fick ingen kontakt och jag kände hur kroppen inte ville! Så skrev till min coach frågade vad jag skulle göra! Svaret va då "vila, vila, vila"! Så de är precis de jag gjort!

Men så konstigt det är när man inte vet vad man ska göra efter jobb!! Min dagliga rutin är ju att träna innan eller efter jobbet och när man inte kan det så blire jättekonstigt!

Men i onsdags träffade jag i alla fall Michelle! Va längesen vi sågs så vi hade del att prata om! Hon har ju börjat skolan nu och ska läsa i 4 år!...hade jag aldrig kunnat asså..att sätta sig i skolbänken igen...nopp inget för mig! Men jag kommer att få va tvungen att läsa snart ändå! För nästa torsdag har jag anmält mig till första utbildningen på körskolan...gick ju den utbildningen för typ 6-7 år sedan men gäller ju bara i 5 år!....måste ta tag i körningen nu! Måste ha de sabla körkortet!

Men nu längtar jag bara till måndag då jag ska få träna igen! Behöver få svettas lite känner jag och komma tbx till mina "vanliga" rutiner!

Likes

Comments

Förra tisdagen gjorde jag faktisk något mycket ovanligt! Då var jag och 150 andra butikschefer på butikschefs seminarium!

Vi började dagen med att mötas kvart i 8 på knutan...jag kände typ 5% av de som va där, de andra hade jag aldrig sätt tidigare! Men kul att se vilka som faktisk är butikschefer! Men på knutan gick alla ett "Öresund runt" kort och sen tog vi tåget till Malmö där vi skulle gå på en föreläsning med fastighetsägaren Niklas och sen fick vi en liten överraskning! Då Kajsa Bergqvist kom och skulle ha föreläsning för oss! Hon berättade om hela sin "träningshistoria" och hur viktigt det är att ha en "vinnarskalle" vilket då även är kopplat till oss butikschefer! Att som butikschef strävar man alltid att ta dig längre...m..m!

Sen hade dom i centrumledningen fortsatt på detta team så de hade gjort medaljer i olika färger som de delade ut till oss alla och sen skulle vi själva leta upp vårt "lag" med den färgen! I mitt lag blev vi 6 st och i de andra va dem typ 12! Vi va 2 tjejer som fortfarande va i 20 års åldern i vårt lag, resten va 40+....kan ju säga att jag kände mig "ung" när jag va med dom haha!

Men då hade vi i alla fall alla lag fått i uppgift att själva åka till Köpenhamn med varsin karta där vi skulle göra 30 olika uppgifter på 2h...eller ja så många vi hann med! Men som sagt vi är ju alla tävlingsinriktade så vi ville ju vinna och hinna med så mycket som möjligt!

Vi hade uppgifter som att "dansa med en främmande dansk", "ta en bild med en soldat vid slottet", ta reda på vilket nummer ett café hade, sjunga en opera offentligt vid operahuset m.m! Sånna lite halvt töntiga saker! Men de va såå kul för alla ville verkligen vinna och göra alla uppgifter!

Men halv 5 hade vi fått besked att sista tåget som vi gick! Och alla lag hade ju planerat att ta just de tåget! Ingen ville ju missa chansen att inte hinna med en uppgift!

Men när vi va framme i Helsingör så trodde vi att vi skulle åka direkt med båten över. Men då hade de hyrt en lokal där och de hade liveband! Så där skulle vi va på "eftermingel" innan vi skulle tillbaka till Hbg!

Likes

Comments

I söndags va jag faktiskt ledig och då hade jag och Madde bestämt att vi skulle åka till Ullared! Så strax efter kl 6 på morgonen kom hon och Elias (hennes son) och hämtade mig...man måste ju va på plats när dem öppnar haha!

Kvar i 8 va vi på plats och då fick Elias äta lite innan vi gick in! Asså jag älskar Ullared, de är något speciellt att få va i en sån stor lokal med så mycket olika saker att handla..men så känner väll alla tjejer!

Dock tar de ju lite extra tid när en 1 åring är med...han ska ju byta blöja, äta och sånt på lite obestämda tider! + Han vill ju också vara med på allt! Vi turades även om att bära honom i sele för de är det lättaste sättet att få honom lugn!

Men de va jättemysigt att gå där med dom! Och för en gångs skull så gick vi tillsammans! De brukar ju vara så att man delar på sig! Tanken va att vi skulle va där till typ senast 1 för Madde skulle på Kalas vid 3....men de blev ju inte riktigt så..jag va hemma strax innan 5..men som sagt! Det tar ju längre tid när ett barn är med!

Trött eller?😂

Likes

Comments

Det är lördag...kl är strax efter 7 och snart är första veckan på vårt höstschema avklarat! Hela året förutom på sommar och helgerna så jobbar vi bara en person i taget..eftersom det är mindre att göra!...

Det är verkligen såå tråkigt när de inte finns folk på väla och man jobbar ensam..ingen att prata med..man städar överallt och sen....ja sen....väntar man på kunder! Som tur är så kommer de ju folk på kvällarna när de slutat jobba! Men som sagt man vänjer dig att jobba ensam..bara lite tråkigare första veckan, då man är van att jobba två!

Men i alla fall så är jag också på vecka 2 på mitt nya kostschema! Och det känns bra....bara lite ovant att följa det någon annan säger! Va ju längesen man hade ett schema som man var tvungen att följa exakt! Men jag vill ju ha resultat så då är det bara att lyssna och göra det som är sagt! Men som sagt så är det bara vecka 2 så efter några veckor till så har jag nog vant mig! Ser fortfarande så fram emot en förändring!

Men annars har de inte några konstigheter denna veckan! Träningen har gått bra! Gjorde ett personbästa under mitt benpsss! 293 kg i benpress! Vilket är mer än jag någonsin tagit! Mitt förra pb va 280 kg och de gjord jag typ för 2 år sedan! Kan ju också bero på att jag äter mer än vad jag brukar! Så nytt mål är att ta 300 innan jul!💪🏼

Likes

Comments

Wohooo! Äntligen händer det något i mitt liv!! Brukar ju alltid vara samma, träna, äta, jobba, sova....

Men igår började jag ett nytt kostschema/ samarbete med en ny coach som ska hjälpa mig att få ordning på min kropp! Den här gången får jag hjälp av en tjej som jag verkligen beundrar, respekterar och litar på till 100%! Hon är mycket känd i "fitnessvärlden" och har tävlat i både bikinifitness och bodyfitness och coachar andra som ska tävla! Så det ska bli så kul att få hjälp av en person som "kan sin grej"

Men jag ska inte gå på någon tävlingsdiet! Utan vi ska försöka få min kropp i harmoni och sen vill jag gå ner i vikt och hitta en vikt som jag trivs med! Det är sjukt jobbigt att varje dag tycka "illa" om sin kropp...men den senaste tiden har jag typ tänk...."jaha, du får väll försöka att leva med det..för ingenting fungerar oavsett vad jag gör"...men de ska ju inte behöva va så..!Så nu ser jag verkligen fram emot förändring och hoppas verkligen att detta kommer gå!!!

Men Shiit vad jag har varit mätt de senaste 2 dagarna...Ja innan jag började på mitt nya schema så åt jag för lite..vilket är det som många gör för att försöka gå ner i vikt! Äter mindre och rör sig mer! Innerst inne vet jag att ja gjort de men vågade inte lägga till mer för jag va rädd att gå upp i vikt!

Så dessa två dagar har jag känt som att jag ätit hela tiden och har varit mätt hela tiden! Men de är bara kroppen som börjat vänja sig! MEN jag klagar inte! Jag älskar mat så får jag äta mer och ändå gå ner i vikt så är jagen lycklig tjej hehe! Sjukt skönt att kunna lägga "mat-tänket" i någon annans händer!

Detta får jag ladda med innan träning! Banan och riskakor!! Mummms😍

Likes

Comments

Såja längesen man skrev som vanligt!...men i alla fall så har jag hunnit komma tillbaka efter min semester och är tillbaka i "vardagen" igen!

Under min sista semestervecka passade jag på att träffa så många jag känner som möjligt för att hinna ses och hitta på saker...så de blev ju ingen "semester" på det sättet, kände mig inte alls utvilad!

Förra veckan har gått riktig lååååångsamt, känns som den aldrig skulle ta slut...trodde de va söndag fast det var lördag och så haha!

Men i fredags gick jag faktiskt ut, första gången på länge! Dagen började 04:45, då gick ja upp och gjorde mig i ordning, tog bussen till väla och va på plats 06:45 för att diska en maskin på jobb och sen hämta varor! Redan vid 1 slutade jag och då fick jag spontant ett sms av Madde som undrade om jag ville luncha med hon och Rebecca på HX festivalen direkt efter jobbet! Hade egentligen planerat att träna, handla och lite sånt! Men ibland får man va lite spontan och ändra sina planer, får börja lära mig det!

Så efter jobb mötte jag dom i stan och sen gick vi till HX och kollade runt lite och åt lunch!jag provade "älgkebab"..som inte va jättegod och Madde och Rebecca åt langos! Sen gick vi en runda i stan och snabbt in på systemet!

Sen åkte vi snabbt hem och gjorde oss i ordning och vid 6 tog jag bussen hem till dem där även deras kusin Caroline väntade! Då beställde vi mat och sen fortsatte dem att göra sig i ordning (för de va inte klara när jag kom) och sen vid halv 10 kom rebeccas kille Marcus och hämtade Vincent (deras son) så efter de kunde Rebecca slappna av och dricka lite!

Vid 11 tog vi bussen till stan och 5 min innan bussen skulle komma så kom där typ 10 killar som höll på och skulle bra lite "roliga"...sjukt irriterande människor...Rebecca och Madde kollade på mig när dem höll på för de trodde jag skulle explodera hahahahah!

Men när vi kom till stan så gick vi först till HX och sa hej till våra chefer! (Dom hade en vagn där) och sen gick vi till Harrys! Vi hann Typ av där i 10- 15 min innan Madde ville till perongen för att ta billiga shotts! Så då gjorde vi de! Tankar va att i bara skulle dit snabbt och sen gå tillbaka!

Men då hittade Madde 2 killar som bjöd oss sen på allt! Jag ville inte ha nånting egentligen...för ja skulle jobba dagen efter och jag hade redan druckit en vodkaflaska (den som är mindre) och 3 cider! Men eftersom de insisterade så blev de en redbull/vodka...som smakade skit haha! Men de andra drack massa shotts och sånt!

Sen skulle vi få egentligen tillbaka till Harrys men de blev inte så...istället snackade Madde med han ena killen och jag och Carro dansade själva på "dansgolvet" som va där....man får ju göra det bästa av situationen haha! Men men de va kul ändå och sen 03:09 tog jag bussen hem!

Likes

Comments

Ja jag vet nu har jag inge skrivit här på jättelänge! Men nu har ja lite att berätta! Så förberedd er på låååång text!

Just nu är jag inne på de sista dagarna av min 2 veckors semester! Och de har varit riktigt skönt! Förra veckan åkte faktiskt jag och mammsen till varmare breddgrader! Till Bulgarien!

På måndagen mötte jag mammsen vid knutpunkten vid 1 tiden och då tog vi en speciell buss som vi hade bokar ner till Kastrup! Men vi hade en riktigt otrevlig förare som verkligen inte passade till det jobbet! Sur jäkel va han! När vi va framme vid Kastrup så sa han inte nånting, han bara stannade! Vi trodde de va rött ljus eller nånting men mamma såg då att han hade öppnat dörren framme (vi satt längs bak på ovanvåningen) så vi sprang ner och då lastade han av våra väskor (som vi själva hade fått slänga upp innan) MEN sen tog han ut en liten grön väska och bara ställde på trottoaren och körde iväg!!! Utan att någon kom och hämta den! Vem gör så???? Man kan väll för fan inte bara lasta ut väskor utan en passagerare till dem!!

Men i alla fall så gick vi in på Kastrup flygplats och försökte hitta vart vi skulle gå! När vi hittat vilken terminal vi skulle gå till så satte vi oss ner och väntade för vi va där ca 2h innan vi kunde checka in! Så precis innan köpte vi också något att käka och sen började kaoset för mig och mamma! Båda hatar när de är sån här självintjeckning och sånt! Och när mamma blir stressad så blir hon helt hispig och de smittar av sig på mig så jag blev likadan och sen blev ja irriterad på henne och så....vi är inte gjorda för att flyga tillsammans Hahaha! Men när vi fått biljetterna, satt lapparna på väskorna, skickat iväg dom, gått igenom kontrollen och hittat gaten då va de lugnt! Då kunde båda andas!

Sen flög vi och landade i Bulgarien vid 11 tror ja kl va! När vi sen hämtat väskorna så åkte vi med vår transferbuss till vårt hotel som hette "blue bay"! Shit så fint de va! Rent överallt, allt såg nytt ut, utsikt mot havet, 5:e våningen och supertrevliga receptionister! Kan verkligen rekommendera detta hotellet! För er som inte åker till sunny Beach för att festa! Mer ett familjehotell! De tog typ 15 min att gå bort till centrum där allt festliv var!

Dagen efter vaknade vi till strålande sol och 30 grader....och att jag hade hostattack! Hela jäkla veckan va jag förkyld....snöt mig hela jäkla tiden, hade svårt att andas ibland, halsen kliade/sved, hade hosta (mest på nätterna) och huvudverk ganska ofta...vilket jag aldrig har! Vad är oddsen lixom att jag får det dagen innan vi skulle åka....men men jag försökte att inte gnälla och tänka på de för mycket trots att jag ibland ville dra av mig näsan och halsen för att de skulle försvinna...

Vi gick då i alla fall ner när vi vaknat för att äta frukostbuffé! De va gott, ingen speciellt men kul att äta något annat än gröt! Sen gick vi upp på rummet och gjorde oss i ordning och gick ner till stranden! Asså vilken strand! Jättefint och va riktigt skönt i vattnet! Till och med mammsen badade med mig hela tiden och DÅ är det varmt!

Ca vid 4-halv 5 gick vi upp varje dag och då duschade jag först och sen sov jag 1h-2 medan fröken sengångare gjorde sig i ordning! Och sen gick vi ut och käkade! Vi åt bara på två olika restauranger för den andra vi provade hade jättegod mat och man fick mycket mat..vilket jag behöver Hahah! Så varför byta när man trivs på en plats?! Sen varje kväll gick vi och kollade på marknaden och hade det mysigt!

Varje dag hade vi ca 30 grader förutom de två sista dagarna! Näst sista dagen va de helt molnigt så då beslutade vi oss för att röra på fläsket lite och gick en runda längre in mot stan där vi inte hade varit innan! Första gången vi rörde oss under resan haha! Från halv 1 till halv 5 va vi på språng!

Samma dag som vi skulle åka hem så ska man ju vanligt vis checka ut 12:00 från hotellet men vi betalade 100 kr var så fick vi ha hotellrummet till kl 6! Vår transferbuss skulle inte komma förrän kl 10 på kvällen! Vi va på flygplatsen ca 1h efter och då var det som vanligt vid incheckningen! Personalen gjorde de! Vi bara visade vårt pass och så fick vi biljetter och de fixade med väskorna och sånt! Som de ska va!!!!

Sen gick vi till gaten fast mamma inte ville för de skulle va 1h till vi boardingen skulle börja! Men tur va de, att vi var där i tid! För vi hann bara sitta där va 20 min innan vi fick gå på! Och flyget gick 40 min tidigare än de skulle...konstigt tyckte vi! De är väll viktigt att de ska hålla sina tider! Men men då va kl strax innan 1 och sen tog resan 2,5h! Och de va helt OMÖJLIGT att sovapå flyget! För sätena va sjukt obekväma!

Vid 3 va vi framme på Kastrup (tiden flyttas ju tillbaka 1h då)..och då fick vi vänta 1,5h innan vårt tåg gick...som vi sen skulle byta i Lund till Hbg!...vilket vi höll på att missa för tåget stannade 2 gånger på vägen till Lund för att släppa fram andra tåg! De skulle egentligen va 20 min till vårt nästa tåg gick...men när vi va framme va de 3 min kvar innan de skulle köra. Så vi fick springa upp för rulltrapporna med väskorna (eftersom de självklart inte fungerade) och ner på andra sidan innan vi kom fram till tåget som vi hann med...vid 6 var vi äntligen framme i Hbg och va 06:45 fick jag äntligen sova!

Likes

Comments

Har inte riktigt fattat det än men på måndag börjar min 2 veckors semester och första veckan åker ja till Bulgarien med mammsen! Trodde aldrig att jag skulle få ta semester i sommar! Vi har ju högsäsong då så tidigare har vi inte fått ta ledigt! Men i år fick jag och det är jag väldigt tacksam för!

I onsdags hade jag verkligen en toppendag! Va längesen jag känt mig så glad under en dag! Vaknade efter nästan 7h sömn och kände mig riktigt pigg! (Va längesen jag sov 7h...brukat bli 4-5!) Vilket va perfekt eftersom jag skulle köra ben..som kräver extra energi eftersom det är en så stor muskelgrupp! Blev i alla fall ett sjukt bra pass..svettig som en gris va jag!

Sen hade vi äntligen fått lite soljus ute så ja passade på att gå en 40 min PW. Istället för att sitta på spinningcykel på gymmet!
Så skönt det var!

Efter de solade jag i solariet och sen åkte jag till jobb! Denna dagen skulle jag jobba kväll med Madde! Yeeey så kul! Vi är som en person när vi jobbar tsm! Vi vet exakt vad vi ska göra och har så sjukt kul när vi jobbar! Jobbdagen va också kul för båda va på glatt humör, kunderna va trevliga och när chefen kom och lämnade saker som ja beställt så va han också glad!

Efter jobb hade vi faktiskt planerat att åka ner till stan för en Aw! Måste göra sånt nu under sommaren så det verkligen känns att det "är sommar"! Maddes mamma hade också frågat om hon fick följa med och självklart kunde hon de!

Vi fick en uteplats på Harrys, där vi käkade gott, pratade och hade det jättemysigt!

Likes

Comments

Är verkligen så dålig på att skriva på bloggen nu...men jag glömmer bort de...kommer alltid på det typ 1 vecka senare haha!

Men men förra fredagen va det då midsommar och då började min dag på jobb! Va där kl 9 för att hämta varor och sen kändes det som ena vanlig arbetsdag eftersom jag stängde kl 3! Brukar jobba ca 6-7h! Men jag förstår inte vad folk gör på väla på midsommar! Jag hade ändå ganska "mycket folk" ett tag...

Halv 4 slutade jag och då blev ja hämtad av Alexandra och då åkte vi hem till henne där jag gjorde mig i ordning och sen åkte vi + Mattias och hämtade Ida och körde hem till Alex föräldrar och bror. Där vi skulle fira midsommar! Sen kom även Martina och Kim och senare Carro!

Såå gott det var med midsommar mat! Nom nom svenska traditioner de gillar jag! När vi hade ätit och pratat lite så va de dags för midsommarlekar som jag hade gjort! Tycker sånt är skitkul! Även om jag är sämst på de haha! Jag delade upp oss i två lag och först va de "vanliga" lekar och sen även musiklekar! Snacka om att man märker att de är träning-/tävlingsfolk man umgås med! ALLA va helt hysteriska och ville vinna haha! Va en riktigt rolig midsommar!

På midsommardagen åkte jag, Madde, Rebecca, deras mamma (Åse) och Rebeccas son Vincent till Danmark! Självklart va de ösregn den dagen....så typisk när man ska över till Danmark!

Men det var ändå jättemysigt! Vi tittade i några butiker, käkade lunch och bara hade det trevligt! Sen när vi var hemma i Sverige igen så åkte jag och Madde en snabb runda hem till Becca för hon ville visa mig sin nya lägenhet! Och sen gick vi hem till Åse där dom gjorde sig i ordning och sen åkte vi ner till stan och käkade på haket! Har verkligen haft en toppen midsommar/midsommardag!

Likes

Comments