Jag tänkte börja skriva om mig och Rasmus, hur det var då, hur det är nu osv.
 
Första gången jag träffade Rasmus spelade vi handboll tillsammans, eller.. han och min bror spelade och spelar i samma handbollslag och jag var alltid med och tränade med deras lag. Det var väl år 2004 och jag tyckte mest att det var konsigt att någon kunde heta ras-mus. 
 
Sen pratade vi inte alls och hade bara kontakt genom handbollen, vi kanske pratade någon gång på msn och vi sa att vi skulle dygna, jag orkade inte alls och somnade på tangentbordet.. 
 
I slutet av åttan skrev Rasmus till mig och skulle driva och säga att han va en annan kille, dock hade jag redan hans nummer så det gick inte så bra.. Från det har vi haft kontakt konstant, pratat varje dag så det löste ju sig finfint! :)
 
En kväll när en av mina bästa kompisar Sofie skulle sova hos mig ringde Rasmus och sa att han var påväg hem till mig, jag blev sådär pinsamt skitnervös och eftersom min pappa skulle upp och jobba tidigt va vi tvugna att smyga in genom altandörren. Självklart var vi inte alls lika tysta som vi trodde och när jag och Sofie skulle springa iväg och fixa något så kom pappa till vardagsrummet där Rasmus helt plötsligt stog. 
 
Allt va ganska stelt, vi hade tv:n på men det va nån riktigt gammal dålig svenk film för klockan va kanske två på natten. Sofie satt i ena hörnet och vi i det andra, gosig och underbar som hon är satt hon där och fnittrade för sig själv :') fem minuter senare fick jag ett sms, det va hon som satt en meter ifrån oss och det stog "är ni tillsammans nu eller?" Haha, jag vet inte hur det va men helt plötsligt blev 20/5 vår årsdag. 
 
Efter massa strul i min familj, med hästarna, med handbollen och allt blev det att jag ett halvår senare typ flyttade hem till Rasmus, flyttade mina saker och nästan hela min garderob och hur konstigt det kanske låter för alla andra att jag "flyttade hemifrån" till min pojkvän när jag var tretton var det väldigt skönt. Som att komma bort från verkligheten och bara vara med den man älskar precis hela tiden. 
 
När man aldrig är från varandra lär man känna varandra på ett helt annat sätt. jag menar, han vet så otroligt mycket om mig om jag aldrig någonsin skulle berätta för någon annan. Det bästa är att man verkligen får dela allt med någon och att man inte bara kan gå ifrån och sätta sig på sitt rum när man är ledsen. För han är ju fortfarande i samma. Det gör att man alltid vet när den andra inte mår bra, och att man kan dela alla glada och bra stunder. 
 
Jag skulle kunna skriva i evigheter hur bra han är för mig, och hur mycket bättre jag mår nu än innan. För människor förändras. 
 
Nu blev detta en enorm tidsskrift istället för ett lätt första blogginlägg och jag vet inte hur många som läser allt detta men, hoppas någon orkade :)

Här är en bild på mig och Rasmus innan min bal i nian :)
 

Likes

Comments

Sitter påväg till bussen till skolan, så här ser jag ut idag babes ??
 
 
 

Likes

Comments

Den 15/9 fotade jag Färjestads minihoppning, här är några av bilderna! :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Idag hade vi varmkorv och mos i skolan så jag och några tjejer från klassen bestämde oss för att göra pannkakor igårkväll och ta med som matlåda, haha resultatet blev väl sådär men bättre än korv, haha! 
 
 
 

Likes

Comments

Sitter och väntar på min mosters jobb för jag ska gå till tandläkaren, har tid om 9 min så måste kila nu :*
 
 

Likes

Comments

Blev precis retweetad av @TheOriginals!! 
Följ mig förresten på Twitter ?? @jjgustafsson5 ??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments

Sitter just nu i sporthallen och kollar på när Grums/Kils herrlag har träning ??
 

Likes

Comments