Dagarna går så fort så att man knappt hinner med. Under tiden jag inte har bloggat har jag iallafall jobbat, varit på god mat till Famo och Fafa och klarat läkemedelstenten. Igår träffade jag Anna och vi umgicks hela kvällen och hade kul.

Just nu sitter vi i lobbyn på hotellet och väntar på vårt rum med älskling. Vi var framme i Tallinn redan klockan 11, men vi skulle få rummet först klockan 14. Men vi har hunnit vara och äta lunch och gått i lite butiker.
Det skall bli så skönt att göra någonting bara vi två på tumis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft en ledig dag, det var verkligen så skönt att ligga i sängen utan att ha brått någonstans. Fixade iallafall morgonmål och kollade på youtube. Jag hade inga planer för dagen utan skulle ta dagen som den kommer. På eftermiddagen skickade en av mina jobbkompisar, Anna om jag ville komma med på kaffe med henne och de var ju klar jag ville det. Vi skulle ju bara åka på kaffe men det slutade med att jag först var hemma vid 19-tiden. Timmarna går fort då man har roligt, så den lediga dagen blev bättre än jag hade tänkt mig.

Just nu ligger jag i sängen och skall snart sova, har morgontur imorgon. Men på lördagen åker vi över till Tallinn med älsklingen så det ser jag framemot massor. Bara han och jag ❤️

Likes

Comments

Helgen var redan förbi och en ny vecka har redan kört igång. Som sagt så var ju familjen Fagerholms till oss på lördagen och det var verkligen kul som vanligt. Åt god mat, drack vin och bara skrattade och hade det roligt. Vi drog sedan ut, först till affes med det sög verkligen så vi åkte vidare till fe. Älskling var gullig och hämtade mig på natten och jag somnade gott bredvid honom.
Vaknade ganska tidigt på söndagen eftersom jag hade kvällstur senare på eftermiddagen. Kvällsturen gick snabbt och efter jobbet kollade vi en halv film med Peppe före vi båda var så trötta att vi somnade. Alarmet gick på 5.40 igen och jobbdagen löpte på ganska smidigt.
Efter jobbdagen har jag inte gjort någonting, har ledig dag imorgon så får äntligen sova lite längre en vanligt. Den här helgen åker ju även älskling och jag över till Tallinn och blir en natt där, ska bli så mysigt.

Likes

Comments

Hej på er!

Min lediga dag blev det ingenting av, istället åkte jag iväg på morgontur eftersom en av mina arbetskompisar behövde få den bytt. Så jobbade morgontur torsdag och ännu fredagen. Fick istället ledigt idag, vilket var så mycket bättre. Älskling kom ju hem på torsdagen, sent på kvällen så fick istället vakna upp bredvid honom idag. Igår kväll åkte vi till Ekenäs för att bowla med Chatie och Tomi, jätte länge sen jag bowlade så det var jätte kul. Vi åkte till hesburger och åt före de körde hem oss till Peppe.

Idag låg vi länge och drog oss i sängen före vi sedan bestämde att stiga upp och äta lite morgonmål. Ikväll kommer Fagerholms till oss, ska bli jätte kul, det var en tid sen sist igen. Blir troligtvis utgång senare med dem.

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Väckarklockan ringde som vanligt 5.40 och klockan 7 började jag jobba. Jobbdagen gick jätte fort och smidigt, kändes som man fick mycket gjort under dagen.
Efter jobbet kom jag hem, duschade och fixade igång mig för att åka till Ekenäs. Plockade upp Chatie och vi åkte vidare till butiken för att köpa de vi skulle ha. Chatie fixade igång räkor och lite annat gott som vi skulle äta. Det var verkligen så gott och man äter det även så sällan. Efter att vi ätit, bänkade vi oss framför tv och kollade på Hollywoodfruarna.
Det blev en härlig onsdag med andra ord, alltid kul med någonting extra i vardagen. Imorgon har jag en ledig dag så det blir sovmorgon, vilket skall bli så skönt. Morgondagens planer är oklara men någonting skall jag väll nog hitta på att göra.

Nu skall jag kolla på youtube och bloggar, före jag ska gå och lägga mig.
Godnatt!

Likes

Comments

Även fast jag vet att du har det mycket bättre nu är det ändå så svårt att förstå. Jag visste ju att den dagen någon dag skulle komma bakom hörnet. Även fast man vet det är det ändå aldrig någonting som man är beredd på. Jag vet att du har det så mycket bättre nu men saknar dig ändå så mycket att det gör ont. Du är så långt borta nu men ändå är du så nära. Livet tar alltid slut någon dag för alla men det skrämmer mig ändå så himla mycket, att någon som betyder så mycket för en bara försvinner från ens liv. Man skall verkligen ta tillvara varje sekund av livet för man vet aldrig när det tar slut. Du kommer alltid finnas med i mitt hjärta men det att jag aldrig mera får se dig eller krama om dig är det som skrämmer mig.
Föralltid i mitt hjärta!

Likes

Comments

Hej på er!

Jobbdagen igår var ganska seg, även fast jag hade bra arbetskompisar som jag jobbade med var det ändå en tung arbetsdag. Under jobbdagen bestämde jag mig för att åka in till Helsingfors och träffa Mathi och Yolanda. Det var verkligen skönt att få tänka på någonting annat och få träffa vänner. Vi åt gott, gick i butiker och såg på fina saker och avslutade sedan allt med en frappe på Starbucks. Hade en trevlig måndag kväll och tog sedan sista tåget hem till Karis.

Likes

Comments

Dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag åkte iväg på kvällstur och jobbturen började mycket bra. Vid middagstid kollade jag på telefonen och såg att mamma hade försökt ringa och skickat meddelade. Öppnade meddelandet och läste att gammelmofa hade somnat in. Jag stod länge bara stilla och stirrade på meddelandet före jag förstod. Tårarna började rinna ner för kinderna och jag kände mig tom, har endast varit med om det en gång förut att någon släkting har gått bort och man är aldrig redo för sånt. Jag var ju som sagt på jobb och min gammelmofa är på våningen ovanför mig, så jag bestämde mig för att gå upp och ta farväl av honom.
Öppnade dörren till hans rum och såg bara ett vit lakan och några vita blommor som låg över honom väldigt fint. Tog bort lakanet som låg över hans ansikte och han såg så rofylld ut. Pajade på hans kind länge före jag sa hejdå för sista gången åt honom. Kände mig så tom då jag gick ut från hans rum då jag visste att jag aldrig mera kommer få se honom.
Fast han har varit sjuk många år kommer jag nog bäst ihåg de minnen vi har tillsammans från då han fortfarande var frisk och bodde hemma. Det är minnen jag aldrig kommer glömma, han har alltid varit så omtänksam och godhjärtad. Även fast jag vet att han har det så mycket bättre nu är det ändå så svårt att förstå att han är borta.

Vila i frid ❤️

Likes

Comments

Igår på kvällen hade vi bord beställt på Brasseriet med familjen, famo och fafa. Maten var verkligen super god. Älskling plockade upp mig efter att vi ätit färdigt och vi åkte ner till Ekenäs ett varv, pratade med Chatie och Tomi en stund före vi sedan kom hem. Det blev en väldigt lugn lördag, men skönt det eftersom Peppe åker bort igen i veckan så man får ta vara på all tid han är hemma.
Peppe åkte precis hem så skall nu börja fixa igång mig för kvällstur.
Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Igår efter jobbet bestämde vi oss med Peppe att vi skulle hitta på någonting kul eftersom jag ändå är ledig idag. Det slutade med att vi tog bilen, åkte in till Helsingfors, shoppade lite och gick sedan och äta på Hard Rock Café. Det var verkligen så himla bra val av restaurang, förut när jag var yngre och åkte på resor utomlands slutade oftast med att vi åtminstone besökte Hard Rock Café en gång under resan. Men iallafall maten var super god och vi hade mycket mysigt där tillsammans.

Just nu ligger vi i sängen, jag har vaknat för en tid sedan men väntar på att Peppe skall vakna. Dagens planer finns inte ännu, så det återstår att se.
Hoppas ni har ett fint veckoslut!

Likes

Comments