Hej finisar, hoppas allt är bra med er!

Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det två månader sedan C kom till världen. När jag tänker tillbaka så känns alls så fruktansvärt overkligt. Allt har gått så otroligt bra, redan från start. Graviditeten var hur underbar som helst, hade inga större svårigheter, allt flöt liksom på och jag kunde verkligen njuta av att vara gravid. Sen när vi kommer till förlossningen .. asså jag kunde verkligen inte få en bättre förlossning. Jag hade själv målat upp en helt annan bild än vad som blev, vilket jag tror att alla gör. Det är nästa så att man önskar att alla kunde få en sån förlossning som jag hade, speciellt som förstföderska.
Men iallafall, två månader !! Vart tar liksom tiden vägen? STOPP !! Jag hinner inte med, min lilla bebis bara växer och blir större. Jag som alltid vill att han ska vara liten. Min lilla bebis!

/J

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God eftermiddag på er! 🌹

Är vädret lika dåligt hos er som det är hos mig? Det sägs tyvärr att igår var sista sommardagen för i år, så tråkigt verkligen! Jag kan ju inte direkt påstå att det har varit något bra sommarväder i år, kanske högst 2-3 veckor har varit bra. Visst att solen varit framme rätt så mycket men det har tyvärr inte varit någon större värme utan har solen vart framme så har det blåst storm typ.
Men iallafall ... då det var riktigt fint väder igår passade vi på att ta oss en tur till kusten och kollade läget. C var hur nöjd som helt (sov dock mest) men speciellt över att få ha med sig en kompis ut på denna fantastiska resa.

Vi håller tummarna för att det blir några fler fantastiska sommardagar med fint väder, annars får vi helt enkelt hoppas på att hösten erbjuder fina och mysiga dagar och kvällar.

/J

Likes

Comments

Hej alla fina 🌸

Här sitter jag i soffan och funderar på vad denna dagen har att erbjuda. Vädret är väl inte allt för dåligt dock hade man ju önskat att det iallafall var super duper varmt som en sommar ska vara men vi får väl helt enkelt nöja oss med det vi får.

Fick iallafall bli en liten promenad, skönt! Älskar verkligen att bo ute på "landet".
Håller även på att rensa min garderob .. det är helt kaos i hallen just nu. 🙈 Vi får väl se va mycket kläder som finns kvar i garderoben efter detta. Önska mig lycka till!

/J

Likes

Comments

Idag har vi varit på bvc, rotavaccin stod på schemat. Det vaccinet tog han med bravur, sa inget och gjorde heller inga grimaser.

Vikt: 4570g
Längd: 58cm
Huvud: 38,2cm

Det är allt en lång liten grabb vi har. Vi som precis hoppat in i strl. 56 på kläder får väl snart hoppa in på nästa. ^^

/J

Likes

Comments

God kväll allihopa ✨

Klockan springer iväg och är redan kvällen. Idag har vi varit över hos grannen på kalas då deras söta och underbara son fyller 1 år. Det bjöds på mycket sött och gott!

C sov sig igenom hela kalaset och var allmänt nöjd då jag trodde att han skulle vakna hysterisk och vara hungrig. Vi gjorde ju trots allt en kaskad spya innan vi gick ^^.

Här har ni C's outfit 👇

/J

Likes

Comments

Hej alla fina 🌸

Jag vet, jag är sämsta bloggaren någonsin. Men när min älskade son Collin kom till världen så har all min tid och fokus varit på honom. Så jag har känt att tiden inte riktigt har funnits till för att blogga men vet nu vad ..? Vi ska ändra på det, jag får helt enkelt passa på när C sover.

Idag har vi inte hunnit med speciellt mycket då C varit lite kinkig och vill helst vara i mamma's famn hela tiden. Men en liten promenad gick bra, så länge vagnen rullar så somnar han på två röda. Dock vaknade han så fort vagnen stannade men lika mysigt är väl det att få ha han nära sig.

/J

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle försöka mig på en liten förlossningsberättelse.

Onsdag den 14 juni hade jag ganska så mycket förvärkar men tänkte inte så mycket på det då man kan få förvärkar tidigt i graviditeten. Var ute och hjälpte sambon med sitt företag (paintball).

Ungefär vid 02.00 tiden på torsdags natt vaknar jag av att jag är kissenödig, så jag går ner på toaletten och märker då att slemproppen går. Det är nu förvärkarna blir allt starkare. Jag går upp igen och väcker min sambo och förklarar vad som hänt.

Eftersom man är förstföderska så hade jag ingen aning om vad detta var. om det var dags eller om det fortfarande var förvärkar.
Ringer då in till BB och förklarar hur läget ser ut och hon ber mig ta en Alvedon, en värmekudde och lägga mig och vila men skulle det bli värre så fick vi komma in.

Klockan gick och vid 09.00 tiden vågade jag inte chansa längre utan ville åka in och få reda på vad det var men var medveten om att vi eventuellt skulle få åka hem.

Kommer in på förlossningen, tar ett ctg och känner på livmodertappen och det visade sig att jag var öppen 2cm. Får då en värktablett och blir skickad till ett patienthotell för att vila.

När jag ligger där i sängen och sambon har varit nere och hämtat mat till oss känner jag en liten "smäll" i magen och säger till sambon att "nu gick någonting sönder" .. och jodå då gick vattnet. Värkarna blev mer och mer intensiva och till sist så känner jag att jag måste ha någon form av smärtlindring för det här går inte. Kommer då in igen, tar ctg och känner på livmodertappen och jag är nu bara öppen 3cm. Jag får då en morfinspruta och barnmorskan frågar mig om vi vill gå tillbaka till patienthotellet eller om vi vill ha ett rum här nere på förlossningen och jag svarar att jag vill vara här. (tacka gudarna för att vi valde det)

Får ett rum på förlossningen, jag hinner sova i 20 min och en undersköterska kommer in med en bricka med lite mat. Frågar då henne vilken typ av andning jag ska använda för mina värkar då det är helt annorlunda värkar nu. Det känns som att kroppen gör det här själv. Hon hämtar då barnmorskan och får kolla på livmodertappen igen.
Då säger hon att det är dags - "du måste skämta" vet jag att jag säger. Vad är liksom oddsen att gå från 3cm till fullt öppen på 20 min? 

Krystar i ca 45min och ut kommer lilla Collin ♡

Likes

Comments

Idag blir mammas och pappas lilla underverk en hel vecka. 😍
Jag har sagt det så många gånger och jag säger det igen men tiden går så otroligt fort. Nu tycker jag att vi stoppar tiden lite!

Likes

Comments

God förmiddag på er allesammans!

Nu var det ett litet tag sen jag skrev här och anledningen till detta ska jag tala om för er.

Jag nämnde ju i mitt senaste inlägg här att det endast var nio dagar kvar till beräknat och att jag hade lite förvärkar/sammandragningar.
Natten till torsdag fick jag lite ondare och väckte därför min sambo.
Jag hade svårt att avgöra om det liksom var dags eller om det bara var lite kraftigare samandragningar så ringde in till BB för rådfrågning.

Åtta dagar innan beräknat!
Torsdag den 15 juni, kl. 18.40 kom en liten gosse till världen. Collin ❤

Likes

Comments