Halloj alla fina!

Har varit lite frånvarande från bloggen ett tag och förklaringen till de är väl mest att jag vill tillbringa så mycket tid jag bara kan tillsamman med min underbar son. Tiden går så otroligt fort så vill verkligen ta vara på bebistiden så mycket jag bara kan. En del av mig är överlycklig för varje framsteg som han gör och en annan vill trycka på paus.

Då pappan i huset varit borta på jobb hela helgen passade jag och C på att åka till mormor och morfar och bara myste. Lördagen erbjöd väldigt fint väder så vi passade på att ta lite utomhusbilder på C.
Älskar verkligen hösten och dess fina färger!

/J


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag och våran tanke var att dra till simhallen för lite babysim men återigen ringer de och meddelar att de är inställt pga. problem med bassängen. Suck. Vi som hade sett fram emot att äntligen få börja men men vi håller tummarna för att det blir av nästa vecka istället.

Vi laddar om batterierna och väntar på att pappa ska sluta jobbet för att sedan fika med en vän.

Igår var vi ute på en liten promenad i det fina höstvädret och passade på att fota lite. ❤

/J

Likes

Comments

Åh vilken dag vi haft!
Idag stod det Bvc besök på schemat och det innebar även tre månaders vaccin.
Jag är så glad att J var med oss idag för jag hade nog inte klarat det själv. Att se sin underbara skatt så ledsen när de stack honom med två sprutor gjorde verkligen ont i mammahjärtat men det gick som tur över väldigt fort.
Nu håller vi tummarna för att han inte blir dålig bara. Än så länge är humöret uppe och han är som han brukar men man vet ju aldrig.
Som plåster på såren skall vi mysa heeeela dagen lång!
/J

Likes

Comments

Godmorgon!

"Ny vecka nya tag" -  är det inte så man säger?

Idag är det måndag och babymassage står på schemat, hade vi tänkt iallafall. Dock får vi ta det nästa vecka då C sovit lite dåligt inatt och haft lite magknip .. stackarn!
Så det blev lite ändrade planer.
Vi får nog ta oss en liten promenad och mysa hemma istället. Sen kan vi nog passa på att fixa och dona inför det kommande dopet som är väldigt snart.

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi snart igen!
/J

Likes

Comments

Hej på er!
Allt bra med er?
Med mig är det bara bra, iallafall nu ^^. Har varit lite sjuk de senaste dagarna, tyvärr så har ju förkylnings tiderna dragit igång nu när det börjar bli lite kallare på kvällarna så självklart drog jag på mig en sådan. Nu kanske ni tänker att "en förkylning är väl inget" - nej inte för min del men det är värre för min lilla son på två månader. Det har varit otroligt svårt att undvika att smitta honom då han är på mig hela tiden, för det är jag som har maten så att säga ... haha! Nu mår han iallafall lite bättre, så det går åt rätt håll dock har man gått och varit väldigt orolig hela tiden och haft funderingar som:

- andas han (går och kollar hela tiden samt petar på han när han sover)?
- får han ens någon luft?
- behöver vi åka in till sjukhus?

Funderingarna har varit många och jag tror att man skrämmer upp sig själv alldeles för mycket i onödan samtidigt som det inte är konstigt att man gör det. ​Nu ska jag sluta babbla om onödiga saker och ta tag i städningen här hemma då det VERKLIGEN behövs storstädas. 

Ha en fortsatt trevlig dag!

/J
Likes

Comments

Hej finisar, hoppas allt är bra med er!

Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det två månader sedan C kom till världen. När jag tänker tillbaka så känns alls så fruktansvärt overkligt. Allt har gått så otroligt bra, redan från start. Graviditeten var hur underbar som helst, hade inga större svårigheter, allt flöt liksom på och jag kunde verkligen njuta av att vara gravid. Sen när vi kommer till förlossningen .. asså jag kunde verkligen inte få en bättre förlossning. Jag hade själv målat upp en helt annan bild än vad som blev, vilket jag tror att alla gör. Det är nästa så att man önskar att alla kunde få en sån förlossning som jag hade, speciellt som förstföderska.
Men iallafall, två månader !! Vart tar liksom tiden vägen? STOPP !! Jag hinner inte med, min lilla bebis bara växer och blir större. Jag som alltid vill att han ska vara liten. Min lilla bebis!

/J

Likes

Comments

God eftermiddag på er! 🌹

Är vädret lika dåligt hos er som det är hos mig? Det sägs tyvärr att igår var sista sommardagen för i år, så tråkigt verkligen! Jag kan ju inte direkt påstå att det har varit något bra sommarväder i år, kanske högst 2-3 veckor har varit bra. Visst att solen varit framme rätt så mycket men det har tyvärr inte varit någon större värme utan har solen vart framme så har det blåst storm typ.
Men iallafall ... då det var riktigt fint väder igår passade vi på att ta oss en tur till kusten och kollade läget. C var hur nöjd som helt (sov dock mest) men speciellt över att få ha med sig en kompis ut på denna fantastiska resa.

Vi håller tummarna för att det blir några fler fantastiska sommardagar med fint väder, annars får vi helt enkelt hoppas på att hösten erbjuder fina och mysiga dagar och kvällar.

/J

Likes

Comments

Hej alla fina 🌸

Här sitter jag i soffan och funderar på vad denna dagen har att erbjuda. Vädret är väl inte allt för dåligt dock hade man ju önskat att det iallafall var super duper varmt som en sommar ska vara men vi får väl helt enkelt nöja oss med det vi får.

Fick iallafall bli en liten promenad, skönt! Älskar verkligen att bo ute på "landet".
Håller även på att rensa min garderob .. det är helt kaos i hallen just nu. 🙈 Vi får väl se va mycket kläder som finns kvar i garderoben efter detta. Önska mig lycka till!

/J

Likes

Comments

Idag har vi varit på bvc, rotavaccin stod på schemat. Det vaccinet tog han med bravur, sa inget och gjorde heller inga grimaser.

Vikt: 4570g
Längd: 58cm
Huvud: 38,2cm

Det är allt en lång liten grabb vi har. Vi som precis hoppat in i strl. 56 på kläder får väl snart hoppa in på nästa. ^^

/J

Likes

Comments