​Usch vad dåligt jag har mått de senaste dagarna, eller dagen. Jag vet inte längre vilken dag det är eller hur mycket klockan är. Har legat i sängen sedan klockan 21 på torsdag kväll. Började med halsont som blev värre ju längre dagen gick, så när Åsa kom hem tänkte jag lägga mig och sova så jag skulle vara frisk när jag vaknade men det funkade tydligen inte. Vaknade under natten och mådde illa. Riktigt illa. Så efter två klunkar vatten så kan ni ju gissa vad som hände. Inte så mysigt. Sov oroligt resten av natten då jag mådde så illa. På morgonen fick jag världens huvudvärk och kunde inte ta mig upp ur sängen eller knappt ens öppna ögonen. Så där låg jag sovandes i sängen hela dagen. Usch och fy. Men nu är det lite bättre i alla fall. Huvudvärken och illamåendet har släppt. Halsen gör fortfarande lite ont. 
Hur som helst så har jag tröttnat på att ligga i sängen men vad annars finns det man kan göra? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Eller så är det inte det.. Måste jobba imorgon också och eventuellt lördagkväll, segt! Inte för att jag har något bättre för mig men ändå. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag längtar tills vi ska flytta nu. Ska bli så skönt med eget utrymme och att känna sig bekväm hemma. Jag träffade min framtida chef idag och skrev "kontrakt" om man nu kan kalla det för det haha. Han har gjort massa anteckningar på mitt CV och sedan skrev vi på där. Vet inte om jag har tagit mig vatten över huvudet genom att ta det här jobbet, det återstår att se. För att vara helt oerfaren när det kommer till jobb i affär och börja med att jobba på världens största Topshop känns som ett ganska stort steg att ta. Ska i alla fall få provjobba på ett John Lewis nästa fredag och sen ska jag även på en intervju med Topshop så att jag kan få jobba där med. Känns som att det kommer att vara mycket att lära sig men det kommer nog bli bra till slut. Jag hoppas att jag kommer trivas. Men vad är det värsta som kan hända liksom? Man kan ju alltid sluta.
Fick ett sms nu om att intervjun är imorgon, spännande! Vet dock inte om jag kan än.

Här är väskorna som jag kommer att sälja.

  • England
  • 9 readers

Likes

Comments

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera... Dagarna och veckorna flyter på här borta. Har nu bara två veckor kvar som au pair, känns lite ledsamt men ser ändå fram emot det ska bli så kul att testa något nytt och uppleva ett annat London! Snart är allting klart inför flytten, det enda som saknas är en lägenhet och en sån kan ju vara ganska bra att ha. Men annars jobb är fixat för oss båda, bankkort fixade jag idag. Sen är det telefon och nytt telefonnummer men det är inte så bråttom.
Blev stucken av en geting idag, i lillfingret. Det gör så ont! Tänker köpa choklad och tycka synd om mig själv idag. Sara är i Sverige så har ändå ingenting för mig på kvällen. Det är ju så mörkt på kvällarna nu så man vill ogärna gå ut. Måste försöka börja träna lite mer igen, har tagit det alldeles för lugnt sedan jag kom tillbaka till London.

Är ju hockey ikväll så hoppas på tre poäng till Leksand!

  • England
  • 17 readers

Likes

Comments

Gjorde en tårta när jag var i Sverige då min mormor fyllde 80 år! De som åt den sa att den var god så jag får lita på deras omdöme, då jag själv inte smakade.

  • 48 readers

Likes

Comments

​Nu är jag tillbaka i London och tillbaka i rutinerna igen efter drygt en vecka i Sverige. Hade det faktiskt riktigt bra när jag var hemma i Leksand och hälsade på. Samtidigt känns det skönt att vara tillbaka i London. Är ju mycket som kommer att ske de närmaste veckorna. Och det är med blandade känslor. Jag vet ju att det är det här jag vill och jag vet att det är något som både jag och Sara har längtat till men samtidigt så känns allt så läskigt och främmande nu när det väl börjar bli dags. För det är ju snart dags att flytta. Men det är mycket som ska göras och det är jag som måste göra det. Har dragit ut på saker alldeles för länge men det löser sig nog ändå till slut. Och även om jag är orolig över allt som ska fixas så känns det så otroligt skönt att jag har Sara vid min sida. Hon stöttar mig och det känns så bra att vi har varandra inför flytten.  

Likes

Comments

Det är så skönt med semester!
Måndagen spenderades med Johanna, då hon var i Leksand på tandläkarbesök. Vi gjorde det gamla vanliga. Gick promenad, snackade, skrattade, åt. Som det ska vara helt enkelt!
Igår sprang jag en sväng och sedan tog jag det bara lugnt resten av dagen. På kvällen kom resten av familjen hem, mamma från jobbet och Martin och pappa från Arlanda. Kul att få träffa allihopa, dock skyndade jag mig iväg till farfar för att få se hockeyn.

Idag har jag hälsat på Athena på jobbet, min gamla skola. Så konstigt att gå runt där i korridorerna, kändes som att man fortfarande gick i högstadiet. Snart slutar hon och då ska hon komma förbi här och sen får vi se vad som händer.

  • 69 readers

Likes

Comments

Jag förstörde mammas ensamhelg genom att överraska henne i fredagskväll. Martin och pappa hade rest till Madrid och mamma skulle vara själv hemma. Jag hade tidigare sagt till dem att jag skulle komma hem på onsdagen (27) men hade bokat en biljett den 23. Så nog blev hon överraskad allt haha.
På lördagen åkte vi till Borlänge för att kolla på Super Trouper, en show med ABBA musik som Johanna och Pontus är med i. Den var SÅ bra, alla var jätteduktiga!

Efter showen så åkte vi förbi mormor och Berra och överraskade de med! Haha skulle ha filmat mormors reaktion, så kul!!

  • 68 readers

Likes

Comments

Testade att göra water marble, då man droppar nagellacket i vatten och gör sedan mönster med en nål innan man doppar nageln i det. Är ändå relativt nöjd med resultatet med tanke på att det var första gången och att jag inte har så många färger hemma.

Likes

Comments

http://nouw.com/luven

In och kika på den här bloggen. Lovisa heter hon som har den och just nu befinner hon sig i Myanmar för att hjälpa flickor som har blivit räddade från trafficking och ​prostitution. Hennes blogg är så viktig. Läs, läs, läs! 

Likes

Comments