Provade på zumba i helgen för förstagången. Tycker det var kul men även lite svårt, men det mesta är det i början. Påminde lite om tabata träning men att man läger in lite dans och att det inte är nå pauser, utan man kör ett 60min pass rakt igenom. Kommer absolut vilja prova på det fler gånger! Annars har det vart en tränings fri helg.

Vilar är en viktig del också vilket man behöver ha in på rutin lika mycket som man behöver ha träning på rutin för att må bra. Hitta en balans med allt är viktigt men svårt för mig. Men det blir bara bättre och bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade ingen vidare bra går dag och lite av alla dom känslorna hängde kvar idag.

Men bestämde mig bestämt för att cykla iväg och träna ikväll. Jag tog mig igenom allt och när det var dax att åka hem kändes allt helt plötsligt mycket bättre.

Jag mådde alltså bättre av att träna och för att få träffa alla gulliga människor på träningen, kolla längre ner vilket härligt gäng det var på dagens träning!

Tacksam för allt bra jag har i livet, för när man tänker efter är det ganska mycket man har. Men som man är dålig på att värdesätta!

Får ni in vardagsmotion? Jag cyklar nu mera över allt och struntar i att åka buss. Gratis träning och ett bättre mående. HejaHeja de!

Måste även vissa den goda vegetariska salladen jag år till lunch från ICAs plocksallad. Mums!

Likes

Comments

Recept på fetaost fyllda biffar!

500kg köttfärs
1/2 paket fetaost
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1msk ajvar relish
Pepppar/salt
2msk persilja

Såsen:

4 dl grädde
1 dl créme fraishe
1 msk kalvfond
1/2 tsk sambal oelek

Var ett nytt recept jag hitta idag, och det vart så himla god smak på allt! 

Så nu har jag matlådor för veckan!


Likes

Comments

Jag har set senaste tiden set att det finns folk som skriver om oss som jobbar med herbalife. Jag har även blivit ifrågasatt av vissa som tycker vi är oseriösa. Dom flesta är positiva och tycker om det vi gör, men som vanligt finns det några som tycker vi är oseriösa och inte har någon kunskap. Jag undrar vad dessa människor fått det i från?

Varje månad finns det utbildningar och event att åka på för oss för att hela tiden lära oss nya saker och utveckla oss men även få ny inspiration. I Stockholm och här i uppsala är det för oss och det är varje månad på båda ställen. Under året i emellanåt finns det även på andra ställen att åka till också både i Sverige och utomlands!

Vi har ofta möten och utbildningar över internet på zoom.

Och vi har möten med dom man närmast jobbar också. För att ständigt uppdatera oss. För det finns alltid nya saker att lära eller hur vi ska jobba.

Det är människor vi jobbar med och för att hjälpa dom med det dom vill ha hjälp med, för alla har olika behöv och mål att nå.

Då måste man veta vad man gör och för det krävs utbildning. Struntar man i att utbilda sig kommer man inte kunna hjälpa människor. Ansvaret ligger hos varje människa att lära sig det man behöver för att få jobba med det här. Men det är klart att det finns såna människor som inte lär sig saker utan bara vill sälja, och det är ju dom som får det se oseriöst ut. Men dom är få och försvinner fort. Dom flesta är på en hög nivå och vet vad man gör.

Jag har idag även suttit och pluggat själv hemma, för jag älskar det här med att få en bra hälsa. Vi har så mycket bra material för att lära oss allt vi behöver för att hjälpa människor.

Jag skulle aldrig jobba med någonting som jag inte tror på. Kan bara prata för mig själv här men dom festa inom det här känner så. Jag har själv fått ett sånt mycket bättre mående med produkterna och vill därför inspirera andra till att få ett bättre mående också. Alla behöver vi en bra frukost och en bra kost under dagen. Och det finns en sån stor okunskap runt det ämnet i vårt samhälle.

Finns så många som tränar och inte alls vet hur man ska äta och när man ska äta. Som jag vill hjälpa.

Jag har alltid trott att dom som tränar även vet vad man ska äta för att äta en bra kost för att kunna prestera och få bäst resultat och få ut det bästa när man tränar eller tävlar. Men det är många som inte alls har någon aning och äter helt fel.

Det är även väldigt många som hoppar över frukost och har ett dåligt mående eller övervikt och undrar varför. Frukosten är dagens viktigaste mål och äter man en bra frukost blir man även inspirerad till att äta bättre under dagen också.  

Jag jobbar inte så heller att jag hänger efter folk, utan jag vill jobba med dom som är intresserade och vill ha våra produkter eller vill ha hjälp med kostplan eller dom som vill komma igång och träna. Dom lägger jag min tid på. Tänker inte lägga min tid på folk som inte är intresserade. Och det är även mycket gratis tid jag lägger på det hör för att jag tycker det är så roligt jobb!


Ni vet vart jag finns om ni vill ha hjälp eller om ni undrar nåt. Så tveka inte att skicka ett mejl eller söka upp mig. Jezzica.pettersson@hotmail.com eller jerran1991 på instagram.

Massa kramar till er och ha en trevlig helg! :)

Likes

Comments

Jag ska vara ärlig, under sommaren var jag slarvig med kost, träning och det vart mer alkohol en i vanligare fall för jag dricker väldigt sälla. Och jag gick upp några kg. Och var tvungen att köppa ett par nya byxor, ja ni läste rätt. Skämskudden fram! Att jag ens erkänner det. Men jag är männsklig och vill vrara ärlig mot er. Och jag tro många känner igen sig i det jag just skivit om. Att man blir slarvig under sommaren. 

Nu två månader efter, har det vart bra träning och bra kost och framför allt bättre sömn också.

Och idag är byxorna föööör stora. Bra jobbat Jessica, man ska berömma sig själv när man gör bra saker!

Likes

Comments

Dagarna den här veckan har vart fulla och bloggen har prioriterats bort. Men nu tänkte jag dela lite av den.

I måndagar tog jag mig till gymet och jag har vart trött i kroppen hela veckan. Haha! Sen hade vi informationsmöte på kvällen för alla nya campare och dom fick också göra en kroppsscanning inan dom åkte hem.

I tisdags var det start för nya campen och fystest för dom, så då vart det ingen träning för mig.

I onsdags vart det vilodag och även torsdag, fredag också för jag har inte känt mig kry i kroppen och gör inte fortfarande. Passa på och åka och handla lite nya träningskläder när jag ändå inte kunde träna i torsdag. Vilken lycka!

Tänk att jag hatat allt som har haft med träning att göra. Men sen ett år tillbaka är det det jag brinner för och inte kan vara utan nu. Och att få dra på sig träningskläder är bland det bästa jag vet nu. Coolt hur vi kan utvecklas och börja gilla nåt vi inte gillat förut. 


Men idag vart det träning på morgonen men gänget, tänkte ta det lugnt men svårt när man kommer till det härliga gäng vi är och man blir så peppad på att köra på. Det bästa på våra träningar är att barn och hundar får vara med. Ska vara lätt för alla att träna. Tycker verkligen gemenskapen vi har är så underbar.

Så i morgon är det vilodag så hoppas jag på måndag att jag mår bättre och får en bättre veckan än denna.

Med tanke på att det inte vart så mycket träning denna vecka, så har jag fokuserar på att äta bra och rätt. 20% träning och 80% näring! Kosten är den viktigaste i alla lägen!

Likes

Comments

Helgerna går så fort och vi står inför en ny och härlig vecka!

Min helg har bestått av: Jag började lördagen med träning med två av dom andra coacherna. Ett hårt och roligt tabata pass och vi hade så fint väder som jag bara njöt av att få vara där och då. Livet kändes så bra och som att jag inte kunde ha det bättre!

Sen vart det lunch med mamma på Gränby och vi provade nåt nytt. Naked juice bar, och jag tog en ACAI RUSH som innehöll: avai, blåbär, banan, kokosvatten, dadlar, chiafrön + extra proteinpulver.

Mamma tog en GREEN JUNKIE som innehöll: grönkål, kokosvatten, mango, dadlar, vetegräs, gurka, citron och ingefära + extra proteinpulver.

Jag personligen tycker mammas var godast!

Till middag bjöd mamma på mat på chop chop: stekt ris med grönsaker och kyckling med wokgrönsaker!

Idag söndag så gav mamma förslag på att åka och vandra ute i skogen en lite bit utanför stan. En promenad på 6km alldeles lagom och så rogivande det var. Kommer bli oftare framöver!

Hoppas ni haft en bra helg! Kram på er!

Likes

Comments

Välkomna till min nya sida!!

Inom kort är jag snart igång här. Efter att ha fått så stor respons på mitt nya liv, så vill ni att jag ska dela med mig mer av allt. Så nu har jag bestämt mig för att ge bloggandet en chans och försöka dela med mig av allt till er! 

Komentera gärna om det är nåt speciellt jag ska dela med mig av eller nåt ni vill veta.

Tjoho nu kör vi!

Likes

Comments