Att kunna inspirera andra människor till en bättre livsstil är nåt som är roligt och speciellt när dom man har nära sig vill hänga på. Att få leva hälsosamt med dom man tycker mest om värmer lite extra i hjärtat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

The Script - Hall of fame, bästa pepplåten!

Ja, du kan vara den största
Du kan vara bäst
Du kan vara King Kong banging på ditt bröst

Du kan slå världen
Du kan slå kriget
Du kan prata med Gud, slå på hans dörr

Du kan kasta upp dina händer
Du kan slå klockan (ja)
Du kan flytta ett berg
Du kan bryta stenar
Du kan vara en mästare
Vänta inte på tur
Dedicate dig själv och du kommer att hitta dig själv

Stående i berömhallen (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

Du kan gå avståndet
Du kan köra milen
Du kan gå rakt igenom helvetet med ett leende

Du kan vara hjälten
Du kan få guldet
Att bryta alla poster som de trodde aldrig kunde bli brutna

Ja, gör det för ditt folk
Gör det för din stolthet
Hur kommer du någonsin att veta om du aldrig ens försöker?

Gör det för ditt land
Gör det för ditt namn
För att det kommer bli en dag ...

När du står i berömhallen (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

Var en mästare, var en mästare, vara en mästare, bli en mästare
På väggarna i berömhallen

Var studenter
Var lärare
Var politiker
Var predikanter
(Ja)

Var troende
Var ledare
Var astronauter
Var mästare
Var sanningssökande

Var studenter
Var lärare
Var politiker
Var predikanter

Var troende
Var ledare
Var astronauter
Var mästare

Stående i berömhallen (ja, ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja, ja ja)
För att du brinner med den ljusaste flamman (ja, ja, ja)
Och världen kommer att få veta ditt namn (ja, ja ja)
Och du kommer att vara på väggarna i berömhallen

(Var en mästare)
Du kan vara den största
Du kan vara bäst
(Var en mästare)
Du kan vara King Kong banging på ditt bröst

(Var en mästare)
Du kunde slå världen
Du kan slå kriget
(Var en mästare)
Du kan prata med Gud, slå på hans dörr

(Var en mästare)
Du kan kasta upp dina händer
(Var en mästare)
Du kan slå klockan (ja)
Du kan flytta ett berg
(Var en mästare)
Du kan bryta stenar

(Var en mästare)
Du kan vara en mästare
Vänta inte på tur
(Var en mästare)
Dedicate dig själv och du kommer att hitta dig själv

Stående i berömhallen

Likes

Comments

Barn gör inte som man säger alla gånger men dom tar gärna efter det vi vuxna gör.

Jag har ändrat min livsstil detta år och försökt få med mig barna på att äta mer hälsosamt också. Men min äldsta dotter har vart skeptiskt.
Men nu har det börjat vända och hon är mer nyfiken på det jag äter.

Frukost har hon aldrig velat äta riktigt. Vilket jag kämpat med eftersom detta är dagens viktigaste mål. Nu har hon hittat en favorit smak på våra shaker och hon får i sig frukost och bra näring och vitaminer. Det är ju mycket bättre än en macka och en kopp choklad. Bara socker och humöret dippar ganska fort när dom kommer till skolan. Nu tror jag hon kommer bli piggare på mornarna eftersom hon får i sig så pass bra näring! Glad och nöjd mamma!

Likes

Comments

Igår slog det mig när vi stod och prata efter träningen. Många som tränar har slut på energi efter träningen och har svårt att få i sig näring efter träning pågrund av trötthet. Jag har själv vart så!

Men nu är jag bara påfylld med massa energi efter träning. Och varför är det så?

Jo för jag har lärt mig hur man äter under dagarna. Och att jag fyller på med näring 1-2 timmar innan träning och har sen cr7 i flaskan under träningarna och efter träning fyller jag på med näring inom 30 minuter efter träning! Då blir man pigg och inte trött!

När jag kom hem igår efter träningen ringde en kompis och han fråga varför jag var på sånt bra humör och så glad, jag hade tränat är svaret. Träning har en sån bra efteråt på många viss. Så tacksam att jag håller i tröning och tränar regelbundet! Är jag glad är alla andra runt mig detsamma. Det smittar sv sig. Hur bra? Så bra!

Likes

Comments

Inte haft någon vidare motivation dom två senaste veckorna, men efter att ha träffat min läkare i går så peppa han mig till att försöka att "tvinga mig" till att bara få det gjort. Låter kanske hårt att tvinga mig till det. Men träningen är verkligen medicin för mig och jag träna i går och även idag. Och ikväll känner jag mig som en ny människa till det positiva.

Igår var det inte så roligt men väldigt avkopplande med simningen och en lång stund i bastun. Idag var det inge roligt att ta sig till träningen men när jag väll kom ditt och kom i gång, så var det roligt och mående vart bättre och dagen vart bra ändå fast att det inte kändes så i morse. Prova ett av actics mindre gym idag och jag gilla det, inte så mycket folk och väldigt lugnt!

En långpromenad tog jag här om dagen också i höstsolen!

Nu är jag igång igen, Tjoho!

Likes

Comments

Provade på zumba i helgen för förstagången. Tycker det var kul men även lite svårt, men det mesta är det i början. Påminde lite om tabata träning men att man läger in lite dans och att det inte är nå pauser, utan man kör ett 60min pass rakt igenom. Kommer absolut vilja prova på det fler gånger! Annars har det vart en tränings fri helg.

Vilar är en viktig del också vilket man behöver ha in på rutin lika mycket som man behöver ha träning på rutin för att må bra. Hitta en balans med allt är viktigt men svårt för mig. Men det blir bara bättre och bättre!

Likes

Comments

Hade ingen vidare bra går dag och lite av alla dom känslorna hängde kvar idag.

Men bestämde mig bestämt för att cykla iväg och träna ikväll. Jag tog mig igenom allt och när det var dax att åka hem kändes allt helt plötsligt mycket bättre.

Jag mådde alltså bättre av att träna och för att få träffa alla gulliga människor på träningen, kolla längre ner vilket härligt gäng det var på dagens träning!

Tacksam för allt bra jag har i livet, för när man tänker efter är det ganska mycket man har. Men som man är dålig på att värdesätta!

Får ni in vardagsmotion? Jag cyklar nu mera över allt och struntar i att åka buss. Gratis träning och ett bättre mående. HejaHeja de!

Måste även vissa den goda vegetariska salladen jag år till lunch från ICAs plocksallad. Mums!

Likes

Comments

Recept på fetaost fyllda biffar!

500kg köttfärs
1/2 paket fetaost
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1msk ajvar relish
Pepppar/salt
2msk persilja

Såsen:

4 dl grädde
1 dl créme fraishe
1 msk kalvfond
1/2 tsk sambal oelek

Var ett nytt recept jag hitta idag, och det vart så himla god smak på allt! 

Så nu har jag matlådor för veckan!


Likes

Comments

Jag har set senaste tiden set att det finns folk som skriver om oss som jobbar med herbalife. Jag har även blivit ifrågasatt av vissa som tycker vi är oseriösa. Dom flesta är positiva och tycker om det vi gör, men som vanligt finns det några som tycker vi är oseriösa och inte har någon kunskap. Jag undrar vad dessa människor fått det i från?

Varje månad finns det utbildningar och event att åka på för oss för att hela tiden lära oss nya saker och utveckla oss men även få ny inspiration. I Stockholm och här i uppsala är det för oss och det är varje månad på båda ställen. Under året i emellanåt finns det även på andra ställen att åka till också både i Sverige och utomlands!

Vi har ofta möten och utbildningar över internet på zoom.

Och vi har möten med dom man närmast jobbar också. För att ständigt uppdatera oss. För det finns alltid nya saker att lära eller hur vi ska jobba.

Det är människor vi jobbar med och för att hjälpa dom med det dom vill ha hjälp med, för alla har olika behöv och mål att nå.

Då måste man veta vad man gör och för det krävs utbildning. Struntar man i att utbilda sig kommer man inte kunna hjälpa människor. Ansvaret ligger hos varje människa att lära sig det man behöver för att få jobba med det här. Men det är klart att det finns såna människor som inte lär sig saker utan bara vill sälja, och det är ju dom som får det se oseriöst ut. Men dom är få och försvinner fort. Dom flesta är på en hög nivå och vet vad man gör.

Jag har idag även suttit och pluggat själv hemma, för jag älskar det här med att få en bra hälsa. Vi har så mycket bra material för att lära oss allt vi behöver för att hjälpa människor.

Jag skulle aldrig jobba med någonting som jag inte tror på. Kan bara prata för mig själv här men dom festa inom det här känner så. Jag har själv fått ett sånt mycket bättre mående med produkterna och vill därför inspirera andra till att få ett bättre mående också. Alla behöver vi en bra frukost och en bra kost under dagen. Och det finns en sån stor okunskap runt det ämnet i vårt samhälle.

Finns så många som tränar och inte alls vet hur man ska äta och när man ska äta. Som jag vill hjälpa.

Jag har alltid trott att dom som tränar även vet vad man ska äta för att äta en bra kost för att kunna prestera och få bäst resultat och få ut det bästa när man tränar eller tävlar. Men det är många som inte alls har någon aning och äter helt fel.

Det är även väldigt många som hoppar över frukost och har ett dåligt mående eller övervikt och undrar varför. Frukosten är dagens viktigaste mål och äter man en bra frukost blir man även inspirerad till att äta bättre under dagen också.  

Jag jobbar inte så heller att jag hänger efter folk, utan jag vill jobba med dom som är intresserade och vill ha våra produkter eller vill ha hjälp med kostplan eller dom som vill komma igång och träna. Dom lägger jag min tid på. Tänker inte lägga min tid på folk som inte är intresserade. Och det är även mycket gratis tid jag lägger på det hör för att jag tycker det är så roligt jobb!


Ni vet vart jag finns om ni vill ha hjälp eller om ni undrar nåt. Så tveka inte att skicka ett mejl eller söka upp mig. Jezzica.pettersson@hotmail.com eller jerran1991 på instagram.

Massa kramar till er och ha en trevlig helg! :)

Likes

Comments

Jag ska vara ärlig, under sommaren var jag slarvig med kost, träning och det vart mer alkohol en i vanligare fall för jag dricker väldigt sälla. Och jag gick upp några kg. Och var tvungen att köppa ett par nya byxor, ja ni läste rätt. Skämskudden fram! Att jag ens erkänner det. Men jag är männsklig och vill vrara ärlig mot er. Och jag tro många känner igen sig i det jag just skivit om. Att man blir slarvig under sommaren. 

Nu två månader efter, har det vart bra träning och bra kost och framför allt bättre sömn också.

Och idag är byxorna föööör stora. Bra jobbat Jessica, man ska berömma sig själv när man gör bra saker!

Likes

Comments