Header

Zack är en av dom busigaste bebis jag vet, efter tvilling syster Molly då. Han gör sådana roliga miner hela tiden. Det är tufft men helt fantastiskt att vara 4 barns mamma ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det var längesen jag skrev sist, det har varit mycket upp och ner. Sjukdomarna har gått hack i häl här hemma och sedan har det varit mycket funderingar och åter funderingar. Ibland måste man göra drastiska saker och se vart vingarna bär en, jag vet, jag pratar i gåtor och frågetecken men jag kommer lägga ut mer när allt är klappat och klart.

För övrigt sitter jag och funderar på en massa saker och just idag är en sådan dag då tankarna går i 10000 varv. Blir trött av mitt eget tänkande idag så när barnen har lagt sig ska slänga mig på soffan och bara vara och stänga av tankarna lite (önskar att det gick)

Nu är sportlovet slut och skolan börjar igen imorgon, för Sofine. Hon längtar och säger att det ska bli så kul att träffa alla kompisar igen och ingen är gladare än mig som hör detta. Imorgon blir det även kontroll besök med Molly, hon ska vägas och kollas så hon faktiskt går upp i vikt. Håll tummarna.

Nu ska jag snart laga mat, pappan i huset är på jobbet tills ikväll. Ha en bra dag/kväll allihopa! ❤​Mormor med 3 av 4 barn ❤

Likes

Comments

Sofine är i skolan, Milo spelar och twinsen sover. Här sitter vi med några vänner och tar det lugnt. En tisdag liksom, det är lyx!

Idag väntar Kim på samtal och sedan blir det en lugn dag och ikväll ska jag ligga på soffan och kolla film, längtar redan efter lugnet. Denna helgens arbete tog kål på mig, har nog inte vant mig än.

Ha en bra dag ❤


Likes

Comments

Godkväll.

Nu har jag jobbat färdigt mina pass i helgen och NU håller jag helg med två dagars ledigt för att sedan jobba igen onsdag-fredag. Det känns skönt att ha kommit igång ordentligt med alla pass.

Kom hem vid 16:30 och då påbörjade vi maten till hungriga barn, lite senare än vanligt. Brukar försöka ha maten klar vid 16:00 men ibland får man rubba det lite.

Skola imorgon för Sofine igen och hon längtar. Den tjejen kommer gå så långt med det enorma driv hon har. Älskade barn <3

Nu ska jag titta färdigt på wallander sen kallar sängen!

Godnatt

Likes

Comments

Denna helgen är det min jobb-helg och Kim är ledig. Det blir lite så när man jobbar inom vården, man får mötas i dörren liksom. Tråkigt men vad gör man inte?

Idag jobbar jag från 16-22 och imorgon 07-15 så jag vet vad jag ska göra i helgen iallafall.

Kim hade en del att tänka på igår och jag kan nog inget annat än att säga "Skit kommunen" men mer ingående blir det när vi vet vad som händer.

Idag iallafall så ska vi kanske hitta på något innan jag börjar. Ska försöka flörta till mig att få skjuts till jobbet idag. Se om någon ställer upp, kanske grannen? Rebecca? Kan du vara snål-taxi idag? ❤

Likes

Comments

Jag säger bara WOW, fick denna av mamma & pappa. Den underlättar verkligen. Man slänger ner allt man ska ha och sedan låter man det stå. Man sparar så enormt mycket tid och den tiden kan jag lägga på mina barn! Verkligen rekommenderat! Ni kan läsa om den nedan.


Likes

Comments

Godmorgon..

Idag var en så pass bra morgon att mannen höll på att försova sig. Ingen av oss hade hört klockan och båda små barnen sov som stockar. 06:20 vakande vi och då sov dom fortfarande. Han iallafall upp och iväg direkt. Strax därefter vaknade båda.

Blev lite förvånad, vet om att Sofine & Milo kom in till oss inatt och sov i vår säng men imorse var dom inte där och inte i sina sängar heller. Hörde ett litet fnissande ifrån datorn och jovisst, därinne satt dom. Delade dator stol och kollade på youtube. Och vet ni vad dom mer gjorde? Dom åt chocklad! Det var nog därför det var ganska tyst. Första Fine sa var "Vi har inte ätit upp allt mamma" Dom fick inte sitta där mer iallafall men kan inte låta bli att småfnissa över att dom faktiskt kommer på sådana saker. Vet inte hur länge dom varit uppe men dom såg ganska trötta ut båda två 😂

Snart kommer Sofine's gammelfarmor och gammelfarfar och ska köra henne till skolan. Kim tog bilen för att hinna hämta henne innan vi möts i dörren innan kvällsjobb för mig. Man får göra det bästa av situationen när båda jobbar inom vården. Det är ju helg och kväll som gäller då, tyvärr. Men det löser sig även denna gången.

Helgen blir iallafall lugn. Jag jobbar hela helgen och mannen och barnen har nog inga planer alls. Återstår att se.

Ha en bra dag ❤

Likes

Comments

Ja, visst är det så? Tidigt på morgonkvisten stiger vi upp. Mellan halv 5- 5 ibland får jag sova till halv 6 och det är ju rena drömmen. Idag var en sådan morgon. Vi gick upp halv 6 och gjorde alla sysslor som göra varenda morgon, borsta tänder, äta frukost osv.. Och nu sitter jag här och tittar på när dom leker, så mysigt. Detta är MIN tid! Helt underbart, älskar morgonen.

Sofine & Milo tittar på film och jag ska snart starta min andra kopp kaffe idag. Mannen sover efter kvällsarbetet och kl 4 ska han jobba igen. Är så stolt över honom som klarade körkortet i fredags, vilket betyder att jag slipper köra överallt. Nu kan han köra själv! <3

Om ett par timmar får vi besök. Barnens mormor & morfar och dessutom gammelfarmor & gammelfarfar! Dom ska byta lite lampor som vi själva inte får loss, dom kanske är duktigare. Ska bli mysigt med sällskap. Senare kommer dessutom Sofines nästkusin och leker och hennes mamma.

Vad äter ni till mat idag? Ge mg tips 😊

Likes

Comments

Godmorgon.

Precis som det står så har vi haft magsjuka här hemma sedan i tisdags förra veckan. Det var Zack som började. Molly fick det i torsdags och jag har aldrig varit med om ett barn som blivit så slö. Hon sov hela dagarna, vaknade och åt och drack (jätte bra) sen kräkte hon eller bajsade. Sen i torsdags! Nu är hon tack och lov sig själv igen men det har varit väldigt tufft. Många gånger jag tänkt att NEJ nu får vi åka in med henne, men då har hon blivit mycket bättre.

Nu ligger dom och vilar förmiddag. Sofine är tillbaka i skolan och hon var så glad i morse. "Mamma nu ska jag få träffa mina klasskompisar" lilla hjärtat! Milo får bli hemma hela veckan och tvillingarna likaså, det går magsjuka på förskolan och jag vågar inte riskera att dom skulle få skitet igen.

Nu kaffe för mamman och vila ❤

Likes

Comments

Godmorgon.

Tvillingarna har faktiskt *peppar peppar* hållt sig väldigt friska under en lång period nu. Inget snor, inget hostande eller annat. Men förra veckan var som två dagar på förskolan och nu är dom snoriga. Suck! Men det är sådant man får räkna med. Denna veckan jobbar jag och Kim om varandra så barnen behöver inte vara på förskolan men tänkte jag skulle lämna dom idag en stund så dom får leka av sig lite och så det inte blir så storyn hopp till nästa gång dom ska dit. Även om jag helst hade krupit ner under täcket stund stund till.

Nu lite kaffe och vakna till 👍🏻

Även om jag varit vaken sen kl 5

Likes

Comments