Tar en blogg paus då jag inte finner någon inspiration nu och vill fokusera på skolan sista terminen, plus min träning. Hoppas verkligen jag får tillbaka lusten igen och startar upp starkare än någonsin längre fram.

Puss på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igårkväll så mötte jag upp Frida och Fabian och vi drog till Toyo som ligger i Lund och drack vin, pratade och umgicks, supermysig och en bättre måndagskväll än vanligt, bilden här nedan är dock ej från igår.

Likes

Comments

Idag så var jag ute på PW/intervaller och lite trappträning. Skönt och träna ute i bra luft

Likes

Comments

Denna måndagen blev en riktigt riktigt bra måndag, lyckades få riktigt bra biljetter till Beyonce i Köpenhamn. Jag och Emma ska gå, så otroligt roligt och det har varit en dröm att få se henne sen man var liten. Nu kommer jag och Emma lyssna på henne hela våren och lära oss alla låtar som vi inte redan kan haha.. man vill ju kunna sjunga med ordentligt! 

Likes

Comments

Dagens humör: Glad och sprallig

Dagens mående: Bra, jag känner jag äntligen har lite mer kontroll över skolan och allmänt mitt liv haha, låter konstigt, men det känns skönt.

Dagens borde: Träna!! Yey, vilket jag ska göra strax.

Dagens frisyr: Utsläppt och ofixat.

Dagens smink: Inget smink hittils, men ikväll blir det smink inför middagen.

Dagens klädsel: Just nu har jag sovkläder från Victoria Secret och en satin morgonrock jag fick av mina kompisar förra året.

Dagens planer: Middag med Emma och sleepover, träna innan dess och lite bloggning/plugg.

Dagens materiella vill ha: Fler snygga klänningar

Dagens beroende: Nudlar haha..

Dagens längtan: Till min födelsedag som är om lite mer än en vecka!!

Bild på mig och världens bästa bästis

Likes

Comments

Igår var sista dagen i skolan innan lovet, otroligt skönt även om man vet att man har mycket och plugga/göra nu. Efter skolan gick jag och tränade, körde ben och cardio. Otroligt skönt och komma igång nu efter när jag varit sjuk länge.
Igår kväll var jag hos Hanna på tjejmiddag, hon fyller 19 nu om bara några dagar så det var kul och fira henne, sjukt god mat och bra sällskap.
Idag tänkte jag faktiskt nog mest ta det lugnt, kanske gymma/ träna hemma. Ikväll ska jag äta middag med Emma och sen ha sleepover.
Puss på er

Likes

Comments

Gjorde dessa idag, enkelt och gott.
1 ägg
1 banan
Lite mjölk

Likes

Comments