Okej jag är inte höstens störta supporter. Jag saknar sommaren och de är väldigt långt kvar till sommaren😖 men i alla fall, jag är en fotbolls galen tjej älskar fotboll, men jag börjar bli lite gammal, vill dock inte sluta. Nu är det uppehåll och har vart ett tag🤔 Jag tog i alla fall tag i träningen denna dag 6km springandes på löpband och 45 min squash med dottern. Så nu har jag ont överallt men mår väldigt bra. Känner att jag får ligga i soffan och göra absolut ingenting.
En gammal sommarbild bjuder jag på, där jag levde på det goda och sög i mig solens energi.

Likes

Comments

Jag är ny på att blogga och ska försöka berätta om de verkliga livet (kanske borde ha sagt detta i introduktions texten men jaja) Tv bara dog och jag är verkligen ingen expert, motgång, hur löser jag det? Hm kanske får åka imorgon och köpa en ny tv på avbetalning med ränte fritt, aldrig gjort det men hur ska jag annars klara av ett regnigt höstlov😳😬 får kanske läsa en bok eller nått, det är ju ändå läslov eller hur var det nu?

Likes

Comments

Hej
Jag hoppas att alla har hittat en plats i höstmörkret. Jag försöker finna en resa i slutet av veckan för att piffa upp vardagen, lite men svårt. Funderar på en kryssning med barnen och ett par vänner till oss. Men sambon vill oxå åka på kryssning med mig och barnen, han kan inte åka nu, jobbar! Så vi kanske får göra det sen.
Vad ska jag göra? Det står helt still, kommer säkert sluta med att jag sitter och letar efter nått att göra på paddan och så plötsligt är veckan slut. Jag är i alla fall ledig till nästa onsdag och det känns skönt. Hinner göra alla måsten och pyssla om mig själv lite kanske.
Dax för sängen gonatt

Skidor blir det i alla fall till jul😄

Likes

Comments