Hej

Idag så var jag i Upplands Bro med min mamma för att handla lite grejer på Börjes vilket är en ridsportbutik och jag har aldrig vart där förut men jag tyckte det var en väldigt bra butik med bra priser och varor :)

Inne på Börjes köpte jag lite nya borstar då dem jag har är rätt gamla, köpte även en ny ryktlåda då den jag har är rätt trasig och jag har haft den väldigt länge och jag köpte även lite

Jag var även inne på en second hand butik där det fanns en del fina grejer men jag köpte 2 prydnadskuddar för 8 kr styck och sen två gulliga ögg koppar.

Ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej

Här kommer en liten update om vad jag har gjort dem senaste dagaran.

Lördag: I lördags så åkte jag till Kungens Kurva för att kolla efter grejer till gymnasiet och jag var inne i flera butiker men jag fyndade flest grejer inne på IKEA, jag har ingen bild på vad jag köpte men jag köpte en låda för förvaring, två burkar till tvättmedel, fack för lådan och ett lock.

Jag var även in på Jula där jag hittade ett par snygga arbetsbyxor men dem fanns inte i min storlek så typ påvägen hem så åkte jag till Värmdö och köpte byxorna där.

Söndag. I söndags så åkte jag, min mamma och min pappa till Nynäshamn då jag skulle handla skolgrejer och lite annat till gymnasiet på Dollar store vilket jag tycker är en väldigt bra butik att handla skolgrejer i då det är rätt billigt där. Så behöver ni skolgrejer, hitta en Dollar store och handla där :)

Eferåt så gick vi och åt lunch på en liten restaurang och sen så gick vi och kollade lite i hamnen innan vi åkte hem och senare på kvällen så övningskörde jag vilket gick helt okej :)

Måndag: Igår måndag så träffade jag min kompis Estrid och först gick vi runt lite i forum, sen drog vi till donken och käkade och efter det så åkte vi spontant till Tyresö centrum vilket inte var så jätte kul. Vi hade inte så mycket att göra så vi åkte hem till varandra :)

Istället för att jag åkte hem så blev jag upphämtad av min pappa och brorsa så jag följde med när min brorsa skulle kolla på en bil då han behöver hitta en ny bil :)

Idag tisdag så har jag inte gjort så mycket utan jag har mest tagit det lugnt men senare på eftermiddagen/kvällen så ska jag följa med min mamma och handla lite på Ica Maxi :)

Det va allt för idag, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi :)


Bild från när jag var i stallet i torsdags :)

PS. Shetisen har en betes reducerar så den inte ska äta för mycket gräs och täcket e för exemen :)

Likes

Comments

Hej

I detta inlägg kommer ni få se lite bilder från ridlägret och det är både bilder från ridlektionerna och även från hopp tävlingen vi hade som avslutning på lägret. Alla bilderna är tagna av Jenny Holmgren och hennes konto på instagram där hon lägger upp bilder är @/jennysfoton1.

Ps. Jag är medveten om att min hoppstil inte är den mest fabulösaste och att den är lite konstig :P

Likes

Comments

Hej!

Det har varit dött på bloggen sen i tisdags och det har varit för att jag har varit på ridläger under denna veckan och då har jag dels inte hunnit blogga och sen så har jag inte kunnat men nu kommer det komma upp blogg inlägg lite då och då som vanligt.

Jag har haft en toppen vecka på ridlägret med massa ridningen och roliga aktiviteter utöver det och i år så var det många där som jag vart på läger med förra året och så var det även med andra som jag inte kände sen tidigare.

Idag söndag så har jag även övningskört för första gången vilket gick hyfsat bra och nu första lektionen så prövade jag mest att köra rakt fram, svänga, parkera och hur man använder blinkers. 

Imorgon så ska jag vara med två vänner vilket ska bli kul då vi inte har setts på ett tag och vi ska först äta på donken vilket e standard och sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. 

Sorry om detta inlägget blev dels kort och lite rörigt men tänkte att jag skulle slänga upp ett litet inlägg och uppdatera er lite :)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi :)

Likes

Comments

Hej

Som ni kanske vet så fyllde jag år i onsdags och då fick jag lite presenter och idag så hade jag födelsedags brunch för släktingar och då fick jag lite presenter av dem så i detta inlägg tänkte jag visa vad jag fått i födelsedagspresent. Jag har även fått pengar men det tänkte jag inte visa.

Tänkte även meddela att uppdateringen på bloggen denna veckan kanske blir lite seg då jag imorn ska åka på ridläger och jag kommer hem på lördag och eftersom vi kommer göra saker hela tiden så är det inte säkert att jag kan blogga. Men jag tänker försöka förbereda några inlägg i förväg så det inte blir helt dött i en vecka :)


​Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi :) 

Likes

Comments

Hej!

Igår så fyllde jag 16 år, whop whop!

Jag gjorde inte så mycket men på morgonen så väckte mina föräldrar mig o så fick jag mina presenter och jag kommer göra ett inlägg förmodligen på lördag där jag visar vad jag fått i födelsedags present.

På eftermiddan så åkte jag in till stan och kollade på Passenger som hade mini uppträdande i Gamla Stan vilket var väldigt trevligt och sen på kvällen så åkte jag och resten av familjen till Frihamnen och åkte gokart. Det var väldigt kul och det gick hyfsat bra för mig.

Idag så har jag varit och motionerat Teddie, shetlandsponnyn som jag är medskötare till och det gick rätt bra och sen nu ikväll så ska vi åka och kolla på bilar.

Förlåt för kort inlägg men hade inte så mycket att skriva om :P

Ha en fortsatt trevlig kväll, hörs :) 

Likes

Comments