Vilken skön helg det har varit. I fredags åkte jag och mamma till Nacka Forum och köpte lite julklappar. Skönt att vara ute i tid för en gångs skull haha. Senare på kvällen hade vi familjemiddag bara vi fyra eftersom att pappa skulle åka på konferens till USA igår morse. I lördags gick jag upp tidigt för att träna innan jag kunde ta helg. Lite skillnad på att vara här jämfört med Gold Coast, här är det full värme i bilen och på med rövgrillen... såg även en räv springa över vägen medan jag lyssnade på julmusik på lugna favoriter. Mysigt.

Helgen bestod annars av mycket plugg då jag har tenta på måndag.. Igår lyxade jag till det med bio tillsammans med mamma, vi såg Avicii dokumentären, sjukt bra film och värd att se. Fick mig att reflektera lite över hur livet bara kan springa förbi och att man ofta är så inriktad på målen att man glömmer bort att njuta av resan dit, att stanna upp och ta in allt bra som händer längs vägen.

Idag tog jag och Frida en fika i stan. Alltid lika kul att träffa henne! Vissa människor får man så mycket energi av att träffa och hon är en sån person. Blir kul att hon efter många år i Linköping nu ska vara i Stockholm vilket gör att vi kan ses lättare och oftare när jag är hemma i Sverige.

Ska försöka komma i säng snart. Mycket inplanerat imorgon med träning, gym, möten och plugg. På onsdag ska jag köra ner mot Uddevalla för att hälsa på i klubben, träna småkidsen och träffa styrelsen och berätta min plan för kommande år.

Puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments