Har reserverat ett start kit med Polygel och blir 4700 kr fattigare. Men det var slut på lager så kommer i aug/sep. Spännande :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har precis ätit tacos och nu ska jag vila en stund innan jag går på första natten efter semestern :)

Likes

Comments

Har spelat tre gånger nu och har aldrig varit någon golfare 😂 Sist spelade jag 9 hål på 58 slag. Idag blev det 53 slag.

Likes

Comments

Nu är det dags att prova något nytt och jag har kollat mycket om just denna produkten och den verkar så mycket bättre än både gelé och acryl så det är värt att prova :)

Likes

Comments

Babe fick två fina abborrar :)

Likes

Comments

Vaknade i morse och var dunder förkyld. Har varit sjukt trött mest hela dagen. Nu ikväll fick jag för mig att komma ut lite så vi drog och fiska. Och vad fick jag på kroken förutom abborre.

Likes

Comments

Idag har vi spelat golf :) gick inget vidare men trevligt sällskap var det i alla fall. Kvällen bjöd på grillat och brosh var över och provade sin trappa som vi byggt till han. Den blev mer än godkänd :) nu har jag och älsklingen bubblat en stund i poolen och det är dags att sova :)

Likes

Comments

Vi spenderade kvällen i båten tillsammans med Milton :) han var lite uttråkad ett tag men sen fick vi några fiskar och då blev det genast roligt igen. Köra båten tyckte han var extra kul och så hade vi såklart med oss fika också :)

Likes

Comments

Idag har jag fixat en nagel på Michaela. Sen har jag fixat trappan till altanen. Sen snickrade vi ihop em trappa till broshan också så han kan gena över muren :)

Likes

Comments

Igår var vi på kalas hos finaste Milton som fyllde 4 år :) finaste unge :)

Likes

Comments