Kom hem från nattjobbet vid sju :) hade sen bästaste över på en kaffe innan jag gick och la mig :) sov mellan 10-13, sen var det dags att hämta Liam halv två. Väl hemma igen så lagades det mat, ris, fiskpinnar, grönsaker och Beasås. Gottigt :) har haft en toppen em med mitt ❤️. Sen så åkte jag och Liam till Annika och spenderade kvällen med dem. Älskar dem två så otroligt mycket :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gick skit bra idag. Vi "gamla" vann mot dem yngre förmågorna idag. Fett nice att se att man kan slå dem än :)

Likes

Comments

Sovit gott i dag, dock inte så länge men så är det när man har barn :) ska diska nu och sen fixa något gott för sonen att äta. Sen är det dags för volleyboll 👍🏼👌🏼👊🏼

Likes

Comments

Känner mig fruktansvärt lycklig just nu vilket jag inte gjort på sjukt länge :) känner mig glad och mår riktigt väl av människorna omkring mig, min familj och framförallt idrotten :)

Likes

Comments

Volleyboll väntas :) ska verkligen bli kul :) man bara väntar ju på att det ska bli måndag :)

Likes

Comments

Idag var det innebandy mot Oskarström. Spelade 25*3. Låg under länge tror det var 8-4 till dem efter första halvleken. Men i andra drog vi igen och det blev 9-9 Förlägning på 5 min blev 10-10 men vi gjorde ett mål som blev bortdömt. Men kollar man filmen så gick den in och vi skulle vunnit med 11-10. Men straffar blev 3-1 till dem.

Har världens bästa lag och världens bästaste spelare som verkligen krigar och ger allt :)

Likes

Comments

Blev en heldag med Annika och Milton idag :) har bytt fönster, ätit middag, somnat på hennes soffa, bastat och bara tagit det allmänt lugnt :)

Potatismos och korv bjöd Annika på :)

Nu är jag på jobbet :) och här bjuder jag på pizza :)

Likes

Comments

Flisor i fingret och brädor rätt på fötterna. Millis tar hand om mig i alla fall :)

Likes

Comments

Lämnade barnen i skolan sen köpte jag frallor till mig,Annika och Millis

Nu är det fönsterbyte i hennes källare :)

Likes

Comments

Nu har jag, barnen och några till tränat skott på innebandyn :) gick fint :) nu är det pizzamat innan barnen ska sova :)

Likes

Comments