View tracker

Vill att sonen kommer ut mer och jag hade planerat att köpa en dator till honom. Men nu blev jag sugen att köpa en fyrhjuling till han istället med risk att mitt hjärta kommer sitta i halsgropen 🙈😂😂😂😂 så får det blir en dator senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sov inte så mycket efter nattjobbet igår, umgicks med Annika och Milton nästan hela dagen sen blev vi bjudna på hjortstek av Alex :) riktigt gott var det 👌🏼 på kvällen blev det godis och film :) idag händer inte så mycket. Ska göra naglar vid 12:00 och sen hämta Milton som ska spendera lördagen hos oss :) Nelia ska jag väl hämta hos syrran någon gång under dagen också.

Likes

Comments

View tracker

Vad svårt det ska vara och hitta datorer. Jag är inte så kunnig på det alls. Vill ha en bra speldator, hittat lite olika men vet inte riktigt vad som är viktigt att ha på den och inte, kostar ju en del och vill inte lägga det på fel dator eller onödigt med pengar på en.

Likes

Comments

Sov till 14:00, sen fixa mig lite för att gå på möte vid tre. Nu är ja hos Milton en stund men nu är det snart dags att åka hem. Annika jobbar och Millis är sjuk.

Likes

Comments

Det är ju så kul 😍

Likes

Comments

Oj vad jag har sovit. Igår efter nattpasset sov jag från 10:00-18:20 sen somnade jag igen 23:30-05:30. Helt knas. Men jag är nu utvilad😂😊

Likes

Comments

Äntligen har mitt tv-spel kommit :) ska hämta ut det i morgon :) kommer sitta hela dagen och spela massa nostalgiska spel tror jag 😂😂😂 är ledig en natt nu sen jobbar jag tre till. Sov till 20 över 6 idag då min mobil stängt av sig, så Liam väckte mig när han var hungrig😂 kommer nog inte kunna sova i natt tyvärr. Nu är Milton här medan hans mamma jobbar.

Likes

Comments

Matchen gick bra idag :) blev förlust med 8-9 eller om det var 9-10 men alla spelade grymt bra idag :)

Annika gjorde ett grymt snyggt mål idag👌🏼❤️❤️ så stolt 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Köttfärsfyllda paprikor och potatisgratäng och till efterrätt blir det kladdkaka och grädde :)

Likes

Comments

Varit helt kass på att blogga :( men så är det ibland. Känner väl att jag inte riktigt mår väl, dels för att jag varit sjuk och dels för familjesituationen som uppstått. Men ska försöka att inte lägga så stor vikt på det. Orkar inte och alla väljer vi vilken fot vi vill stå på. Nu har jag betalt räkningar och ska köra Liam till skolan :) sen ska jag leta upp någon god mat att bjuda på i kväll då jag får besök. Ska spela spel, äta gott och bara njuta av en lugn fredag :)

Likes

Comments