Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har spelat innebandy idag 👍🏻👌🏼 shit vilket lag vi har alltså ❤️ grymma 👍🏻👌🏼💕

Likes

Comments

Sovit i 2 timmar efter natten bara så nu lagas det kycklingpannkaka sen ska jag sova några timmar till :)

Likes

Comments

Usch har inte hunnit med så mycket bloggande faktiskt. Har varit mycket denna lediga veckan. Idag är första dagen vi inte åkt till tippen eller burit möbler. Har varit i stan och hälsat på vår älskade kompis som varit dödssjuk och legat inne i nästan en vecka och varit sjuk i en månad. Men nu hoppas vi dem får reda på vad som gör han sjuk så han kan få komma hem igen. Nu har vi en runda kvar till tippen på tisdag sen är det över för lång tid framåt hoppas jag. Saknar Annika och Milton jätte mycket. Inte träffat dem på sjukt länge heller. Så skönt när allt är färdigt så man kan få lite fritid över till sina vänner.

Älsklingen gjorde lasagne medan jag städade :)

Fixat lite ljud också 😂😂😂😂 värsta ska det tydligen vara. Ska höja tv:en och sätta den på väggen så får centern plats på tv-bänken också. Tror det blir snyggare så.

I morgon är det sova som gäller sen lite efterlängtad volleyboll, var ju inte med förra veckan då jag la golv.

Likes

Comments

Nu var den på plats :)

I morgon hämtas en tv-bänk till tv-rummet nere och sen ska vi till älsklingens lägenhet och hämta resten av sakerna. Är inte så mycket kvar där nu. Sen är det att städa den bara. Väntar på alla garderober här hemma med som jag köpt så vi kan få ordning på allt.

Likes

Comments

Har haft sjukt mycket röj nu och tänkte ta en kopp kaffe med Mela. Men det slutade i att riva köket 😂😂😂 kyl/frys har kommit 👍🏻

Likes

Comments

Äntligen har en av alla vardagsräddningar kommit ❤️

Ett och ett halvt år utan klarade jag mig :)

Likes

Comments

Nu är jag SJUKT trött på att flytta och slänga saker. Inte länge sen vi slängde allt vi hade att slänga men vad hände nu? Ett fyllt släpp och det blir två till 😭 förhoppningsvis blir det ju bra när det blir färdigt 😎

Väntar på hemleverans av lite möbler idag också, i morgon kommer även diskmaskinen :)

Likes

Comments

Haha kunde inte låta bli att köpa kyl/frys också fast jag inte vet vart den ska stå. Men nu har jag shoppat färdigt för ett antal tusen och får spara upp budgeten för sommaren och fixet utvändigt på huset. Måla huset och fixa altan bland annat.

Likes

Comments