Jobbade förra natten och har i stort sätt bara orkat måla rummet idag och fixat dit möblerna. Men nu är Liams rum och kontoret färdiga. Nu ska jag måla mitt och Alex sovrum :) är ledig en hel vecka så det blir nog tid med det. Jobbar i natt också bara. I morgon ska jag och älsklingen plocka svamp med Michaela och Tobias :) i helgen blir det väl lite golf också hoppas jag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har Liam flyttat ner sitt rum i källaren så han slipper ha så varmt och trångt när han spelar. Hans rum blev ommålat och omgjort till Alexs kontor istället :)

Likes

Comments

Alex fick vara försökskanin :) haha

Provade på mig också :)

Likes

Comments

Gjort rosa naglar med bling :)

Likes

Comments

Varit hos Michaela och Tobias och käkat planka och kladdkaka :) kollade på skönheten och odjuret i 3D :) väldigt trevlig kväll :) i morgon blir det golf med svärföräldrarna :)

Likes

Comments

Ska göra naglar i morgon och temat är rosa så har provat lite på mig själv idag :) se om något av det passar :)

Likes

Comments

Älsklingen är på golftävling med sin pappa och jag fixar lite för kvällen. Ska iväg till Michaela och Tobias och äta gott sen ska jag och älsklingen bubbla i poolen som jag fixar med nu :) mysigt :)

Likes

Comments

Glömde helt av mötet jag skulle ha på jobbet idag :( kändes ju sådär då jag pratat om det i två veckor. Men men, hade en trevlig dag med Milton. Nu i eftermiddag har jag och älsklingen spelat golf.

Likes

Comments

Igår efter nattjobbet var det bara duscha och sen åka till stan men babe. Var så trött men besöket gick fint. Passade på att handla lite också. Sen åkte vi hem och sov en stund :)
Vaknade halv fyra igen och sen kom Michaela på besök. Sen åkte jag till Annika och drack kaffe och käkade munkar :)
Lånade med mig Milton hem, så vi hade chips och dipkväll och sen hade vi sovis :)

Likes

Comments

Har mest sovit idag efter ett natt pass, men på em blev det 4 hål på golfbanan. Gick sådär. Blev lite stressigt då jag skulle jobba. I morgon är det direkt hem på morgonen och snabbduscha sen drar jag och Alex iväg. Får hoppas allt går snabbt så man kan komma hem snabbt igen och sova en liten stund. Sen blir det nog golf på em i morgon. På torsdag jobbar jag extra :) älsklingen har varit iväg nu ikväll och sköt 2 grisar. Han är duktig min jägare❤️

Likes

Comments