Ja alltså..... 3,5 månader har jag jobbat på detta jobbet och har blivit befordrad 😍 Känns mäktigt och grymt! Så lycklig 😍😍😍 Någonstans i bakhuvudet lurar tanken "snart kommer något gå åt helvete som vanligt". Men jag kämpar emot och njuter av denna stunden!

2 dagar har jag jobbar övertid, kämpat med ork, sockersug osv och orkat! Idag stod det 3 godisskålar på jobbet - jag åt inte en enda! Så nöjd med mig själv, jag härdade ut.

Imorgon ska jag försöka planera inför övergång i den nya rollen på jobbet samt grejandet som ska rensa upp allt kring jobb, arbetsplats osv. Mycket kul som händer just nu så det är bara att kämpa på! 😃


Nu är det natten 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, så många timmar har det gått utan sött eller onyttiga ting. Dödstrött, försöker hålla modet uppe och stressad. Men nåja, det gick bra på befattningsmötet idag! Jag kommer få en högre tjänst på jobbet vilket resulterar i mer lön!

ÄNTLIGEN är det en fördel att kunna mycket. Tog bara 26 år att finna ett jobb som uppskattar kunskap, vilja och energi.

Jobbade 12,5 h idag så är helt slut nu och ska sova äntligen 💜 Natti

Likes

Comments

Ja, alltså det där med att vara sockerberoende och börja banta brukar inte gå hand i hand direkt. Det gör det inte nu heller för min del. SATOOOOOR VA JAG VILL HA CHOKLAAAAAD!

Nåja, jag får helt enkelt trösta mig själv med choklad när jag har gått ner i vikt. OM TYP 100 ÅÅÅÅÅÅR! BUHUUUUUU

Okej, är lite kinkig. Nya medicinerna är jobbiga, gamla är som det är, jag fryser om tårna, huvudet håller på att trilla av och imorgon ska jag på personligt möte med chefen. Fml. Okej okej okej okej okej. Nervös. Skitapa.

Nä, jag får försöka sova istället. Berättar imorgon hur dagen har gått!

Övrig info - mer än 48h sedan jag åt något onyttigt. Natti 💜

Likes

Comments

Alltså, har helt snöat in mig på chiafrön! Äter det till frukost i princip varje dag och har inte tröttnat ännu iaf. Fördelen är att det görs kvällen innan, mättar bra och hjälper magen att funka. Och för att få i mig mer av saker jag behöver så har jag bär, honung och kokosolja i. Det värmer jag dock en minut innan jag ska äta det så det blir som en sylt 😍 Och två koppar te! En kl 7 och en kl 9. Så gott!

Fick min födelsedags present igår av min familj och den är grym! En tom tom Touch aktivitetsklocka 😃 Den mäter allt känns det som 😂 Rätt nöjd med den de senaste 12 h iaf. Får se hur den levererar vid träning osv.

Nä, nu äta klart och sedan jobba lite till!

Likes

Comments

Ordbajseri på hög nivå!

I torsdags fick jag veta att jag har haft borrelia i 8 år. ÅTTA JÄVLA LÅNGA ÅR! Det har bland annat gjort att jag har haft svårare för att hålla mig frisk, bli frisk, orka lika mycket osv. Likaså ger det mig konstant huvudvärk, nervsmärtor och ont i leder. Osv osv osv osv. Pga borrelian (som är belägen i mitt blod och bara jobbar sig) så saknar jag massa vitaminer, mineraler och annat som är nödvändigt för att överleva, läka, funka och orka. Pga diverse mediciner läkare har gett mig så har njurar och lever fått sig en smäll och sköldkörteln funkar inte som den ska.

Kortfattat - hade jag varit en häst hade det blivit nödslakt för många år sedan. Dessa besvären är delvis det jag har haft de senaste veckorna i mitt liv och från 2009. När jag fick veta att jag hade de problemen så släppte en stor tyngd. Inte nog med att jag tog tag i detta och fixade så jag fick blodanalysen privat - jag hade tyvärr rätt om min kropp! På den ljusa sidan så slipper jag sjukvården och deras ointresse när det gäller mig kropp och tillfrisknande.

Idag har jag varit hos svärmor som analyserar kroppen med en scanner, plockar fram allt som saknas i kroppen och fixar en kur mot borrelian! 💜 Jag har under dessa 8 åren haft massa olika sorters antibiotika och penicillin som inte har funkat (dock fått det för andra besvär men det har gjort borrelian resistent mot medicinerna). Så det känns spännande och förväntansfullt att se vad min kropp kan åstadkomma med alternativa mediciner, kosttillskott samt bättre kost. Det är lite lättare att hantera ALLT nu när jag vet att det är det som har varit boven i dramat hela tiden.

Så ja, nu blir det mer koll på kosten, lagom med träning för styrkans skull och GOOOOOOOSFRABA när det gäller psyket, våldtäkten, oroligheter i livet osv.

Denna gången känns det möjligt, det har det inte gjort innan! Då har jag gett upp innan 24 h.

Så heja mig!

Likes

Comments

Kaos är ett bra ord för var som sker i mitt huvud just nu. Nervös inför nya jobbet, ätit för mycket skräp osv, dålig planering, inget vettigt heller. Fick dock eldat upp en hel del grejer som har hängt över mig ett bra tag.

Förr köpte jag och samlade på saker. Bra att ha, fina, grejer att göra ordning och sälja, grejer att ha till nästa hem osv osv osv. Jag var och är mästare på att komma på anledningar till att köpa saker.

Men vad är det då som har fått mig att tänka om? Min sambo. Han har gett mig trygghet. Det är något jag aldrig har haft innan. Han ger mig ro, lugn, trygghet och värme. Många tycker att han är för lugn och olik mig men det är därför det går så bra tror jag. Jag har börjat finna mig själv! Jag lever inte på grejer, träning eller jobb längre. Dock har jag inte kommit hela vägen och ibland blir det dumma köp, träningspass eller jobb.

Men nästa vecka kommer rutiner. Rutiner, jobb och mig själv i första hand. Redan imorgon börjar första rutinerna faktiskt. Det är förberedande inför veckan! Men förutom det så ska vi försöka göra klart så mycket som möjligt i huset så att jag kan komma hem och bara vila efter jobb och träning denna veckan. Det ska bli spännande att se om mitt schema är något att ha eller om det är totalt bajshög.

Nåja, nu blir det sängen så jag kommer upp i vettig tid, natti 😘

Likes

Comments

Ja, det är som titeln säger. Idag blir det att greja med en grund för att sedan åka till salongen och ha konsultationer samt kunder och efter det blir det lite mer grund och bygge av hönshus!

Variation! Ja, det är det som gör mig gladast. Låter knepigt men jag älskar att dra el, bygga, snickra osv och sedan svida om till att fixa bryn eller spraytan! Jaja, är man bra på mycket så får man helt enkelt greja på!

Igår blev det eldande, grejande, handlande av koppel osv. Fick dock ett mindre bryt men det är okej, fick tagit mig ur det till slut och fick sålt en del grejer! Skönt att rensa källaren. Ska göra mer i helgen men det får tas i min takt! Nåja, nu behövs jag på grunden! Häjrååå!

Likes

Comments

Sovmorgon idag med! Vaknade upp till att det regnade herrejössös mycket så vände mig om i sängen och sov istället. Mycket skönt men fick studsat upp och ätit frukost och rensat bär och kantareller från gårdagen 😍

Nu ligger bären i frysen, en del av kantarellerna i kylen och den andra delen ligger på spisen för att torka! Det som ligger i kylen blir kvällsmat idag och det som torkar ska hamna i salt så man kan krydda med det.

Pga det urusla vädret så är bubbis och jag ute på turné och har köpt lite grejer till vanen, källaren och ska vidare till öns djuraffär och hoppas på att de har de kopplet jag har letat efter!

Ska bli så skönt med en groventré! Speciellt när vi båda är hantverkare och kommer hem smutsiga, blöta osv!

Nu är jag dock på jakt efter 4 pinnstolar och 1 betjänt att ha i hallen :)

Nä, nu får jag umgås med bubbis lite 💜

Likes

Comments

Ja, denna dagen gick åt till att tvätta, städa, greja, planera, plocka bär och kantareller! Och äta köttbullar med mos! Favoriiiit!

Så mycket tvätt det kan bli när man inte orkar tvätta! Skjut mig! 😂 Nåja, nu är det bara dammsuga och tvätta golv men det är torsdags syssla. Fick ändå rivit ur halva köket, trappen till vinden, strukit, pantat, kört till återvinningen osv osv osv!

Men sedan blev det en härlig tur till skogen och allt vad det har att erbjuda (mest fästingar i vårt fall!)

Imorgon ska jag rensa bären, köpa koppel till min lilla elvisp (hunden Elvis), fixa källaren så det blir groventré, tömma vinden på skräp, sälja pryttlar och lite annat tjafs! Men viktigast är promenad och ta hand om min kropp!

Fick ett bryt förut för jag orkade inte hantera "motgångarna" som blev efter en tung dag men ett par timmar i skogen med min älskling och Elvispen så lättar mycket ångest. Ska försöka ha en lugn helg inför kommande vecka då jag börjar på det nya jobbet som jag ska ha samtidigt som företaget 😍

Nåja, nu blir det att skriva inköpslista inför imorgon 💕

Sov gott <3

Likes

Comments

Idag blev det en väldigt sen frukost men vad gör det, vi har semester 💕Tanken var en morgonpromenad men jag hittar inget av mina träningskläder så får börja med att städa och leta efter dem 😂 Känns sådär! Får bli en tur i skogen senare om vädret tillåter. Hoppas på bär och kantareller 😍 Så man får fyllt frysen lite!

Dagens frukost bestod av 2 ägg, 2 knäckebröd, 2 skivor kalkon och 1/2 avokado! Kalkonen tog slut men om jag hade haft rätt mängd kalkon så hade det blivit ca 650 kalorier! Så det är en stabil och väldigt bra frukost 😍

Dagen till ära blir städning, försäljning av ting jag inte vill ha kvar, möblering, handlande av mat och förhoppningvis en tur i skogen! Måste dock köpa löplina till hunden men det löser sig 💕

Nåja, det är bara att kämpa vidare! Puss på er 💜

Likes

Comments