Idag har hÀr pysslats.
Jag sÄg detta pÄ internet för ett bra tag sen, men har inte kommit till skott att göra det förrÀn nu. Jag tÀnkte överraska mina tvÄ fina vÀnner med varsin burk. Min ena vÀn fÄr en burk med positiva citat och min andra vÀn fÄr en burk med roliga citat.
Jag hoppas verkligen att de kommer uppskattas. SjÀlv gillar jag mest att ge Àn att fÄ en gÄva, men ska jag fÄ Àr det ju roligare om personen som ger har lagt ner lite energi.

Har du fler tips om pyssel liknande detta?

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OMG!!

För ca 6 mÄnader sen gjorde jag lite slingor pÄ mig sjÀlv. Jag blev supernöjd och mÄnaden efter blev de fler och mÄnaden efter det Ànnu fler osv.
SÄ var jag och klippte mig för ett tag sen och den unga frisörskan sa att det var jÀttefina slingor men att jag skulle lÄta bli att slinga topparna och sÀtta i blonderingen lÀngst in i hÄrfÀstet istÀllet. Yes, tÀnkte jag, det ordnar jag!
SÄ imorse gjorde jag detta. Se bild 1 av det till synes knallgula hÄret. Jag höll pÄ att svimma. Vad fan hade jag gjort? SÄ kan jag ju inte gÄ och jobba!!!
IvÀg till affÀren för att köpa ny fÀrg. Snacka om att det kÀndes som om alla tittade pÄ mig. Och med Agrofobi (torgskrÀck) som jag lider av, sÄ ville jag bara lÀgga mig under nÀrmsta hylla tills affÀren skulle stÀnga. Men jag betalade och rusade hem.
Satt hela vĂ€gen hem med tankarna snurrandes i huvudet - tĂ€nk om det blir ÄNNU vĂ€rre. Vad faan gör jag dĂ„? En "Britney"?
Kom hem och satte i fĂ€rgningen, se bild nr 2 och resultatet blev - VoilĂ , bild nr 3 đŸ€—

Puh puh puh!!
Imorgon Ă€r det jobb och jag kan gĂ„ med huvudet högt. Men ser nog upp lite mer hĂ€danefter med vad jag gör med hĂ„ret 😆

Kraam

Likes

Comments

God morgon.

Sitter i soffan, i sÀllskap av familjens lilla goja, ser pÄ tv, blÀddrar runt bland alla bloggare pÄ mobilen samt njuter av mitt lugn innan övriga i familjen vaknar. Imorgon Àr semestern slut, men vilken semester jag har haft! Vi har gjort roliga saker varje dag och vÀdret har varit suverÀnt förutom nu sista veckan.

IgĂ„r kom dottern hem efter att ha sovit över hos olika kompisar i tvĂ„ och en halv vecka(!) Ska bli kul att se hur lĂ€nge hon kan vara hemma innan hon fĂ„r myror i kroppen och mĂ„ste hitta pĂ„ nĂ„t igen 😄

Dottern berĂ€ttade att de Ă„kt moppe. Tre tjejer pĂ„ samma gĂ„ng! Oron stiger i kroppen och jag försöker trevande förklara hur farligt det Ă€r samt frĂ„gar om alla har hjĂ€lm. FĂ„r till min fasa höra att inte alla haft hjĂ€lm 🙈 herregud! Ungdomar tror de Ă€r odödliga. Kollade igenom förrĂ„det imorse dĂ„ jag hade aningar att min gamla hoj-hjĂ€lm fanns kvar och mycket riktigt, det gjorde den. SĂ„ smsar dottern att de gĂ€rna fĂ„r anvĂ€nda den. Det Ă€r fortfarande olagligt att Ă„ka flera pĂ„ en moppe, men tror inte de kommer lyssna pĂ„ det örat, sĂ„ ser hellre till att de Ă€r skyddade, i alla fall huvudet...

Likes

Comments

God förmiddag!

Idag kom jag pÄ att jag vill byta ringsignal i min iPhone. Sagt och gjort - hur svÄrt kan det vara?!

Först kom jag pÄ att det Àr "I Love rock'n'roll" med Joan Jett's som jag vill ha. SÄ jag gick ut pÄ ITunes och köpte den för 12 spÀnn. Lite dyrt, men för en lÄt sÄ Àr det överkomligt.
Gick in i InstÀllningar för att byta ringsignal, men nÀhÀ, dÀr fanns den inte. Hmm!! Tydligen mÄste jag bli medlem i ITunes för 99kr/mÄnad för att kunna anvÀnda lÄten som ringsignal. Men det vill jag inte. SÄ mycket musik lyssnar jag inte pÄ att det Àr vÀrt 99kr/mÄnad.
SÄ jag tog min Samsung platta och köpte lÄten dÀr. Försökte skicka den via Bluetooth till min iPhone, men just idag ville de inte sammankoppla. Försökte i 30 min, men gav slutligen upp.
SÄg dÄ att jag kunde dela lÄten i Dropbox. Skaffar ett Dropbox konto och skickar lÄten frÄn min Samsung till iPhone - success!!!
GÄr in i InstÀllningar i iPhone - hittar inte lÄten!
GÄr in i Dropbox - hittar lÄten, men kan inte göra den till ringsignal! Gaaaa!!! Pissmyra!

Nu har jag lÄten. Betalad pÄ tvÄ stÀllen! Under tiden som jag skriver detta inlÀgg kommer jag pÄ att vad ska jag med ringsignal till? Jag har ju alltid pÄ ljudlöst ÀndÄ...

Suck 🙄

Likes

Comments

Hej!

Vet inte hur mÄnga bloggar jag startat innan, men nu gör jag ett nytt försök. Jag tÀnker att det kan vara gott att skriva av sig, samtidigt vill jag inte blotta mitt liv för mycket, men har ju bÄde Facebook och Instagram dÀr de flesta kan lÀsa.

SÄ, vem Àr jag?

Jessanista kallar jag mig. Jag Àr mamma till en son och en dotter och jag Àr gift.
Jag tycker om glÀdje, karma, ironi, lÄnga promenader, mina vÀnner, min familj och vÄr lille goja.

Följer du mig sÄ följer jag dig!

Kram đŸŒș

Likes

Comments