Usch säger jag bara! Både jag och barnen är sjuka.. Fast Philip och Hailey är både Magsjuk och förkylda.. Tycker så synd o mina älsklingar.. Så nu delar alla rum så jag kan ha koll på läget.

Sa igår de man inte ska säga när man har barn..

Åh Philip har inte spytt eller nått på 48 timmar imorgon bitti... Jo va händer vi lägger oss så vaknar jag av att Philip vänder sig åh jag känner på magen åh märker att han ska spy..

Vänder han ut från sängen till hinken. Sen de bästa in i duschen och sen sova vidare..

Philip ber jämt om att få Duscha efter han har spytt..

Äckligt inlägg ja jag vet men detta har vart mina dagar haha.


Hailey är färdig med sina 48 timmar men man vet inte när det gäller barn.. Nu är det bara förkylningen som också ska bort..


Hoppas ni har haft bättre dagar än mig! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jobb livet flyter på just nu känns så underbart att få jobba med andra människor och hjälpa dom. Spelar ingen roll om det är med kollegor eller själv alltid lika roligt. :) Vad jobbar ni med för nått?

Idag blev det tyvärr inget jobb då Philip spydde igår.. Men idag inget alls och magen är lugn..
Skrattade så åt Philip förut som kom till mig och gav mig en kram och puss åh sen kollar på mig åh säger åh mamma du är så knäpp jag älskar dig. Haha ! Underbara pojk Haileys två års dag närmar sig.. Känns så konstigt att tiden flyger förbi så snabbt..

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej på er ! Nu har det blivit så att jag ska testa lite olika produkter de kommer vara allt möjligt ! Igår så testade jag en hårfärg som heter Joanna multi cream 34 intensive red. Tycker färgen såg ut att vara skit snygg.. Hoppades på samma resultat men visste att de skulle ju inte bli de. Så kommer köpa en till färg och lägga i! Men såhär blev resultatet !

  • 24 readers

Likes

Comments

Jag är så dålig på att blogga har vart helt inne i familjen och jobbet! Gud vad jag älskar att jobba där jag är :D Men så kommer jag på fan bloggen Haha. Får ha påminnelse om att blogga ;) De senaste så var jag ute för ett tag sen åh herregud vad tråkigt hår jag har XD hade massa produkter i håret för att få nån frisyr Ninni Angelica och Frida försökte fixa de och till slut fick jag en snygg frisyr haha. Här får ni bild på hur det såg ut !

  • 20 readers

Likes

Comments