Ja då är man hemma från skolan då Philip va dålig hela kvällen igår... Trodde han kanske ätit nått på dagis d¨han ibland reagerar på maten.. Men dom åt inget stark eller nått sånt igår.. så vem vet vad det är som spökar... Han mår iallafall bra och är pigg. Hailey mår som tur va bra en så länge iaf..


Vi har börjat nya kurser nu etik och hälsopedagogik. Det har gått bra faktiskt fast har ju bara haft en lektion på varje haha. Ja snart är det jul har ni fixat alla julklappar eller har ni nån kvar?

själv är jag färdig med alla och det känns så jävla skönt ska bara slå in dom nu också.

Kom på har Richard kvar men jag vet inte vad han ska få för nått... aja är det nån som har tips på vad man kan ge sin kille! :P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har det vart mycket att tänka på tex julklappar. Jag tycker mest om att börja handla julklappar tidigt så allt är klart hatar att handla i sista minuten. Har i alla fall köpt julklappar till alla förutom Richard min sambo har inte kunnat komma på vad han kanske vill ha för nått. Har även frågat men får inget svar då han inte heller vet vad han önskar sig har ni börjat julhandla ännu?

Har ni några tips på julklappar ? Han är så svår tycker jag vet ju vad han gillar men jag blir aldrig nöjd.

Likes

Comments

Usch säger jag bara! Både jag och barnen är sjuka.. Fast Philip och Hailey är både Magsjuk och förkylda.. Tycker så synd o mina älsklingar.. Så nu delar alla rum så jag kan ha koll på läget.

Sa igår de man inte ska säga när man har barn..

Åh Philip har inte spytt eller nått på 48 timmar imorgon bitti... Jo va händer vi lägger oss så vaknar jag av att Philip vänder sig åh jag känner på magen åh märker att han ska spy..

Vänder han ut från sängen till hinken. Sen de bästa in i duschen och sen sova vidare..

Philip ber jämt om att få Duscha efter han har spytt..

Äckligt inlägg ja jag vet men detta har vart mina dagar haha.


Hailey är färdig med sina 48 timmar men man vet inte när det gäller barn.. Nu är det bara förkylningen som också ska bort..


Hoppas ni har haft bättre dagar än mig! :D

Likes

Comments

Jobb livet flyter på just nu känns så underbart att få jobba med andra människor och hjälpa dom. Spelar ingen roll om det är med kollegor eller själv alltid lika roligt. :) Vad jobbar ni med för nått?

Idag blev det tyvärr inget jobb då Philip spydde igår.. Men idag inget alls och magen är lugn..
Skrattade så åt Philip förut som kom till mig och gav mig en kram och puss åh sen kollar på mig åh säger åh mamma du är så knäpp jag älskar dig. Haha ! Underbara pojk Haileys två års dag närmar sig.. Känns så konstigt att tiden flyger förbi så snabbt..

  • 19 Readers

Likes

Comments

Hej på er ! Nu har det blivit så att jag ska testa lite olika produkter de kommer vara allt möjligt ! Igår så testade jag en hårfärg som heter Joanna multi cream 34 intensive red. Tycker färgen såg ut att vara skit snygg.. Hoppades på samma resultat men visste att de skulle ju inte bli de. Så kommer köpa en till färg och lägga i! Men såhär blev resultatet !

  • 42 Readers

Likes

Comments