Idag har jag gjort klart min tavla. Jag tycker att det blev väldigt bra, jag är nöjd. Det jag tycker blev bäst var ying och yang, jag tolkar ying och yang som att alla ska hjälpas åt och sammarbeta. Det blev lite svårt när jag skulle rita dropparna i cirkel för det var svårt att få dom lika stora, jag löste detta med hjälp av en krita som jag ritade med så jag såg cirkeln, istället för blyerts. Sen målade jag lite nysatsar utav hånfullt och blå för att det ska akut som att det är en bild i stället för 3 olika delar som bildar en bild. Ibland fick jag lite hjälp för jag fattade inte hur jag skulle måla allt så det blev jämnt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle måla en fin bakrund men kvälls sol och lite gräs. Sen ville jag måla ying och yang för att visa jämnställhet. Jag ändrade mycket på tavlan men det var detta jag tänkte och det blev bra tycker jag. Jag tittade på olika konstnärer mest Monet för att få bra inspiration till en fin bakrund.

Likes

Comments

Jag gjorde detta första lektionen men glömde att lägga ut. Idag så har jag gjort klart min bildmapp, jag tycker att den blev ganska bra. Jag blev väldigt nöjd med hur jag fick det att se ut som att bokstäverna hade slagits sönder. Det som var ett litet problem var att skriva bokstäverna nästan lika stora. Men jag löste det genom att rita en linje så att de var lika högt upp. Det tog ganska lång tid för att göra det men det blev bra tycker jag. Jag ritade i glassplitter så att det skulle se ut som att det speglade sig. Jag använde tekniken blyerts.

Likes

Comments

Idag har jag målat Klart bakgrunden och jag tycker att det har blivit bra, nästa lektion så ska jag börja med att måla ut ying och Jang på bakrunden. Jah har hunnit med mycket denna lektionen jag tänkte att jag målar gräs under himlen istället får ett hav för då hade det blivit för blått. Jag har använt många olika färger utav akryl färg. Problemet var att jag behövde måla olika nyanser av olika färger vilket gjorde det svårt att fy ihop samma färg igen. Jag löste problemet genom att blanda mycket av varje färg så att det var mycket lättare, det gick mycket fortare.

Likes

Comments

Hej, Idag har jag planerat för att kunna skapa det jag har gjort. Jag kom på ett budskap ett tema och en teknik vilket är akrylfärg. Jag han föra en horisontlinje och jag har börjat måla en solnedgång men akryl. När jag har kommit lite längre med min bakrund så ska jag måla Yin och yang märket. Det är en symbol som visar att alla är lika mycket värda att vi kan hjälpas åt för en bättre värld. Jag är nöjd med min prestation idag.

Likes

Comments

Hej, jag heter Jesper och jag gillar att spela fotboll. Jag gillar att spela tv-spel med kompisar.

Likes

Comments