​känns verkligen som att så fort jag har fast mark under fötterna så ska de alltid komma något som förstör det, ibland är det jag som bara är triktigt dum i huvudet men tyvärr är det ju inte alltid så, trodde jag visste vad jag ville. Men tror nog aldrig jag har haft så fel. Första gången på några år nu jag absolut inte vet vad jag vill göra med mitt liv. 

känns ibland som att jag inte ens känner saker längre, stänger av och bryr mig inte ens. Det värsta är att jag har blivit så jävla bra på det, så ingen ser på mig att det inte är vad jag vill. Ljuger för mig själv o dom som är nära mig. Har så svårt att uttrycka vad jag känner osv face to face, har verkligen skitsvårt för det, säger oftast det jag tror "ni" vill höra för att alla ska bli nöjda.. 

ser inte den röda linjen i mitt liv. allrt är så jävla suddigt. blir inte bättre av att dom senaste 6 veckorna är fruktansvärt suddiga, vet inte ens vad jag har gjort, vart med grabbarna varje dag o spårat ganska ofta.  gör ibland grejer som absolut inte är okej haha! men ibland fastnar man i lusten o den roliga känslan. 

saknar min pappa grovt mycket detta år. har varit fruktansvärt jobbigt. Önskar jag hade min farsa kvar asså. Har ingen "manlig" förebild jag kan ringa o prata med om vad som helst, men som samtidigt inte dömer mig, utan bara stöttar mig och försöker hjälpa mig. Tror att ni hade sett en helt annan Jesper. Får alltid välja o bestämma själv, fått göra det väldigt länge också! Haft jävligt roligt i mitt liv, gjort mycket som andra säkert aldrig kommer göra och jag är bara 19 år. Började fucka ur när jag var väldigt ung. Mamma kunde aldrig kontrollera mig, var snarare tvärt om. vilket gjorde att det inte alls var ett funktionellt hem. o allt det jobbiga kvävde jag med brudar sprit vänner o annat skit.  gått på möten hela mitt liv o pratat om allt som har hänt under min barndom. Då pratar vi om möte med socialen 3/4 gånger i veckan sen hade jag bup eller vad du heter 1/2 gånger i veckan (lämnar jävligt mycket utanför just nu för det är för privat)  Men detta har gjort att jag är typ som min egna "doktor" så tror jag vet vad som är bäst för mig själv. men insett mer o mer att jag hade jävligt  fel där med!!! 

Sitter idag framför datorn o ville bara få ur mig lite skit, mycket skönare o skriva här! haha ingen som dömer mig! :D 

  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Drog till stan igår vid 9 tiden kanske, minns inte riktigt, träffa Joel o tog en fika, sen vart han tydligen hungrig, så vi gick o käcka kebab också! Fett tjock e han
  • 426 readers

Likes

Comments

Har precis laddat mer nattstad appen på mobilen, tänkte dra igång bloggen igen faktiskt.
Igen aning om de kommer bloggas mkt eller bara ibland, men det kommer antagligen bli mer än vad det är just nu!

Ligger just nu i sängen, har inte sovit något alls inatt, somnade igår efter maten vid 6-halv7 o vaknade 11, så är inte speciellt trött! Ligger o tittar på filmer och spelar dator!!

Får räcka som första inlägg på mobilen! Vi hörs


  • 450 readers

Likes

Comments

barn säger att man inte gillar sina föräldrar. o jag är en av dom. ja går från att hata till att älska på sekunder. jag är nog helt okej inombords. 

jag har sagt mer än en grej som verkligen inte är okej till min mamma. Men grejen är att nu när ja har en liten dålig kväll skulle jag verkligen vilja ha en kram av min mamma som jag verkligen älskar. Jag tror inte jag har förstår hur mycket hon har gett upp för mig. hon var en ensamstående mamma till två barn. Hon gjorde allt för oss. hon hade knappt tid att göra något alls för sig själv. hon slavade för oss dag in, jobbade hämtade os på dagis. följde oss till träningar. vi hade ingen bil när vi var små. mamma fick gå cykla eller ta bussen för komma någonstans. 

visst att vi inte alltid kommer överens o just nu klarar jag inte ens av att bo hemma. o jag vågar nästan ta på mig allt. om man tänker på allt du har gjort för mig. ja borde kunnat hjälpa till hemma. jag borde kunnat ha visat att jag bryr mig. att jag verkligen älskar dig.

kommer aldrig någonsin kunna få bort synen när ja höll dig mot vägen o såg dårarna i dina ögon. att jag kunde göra så mot min mamma. hon som gav mig liv. 

jag vill bara säg tack mamma. tack för allt du offrat för mig. Jag hoppas vi kan bli en familj igen någon gång. du jag Amanda o Joakim.

det skulle kanske inte betyda speciellt mycket för mig. men jag vet hur mycket det skulle betyda för dig. 

jag älskar dig mamma

pappa. du lämnade mig för tidigt. det går inte o beskiva hur jag mår. jag går omkring med huvudet högt. bryr mig inte alls om vad folk tycker om mig. om dom inte gillar mig så skiter jag bara i det. vänner kommer o går men mina bröder består. jag vill att du ska få träffa mina barn i framtiden vill att du ska få träffa min vänner. vill höra din historier igen. glömmer dom aldrig. dom roliga smsen du kunde skicka till mig helt random. bara för du tyckte dom va roliga o du vill dela med dig av dom. jag brytter ihop ibland. vill bara ha en kram av min far. vill höra din röst pappa. jag vill ha dig här. jag vill kunna prata om mina problem med dig. vill höra dina råd. vill bara ha dog här. ja låter inte folk se hur ja mår. vill inte att dom ska se hur jag mår. men ibland tippar de över. precis som det gör nu, har igen kontrol över mina känslor. sitter i sffan o gråter. vill bara bort. vill inte vara kvar. vill börja om på nytt. men det går inte. försöker ta skiten jag får o växa. men jag skulle behövt min far. jag tänker ofta på hur jag kunde gjort de bättre mellan oss. om jag kunde ha gjort ngt så du inte dog.

jag älskar min mamma o min pappa. även om jag inte visar det.

till er som säger att ni hade klarat er utan er mamma/pappa. att ni vill att dom ska dö. ni har fel!! ja skulle göra allt för att min pappa skulle va vid livet igen. tänk på vad ni har innan det är för sent!

Likes

Comments

idag blir nog en bra dag! 

ska tvätta dag..städa..diska. torka golven o dammsuga. någon som är sugen på att komma o hjälpa mig?  

vad är bäst att börja med? diska eller städa? båda är ju iofs lika kul. Men tänkte om de fans ngn oskriven kod att man börjar med ngt speciellt först!

funderar även på va de ska bli för mat idag! vet inte vad jag vill göra för ngt gott! ae om man ska ta o göra ngt med livet då haha. 

ha de bra ni

ni får gärna börja följa min insta jesper_frojd om ngn börjar följa mig nu efter att ja lägger upp detta så kommer ja följa tbx!  

ni får även lägga till mig på snap! jesperfrojd om ni är roliga såklart! 

Likes

Comments

tjaa! har så sjukt tråkigt

så tänkte att ni skulle få chansen att fråga mig ngt, ställ vilken fråga ni vill i en kommentar så ska ja svara på den 100% ärligt.

har väll inget mer att säga ;)

Likes

Comments

yeah so its like this.. ja har inte pallat blogga. o ja vene om ja ska fortsätta. har redan så mkt o göra. så har inte jätte mkt tid för de heller. 

i helgen har ja inte gjort så mkt. va sjuk i fredags,  kom några på lvällen o gjorde mig sällskap. skönt o slippa va själv. 

igår var det nattinnebandy i åtvid då. va sådär. sjukt seg o gick inget bra haha. fick en go smäll över cpknällen. 

o sen hade ja ju flickvänn ett tag förut. de funka inte riktigt! mitt fel!! so u know..  vet va ja vill ha o göra. angår iofs ingen annan, haha ingen läser ju typ detta endå ;) 

de e skapligt skönt att bara skriva ut de man har i huvudet. jag skriver hellre än att prata. 

Jag min syster och mamma var hos en doktor som förtklarade varför pappa dog osv. de va helt okej. men det gav inte så jätte mkt svar endå. antar att man aldrig kommer få svar på alla frågor man har? 

ken ring är sjuk. kan bara sitta o dröma mig ivägg i hans låtar.. kan dom inte ens, men bara så grymt sköna. vene om ni har hört 2000- Talet?  om ni inte har de borde ni de. skapligt skön!

o ni kan inte ens veta hur skönt det är att bo själv. finns ingen som kan säga åt mig vad jag ska göra o när! aldrig känt mig så fri! kul o laga mat! skönt att ha ngn ställa där vi kan vara utan att behöva tänka på att ngn sover eller att störa! 

fick även låna ett ps3 av en kompis! så just nu äger livet! dator o ps3 sen en grymt skön soffa o så är de inte mkt som saknas haha! 

vet inte om jag har så mkt mer att skriva!! hej hopp gummi snopp

Likes

Comments

hejsan! här igen då! har inte haft internet i lägenheten. o sen har jag inte pallat blogga! ¨

tyckte det kunde vara dags för det. 

sen ja blogga sist har det inte hänt så jätte mycket, har flyttat in i min lägenhet. jaävligt skönt att bo själv ska ja säga er. ingen som kan säga till en när man ska göra något! kan göra vad jag vill precis när jag vill! igen som tjatar sönder mig. 

saknar dock att bo ihop med Philip. så grymt söt kille, världens mysigaste! känns tomt i sängen utan honom... 

letar för övrigt någon som vill diska åt mig. för det är fan inte kul! så om någon därute tycker det är kul så får dom gärna komma o göra det åt mig! 

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur ja ska skriva! så om ni inte förstår så är det inte ni som är tröga utan jag som skriver konstigt! 

Jag kommer alltid vara evigt tacksam mot Philip Lina Yvonne. Jag hade ingen stans att ta vägen! jag visste verkligen inte vad jag skulle göra! 

O dom bara tar in mig i deras hem med öppna armar! Kan verkligen inte beskriva hur tacksam jag är! Jag njuter av varje minut jag får vara här! 

Philip är en av mina absolut bästa kompisar! jag älskar honom sjukt mycket! han är en person som alltid finns där och ställer upp! jag mår bra av att ha honom i mitt liv! han är alltid glad och otroligt söt! En riktig bror! Vet inte hur många gånger han har fått mig på bra humör när jag mår dåligt! en riktig glädje spridare! Iallafall för mig! 

Lina kan vara min bästa tjejkompis! Hon förstår mig verkligen. vi har gått igenom ganska mycket båda två! O det är sjukt skönt att kunna prata med någon som verkligen förstår! samma med Philip! Båda två är helt otroliga människor! 

Abbe. samma sak med honom! älskar honom något enormt! Han har också ställt upp för mig! en riktig bror han med! Han säger alltid vad han tycker vara sig det är bra eller dåliga saker! Det tycker jag är sjukt stark att klara av! finns inte många sådana människor! Vi har gjort så sjukt mycket ihop! Som när vi bodde ihop ett tag! tror aldrig jag verkligen har känt mig så välkommen och hemma! eller jo kanske nu när jag är Hos Philip, lina och Yvonne! 

Yvonne är verkligen en underbar person! Har alltid kunnat prata med henne om precis vad som helst! Känns så otroligt skönt att veta att jag alltid kan prata med henne om precis vad som! Kan vara bra att prata med någon vuxen som ser saker på ett annat sätt än vad jag gör!

Jag kommer alltid vara tacksam mot dessa personer! Underbara är dom! <3 

min mobil vart ju stulen så tar gamla bilder! så ni vet haha

Likes

Comments

sitter i skolan för första gången på ett tag! sitter och väntar på att mitt lösenord ska återställas! 

så passar på att skriva ett blogginlägg! 

idag är ja jätte trött, sov inte så mycket inatt! 

igår var jag Joel o Philip på stan! tanken var att jag o Philip skulle köpa julklappar! 

men slutade med att vi satt o fika istället! va en ganska trevlig dag! 
vi fick även bära en gammal gubbe! han var på stan o gick med sin fru när Philip såg hon typ bara ramla ihop! så då gick vi fram o frågade om vi skulle hjälpa till! så bar vi gubben till busshållplatsen! Dagens goda gärning 

bjuder på några grymt sexiga bilder från skolan 


Likes

Comments