Jag har inte uppdaterat bloggen på ett par veckor. Ber om ursäkt för det. Kommer försöka uppdatera mer regelbundet i fortsättningen. 

Förra veckan har varit helt otroligt magiskt. I måndags bokade jag en superspontan resa till Mykonos (Grekland), och dagen efter - på tisdagen - drog jag iväg. Reste ensam för första gången på länge och var knappt i kontakt med andra människor, förutom anställda på hotellet och random folk jag bad ta kort på mig på gatan. Syftet med resan var att ladda batterierna och lägga upp planerna för sommaren och hösten då schemat kommer vara fullspäckat med bloggande, träning, inspiration, mat, inredning och mode.

Här kommer några snapshots från Grekland.


Trots att jag haft en helt underbar vecka, så känns det ganska skönt att vara hemma. Kroppen och knoppen mår riktigt bra och jag är supertaggad på att leverera en härlig sommar nu. Själen mår bra och jag är fylld med inspiration. Sommar 2k17, HIT ME, because I'm ready!!!!

Likes

Comments

Efter att ha tagit ett uppehåll från bloggscenen är jag återigen tillbaka.. Den här gången på Nouw. Inläggen kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Det blir lifestyle, mode, stil, inredning, interior design, träning, mat - ja, ni kan helt enkelt räkna med att bli sönderbombade med inspiration.


Likes

Comments