tjena nu va de ett tag sen igen jag bloggade vet det med o vet jag säger hela tiden att jag ska blogga men aldrig blir...många har frågat mig vf jag inte bloggat så mkt o vf jag varit så inaktiv o de mesta handlar om att mkt har hänt i mitt liv på sista tiden ... både bra o dåliga saker en av sakerna är att jag kommit in på Sveriges största musik skola :) i malmö börjar där den 20 augusti e fett taggad på det... sen har jag lagt ner mkt tid på min musik med nytt album som ska vara klar till hösten typ sen börjat plugga igen typ... de som inte e så bra som hänt är att de varit mkt tjafs med vänner många vänner har kommit många lämnat andra svikit andra stått kvar så e de med vänner men idag vet jag i alla fall vilka som är mina riktiga vänner o som alltid kommer finnas där... sen har mkt hänt inom mig mkt svåra val o mkt motgångar med vägar att välja för att må så bra som möjligt så nu som många vet har jag flyttat hemifrån för ungefär 1 år sen lite mer o de e de bästa jag gjort nu tränar jag 3 dagar på gym i veckan pluggar jobbar med musik på hel tid typ.. o har bestämt mig för att lämna alla som drar tillbaka en o ha folk o vänner runt dig som ger dig posetiv energi o de e grymt skönt :)..sen har jag bestämt mig för att lägga ner all tid i skolan o på musiken nu till hösten o verkligen satsa stort på det o bara vara med mina riktiga vänner för de e vad man brukar säga har rätt folk runt dig o du kan komma hur långt som helst... sen har de hänt mkt annat som jag inte tänker gå in på o göra en historia av men mkt har hänt både bra o dåligt de som e bra med det hela e att jag lärt mig mycket av mig själv o hittat mina vägar o sattit mina mål o de jag vill göra som jag kommer satsa allt på nu till hösten... :) men nu ska jag blogga så mkt jag kan igen o hoppas alla ni vill följa med på min musik resa i höst o på allt annat med i min vardag :) nu ska jag se tv sen sova imorgon e de måndag igen o de innebär en ny vecka med nya möjligheter :) så hörs då // Jesper

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej nu va det riktigt länge sen jag bloggade jag känner att jag behöver nog bli lite bättre :)... Så nu börjar vi om bloggen från början som kommer handla om allt o ingenting hehe så just nu e kl snart halv 3 o jag ligger o ser tv o chillar typ ... O ska typ strax lägga mig e as trött men nu kör vi igång bloggen igen kan berätta i ett annat inlägg vf jag inte bloggat på länge ... Men vi hörs senare

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag vet att jag inte bloggat på sjukt länge men ska försöka bli mycket bättre på det från o med nu :) .... Så just nu sitter jag en skön söndag o kollar på rederiet på öppna arkivet o väntar på att solsidan ska börja :) .... Så ni alla får ha en mkt trevlig o bra kväll alla :)

  • 58 readers

Likes

Comments

Nu va de grymt länge sen jag skrev men har inte haft tid har haft grymt mycket att göra har flyttat hemifrån o sen jobbat o fixat massa saker .... Så förlåt för att jag varit frånvarande men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu .... Så e tillbaks på bloggen igen nu :) ....

Likes

Comments

Japp nu va de en stund sen men har haft mycket o göra.... Men imorgon e det måndag o de innebär en ny vecka med mycket jobb med musik plattan o massa annat .. Just nu ligger jag o lyssnar på ett beat o skriver ny musik till mitt album :) detta albumet kommer bli så maxat o så bra haha :) .... O ska snart sova typ jag längtar verkligen tills det är klart för det kommer va helt annorlunda än va jag har skrivit innan o gjort detta kommer ha en helt annan stil på texter o mer djupa om mitt förflutna o samtidigt handla om massa andra saker :) .... Så längtar verkligen tills jag är helt klar med det o håller det i handen :) har gått all in på detta o all musik kommer va producerad av min producent o min bästa vän Johan Meweyou :)
Så vi kommer mörda detta albumet helt så ni får fixa det när det är helt klart hehe men nu ska jag skriva lite till sen ska jag sova upp tidigt imorgon :).... Godnatt alla hörs imorgon :)

Likes

Comments

Jag föddes i en arbetarklass familj
Mamma sa min son du kan bli vad du vill låt dem inte hålla dig nere min son jag kommer gå breve o jag siktar på en mil..
För om du kommer där jag kommer ifrån blir karriärs valet bekna droger bax eller rån
Vi arbetarklass har en förortsdemon o jag svär han äter upp mig inifrån....
Moshan slet pappa slet hela familjen slet de e allt jag vet
Inte jag o mina grabbar för dem kallar oss för tjuvar
Eyy vi taggade från snutar
Gettodrömmar satte alla mina grabbar bakom murar .... ❤️

Likes

Comments

Haha japp då sitter man i studion o droppar studio tid igen efter ett tags uppehåll :) lika kul varje gång o sitta där med Johan o jobba på :) han har haft mycket o göra precis som jag så musiken har legat på is ett tag men nu har vi gått in i studion igen o jobbar på :) .... De e så jävla gött o va igång igen med musiken :) o jobbet med albumet så nu ska vi fortsätta så skriver mer sen :)

Likes

Comments

Oj nu va de grymt länge sen jag skrev på min blogg men de har hänt mycket o gjort mycket saker så har inte hunnit o orkat hahah ... Men nu e jag tillbaks igen så just nu sitter jag på dart/ pil match o lirar pil o de går ju rätt bra för vi leder denna matchen som alla vi spelat haha ;) sen blir de match imorgon med för vi flyttat fram en match så den blir imorgon. Haha :) men nu ska jag fortsätta sen ner i stan o kolla läget på tivolit o allt annat tråkigt som är där nere haha så skriver senare :) men ska börja blogga o skärpa mig nu med bloggen helt :)

Likes

Comments

Japp idag har min dag börjat med att jag drog upp kollade lite på datan i studion kollade igenom lite beats :)... Sen käkade såg tv o Chillade sen fixade mig för skulle på 8 års kalas idag :) min ena kusin fyllde år grattis till honom :) ... När vi kom dit så käkade vi snackade med släkten o hade de trevligt dem har ett nytt ställe nu vid havet 3 av dem i min släkt jobbar på så kan inte bli bättre :) så de va skoj sen när jag kom hem såg jag tv läste lite körkorts terori den e så seg men måste göras för där kommer något bra av det :) ... O nu ligger jag o skriver en ny låt jag kanske spelar in imorgon får se för ligger genom förkyld så får se men nu ska jag sova eller försöka i alla fall :) ... Sov gött alla så får vi se vad som händer imorgon :)Tårtan han fick idag den va grymt god :) o grymt snygg framförallt :)

Likes

Comments

Idag har de varit en skoj dag :) mkt har hänt men min dag började med att jag drog till stan o fixade lite saker med jobb o lite så de gick relativt bra :)... Efter det så gick man lite vid hamnen för att senare dra till pappa o hämta lillebror för att sedan dra ner till bion o se fast and Furious 7 :) ... Den va grymt bra o sorglig i slutet hehe för man fick se hyllningen till Paul Walker som va grymt fin :) ... Sen har jag inte gjort så mycket mer sen kom man hem såg tv Chillade käkade o nu ska jag slänga mig framför tvn o se film o sova för imorgon e det en ny dag :) // JeppeDenna filmen va den bästa av alla 7 som kommit ut :)


Dem bästa i den :)


R.I.P Paul Walker han va en av dem bästa skådespelarna de e så synd att just du råkade ut för de du gjorde :( när bilen smällde in o kraschade de kostade dig livet du kommer alltid vara grymt saknad o du kommer alltid vara ihåg kommen... De e ett år sen du dog men ändå känns de som man läste om det igår när man såg denna filmen idag så förstod man inte Vf de kostade dig livet dina 2 bröder fick gå in o göra klart den till dig du kommer alltid vara älskad o saknad :(

Likes

Comments