Header

Hej till er allihop som läser min inaktiva blogg.

Jag har suttit och rensat lite bland mina gamla blogginlägg och skämdes en aning över både min svenska och ämnena, så behöll enbart de som var helt okej att läsa igenom. Det var ungefär ett år sedan jag gjorde ett blogginlägg här och tänker låta bloggen vara kvar för att slänga in lite inlägg då och då. Snarare det jag tycker är kan vara intressant att skriva om.

Sedan det senaste inlägget så bor jag kvar i Göteborg, studerar fortfarande till mellanstadielärare samt har skaffat pojkvän. Vi har varit tillsammans officiellt i ca 5 månader nu (egentligen längre). Ska även spendera denna sommaren i min hemort och arbeta, kommer tyvärr inte på mycket mer att nämna till er andra om mina händelser i livet. Vädret är dystert och det svävar regnmoln över Göteborg, så jag ska mysa ner i soffan nu och kolla film är tanken.

Kan hända att jag är mer aktiv på instagram, även om kontot är privat. (frivilligt) @jesicaaxelson
Byebye!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fy i helvete vilket drag det var i Saab Arena igår! :D
Var på LIC igår och jag var helvit från början, alltså vita skor, vita byxor, vita underkläder och vit t-shirt. Först fick man lite grönt på sig i början, men sen så drog dom igång slangarna med färger, fy fan vad slemmigt och Nice det var alltså!! Man kunde vrida ur kläderna och håret av all färg man hade fått på sig.
Jag såg ut som rosa sockervadd till slut. Men det var riktigt roligt, tror det var den roligaste festivalen jag har varit på! Rekommenderar den starkt!
Fick se Hugo kalm, sebjak, style of eye och Albin myers. Alla levererade stort, fett nöjd med helgen! :D


  • 76 readers

Likes

Comments

Halleluja, äntligen har den jävla turen kommit alltså! Jag kom in på Göteborgs universitet, ska bli mellanstadielärare i samhällsorienterande ämnen! :D
Fatta om jag är fucking glad, så nu gäller det att fixa studielån och boende i lilla gbg, sen är man göteborgare! ;)

Just nu så sitter jag och kikar på festivaler i Sverige och i Europa, hittade en i Kroatien som verkar jävligt nice. Fast sitter och inväntar tomorrowland ska släppa biljetter så hoppas på att man får en, annars blir det fan Kroatien! Har inte fixat summerburst än heller, men det får bli efter januari månad eller när det kommer någon mer artist, är sjukt nyfiken på resten.

Istället för att åka utomlands i en vecka så åker jag hellre på festival i en helg, så mycket mer som händer och mycket roligare fan!
Men när det gäller summerburst så kommer jag befinna mig i Göteborg, ska bli bättre än förra året! :D

Mjau <>

Syrran & jag ifrån julafton!

  • 132 readers

Likes

Comments

Åkte 07:25 till Göteborg, väntade ca 45 min där och sen for vi iväg till Stockholm!
Att sitta och se Avatar, Five Finger Death Punch och Avenged Sevenfold på så jävla nära håll är fan underbart, stod och skrek som en liten tjej när FFDP började spela!
Det ljudet och den känslan var så fucking underbart! :D

Kan ju säga att resultatet av den kvällen var sjukt fucking awesome och nackont, rygg ont och ont i fötterna. Men det är värt det! :D


Likes

Comments

Dygnrak 1 & 2 var igång igår och för en gång skull så var det mycket folk och sjukt sköna människor dessutom på epic i Thn!
Hade awesome, dansade så man har ont i låren och ryggen, startade 2-3 dans cirklar med världens skönaste killar och tjejer.
Men så klart har man minnesluckor om något och det är standard för mig, vilket är illa..

Drack inte så mycket ändå men det räckte antar jag..

1 lakritsshot + 1 tequila + 1 tequila rosé
1 Corona + 1 briska + 2 burkar öl
1/4 sprit + 1 xide

Ganska bra gjort av mig ändå när jag verkligen inte tål alkohol, haha! :D

Likes

Comments

Jag har verkligen sjukt tråkigt nu och är väldigt dålig på att lägga upp inlägg med bilder så nu kommer det en drös med bilder istället på lilla mig, enjoy.. :)
Likes

Comments

Ligger i sängen med uppmuntrande och positiv musik i öronen men ändå känner jag mig ledsen och tom i bröstet. Känner att allt går åt helvete och känner mig som en hemsk person eftersom jag måste tyvärr såra många som betyder mycket för mig...
Musiken hjälper inte, sova hjälper inte heller. Jag känner gråten i halsen, vill bara släppa fram tårarna och gråta, men till vilken nytta egentligen?
Jag vet inte varför jag känner mig så fucking ledsen, vill få bort denna känslan nu!! :'(

Vill bara isolera mig inne i ett hörne och gråta med en kudde i famnen. :(

Likes

Comments

Har typ snöat konstant hela jävla dagen, de lovad bättre väder, men ser då inget!!
Det får gärna sluta snöa så våren får titta fram istället.
Sitter i sängen med hörlurar i öronen, är sjukt taggad för fest på torsdag och fredag. Ska blir så jävlans kul, olika ställer och olika folk, gött att variera sig :D

Min sötnos åkte hem idag till Sthlm, buu!
Miss M.B <3

  • 84 readers

Likes

Comments