Livet

Idag kommer en av mina älskade döttrar hem , ska bli så roligt att se henne igen. Hon flyttade till Linköping för ca 2 månader sedan men det känns som det är 2 år sedan . 😘😘

Likes

Comments

Historik

Ja då ska vi se om det här med att blogga är något för mig ? Jag provar i alla fall .
Lite om mig och vem jag är först kanske

Jag heter Jessica och jag är 44 år gammal och befinner mig mitt i livet skulle nog de flesta säga.

Jag är född och uppvuxen i Helsingborg Skåne, har 3 syskon och en mor i livet , pappa gick bort 20110826 . FUCK CANCER ( kan/ får man skriva så på /i en blogg )
Jag flyttade 2 år efter gymnasiet alltså 1993 lol till Linköping Östergötland på grund av kärleken och inte på grund av studier som de flesta gör. Och 3 år efter så fick jag mitt första dotter som vi döpte till Josefine (Josse). Sedan gick det fem år sedan var det dags för dotter nr 2 att föddas och henne döpte vi till Emma. Hon föddes samma år som 11/9 hände i USA. Minns det som det var igår det hände , jag satt och ammade Emma när hennes pappa ropade och sa vad som höll på hända just då. Usch .
Men i alla fall tiden går och jag utbildar mig till undersköterska 1999 och arbetar som det fram till 2010 när jag blir arbetslös första gången . Under tiden fram till dess har jag hunnit separera från tösernas pappa. Efter att vi varit förlovade i 16 år så upptäckte jag att vi hade vuxit ifrån varandra och att jag inte älskade honom på samma sätt längre. Så vi beslutade för att gå skilda vägar . En väldigt svår och jobbig tid framför allt för våra döttrar . Men vi såg till att dom aldrig kom i kläm mellan oss, utan vi såg till att skiljas under vänliga förutsättningar . Väldigt viktigt tycker jag att man försöker sitt yttersta för att förhindra att barnen ej hamnar i kläm.

Likes

Comments