😝 Hej! 😜

jag har valt Jerrysflicka för att jag tänker skriva om mitt liv med min sambo som då heter Jerry.

Jag har aldrig gjort något sånt här förut så kommer ha lite svårt i början. Men i alla fall ska jag berätta lite vad som har hänt denna veckan och då kan jag börja med att jag min sambo och min svärfar har varit i Norrland och för oss från Vänersborg och dit är det 110 mil till ett ställe som heter Svaningen.

Där har jag aldrig varit förut men den veckan gick ut på fiske, Som är ett gemensamt intresse för mig och min sambo. Iallafall så va det bäcköring vi fiskade vi fick upp väldigt många som vi sedan rensade och tillagade själva.

Den här veckan har utgått med väldigt mycket vandring i väldigt hård terräng. Många höga berg och nerförsbackar och sjöar och forsar. Det var väldigt fin skog och vi såg en tam ren som var brun och en vild ren som var vilt.

Stugan vi bodde i bestod av ett stort rum med 2 våningssängar och ett köksbord med gasol plattor och en ved spis, sen fanns det ett litet rum med en våningssäng och en liten byrå och en garderob man kunde hänga in kläder i. sen fanns det ett utedass 15 meter bort från stugan. Precis utanför stugan ungefär 5 meter bort fanns det en liten fors som vi hämtade vatten i. I den här stugan fanns det vargen rinnande vatten eller el.

Från tisdag klockan 12 till onsdagen klockan 3 på natten var vi ute och gick i över 1 och en halv mil i terrängen som va där, Vi gick vid en fors som gick ut i en sjö som heter Luvkullesjön.

Sedan när vi hade sovit lite så åkte vi in till Gäddede och åt pizza som kostar 110 kr st och dem hade roliga namn på pizzorna som tex chefens fru, kungen och silvia, storsnorren och så vidare. men nu har jag tänkt att lägga mig skriver lite mer i morgon om detta och då kommer lite bilder.

God natt. för mig är klockan 23.00.💤💤Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments