När jag var i Norrtälje fick jag världens förkylning och feber, nu har den tagit om igen..

Imorse var jag helt död och natten har varit hemsk, 4 timmar är det jag har kunnat sova mellan hostattacker och bultande huvudvärk. Feber känningar och konstiga drömmar. Nej idag blir det bara sängläge hela dagen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det en slapp söndag, jag kan om jag vill ligga kvar i sängen hela dagen. Jag kan ju även ta tag i lite saker som ska göras nästa vecka men just nu vill jag inte göra någonting.

Sömnen jag förlorade inatt var inte till min fördel och just nu mår jag inte direkt bra i varken kropp eller huvud. Så fram tills ungefär lunch tänker jag försöka vila lite!


Hoppas eran Söndag blir bra!

Likes

Comments

Inatt vart det inte mycket till sömn, tankar som flyger omkring och känslor som är för jobbiga att hantera. Förhoppningsvis är det sista natten som jag mår såhär. För den ångesten jag känner äter upp mig inifrån och ut. Men ibland är det nyttigt att ramla ner från glädje molnen bara för att inse att det finns nått bättre. Att detta skulle hända mig nu var nog ändå ganska förutsägbart..

Livet som student och allt pussel med att få vardagen att gå ihop när man går själv är rent utsagt skitjobbig. Pressen och stressen som jag har på mina axlar varje dag när jag kliver upp är enorm och ibland kan det faktiskt resultera i en del ångestattacker när jag blir själv. Ibland går det bra, ibland syns det inte ens för mina närmsta vänner hur mycket jag bär på. Ibland blir jag nästan rädd för mitt egna skådespeleri

Senaste veckan har vart hemsk. antal timmar sömn kan nästan räknas på 2 händer, för att det är ändå under nätterna som det är som värst. Det är då det är som jobbigast att känna pressen och stressen. Det är då jag har tid att bryta ihop och tänka på allt. Det är på nätterna jag behöver dig som mest, fast än att jag vet att jag klarar mig själv oavsett vad som händer. För jag är stark och "it's not a bad life, just a bad day"

Likes

Comments

Jag började dagen kl 7 helt utan röst, den kom tillbaka mitt på dagen och nu är den borta igen. Men jag tog mig igenom hela allmänhetens dag på skolan och jag klarade av att ha riduppvisning utan att dö ihjäl av utmattning. Vilket var dagens mål!

Just nu sitter jag i soffan, på tvn rullar nån film i bakgrunden. Ute är det mörkt och kallt och just sånt där väder då man bara vill ligga i någons famn och mysa med tända ljus. Men ibland blir det bara inte som det är tänkt. Livet är inte en saga och verkligheten kan vara riktigt jobbig ibland, men det är saker man får räkna med om man vill komma någonstans med nått överhuvudtaget!


Likes

Comments

Igår kom jag hem till mamma, är ledig idag och ikväll så packar vi in Dag i transporten och beger oss mot Hofors för en sista terrängträning!

Igår vart det inget inlägg pågrund av att jag helt enkelt hade för fullt upp hela dagen, jobbade i skolstallet från 7-16 och sen var det direkt hem och ut i mitt egna stall för att rida och förbereda lite.

Kl 22,04 la jag mig i sängen, öppnade datorn och sen sov jag. Så kort sammanfattat så vart jag ganska slut!

Idag ska jag iallafall och träna sen släpper mamma av mig i Falun för att jag ska ta bussen tillbaka till Rättvik, imorgon är det jobb som vanligt i skolstallet. På lördag däremot så är det nått som heter allmänhetensdag på skolan, öppetstall, testa på trav, barnridning och riduppvisning är några saker som står på schemat.

Dessutom kan man gå till matsalen och äta lunch! Detta börjar 10 och slutar åtminstone i stallet kl14. Men hela skolan kommer vara öppen med aktiviteter!

Likes

Comments

Att jobba i stall är inget för dom svaga, 8 timmar i full rörelse och ända gången du sitter förutom lunchen är om du rider. Ändå känns det som ett jobb för mig! Först tiden i Norrtälje som fick mig att bli jättetaggad på att börja jobba och nu praktiken som jag har i skolstallet.

Intresset bara växer och när man känner sig behövd kvittar det att fötterna värker eller att orken börjar ta slut. Det är så kul och att jag dagligen kommer spendera min tid där jag verkligen hör hemma får mina planer om framtiden att mer sätta sig.

Det är det här jag vill göra, det här är min dröm, för att jag är en hästslav och det kan ingen ta ifrån mig!

Likes

Comments

Ett inlägg med hösten must have är ju nästan standard på alla bloggar. Därför tänkte jag följa strömmen och köra ett inlägg till både ryttaren och hästen!

Allt du behöver göra är att klicka på bilderna för att komma vidare till en hemsida där produkten säljs!Vi börjar med ryttaren! Som många redan insett så är jordnära färger väldigt inne just nu, personligen så tycker jag att en outfit som ser så neutral ut som möjligt är det allra snyggaste i stallet! Här har ni lite länkar men det går även att klicka på bilderna för att komma fram till sidorna där allt säljs!

Nu till hästen, kanske ett nytt Schabrak eller täcke ska in i garderoben? Varför inte ett snyggt träns eller en ny grimma till din hjärtevän! Detta är iallafall mina favoriter till hösten, samma som innan, jag slänger in alla taggar men det går lika bra att klicka på bilderna!

Likes

Comments

Om 15 minuter ska jag börja gå upp skolstallet. Jag har faktiskt lite blandade känslor men det är nog mest pågrund av att klockan inte ens är 7 än och jag har redan vart vaken en timme, eller så är det för att jag knappt har träffat dom där uppe sen i juni.

Men det kommer nog lösa sig och kännas som vanligt såfort jag kommer upp dit!

Likes

Comments

Hela dagen har vart som en dimma, jag har pendlat mellan soffan och sängen och det känns i kroppen att sömnen inte har prioriterats på några dagar.. Nu blir det dock ändring på det då jag börjar min praktik i skolstallet imorgon.

Vecka 32 var jag nere i Norrtälje och praktiserade hos en hoppryttare, det var meningen att jag skulle vara där hela min praktik men sjukdom satte stopp för det. Så nu ska jag avsluta min praktik här på skolan. 3 veckor kommer jag vara där uppe och jag ser faktiskt fram emot att gå upp kl6 på morgonen för att äta frukost och gå.


Men som sagt så har jag inte prioriterat sömnen på senaste dagarna och om jag ska orka vara i stallet från 7-16 och sen åka hem för att rida min egna pålle så hade jag tänkt lägga mig nu så jag är fit for fight!


Ni får gärna följa mina numer hästiga vardagar på min snapchat där jag heter "jennieerikjans". Slänger med en bild på min snapkod så kanske det går enklare att hitta mig ;)


Night

Likes

Comments