Tydligen är detta en grej som diskuteras att man ska införa på konserter. Av kommentarer att döma verkar folk tro att det är för att arrangörerna bryr sig om att folk inte "upplever" konserter på riktigt. 😂

Den som tror det tyvärr du e ute och cyklar, arrangörerna bryr sig enbart om pengar. Om man då inte kan dela vidare upplevelsen med sina vänner/följare kommer konserter att bli något exklusivt.
Vill man ha den upplevelsen måste man betala, inte okej att se det i korta klipp med dåligt ljud på Snapchat.

Kan även konstatera att de individer som gnäller på andra att de har mobilerna framme på konserter verkar missa att uppleva framträdandet. De glor ju oxå på mobilerna. 😂

Ha de!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har nu haft en kortare konversation med personen jag skrev om i förra inlägget. Det var lugnande, visst hen kanske inte riktigt är på topp men märktes så tydligt att det var samma härliga person.

Ha de!

Likes

Comments

Alltid roligt med känslan att man hade rätt, men ibland vill jag inte ha de. Vill egentligen tro gott om allt och alla men så ser inte verkligheten ut.

Att se någon göra val som jag vet inte kommer leda till något gott utan att man kan ingripa är inget härligt.

Nu verkar det som att just en sån situation har spelat ut sig ordentligt. Kan inte göra något, vill väldigt gärna men något håller mig fast. En rädsla att bli bortstött och stämplad som desperat gör att jag bara väntar och hoppas på att bli sedd.

Ha de!

Likes

Comments

Denna jävla häxjakt efter Trump börjar bli riktigt löjlig nu. Och dessutom verkar media kört slut på dåliga saker om honom så man väljer att även hacka ner på de bra sakerna han gör.

Han har nyligen besökt Macron (Frankrikes president) och har under detta besök gjort något som stack i ögonen på folk. Han sa nämligen att Macrons fru var i bra form och dessutom vacker 😱

Aftonblaskans kommentarsfältet fylldes med "mansgris" "mansplaining" och massa annan feministiskt dravel.

Om vi tillåter den här sortens galna hetsjakt vad kommer det att leda till egentligen?
Här har vi då ledaren för ett av världens mäktigaste länder, blanda in en känsla av att inte kunna göra något rätt och ren hopplöshet. Vad händer om det slår slint hos den mannen?

Men detta lär vara glömt snart då media hittar ny "fakta" och "bra åsikter" att mata folket med.

Slänger in ett härligt klipp med feministlogik. 😂

Ha de!

Likes

Comments

Vi har väl alla hört om hur man inte ska lämna barn och hundar ensamma i en varm bil.

Idag hände det som inte fick hända, jag kommer ut till bilen och ser ut den är fylld av resterna som var min kära vän.

Trodde inte att jag skulle vara så oförsiktig.
Nu sitter jag här och vet inte hur jag ska ta mig igenom sorgen. 😔

(varning för obehaglig bild)

Det är alltså en läskburk som smällt i min bil idag.

Då har det varit duktigt varmt där inne.
Ta vara på er!

Ha de!

Likes

Comments

Matställe tycks dyka upp lite var som helst nu för tiden  för drygt en timme sedan testade jag en av dessa matvagnar.

tog en hamburgertallrik och kan säga som såhär att pommesen höll en bra kvalité både till smak och frasighet.
Den stora besvikelsen var i själva burgaren, den var precis som att man köpt det billigaste hamburgarna på ICA och stekt till hemma. Inget som jag någonsin skulle lägga otroliga 50 kr på iaf.
Så om du är ute och svirar i Ljungby, gå till vilken jävla pizzeria som helst och håll dig borta från matvagnen som för tillfället iaf står parkerad i närheten av Harry's.

Ha de!

Likes

Comments

Många finner nöje med att ha pengar en del gillar tryggheten det ger när man vet att man kan täcka oförutsedda utgifter, bilen går sönder eller vad det nu kan vara och andra bara för en ren skrytfaktor.

Känner man att man vill komma igång med ett sparande är det absolut en bra idé att ha ett mål med sparandet. Så långt håller jag med alla dessa som tipsar och försöker hjälpa. Men efter en snabb googlesökning kom jag till insikt att det blir lätt väldigt överväldigande när man läser allt vad man kan göra för att spara pengar.

Strunta i alla dessa budgetar och vad det nu kan vara, man behöver inte öronmärka pengarna för att få det att gå runt. Gör det simpelt för dig istället.

1. Hur mycket pengar har du på kontot dagen innan löning?

Det är här sparandet tar sin början hur mycket är det egentligen som ligger där inne på kontot? Pengar du inte behövt använda helt enkelt. De ska givetvis in på ett sparkonto oavsett belopp, men vänta tills räkningarna är betalda innan du för över dessa till ett sparkonto.

2. Räkningar!

Så kommer löningen och räkningarna ska betalas, du ser givetvis till att betala allt (säger sig självt). När räkningarna är betalda har du nu en högre summa än vad du brukar ha här. det beror på de oanvända pengarna från förra löningen. Eftersom du nu har ett belopp nu som du kan klara dig utan kan du i uppstarten av ditt sparande direkt föra över dubbla det.

förhoppningsvis ger det en liten extra morot för att faktiskt komma igång.

3. Mellan löningar!

Hur gör man då egentligen resten av månaden?

Det är här du kan kasta ut budgetar och all den där skiten för det skapar bara extra krav på dig som är onödigt. Räkningarna är betalda och de oanvända pengarna ligger redan på ditt sparkonto. Kvar står du med ett belopp som ska räcka resten av månaden. Vad du gör med de slantarna är helt upp till dig, ingen öronmärkning alls.

4. Utveckling!

Du har nu förhoppningsvis kommit en bit i ditt sparande om det så rör sig om 100 kr i månaden är det mer än innan. Du har kanske fått lite blodad tand efter att minska ner på utgifterna. Det är en naturlig utveckling när man ser det växa på kontot. Vad du väljer att dra ner på är det helt upp till dig.

Jag personligen t.ex äter ständigt ute men har istället inget abonnemang på telefonen eller massa kanaler på tv och har en billig bil.

Prioritering är nyckeln till framgång! Att dra ner på allt kommer inte hålla i längden det gör istället ditt sparande till en plåga eftersom du då hamnar i en situation där du ständigt fokuserar på att spara. Det är inte en bra grej vi vill gärna se att sparandet faller sig naturligt efter några månader så du inte behöver fundera på det alls.

När det gäller att handla behöver du bara vara ärlig mot dig själv, köp inget som du innerst inne vet ändå bara kommer bli liggande i kylen och ruttna eller en tröja du bara kommer använda 1 gång.

Det är till att binda upp dina pengar i onödan. då kan du elda upp dina pengar istället.

Finns mycket man kan tänka på i vardagen, och finner ni detta intressant lämna gärna en like så jag vet var jag ska lägga fokuset.

Ha de!
Likes

Comments

Vet inte hur jag kunde missa detta förslaget från LUF i samband med mitt inlägg om nekrofili. Men det faller fint in i jämställdhet ämnena.

Abort för män rätt eller fel?
LUF kom även med ett förslag om juridisk abort för män, för att jämna ut slagfältet när det kommer till föräldraskap.
Som abortlagen är utformad idag är det ett fokus på kvinnan och hennes rätt till sin egna kropp. Det är visserligen strålande men kan tycka det är lite lattjo att kvinnan kan ha en ångerperiod inför sitt föräldraskap medans mannen bara får sitta bredvid och vänta.

För även om fokuset ska vara på kvinnan i detta får vi inte glömma bort att det även är en man med i bilden som kommer påverkas av hennes beslut.
Att då ge mannen en sk ångerperiod känns för mig iaf inte mer än rätt. Dock bör den inte vara lika lång som kvinnans, för mannens abort är gjord på ett ögonblick.

Kan även bli en jobbig uppväxt för den unge som blivit aborterad av sin biologiske far.
Ser hellre att man och kvinna kommer överens om hur de ska hantera situationen.

Eller är det rätt att mannen enbart kan ångra sig under samlaget?

Ha de!

Likes

Comments

Ni som följt Almedalen kunde idag se Jimmie Åkessons tal där han talade varmt om det moderna samhället.

Han målade upp en idyllisk bild över hur SDs Sverige ser ut. Men då talet mest först speglade verkligheten till att övergå till idyllen var det ändå en liten besvikelse.

Jag uppfattade iaf inget direkt som påtalade om hur vi faktiskt ska nå fram till det sk moderna folkhemmet.
Det är i min mening jävligt långt in i framtiden han har skådat.

När det kom till själva intervju så strålade Jimmie, det är just i intervjuer han presterar. Med sina kvicka svar och dessutom ger sken av att vara personlig är det lätt att hänga med i det han säger också det låter trovärdigt.

Många av våra politiker brukar ge ett sken av att behöva tänka efter även när det kommer till personliga frågor. Det gör att de inte riktigt känns som människor.

Visserligen behöver man ibland tänka innan man talar, annars blir det som Gudrun Schyman.

Ha de!

Likes

Comments