Kom på nu att en del av er kanske är nyfikna över vad som skrivits ang den där jägaren, och dessutom är lite bekväma så här kommer en liten bild på hur min reaktion över folket var.


Ha de!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har precis varit inne på Aftonblaskans FBsida och sett folkets sjuka beteende. De sitter och gläds över att en man har mist livet.

Dessutom ingen brottsling eller så, men han sysslade med sk troféjakt och han blev krossade av en elefant under en av dessa jakter.
Man kan tycka vad man vill om just denna sortens jakt men den är inte olaglig.

Men dessa djurvänner verkar vara så blinda i sitt hat mot jägare och allt där ett djur dör att de inte kan se att det nu är 5 personer som förlorat sin far, och en kvinna som mists sin kärlek.

Nej för fan detta är tydligen karma som kommit och tagit ut sin hämnd på denna mannen och han förtjänar tydligen det. Om man nu ska gå efter Aftonblaskejuryn.

Jag lyckades bara hitta en kommentar bland alla hundratals som faktiskt beklagade sorgen för hans anhöriga.

Till alla djurvänner där ute: Tänk efter lite vad ni skriver på nätet. För tror inte ni hade visat denna glädjen om det var någon i ett närhet som råkat ut för detta.

Ha de!

Likes

Comments

Det är alltid intressant att läsa folks reaktioner på artiklar om politik. Men det finns även en ganska tydlig dubbelmoral när det gäller granskningar av olika partier.

När det kommer artiklar som drar upp SD och deras mörka historia är folket inte sena med att kasta skit åt deras håll och tala illa om deras väljare.

Men häromdagen hände det något märkligt Aftonblaskan publicerade faktiskt en debattartikel som pekade på V mörka historia. Yes äntligen någon som vågar visa att det inte är bara SD som har skit i bagaget att det  dessutom var en stor mediadrake gjorde det hela så mycket bättre.

Men den önskade reaktionen uteblev, då var det tydligen den som skrivit artikeln som fick ta emot skiten istället och man skulle då blicka framåt. Vad beror detta på??

Jävla dubbelmoral som genomsyrar folket så in i helvete. Om vi nu inte ska dra upp V mörka historia eller för den delen S borde vi för fasen låta SD oxå få en chans att faktiskt blicka framåt.

Ha de!

Likes

Comments

Tror nog de flesta sett folk speciellt på Facebook som verkar tro att deras synsätt är den rätta och alla ska dansa efter deras trumma.

Jag vet iaf att det cirkulerar en sådan person på Aftonblaskans FBsida och av någon konstig anledning är det alltid artiklar om invandring där hon håller till.

Ännu en gång gick hon direkt till attack mot alla som sa emot henne och desperat försökte trycka ner dem. Det är fan inte ens lönt att försöka diskutera med en sån individ så jag gick in enbart för att provocera henne. Givetvis högg hon på det direkt.

Ja ibland kan man allt roa sig!! 😂

Ha de!

Likes

Comments

Tycker det är beklagligt att man som en stor aktör ens kan kommentera ett val på det här viset. Aftonblaskan givetvis!!

För det spär på bilden av att de som röstar på t.ex Le Pen är idioter som lurats till att rösta på det viset.

Även om det nu finns fejknews så finns det väl för fasen åt båda hållen. Denna attityden kommer tyvärr inte minska i takt med att vi närmar oss vårt eget val och om nu SD skulle öka så kommer man även där peka på nättroll som den stora segraren för man har lyckats hjärntvätta folket till det.

Finns faktiskt folk som röstar på högerpolitiker för att det är rätt för dem. Om vi nu lever i en demokrati ska vi oxå kunna se att hur man än röstar så har man röstat rätt.

Folk är rädda för att ryssar ska lyckas lura väljare med bilder och dyl på nätet men kan inte se sin egna enfald där man idiotförklarar någon enbart pga hur de röstar.
Socialutfrysning är fan inte ett bra sätt att försöka tvinga på folk att sossarna is the right way!

Får se hur många "vänner" som försvinner vid nästa val!!

Ha de!

Likes

Comments

Jag vet inte var vi står nu du och jag men det gör faktiskt inget. För så länge det inte finns något uttalat hej då så lever jag på hoppet.

Och även om det skulle vara surt att inse faktum att vi växt ifrån varandra eller helt enkelt valt att fokusera på oss själva, skulle det inte göra något.
För tiden med dig har gjort iaf mig gott, jag har växt som person och tagit mig ut ur den där mörka avgrunden jag var försjunken i för bara ett år sen.

Bara genom att vara dig själv har du hjälpt mig på ett sätt som var helt otänkbart i min värld. Hoppas även att jag gjort ditt liv lite bättre iaf.

Tack vännen!

Likes

Comments

Ni kanske har noterat att det finns en länk märkt grym tjej där uppe till höger. Nu verkar det dock vara så att den bloggen inte är särskilt aktiv längre så jag tänkte helt enkelt kolla om någon annan är intresserad att få den platsen.

Inga krav på att följa eller dyl, jag gör detta av ren snällhet 😀

Kommentera om du är intresserad och den blogg som jag väljer kommer även bli recenserad lite kort i samband med att länken läggs in.

Ha de!

Likes

Comments

Förstår att det är roligt att ja många följare med allt vad det innebär. Men finns en del som kör ett sånt fulspel där man följer en jävla hop me folk och i samma stund de följer tillbaka så avföljer man dem.

Vet inte hur andra upplever detta beteende men jag tolererar det inte.
Har du för avsikt att följa min blogg gör det då av rätt anledning!

Ha de!

Likes

Comments

Det franska valet inleder nu sin finalvecka och givetvis har iaf de svenska medierna börjat måla upp bilder av vad som skulle kunna orsaka en vinst för Le Pen.
För det kan inte vara så att hon vinner fair and Square mot Macron, nej för fasen det är ju då de ryska nättrołlen som lyft in henne till segern eller så skulle det kunna bero på att det franska folket har gett upp om demokratin.

Skulle däremot Macron gå ut som segrare, då har de goda vunnit. Ingen har då fuskat på något vis, och det franska folket har då fortfarande en demokrati.

Det är den sjukt vridna bilden som kommer att målas upp av media denna veckan och i efterstormen av valet. Sanna mina ord.

Ha de!

Likes

Comments

Ännu en gång visar Aftonblaskan sitt tankesätt när det kommer till att göra rubriker missvisande.
Denna gången gäller det en person som rest utomlands och sen ingen som sett till personens katter.

Aftonblaskan väljer då att sätta rubriken: Åkte till Thailand, glömde sina katter!

Det låter ju jätte hemskt men verkar vara långt från sanningen, anledningen till att de gör såhär är för att när det då länkar till artikeln på FB så är det inte alla som bemödar sig att ens läsa artikeln. Detta i sin tur leder till att man spelar på folks känslor och försöker måla ut i detta fallet ägaren som en djurplågare.

Men tar man sig faktiskt tiden att läsa artikeln så träder en annan bild av händelsen fram. Det visade sig att ägaren i själva verket inte glömt sina katter utan det var ett ex som skulle se till dem och det är där som det verkar ha uppstått någon form av missförstånd.

Snälla Aftonblaskan sluta upp med dessa sjukt vridna rubriker!!

Ha de!

Likes

Comments