De flesta har nog märkt vid de här laget att kontanter sakta men säkert håller på att fasas ut. Man blickar in i framtiden och allt ska bli smidigt. Irritationen hos bankernas kunder har inte låtit vänta på sig, stängda kontor och kontantlösa banker har bara lett till att allt fler kunder får en mer cynisk syn på banken.

De finns en hel uppsjö av diverse banker att välja på nu för tiden och då kan man tycka att bankerna borde satsa på att erbjuda bra tjänster som kan konkurrera. Men den synen finns inte hos Swedbank där väljer man istället att stänga ner en väldigt uppskattad tjänst. E-kort kommer nämligen att stängas ner i Oktober.

Vad är e.kort? kanske en del av er undrar. Jo det är en tjänst där man hade möjlighet att skapa ett tillfälligt virtuellt kort med köpgräns. Den passade perfekt för de kunder som inte var bekväma med att lämna ut uppgifterna på sitt fysiska kort och gav en trygghet.

På Swedbanks FBsida kan man följa diskussionerna mellan banken och dess kunder. Men det enda alternativet de har att komma med är att man kan låsa upp sitt kort för e-handel och sen låsa det när man har handlat klart.


Ha de!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har det hänt, Anna Kinberg Batra kommer avgå som partiledare för moderaterna. Med ett sjunkande förtroende så är det absolut ett bra val från hennes sida då det inte är långt kvar till nästa val. Detta ger moderaterna en chans att räta upp skutan som inte riktigt har gått i den riktning de hade önskat.

Men risken är stor att de inte riktigt kommer kunna göra en tillräckligt bra återhämtning för att kunna få en överhängande makt vid nästa val. Så jag personligen kan tycka att det vore ett bra alternativ att verkligen lägga krutet på att få fram en stabil ledare för partiet. En person likt Fredrik Reinfeldt skulle vara att föredra, men vi får se hur de tänker gå vidare med detta.


Ha de!Likes

Comments

Just nu cirkulerar det ett inlägg på facebook där en moder varnar för energidryck. Denna typen av inlägg dyker upp med jämna mellanrum där man varnar andra för att dricka denna "djävulsdryck".

I det specifika fallet det gäller denna gången är det en 13åring som hävt i sig 2L på kort tid och sedan mått dåligt av det. Vem hade kunnat ana det egentligen? xD

Men som alltid när det gäller dessa varningar verkar gemene man glömma vad den egentliga faran med dessa drycker är, koffein är boven i dramat vilket man även kan finna i kaffe, de är möjligt att dricka sig till samma effekt av kaffe som energidryck men det håller de flesta käften om.

Taurin är även det ett ämne som letar sig fram i diskussionerna på facebook, det är det gamla tjatet om tjursperma och allt vad man nu har tutat i folket. Men även här glömmer folket att taurin finns naturligt i kroppen hos de flesta levande varelser. Har du någon gång i ditt liv ätit kött har du även fått i dig taurin.

Det man borde varna för är överkonsumtion och inte dryckerna i sig, man kan faktiskt dö av att dricka vatten, men ingen som varnar för den drycken inte.


Ha de!

Likes

Comments

Har precis läst Joakim Lundells öppna brev till allmänheten. Jag är visserligen inget stort fan av denna personen, men känner att det här har fan gått på tok för långt nu.

YouTube som är för många en källa av underhållning håller på att urholkas och fördunklas av alla dessa hatkommentarer och parasitkanaler som dyker upp. De är så förbaskat kåta på att bli kända att de inte ser problemet i det de håller på med. Att trakassera någon för att lyfta sig själv är så jävla tragiskt.

Det som gör detta ännu värre är det faktum att många unga går "ärende" i sina idolers namn. Ta bara de som hände mellan just Joakim och Chrille, där fick Chrille ta emot en jävla massa hot från dessa snorungar.

Något måste fan ändras och det snart.

Ha de!

Likes

Comments

Anders Borg har dragit igång en debatt kring en riktigt känslig fråga. Kollar man bara på FB är det tydligt att folket är splittrat när det kommer till denna händelse.

Oavsett var man står i frågan kanske man bör fundera över polisens beteende. Om man nu vill tro på vad som skrivits i Aftonblaskan.

"Kristoffer Samsing som är stationsbefälNorrmalmspolisen, berättar att han på lördagsmorgonen noga läste igenom Aftonbladet och andra medier varpå han tog beslut om att upprätta en polisanmälan mot den förre finansministern."

Det här är skrämmande som fan, polis som anmäler folk efter vad de läser i tidningen. För inte fan kan man vara så jävla korkad att man tar tidningarna som den absoluta sanningen.
Vem vet vad medierna kokar ihop nästa gång om de får för sig att svartmåla andra personer.

Visserligen kommer citatet från denna artikel. Så kan mycket väl vara Aftonblaskan som försöker måla ut sig som sanningen för att desperat trycka bort alternativa medier aKa "fake news"

Ha de!

Likes

Comments

Den svenska avundsjukan vet fan Inga gränser. De flesta har väl vid det här laget hört om Borgs snefylla. Nu har förundersökningen lagts ner, ett naturligt val då det inte fanns några vittnen eller ens målsägande för den delen.

Hatet mot överklassen visar sitt fula ansikte på Aftonblaskans FBsida. Folk verkar tro att det lagts ner enbart för att Anders Borg är den han är.

Men jag tror istället att de inblandade i detta har valt att göra upp i godo utan lagens långa arm. Som man oftast gör inom kompiskretsen när någon härjat på fyllan.

Det är inte en fråga om klass i detta fallet.
Media matar ut denna typen av artiklar för att de vet att det säljer och folket bara älskar att hata på de som har det bättre ställt.
Fy fan för den jävla skiten!

Ja de!

Likes

Comments

Såg ett inlägg på Instagram från en av de större feministkontona klagade på Joakim Lamotte efter hans inlägg där han undrade var feministerna fanns.

Direkt fick hon kommentarer på den bilden i still med: Här är vi! spyr på han!

Men en kommentar som verkligen tog priset var en kvinna som beklagade sig över att man blev blockad av Lamotte bara man ställde en kritisk fråga.
😂 Det är exakt samma behandling man får från feministerna.

Problemet med deras resonemang här är nämligen att det är mestadels feministerna själva som ser varandra. Då man konsekvent väljer att just blockera de kritiska istället för att faktiskt mötas, diskutera och försöka komma till en förståelse för varandra.

Men eftersom det går fortare att blockera kommer det bli den åtgärden varje gång.
Även från Lamottes sida är det samma jävla tänk.

Klaga för fan inte att ni inte kan se varandra när ni blockerar sikten varje gång!

Ha de!

Likes

Comments

Det har idag varit mycket snack om Anders Borgs fylleslag, där han dragit fram veken och tafsat på allt och alla.

Anders själv gick ut med en offentlig ursäkt strax innan de spreds i media.
Detta tolkades av journalisterna som ett försök från hans sida att minska skadan.

Kommentarerna lät inte vänta på sig, många män men även en del kvinnor som säger att det kan hända alla. Och många är vi väl som gjort bort oss på liknande vis?

Att han är en offentlig person och till synes kom ändå någorlunda lindrigt undan sticker givetvis i ögonen på diverse feminister.
Rolig läsning faktiskt när de gör en "analys" av hans ursäkt på Instagram där enbart deras egna Ja-sägare läser de och ger varandra ryggdunkar. 😂

För gör man som jag och motbevisar dessa feminister blir man bara blockad och stämplad som rövhatt, även om man faktiskt har rätt.

Ha de!

Likes

Comments

Nu har dagen kommit, jag har lyckats få kläm på hur Snapchat fungerar me alla dessa filter och dyl.

Så har ni inget bättre för er adda mig nu på stört. jeppaz är det då som gäller.

nån gång mellan allt raljerande och gnäll kommer det faktiskt en del kloka saker på min story som de kallas.

Ha de!

Likes

Comments

Vardagssexism något som de flesta vet finns men ibland verkar en del göra allt för att vad som helst ska vara just sexistiskt.

Till den milda grad att det bara blir löjligt, finns de på Instagram som har lyckats skrapa ihop ett stort antal följare som även dem påvisar denna överdrivna känsla att sexism finns i allt.
i allt från reklam för kläder till yoghurt. 😂

Låter galet jag vet men det är faktiskt sant.

Det kanske bara är jag men här är iaf 2 inlägg på ett av de större "feminismkontona som finns på Instagram.
Det kan inte bara vara jag som tycker att man kanske är bara en aning överkänslig när det kommer till sexismen här.

Ha de!

Likes

Comments