​fattar inte vad folket på SVT har för sig egentligen, att göra ett aktivt val och censurera filmen på mordbrännaren är ett sånt exempel på varför ingen borde betala Rånartjänst. Polisen har nyligen släppt en  övervakningsfilm där man ser hur en person sätter fyr på en Pizzeria detta gör dem för att försöka få in tips från allmänheten. 

men tjommarna på SVT såg detta klipp och valde då alltså att censurera ansiktet på det jävla aset. man försöker inte ens att hjälpa till. Folket i den berörda orten är säkerligen oroade för vad som komma ske och att då bli spottade i ansiktet på detta vis är så sjukt. Det kallas Public Service men man kan ju undra vem det egentligen denna servicen ska gå till, är det till hederliga medborgare som sköter sig eller dessa parasiter som härjar runt som råttor och bara lever jävel och förstör. 

Jag personligen vill ju gärna tro att det e för hederligt folk men känns mer som att man bara sätter skygglappar på folket och vaggar in massorna i en falsk känsla av trygghet bara för att inte på något sätt ens riskera att man påvisar vilka det egentligen det är som håller på med dessa bränder och dyl.

Jag betalar lyckligtvis inte ett jävla öre till Rånartjänst och tänker sannerligen inte börja nu heller för jag vill fan inte att någon jävla idiot ska sitta och mata mig med en filtrerad sanning. 

Ne SVT gör om gör rätt för fasen! 


Ha de!

Likes

Comments

Bokmässan har näslat in sig i en jobbig sits, har berört ämnet tidigare då de gjorde en kovändning och sparkade ut Nya tider. Nu gjorde de en såndär kovändning igen och tillät Nya tider delta på mässan.

Direkt börjar folk vråla och kasta glåpord mot mässan. Visst det kan vara skrämmande för en del att ALLA ska få göra sin röst hörd och att mässan gjort denna vändningen innebär inte att de håller med i allt som har med Nya tider att göra. De gjorde detta pga att det fanns ett faktiskt avtal med nya tider och man ville inte riktigt bryta mot vad man har kommit överens om det är ren hyfs.

Så alla ni som nu går runt på bokmässan och känner er rädda, ja faktiskt folk känner sig tydligen rädda när de finns oliktänkande i närheten. Tror inte ni kommer skickas iväg till någon "semesteranläggning"

Ha de!

Likes

Comments

Löfven visar nu upp sin desperation över den överhängande risken att förlora nästa val genom ett helt galet utspel. Han säger helt enkelt att han inte kommer avgå frivilligt även om de förlorar nästa val.
Men i samma andetag säger han även att om alliansen säger sig vara beredda att ta stöd av SD går han frivilligt.

Detta är för mig en sån jävla sandlådepolitik han kör med, det är tydligt att han försöker ställa Alliansen i dålig dager genom att de då skulle ställa sig i en behovsposition intill SD. Men denna taktiken kan även blåsa upp i ansiktet på honom själv då folk kan få uppfattningen att S genom detta försöker få med SD i värmen av att vara ett accepterat parti. Att han dessutom är villig att ta denna risken visar enbart att han är grymt desperat och inte har särskilt stort förtroende för det egna partiet och politiken de bedriver.

Tror dock att detta bara är ett spel för att försöka köra Alliansen i botten och när det väl kommer till kritan så kommer Löfven backa undan. Han talar om en bruten decemberuppgörelse och även om så är fallet så borde han hålla fast i själva tanken med just denna uppgörelse även efter dess fall, man försökte hålla SD utanför om man nu inte vill framstå som en kappvändare.

Men ska bli intressant att följa vad som sker nu och vid kommande val.

Ha de!

Likes

Comments

Känns lite som att jag talar för döva öron här, får inte riktigt till den där kommunikationen med er som jag hade hoppats på iaf ibland ;)
Ni kanske får intrycket att jag är en såndär trångsynt bonnläpp som bara raljerar över diverse saker och tror mig veta bäst. Så är det verkligen inte jag försöker få er att vakna upp ur denna trans som väldigt många befinner sig i. Ni måste våga tänka på egen hand, kritiskt granska ALLT och då menar jag verkligen allt. Bara för att det står i historieböcker betyder det inte att det är den absoluta sanningen, allt som Aftonblaskan publicerar är inte heller sant det kom de på sig själva idag med att så inte är fallet.

Alternativa medier skapar en chans för dig att se saker från olika perspektiv, läs en bok om konspirationsteorier bara för att kanske begripa hur någon annan ser på en historisk händelse. Förintelseförnekare har intressanta tankegångar även om man inte riktigt håller med dem. (Bara ett tips)
Var inte rädd för den där uteliggaren som stinker de är personer de med och tar du dig bara tiden att bara prata lite snabbt med dem kommer du se det med.
Våga hitta din egna väg i livet och göra dina egna val finner du bara modet att göra lite mer av de saker du verkligen innerst inne vill så kommer de tråkiga sakerna flyta på lättare.

Men förstås det är ju bara hur jag ser på de.

Ha de!

Likes

Comments

Detta är vanligt när det kommer till politiska debatter och i visa fall börjar det bli väldigt uttjatad med en liten hint av dubbelmoral.
Har man någon gång sett en debatt mellan Löfven och Åkesson blir det tydligt, Löfven är ofta snabb med att påtala och ifrågasätta Åkessons karaktär beträffande när han gick med i Sverigedemokraterna då de mestadels sprang runt med högernäven i luften. Ett smart drag från Löfvens håll men ack så uttjatad vid det här laget men Sveriges befolkning består till mestadels av får som blint följer strömmen utan att egentligen fundera över va fan de håller på med.

Men när det påtalas om Löfvens egna politiska bakgrund rycker han oftast på axlarna och hävdar att det är historia och präglar inte hans karaktär. Visserligen är det nu på 70 talet men då när Löfven blev politiskt engagerad höll man fortfarande på med tvångssterilisering. Då stod unge Löfven där och kände att dem vet vad de håller på med de vill jag vara med.

Löfven pekar ofta ut Åkesson som vara rasistisk då Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen, men kollar man återigen lite på Socialdemokraternas egna historia även i frågan om invandringen behöver man inte hoppa särskilt långt bak i tiden, ne det räcker med att hoppa till tiden då Sverigedemokraterna var nazister 1989 beslutade regeringen faktiskt att just begränsa invandringen. Men det var ju en röd regering de är ju inte främlingsfientliga.
Med dagens mått mätt så var Socialdemokraterna rasister då. Så att nu stå och utmåla SD som främlingsfientliga rasister är en sån jävla dubbelmoral att det bara skriker om de.

För alla var väl ändå lika värda även i början av 90-talet eller vad säger du om de Löfven?
Eller är det bara vissa partier som kan ändra sig med tiden?

Ha de!

Likes

Comments

Detta med åldersbedömningar har blivit lite av en het potatis i vårt avlånga land, speciellt nu när Uppdrag granskning har fiskat i detta. Man har visat på hur jävla fel de som sitter på Migrationsverket har och även visat på hur jävla galet det gått i domstolar runt om i landet. Vuxna män som våldtagit tjejer och sedan kommit undan straff pga att det ljugit om sin ålder och dessutom haft migrationsverkets helgalna bedömning i ryggen.

Såg igår en bild på Facebook som visar på hur fel det är, en snyftartikel om hur ensamkommande barn tvingas flytta eller något sånt. Har faktiskt inte läst artikeln ifråga blev bara så sjukt fundersam över hur dessa åldersbedömningar går till för den "15åring" som är på bilden ser betydligt äldre ut.

Det är alltså mannen i mitten där som enligt migrationsverket är 15.
Det kan fan inte bara vara jag som tror det är en ren jävla lögn, kollar man även på statistiken över vilken ålder de ensamkommande barnen har så är de flesta i övre tonåren. Kommer det då en sån här artikel kan man ju undra över vad man vill visa för samhället.

Tyck synd om denna helt klart vuxna man som ljuger om sin ålder. Journalisten som skrivit artikeln borde väl haft en sån jävla klump i magen av att skriva den för att ha denna bilden med artikeln spelar ut varandra. Det spär ju bara på hetsen mot alla dessa skäggbarn som migrationsverket tar hand om.

Snälla folket där ute öppna för fan ögonen för verkligheten, när till och med tidningar struntar i att ens försöka dölja sanningen borde ni väl inse vad som sker.

Ha de!

Likes

Comments

​För några dagar sen blev det känt att bokmässan valde att inte låta Nya Tider medverka på årets mässa efter att folk klagat och andra deltagare hotat med att hoppa av. Arrangörerna säger själva att det berodde på att Nya Tider inte delar deras värdegrund om allas lika värde. Den motivering hade varit okej om man från början nekat Nya Tider att delta. 

Eftersom man nu valt att göra detta på ett så jäkla klumpigt sätt har de bara lett till att de högerextrema krafterna i landet fått vatten på sin kvarn. Årets tema på mässan är yttrandefrihet och arrangörerna själva säger sig värna om att ALLA ska ha rätt att göra sin röst hörd. Det är en  princip de kan stryka från sig själva då det bara gäller för en del röster och inte de som har något att säga om de lite mer tabubelagda ämnena. 

Så det sticker lite extra i ögonen att samma år som de firar yttrandefriheten hindrar de en del från att just yttra sig. Luktar fan åsiktskorridor om de hela.

Skämmes ta mig fan!! 

Ha de!

Likes

Comments

Nu har det kommit en sån där sak som kan ge en grymt dålig smak i munnen eller rent utsagt avsky, Truckfighters har för några dagar sedan släppt en ny musikvideo som har fått folket att ryta ifrån på allvar.
Själva musikvideon är inspirerad av det sjuka som hände Lisa Holm, många ser detta som ett sjukt sätt att få publicitet och att det är rent respektlöst mot Lisas familj och vänner.

Vad tycker ni om den?

Ha de!

Likes

Comments

Nu har tydligen Jonas Sjöstedt ilsknat till över att inte kunna se OS i sin stuga, för som det är idag kan bara OS ses på betalkanaler och han finner detta så galet. Vet inte hur många som hänger läpp över att inte kunna följa OS på de där redan sunkiga kanalerna sk public service.

Det kan väl omöjligt vara en så förbannat viktig fråga att politikerna ska satsa energi på detta jävla jippo? Finns det verkligen inte viktigare frågor i vår galna och kalla värld?
Ne för fasen alla ska ju kunna se OS "gratis" för inte fan är det gratis på riktigt att kolla på svt och deras mög, rånartjänst sitter och försöker lura på folk deras tjänster skulle man väl kunna kalla det då man enligt rånartjänst är kund.

Men du Jonas satsa på denna skiten så kan jag garva lite åt dig när vänstern sjunker sakta men säkert.

Ha de!

Likes

Comments

Ännu en gång har allmänheten visat sitt kalla fula och helt vidriga ansikte, när en ung tjej blir trakasserad står vuxna människor vid sidan av och bara ignorerar det. Tyvärr är detta en sak som kommer eskalera ytterligare hela jävla tiden för låter vi dessa svin komma undan me sån här skit mitt på ljusa dan så finns det fan inget hopp längre.

Men det som stör mig ännu mer är att just de personer som bara ignorerade sina medmänniskor på detta jävla fega vis kommer bli sura den dan de själva blir ignorerade på detta vis.
Vi kan inte låta rädslan för att bli stämplade som rasister hindra oss från att faktiskt hjälpa de som behöver det.

Nu har jag visserligen inte koll på hur många personer som brukar röra sig utomhus i Nässjö mitt på dan under sommaren men tror nog de var tillräckligt många för att kunna övermanna svinen eller åtminstone jaga iväg dem.
Men nej fan det struntar de i den där ensamma flickan klara sig nog på egen hand mot drygt 10 patetiska jävla råttor.

Hoppas innerligt att jag själv aldrig hamnar i en situation där jag behöver hjälp av allmänheten för de vänder fan bara ryggen åt en eller så drar de fram mobilen och filmar lite för att kunna fiska efter likes.

Så kan bara säga: Tack Nässjö för att ni leder vägen rätt åt helvete.

Ha de!

Likes

Comments