Nu kommer det bli nya tag mot dessa personer som kommenterar enbart i syfte att visa upp sig,
då det ständigt verkar dyka upp nya pappskallar för var dag som går så kommer jag roa mig på deras bekostnad nästa gång det sker.

Ha de!

Likes

Comments

Det finns så mycket sorg, smärta och hemskheter i vår värld. Detta ser vi överallt bloggar, facebook, nyheterna ja du kanske blivit påverkad personligen.
Vet att jag officiellt lagt mitt projekt på hyllan och försökt att inspirera andra..

Men känner att jag inte kan sluta, att få vara med när någon blir trygg i sig själv, syr igen sina öppna sår och kan gå vidare som en ny människa har gett mig så otroligt mycket glädje.

Så härmed öppnar jag återigen min inkorg för alla er som känner er ensamma, krossade eller rent ut sagt förbannade. Behöver ni någon så finns jag här för er.
jeppsontycker@hotmail.com

Ha de!

Likes

Comments

Har nu bloggat ett bra tag och många inlägg har det hunnit bli. Så tänkte nu köra en liten throwback serie, där ni varje måndag så länge jag orkar kommer att länka ett av de äldre "Guldkorn" som jag plitat ner.

Slangningen: Detta inlägg handlar om när när någon jävel slangade min bil. håll till godo

Ha de!

Likes

Comments

Har återigen gett mig fan på att försöka twittra lite mer regelbundet får se hur de går,
Ligger ett fint litet flöde nu här till vänster. Men räcker inte det för er så kan ni ju alltid göra som Thomas Di Leva gör och följa mig på twitter.

Ha de!

Likes

Comments

Kollat lite halvt på David Batra och finner mig alltid fundera över hur fan det har gått till egentligen?
Hur kan denna människa lyckats bli komiker, har alltid trott att man behöver vara rolig på något sätt men så är det inte längre.
Är inte mycket att se på tv idag så försöker ändå tragla mig igenom hans program i hopp om att programmet efter är sevärt. Men fan fixar bara några minuter med Batras "komik" innan ja byter till en av Twilight filmerna och då har det fan gått långt.

Ha de!

Likes

Comments

Det har väl inte undgått någon det uppmärksammade inlägget av Peter Springare på Facebook.
Det kom en grupp som visade sitt stöd och den växte hastigt medans media fasade inför denna tillströmning och gjorde allt i sin makt för att svartmåla dem i gruppen.

Beslutet om hans inlägg har kommit och Aftonblaskan har skrivit om det men av någon anledning har man valt att inte länka till artikeln på sin Facebooksida.

Visst det kan vara något som de bara missat eller så kan det kanske vara så att de är så jävla anti mot oliktänkande att de inte vill att den artikeln ska få samma spridning som deras smutskampanjer.
För det hade ju kunnat tolkas som att hans uttalande är befogat och det vore ju synd om folk skulle se vad som händer.

Ha de!

Likes

Comments

Alltid roligt när det dyker upp någon intressant blogg som jag fastnar för. För helt ärligt är jag så trött på alla dessa frukost,träning,mode-bilder som finns i sånt jäkla överflöd i bloggosfären.

Var finns alla ni som skriver om åsikter, funderingar, eller rent raljerande?
Jag vill gärna se er men tyvärr har jag inte tiden att sålla ut er från all annan smörja som finns här så ser ni detta visa er.

Ha de!

Likes

Comments

Fattar inte att du kan påverka mig på det viset som du faktiskt gör. Har ju bara haft kontakt över internet men nu när du hade det tufft i veckan insåg jag hur jäkla förstörd jag skulle bli om du plötsligt försvann.

Har inte haft mardrömmar på länge men nu i veckan hade jag de så det skrek om det. Vaknade flertalet gånger i ren panik så det var en otrolig lättnad när jag fick kontakt med dig igen.
Det var så härligt att kunna sova en hel natt utan oro, sov så gött att jag försov mig.

Tack för att du finns.

Likes

Comments

Denna låten kom som förslag på Spotify denna veckan och jag fastnade för den direkt.
Men det för tankarna till vad det är för killar som håller på med sånt här. Man måste antagligen känna att man är värdelös om det är det enda man skickar till tjejer för att ragga. Att man reducerar sig till att bara har en dase att erbjuda.

Ha de!

Likes

Comments