Insåg att det var ett tag sen jag skrev så nu kör vi!

Presidentvalet har avslutats och Trump kom ut som vinnare vilket har fått folk att rasa, då de inte tycker att han representerar deras värderingar. Fullt förståligt men han har vunnit fair and square det borde man kunna acceptera och nu blicka framåt på hur man ska kunna undvika att denna situation uppstår igen.

För det faktum att den som fått flest röster inte vinner är iaf för mig helt skruvat, och man borde verkligen se över röstningssystemet.
Sett diverse kvinnor på tv som gråter över att patriarkatet nu åter igen "förtrycker" kvinnor, då Hillary inte vann.
Men faktum är att hon fick flest röster så det amerikanska folket var redo för en kvinnlig president men det är de där lustiga systemet de kör med som sätter käpparna i hjulet.

Men en sak kan vi iaf lära oss av Trump och det är att även om alla är emot dig kör ditt egna rejs, låt inte nejsägarna och hatarna trycka ner dig.

Ha de!

Likes

Comments

Blir tokig på hur en del verkar tro att Facebook är någon sorts allmän plats där man kan gnälla som en jävla idiot bara för att FB väljer att emellanåt plocka ner bilder och videos för folk.
Bara för att du har ett facebook konto betyder inte det att du styr och ställer där, det är faktiskt de som skapat fb dombestämmer  och om det inte passar dig så kan du ju ta bort ditt konto och sen starta en egen community så får vi se hur det går.

Nu för tiden har jag mest bara sett diverse feministkärringar som kacklar, spottar och fräser över detta. Det finns även ett instagramkonto som ligger lite i framkant och styr alla dessa feminister till vad de ska klaga över härnäst.
Kommer inte lägga ut det här för vill inte hjälpa henne på något vis för hon är för det mesta bara grymt pinsamt.
Lite som ett barn som får ett utbrott i affären om de inte får sitt godis.

Ha de!

Likes

Comments

Nu gnälls det en hel del över assistans för handikappade och allt va de e. Man surar över att det införs åtgärder för att spara in pengar. Visst det är verkligen inte roligt att det har blivit såhär men hallå eller pengar finns inte i överflöd någonstans måste vi göra avvägningar för vad som behöver prioriteras och jag är hyggligt säker på att den sits ni vänster politiker och röstare nu satt oss i inte direkt kommer att lösas den närmsta tiden.

Men om vi nu inte kan ta pengar från assitanstjänster för att hålla uppe denna härliga fasad att Sverige går så föbaskat bra och att det inte är importfolket som till viss del kostar skjortan då privata aktörer kan plocka ut miljonbelopp från kommuner för att husera dem. Var ska pengarna då komma ifrån?

För att spara in en aning på invandringen går ju inte för då e man rasist och kanske en liten släng av fascist.
Ni kan inte ha kakan och även äta upp den. Tror nog de flesta personer med en liten aning om hur ekonomi fungerar kan förstå att vi inte riktigt kan hålla kvaliten uppe på all jävla skit.

Så alla sossar och vänster dårar som gnäller kan fan sitta där i skamvrån och fundera över sin idioti.

Ha de!

Likes

Comments

Känslan av att vara ensam och inte ha någon att vända sig till är något som lätt bryter ner en tillsynes stark person. Mask bärs under dagarna men när man kliver innanför tröskeln hemma bara faller man ner på knä av den hemska ensamheten.
Ett liv av kantat av misär och ständigt nedtryckt gör även det ljusaste sinnet mörkt och kallt, att vara singel är något som inte riktigt är normen. Det blir ett misslyckande och en hopplös känsla av att vara värdelös.

Att många känner på detta vis är beklagligt och beror nog mycket på att världen är extrovert, man ska vilja ha folk runt sig och gärna fylla tystnaden med ett surr av kallprat om allt och ingenting. Många får sin styrka på detta vis och hamnar de då i ensamheten förtvinar de sakta men säkert.


Jag är själv lycklig i min ensamhet, de e då jag mår som bäst och får saker gjorda, kallprat intresserar mig inte och all denna social interaktion tar mer än den ger. Har inget behov av en massa vänner ne det räcker gott och väl me de få nära vänner jag har. Men även min ensamhet har en baksida och det är de personer i min omgivning som försöker hjälpa mig att hitta någon och kommer med uppmuntrande tips och allt vad det kan vara.

Kan bara säga att den dagen jag skulle känna att jag behöver någon speciell person så kommer jag banne mig fixa det på mitt egna vis.

Ha de!

Likes

Comments

​fattar inte vad folket på SVT har för sig egentligen, att göra ett aktivt val och censurera filmen på mordbrännaren är ett sånt exempel på varför ingen borde betala Rånartjänst. Polisen har nyligen släppt en  övervakningsfilm där man ser hur en person sätter fyr på en Pizzeria detta gör dem för att försöka få in tips från allmänheten. 

men tjommarna på SVT såg detta klipp och valde då alltså att censurera ansiktet på det jävla aset. man försöker inte ens att hjälpa till. Folket i den berörda orten är säkerligen oroade för vad som komma ske och att då bli spottade i ansiktet på detta vis är så sjukt. Det kallas Public Service men man kan ju undra vem det egentligen denna servicen ska gå till, är det till hederliga medborgare som sköter sig eller dessa parasiter som härjar runt som råttor och bara lever jävel och förstör. 

Jag personligen vill ju gärna tro att det e för hederligt folk men känns mer som att man bara sätter skygglappar på folket och vaggar in massorna i en falsk känsla av trygghet bara för att inte på något sätt ens riskera att man påvisar vilka det egentligen det är som håller på med dessa bränder och dyl.

Jag betalar lyckligtvis inte ett jävla öre till Rånartjänst och tänker sannerligen inte börja nu heller för jag vill fan inte att någon jävla idiot ska sitta och mata mig med en filtrerad sanning. 

Ne SVT gör om gör rätt för fasen! 


Ha de!

Likes

Comments

Bokmässan har näslat in sig i en jobbig sits, har berört ämnet tidigare då de gjorde en kovändning och sparkade ut Nya tider. Nu gjorde de en såndär kovändning igen och tillät Nya tider delta på mässan.

Direkt börjar folk vråla och kasta glåpord mot mässan. Visst det kan vara skrämmande för en del att ALLA ska få göra sin röst hörd och att mässan gjort denna vändningen innebär inte att de håller med i allt som har med Nya tider att göra. De gjorde detta pga att det fanns ett faktiskt avtal med nya tider och man ville inte riktigt bryta mot vad man har kommit överens om det är ren hyfs.

Så alla ni som nu går runt på bokmässan och känner er rädda, ja faktiskt folk känner sig tydligen rädda när de finns oliktänkande i närheten. Tror inte ni kommer skickas iväg till någon "semesteranläggning"

Ha de!

Likes

Comments

Löfven visar nu upp sin desperation över den överhängande risken att förlora nästa val genom ett helt galet utspel. Han säger helt enkelt att han inte kommer avgå frivilligt även om de förlorar nästa val.
Men i samma andetag säger han även att om alliansen säger sig vara beredda att ta stöd av SD går han frivilligt.

Detta är för mig en sån jävla sandlådepolitik han kör med, det är tydligt att han försöker ställa Alliansen i dålig dager genom att de då skulle ställa sig i en behovsposition intill SD. Men denna taktiken kan även blåsa upp i ansiktet på honom själv då folk kan få uppfattningen att S genom detta försöker få med SD i värmen av att vara ett accepterat parti. Att han dessutom är villig att ta denna risken visar enbart att han är grymt desperat och inte har särskilt stort förtroende för det egna partiet och politiken de bedriver.

Tror dock att detta bara är ett spel för att försöka köra Alliansen i botten och när det väl kommer till kritan så kommer Löfven backa undan. Han talar om en bruten decemberuppgörelse och även om så är fallet så borde han hålla fast i själva tanken med just denna uppgörelse även efter dess fall, man försökte hålla SD utanför om man nu inte vill framstå som en kappvändare.

Men ska bli intressant att följa vad som sker nu och vid kommande val.

Ha de!

Likes

Comments

Känns lite som att jag talar för döva öron här, får inte riktigt till den där kommunikationen med er som jag hade hoppats på iaf ibland ;)
Ni kanske får intrycket att jag är en såndär trångsynt bonnläpp som bara raljerar över diverse saker och tror mig veta bäst. Så är det verkligen inte jag försöker få er att vakna upp ur denna trans som väldigt många befinner sig i. Ni måste våga tänka på egen hand, kritiskt granska ALLT och då menar jag verkligen allt. Bara för att det står i historieböcker betyder det inte att det är den absoluta sanningen, allt som Aftonblaskan publicerar är inte heller sant det kom de på sig själva idag med att så inte är fallet.

Alternativa medier skapar en chans för dig att se saker från olika perspektiv, läs en bok om konspirationsteorier bara för att kanske begripa hur någon annan ser på en historisk händelse. Förintelseförnekare har intressanta tankegångar även om man inte riktigt håller med dem. (Bara ett tips)
Var inte rädd för den där uteliggaren som stinker de är personer de med och tar du dig bara tiden att bara prata lite snabbt med dem kommer du se det med.
Våga hitta din egna väg i livet och göra dina egna val finner du bara modet att göra lite mer av de saker du verkligen innerst inne vill så kommer de tråkiga sakerna flyta på lättare.

Men förstås det är ju bara hur jag ser på de.

Ha de!

Likes

Comments

Detta är vanligt när det kommer till politiska debatter och i visa fall börjar det bli väldigt uttjatad med en liten hint av dubbelmoral.
Har man någon gång sett en debatt mellan Löfven och Åkesson blir det tydligt, Löfven är ofta snabb med att påtala och ifrågasätta Åkessons karaktär beträffande när han gick med i Sverigedemokraterna då de mestadels sprang runt med högernäven i luften. Ett smart drag från Löfvens håll men ack så uttjatad vid det här laget men Sveriges befolkning består till mestadels av får som blint följer strömmen utan att egentligen fundera över va fan de håller på med.

Men när det påtalas om Löfvens egna politiska bakgrund rycker han oftast på axlarna och hävdar att det är historia och präglar inte hans karaktär. Visserligen är det nu på 70 talet men då när Löfven blev politiskt engagerad höll man fortfarande på med tvångssterilisering. Då stod unge Löfven där och kände att dem vet vad de håller på med de vill jag vara med.

Löfven pekar ofta ut Åkesson som vara rasistisk då Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen, men kollar man återigen lite på Socialdemokraternas egna historia även i frågan om invandringen behöver man inte hoppa särskilt långt bak i tiden, ne det räcker med att hoppa till tiden då Sverigedemokraterna var nazister 1989 beslutade regeringen faktiskt att just begränsa invandringen. Men det var ju en röd regering de är ju inte främlingsfientliga.
Med dagens mått mätt så var Socialdemokraterna rasister då. Så att nu stå och utmåla SD som främlingsfientliga rasister är en sån jävla dubbelmoral att det bara skriker om de.

För alla var väl ändå lika värda även i början av 90-talet eller vad säger du om de Löfven?
Eller är det bara vissa partier som kan ändra sig med tiden?

Ha de!

Likes

Comments

Detta med åldersbedömningar har blivit lite av en het potatis i vårt avlånga land, speciellt nu när Uppdrag granskning har fiskat i detta. Man har visat på hur jävla fel de som sitter på Migrationsverket har och även visat på hur jävla galet det gått i domstolar runt om i landet. Vuxna män som våldtagit tjejer och sedan kommit undan straff pga att det ljugit om sin ålder och dessutom haft migrationsverkets helgalna bedömning i ryggen.

Såg igår en bild på Facebook som visar på hur fel det är, en snyftartikel om hur ensamkommande barn tvingas flytta eller något sånt. Har faktiskt inte läst artikeln ifråga blev bara så sjukt fundersam över hur dessa åldersbedömningar går till för den "15åring" som är på bilden ser betydligt äldre ut.

Det är alltså mannen i mitten där som enligt migrationsverket är 15.
Det kan fan inte bara vara jag som tror det är en ren jävla lögn, kollar man även på statistiken över vilken ålder de ensamkommande barnen har så är de flesta i övre tonåren. Kommer det då en sån här artikel kan man ju undra över vad man vill visa för samhället.

Tyck synd om denna helt klart vuxna man som ljuger om sin ålder. Journalisten som skrivit artikeln borde väl haft en sån jävla klump i magen av att skriva den för att ha denna bilden med artikeln spelar ut varandra. Det spär ju bara på hetsen mot alla dessa skäggbarn som migrationsverket tar hand om.

Snälla folket där ute öppna för fan ögonen för verkligheten, när till och med tidningar struntar i att ens försöka dölja sanningen borde ni väl inse vad som sker.

Ha de!

Likes

Comments