tankar

På helgen får jag chans att återhämta mig från kaoset, gnället och den eviga stressen som är verkligheten. Jag kan vara uppe halva nätterna och bara filosofera om allt och ingenting. Min hjärna kan börja fokusera på de viktiga sakerna när resten av världen runt omkring mig tystnar och inte stör.

Får ofta höra att jag sover bort mitt liv bara för man sover till 13 på lördagen, oftast beror det bara på att jag varit uppe till 6 på morgonen.
Denna natten har den mestadels fokuserats på folks beteende när det kommer till singellivet och deras desperata sökande efter någon att dela sitt liv med. Killars frenetiskt kommenterande på fb och massa jävla vänförfrågningar hit och dit. Även tjejers påhittade maktposition där de kan ligga med vem det vill, det är bara en illusion som skapas av att killar kastar sig över tjejerna direkt. Då kan de ju välja och vraka.

Ha de!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

nyheter, samhälle

Metro har nu listat de stora svenska FB-grupperna och föga förvånande att stå upp för Peter Springare hade de tom skrivit om. Men när man läser listan ser man tydligt att de försöker motverka effekten av artikeln iaf för en av grupperna de nämner.

Svartmålar gruppen för springare så det står härliga till för de vet att nu när de skriver om dem kommer fler att hitta gruppen och det vore väl synd om de blev en folkstorm till springare.
Har själv varit medlem i just den gruppen och kan inte se hur Metros version av gruppen ens stämmer överens lite med vad gruppen faktiskt gör/är.
Finns stolpskott i alla grupperingar så kan inte förneka det men Metro försöker få det till att det bara skrivs rasism, människohat och sieg heil hela tiden där.

Ha de!

Likes

Comments

samhälle, politik

DN har nu granskat diverse oliktänkande medier och gräver upp domar till höger och vänster.
Kanonfint men det ger en liten konstig eftersmak med tanke på att de själva har en mördare som jobbar hos dem.

Det är något som det talas tyst om och kollar man runt lite på nätet så kan man finna statistik över politiska mord men av någon konstig anledning sträcker de sig oftast bara till 1983, vad beror det på då?

Jo det är nämligen så att i Mars 1982 var det en tokig vänsteraktivist som högg ner en meningsmotståndare, eller rättare sagt han trodde det var en meningsmotståndare.
Jacques Wallner heter denna mördare och han jobbar nu på DN och skriver om bilar och dyl.

Hade han varit en högerfanatiker skulle han definitivt inte kunna jobba på DN men nu går det tydligen bra. Dessutom är hans sida skyddad på Wikipedia för att "förhindra vandalism" som det står. Mycket märkligt!

Ha de!

Likes

Comments

Personligt

Var idag hos läkaren och gick igenom provresultat, allt var stabilt ni behöver inte oroa er.
Men dock fick jag reda på att min nuvarande läkare ska sluta, och när han sa namnet på den nya läkaren kände jag bara nej för fan. 

inser att mina fördomar kickade in så jävla hårt då namnet inte lät svenskt och de är inte de att jag är rasist men hade hellre hört ett svenskt namn.
Haft en läkare tidigare med utländskt härkomst och inte den bästa svenskan, inte ett dugg förtroendeingivande.

Ha de!

Likes

Comments

Allmänt

Detta inlägg är min reaktion till regerings förslag om hårdare straff för näthat.
Föräldrar får sig en liten känga där med.
Ha de!

Likes

Comments

samhälle

Såg ett inlägg på facebook om hur landet har utvecklats på ett negativt sett.
Detta kanske kan få er att fundera lite över vad fan som händer

Mina föräldrars bostadsrättsförening i uppsala. Måste nu skaffa kodlås på portdörrarna till trappuppgångarna och även grindar till en liten tunnel mellan husen.Orsak gäng med nyanlända har börjat använda trappuppgångarna som tillhåll,man kastar skräp,sitter och spottar i trappen,vägrar flytta sig när folk kommer,gör inbrott på vindar och är äcklig mot tjejer. Dessa ungdomar är mestadels av somaliskt ursprung just där. 30 år har mina pensionerade föräldrar bott där, aldrig behövts,aldrig haft kodlås,porten har varit öppen till kl21 jämt. Plötsligt 2017 går det inte längre. Gamla människor har inte ens vågat gått in då de tyckt det varit hotfullt,utan fått ringa barn och barnbarn för att våga gå hem.Ett vanligt medelklassområde med mestadels svenskar som nu får smaka mångkultur. Blir så in i helvete genuint förbannad och ledsen.Det är såhär vårt samhälle utvecklas nu, de som påstår att ingen förändring sker till det sämre...de ljuger.

Ha de!

Likes

Comments

Med anledning av veckans Throwback så blev jag inspirerad att återigen försöka mig på ett sånt där Q and A, visserligen har intresset varit svalt men nån gång ska de väl för fasen vända. 😋

Så nu tar ni och funderar över vad kan vi ha för sjuka, galna, vridna och helt absurda frågor att ställa. Ingen fråga är för liten eller för pinsam, men känner du att du tycker det är pinsamt att ens skriva din fråga och vill inte att ens jag ska veta vem du är kan du vara lugn klicka bara in på rolig fakta där uppe. Det är min ask.fm sida och där är man anonym om man vill de.

Ha de!

Likes

Comments

Allmänt

Denna veckas throwback tar oss till de allra första Q and A inlägg jag körde.
Fick visserligen ingen jätte stor samling frågor och därför har jag inte gjort det så ofta sen dess.

Ha de!

Likes

Comments

Såg precis detta och kände bara: Yes nu går det fan åt rätt håll.
Vet inte varför jag bryr mig egentligen.
Kan nu sova gott!
Haha Jockiboi verkar som nyhetens behag börjat fallera lite!

Ha de!

Likes

Comments