Brukar inte bry mig vad dessa "kändisar" hittar på men denna situationen som dessa två har skapat ger fasen inget hopp för att vi någonsin ska komma till rätta med nätmobbningen.
För er som inte vet vilka dessa två personer är så är det två bröder som håller på med youtube, de har en stor skara fans där ute som nu följer deras gräl med stor förundran. Man smutskastar varandra och annat skit men det som jag finner är så jävla galet är att man för det första väljer att göra detta offentligt och sen dessutom hetsar på sina följare att anmäla den andre.

Detta har de gjort genom den populära appen Snapchat Jockiboi kanske inte tar så allvarligt på detta då han inte blivit mordhotad och fått över 9000 hatkommentarer på Instagram. Alla dessa småbarn som hatar på Crille enbart för att Jockiboi sagt att Crille tagit droger och lite annat skit. inget som egentligen bekräftats eller ens i närheten bevisats.

Att så blint följa någon på det här viset det för iaf mina tankar till nazismen eller för den delen den fruktade SD-svansen. Nu har Jockiboi visat att även han har ett följe av blinda galningar som sväljer all hans skit och kallar det godis.

Så till Jockiboi och Crille kan jag bara säga att detta borde ni hanterat privat, för vi behöver fan inte mer hat på nätet.

Ha de!

Likes

Comments

Julen närmar sig med stormsteg och så gör även den årliga mellandagsrean där folk jagar fynd och har sig. Med detta kommer oxå den skara av individer som gnäller på priser och påstådda lurendrejerier på facebook. Man vill ha allt så jävla billigt och blir bestörta om man finner varan billigare någon annanstans senare.

Denna galenskap blir så tydlig  i samband med black Friday då det här i Sverige inte riktigt kör på samma sätt som i galna Amerika med  halva priset och allt vad de nu kan hitta på där borta.
vi måste ha lite i åtanke att detta är ju ren lyxkonsumtion det är ingen rättighet att ha den senaste inom teknik dagen efter den släpps.

Tycker du att det är för dyrt så kanske du ska ge fan i att köpa skiten helt enkelt.
Hade jag kunnat påverka saker och ting så skulle de inte vara några reor någonsin först då kanske ni inser värdet av grejerna ni redan har.

Ha de!

Likes

Comments

Val något vi alla stöter på i våra liv från de mest simpla kaffe eller te, till de som får livet att ta en helt ny riktning. Man hoppas alltid på att göra rätt val för att slippa ångra sig i efterhand. Men vad är det egentligen som styr de där tuffa valen? Du vill kanske gärna tro att det är du som gör valet helt på egen hand, du e ju ändå trots allt en egen individ med egna önskemål och förutsättningar.

Den sociala biten som präglar oss så in i norden för gud nåde dig om du kanske är lite avig ses som en lustig filur som inte gör allt som alla andra. Men hur långt är du egentligen villig att göra val på just rätt sätt för att undvika att sticka ut? Är det verkligen viktigt att vara som resten av jordens befolkning om det även innebär att du går emot det du innerst inne egentligen vill.
Du trivs hemma men tvingar dig ut på en stökig nattklubb för att vännerna tjatar, du lyssnar på den senaste musiken från någon popstjärna för att kunna tillföra något till samtalen vid lunchen. Du bryts ner inifrån men skalet på utsidan stämmer överens med alla andra så det måste vara rätt.

Ingen i din umgängeskrets talar någonsin om de saker du egentligen bryr dig om det är bara det konstanta surret och skvallret om ditt och dattan. Våga gå din egen väg fullt ut för i slutändan är det bara dig själv du kommer att stå till svars inför när de verkligen gäller.

Ha de!

Likes

Comments

Insåg att det var ett tag sen jag skrev så nu kör vi!

Presidentvalet har avslutats och Trump kom ut som vinnare vilket har fått folk att rasa, då de inte tycker att han representerar deras värderingar. Fullt förståligt men han har vunnit fair and square det borde man kunna acceptera och nu blicka framåt på hur man ska kunna undvika att denna situation uppstår igen.

För det faktum att den som fått flest röster inte vinner är iaf för mig helt skruvat, och man borde verkligen se över röstningssystemet.
Sett diverse kvinnor på tv som gråter över att patriarkatet nu åter igen "förtrycker" kvinnor, då Hillary inte vann.
Men faktum är att hon fick flest röster så det amerikanska folket var redo för en kvinnlig president men det är de där lustiga systemet de kör med som sätter käpparna i hjulet.

Men en sak kan vi iaf lära oss av Trump och det är att även om alla är emot dig kör ditt egna rejs, låt inte nejsägarna och hatarna trycka ner dig.

Ha de!

Likes

Comments

Blir tokig på hur en del verkar tro att Facebook är någon sorts allmän plats där man kan gnälla som en jävla idiot bara för att FB väljer att emellanåt plocka ner bilder och videos för folk.
Bara för att du har ett facebook konto betyder inte det att du styr och ställer där, det är faktiskt de som skapat fb dombestämmer  och om det inte passar dig så kan du ju ta bort ditt konto och sen starta en egen community så får vi se hur det går.

Nu för tiden har jag mest bara sett diverse feministkärringar som kacklar, spottar och fräser över detta. Det finns även ett instagramkonto som ligger lite i framkant och styr alla dessa feminister till vad de ska klaga över härnäst.
Kommer inte lägga ut det här för vill inte hjälpa henne på något vis för hon är för det mesta bara grymt pinsamt.
Lite som ett barn som får ett utbrott i affären om de inte får sitt godis.

Ha de!

Likes

Comments

Nu gnälls det en hel del över assistans för handikappade och allt va de e. Man surar över att det införs åtgärder för att spara in pengar. Visst det är verkligen inte roligt att det har blivit såhär men hallå eller pengar finns inte i överflöd någonstans måste vi göra avvägningar för vad som behöver prioriteras och jag är hyggligt säker på att den sits ni vänster politiker och röstare nu satt oss i inte direkt kommer att lösas den närmsta tiden.

Men om vi nu inte kan ta pengar från assitanstjänster för att hålla uppe denna härliga fasad att Sverige går så föbaskat bra och att det inte är importfolket som till viss del kostar skjortan då privata aktörer kan plocka ut miljonbelopp från kommuner för att husera dem. Var ska pengarna då komma ifrån?

För att spara in en aning på invandringen går ju inte för då e man rasist och kanske en liten släng av fascist.
Ni kan inte ha kakan och även äta upp den. Tror nog de flesta personer med en liten aning om hur ekonomi fungerar kan förstå att vi inte riktigt kan hålla kvaliten uppe på all jävla skit.

Så alla sossar och vänster dårar som gnäller kan fan sitta där i skamvrån och fundera över sin idioti.

Ha de!

Likes

Comments

Känslan av att vara ensam och inte ha någon att vända sig till är något som lätt bryter ner en tillsynes stark person. Mask bärs under dagarna men när man kliver innanför tröskeln hemma bara faller man ner på knä av den hemska ensamheten.
Ett liv av kantat av misär och ständigt nedtryckt gör även det ljusaste sinnet mörkt och kallt, att vara singel är något som inte riktigt är normen. Det blir ett misslyckande och en hopplös känsla av att vara värdelös.

Att många känner på detta vis är beklagligt och beror nog mycket på att världen är extrovert, man ska vilja ha folk runt sig och gärna fylla tystnaden med ett surr av kallprat om allt och ingenting. Många får sin styrka på detta vis och hamnar de då i ensamheten förtvinar de sakta men säkert.


Jag är själv lycklig i min ensamhet, de e då jag mår som bäst och får saker gjorda, kallprat intresserar mig inte och all denna social interaktion tar mer än den ger. Har inget behov av en massa vänner ne det räcker gott och väl me de få nära vänner jag har. Men även min ensamhet har en baksida och det är de personer i min omgivning som försöker hjälpa mig att hitta någon och kommer med uppmuntrande tips och allt vad det kan vara.

Kan bara säga att den dagen jag skulle känna att jag behöver någon speciell person så kommer jag banne mig fixa det på mitt egna vis.

Ha de!

Likes

Comments

​fattar inte vad folket på SVT har för sig egentligen, att göra ett aktivt val och censurera filmen på mordbrännaren är ett sånt exempel på varför ingen borde betala Rånartjänst. Polisen har nyligen släppt en  övervakningsfilm där man ser hur en person sätter fyr på en Pizzeria detta gör dem för att försöka få in tips från allmänheten. 

men tjommarna på SVT såg detta klipp och valde då alltså att censurera ansiktet på det jävla aset. man försöker inte ens att hjälpa till. Folket i den berörda orten är säkerligen oroade för vad som komma ske och att då bli spottade i ansiktet på detta vis är så sjukt. Det kallas Public Service men man kan ju undra vem det egentligen denna servicen ska gå till, är det till hederliga medborgare som sköter sig eller dessa parasiter som härjar runt som råttor och bara lever jävel och förstör. 

Jag personligen vill ju gärna tro att det e för hederligt folk men känns mer som att man bara sätter skygglappar på folket och vaggar in massorna i en falsk känsla av trygghet bara för att inte på något sätt ens riskera att man påvisar vilka det egentligen det är som håller på med dessa bränder och dyl.

Jag betalar lyckligtvis inte ett jävla öre till Rånartjänst och tänker sannerligen inte börja nu heller för jag vill fan inte att någon jävla idiot ska sitta och mata mig med en filtrerad sanning. 

Ne SVT gör om gör rätt för fasen! 


Ha de!

Likes

Comments

Bokmässan har näslat in sig i en jobbig sits, har berört ämnet tidigare då de gjorde en kovändning och sparkade ut Nya tider. Nu gjorde de en såndär kovändning igen och tillät Nya tider delta på mässan.

Direkt börjar folk vråla och kasta glåpord mot mässan. Visst det kan vara skrämmande för en del att ALLA ska få göra sin röst hörd och att mässan gjort denna vändningen innebär inte att de håller med i allt som har med Nya tider att göra. De gjorde detta pga att det fanns ett faktiskt avtal med nya tider och man ville inte riktigt bryta mot vad man har kommit överens om det är ren hyfs.

Så alla ni som nu går runt på bokmässan och känner er rädda, ja faktiskt folk känner sig tydligen rädda när de finns oliktänkande i närheten. Tror inte ni kommer skickas iväg till någon "semesteranläggning"

Ha de!

Likes

Comments

Löfven visar nu upp sin desperation över den överhängande risken att förlora nästa val genom ett helt galet utspel. Han säger helt enkelt att han inte kommer avgå frivilligt även om de förlorar nästa val.
Men i samma andetag säger han även att om alliansen säger sig vara beredda att ta stöd av SD går han frivilligt.

Detta är för mig en sån jävla sandlådepolitik han kör med, det är tydligt att han försöker ställa Alliansen i dålig dager genom att de då skulle ställa sig i en behovsposition intill SD. Men denna taktiken kan även blåsa upp i ansiktet på honom själv då folk kan få uppfattningen att S genom detta försöker få med SD i värmen av att vara ett accepterat parti. Att han dessutom är villig att ta denna risken visar enbart att han är grymt desperat och inte har särskilt stort förtroende för det egna partiet och politiken de bedriver.

Tror dock att detta bara är ett spel för att försöka köra Alliansen i botten och när det väl kommer till kritan så kommer Löfven backa undan. Han talar om en bruten decemberuppgörelse och även om så är fallet så borde han hålla fast i själva tanken med just denna uppgörelse även efter dess fall, man försökte hålla SD utanför om man nu inte vill framstå som en kappvändare.

Men ska bli intressant att följa vad som sker nu och vid kommande val.

Ha de!

Likes

Comments