Detta som oftast kan ses i diverse diskussioner på FB när det talas om sexuella trakasserier. vanligtvis är det kvinnor som anklagar män för att göra det men idag är det fasen omvända roller.

En man har begått självmord efter att han blivit anklagad för sexuella trakasserier, i samma veva blev han oxå av med sitt jobb.

Då helt plötsligt händer något märkligt på FB när folket börjar kommentera denna artikel från Aftonblaskan då kommer kvinnorna där och drar upp våldäktsoffer som begått självmord och hur hemskt det är istället.

Ha de!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Många har väl vid det här laget hört om den sk paradisläckan. Där förmögna personer har blivit påkomna med att skatteplanera.

Aftonblaskan och övriga skvallertidningar gör nu allt för att spä på hatet mot de rika. Kollar man på FB så verkar de oxå lyckas med det jävligt bra.

Helt galet att det kan bli en sån jävla hetsjakt på folk som inte ens gör något olagligt.

Välfärden ska vi vara måna om givetvis och i den fina socialismens anda ska vi skatta på lönen och bara lyda.
Att de rika betalar betydligt mycket mer i skatt än vad t.ex jag gör skiter folket i. Det är den där jävla procenten som är det enda viktiga tydligen.

Ett litet exempel för att jämföra hur mycket vi lägger i skatt.

Den där näringslivs fräsaren sa sig ha betalat 180 miljoner i skatt 2010-2017. Om de stämmer eller ej vet ja inte, men för att jag ska komma upp i den summan behöver jag 2000 år på mig.

Ändå är det han som betalar för lite.
Att folk sen dessutom har mage att försöka ta ifrån de rika sina barnbidrag är så jäkla fel.

Om ni nu vill att de rika ska betala sin skatt, att försöka ta ifrån dem sin del av välfärden kanske inte är en direkt motivationshöjare!

Ha de!

Likes

Comments

En händelse som kan verka obetydlig är det att Trumps Twitter blev nedstängt. Visserligen varade det bara i 11 min.

Men läser man folks reaktioner på detta blir iaf jag oroad över var vi är på väg.
Att någon kan försöka tysta en meningsmotståndare på det här viset medans folket hurrar är så jävla sjukt.

Man är rädd att extremhögern ska krascha demokratin men väljer ändå att se emellan fingrarna när  extremvänstern gör samma sak.

För fan folket var lite jävla konsekventa, ALLA har rätt att säga sin åsikt. Du behöver inte hålla med dem, men du måste ta mig fan kunna respektera och tillåta andra att säga sitt.

Ha de!

Likes

Comments

Ingen har väl kunnat missa denna våg av anklagelser som just nu haglar mot män världen över.
Även den våg av missförstånd som riktas mot de män som vågar yttra sig i frågan. Minsta ord de säger analyseras och vinklas för att svartmåla dem på något vis.

Detsamma gäller nog detta inlägg?!

Men i debattens hetta vår vi ändå försöka se alla dessa anklagelser för vad de är. De kan inte tas som en absolut sanning och vi borde verkligen inte lita blint på allt som sägs.

För den dagen vi tillåter oss att blint lita på kvinnorna blir det inte roligt. Det är att göra om historiens misstag. (häxjakterna)

För vad skulle då hindra ett ex från att göra livet surt för mig t.ex. Det skulle då räcka med att hon berättar om någon situation där jag varit med men hon säger sig inte viljat. Boom och där är jag en sjuk jävel.

Om då alla litar blint på henne är jag körd.

Ha de!

Likes

Comments

OBS sponsrat inlägg!!

Har du tröttnat på stabil internetuppkoppling, är du trött på att kunna surfa som du vill?
Då har jag den perfekta dealen för dig.

Hos Fele snå får du känslan av att ha ett adsl utan att behöva använda det.
Du får räkningar varje månad oavsett om det fungerar eller inte.
Den perfekta ursäkten för att inte spela med vänner eller ens svara på mejl.

Kontaktar du Fele snå redan idag slänger vi även in tilläggspaket "okunnig support" utan extra kostnad. Detta paket ger dig tillgång till en support som enbart låtsas lösa dina problem.

Bli en av alla missnöjda kunder som räknar ner till bindningstiden tar slut.

Denna dekorativa lampa medföljer vid tecknandet av ditt abonnemang.

OBS Kan utlösa epileptiska anfall pga konstant blinkande lampor.

Likes

Comments

Ännu en gång kommer rasism på tal och då även tolkningsföreträde. Dove drog nyligen tillbaka en kampanj som fick folket att gå i taket.
Man ansåg helt enkelt att det var rasism.
Kolla själva och avgör.

Det är då den mörkhyade kvinnan som påstås vara utsatt. Folket lyckades tolka detta korta klipp till att hon rengjorde sin hud och på så vis blev vit. Att den vite kvinnan byter etnicitet är inget man reflekterat över.

I efterhand har modellen uttalat sig om detta och hon själv anser sig inte ha blivit utsatt för rasism. Men tack vare folkets idioti har nu hennes ansikte blivit kopplat till kampen mot rasism. Hon har blivit ett offer utan att någon gjort något mot henne.

Här kommer frågan in om vem som har tolkningsföreträde, folket eller den enskilde personen?
Rasism borde likställas med mobbning på den fronten. Det innebär att enbart personen som blir utsatt kan avgöra om det är rasism.

I mina ögon är Dove helt oskyldiga och drog tillbaka reklamen felaktigt.

Ha de!

Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget så har Magdalena Ribbing hastigt gått bort. Detta efter en fallolycka i sitt hem.

Hon var den person som jag följt med stort intresse. Mestadels för hennes fantastiska sätt att förklara på ett bra men även lättförståeligt sätt.

En del av de inlägg som hon skrivit har även fått mig att tänka mer på hur jag talar med personer i min omgivning då särskilt i butiker och andra ställen.

Tack Magdalena Ribbing!
Du har varit en moralens vägvisare.
Må du vila i frid!

Likes

Comments

Oj vilket uppehåll det har råkat bli här, hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket.

Har hänt en del saker sen sist, kyrkovalet, Ribbings bortgång och NMR har varit i Göteborg.
Men mer om detta i kommande inlägg.

Ha de!

Likes

Comments

De flesta har nog märkt vid de här laget att kontanter sakta men säkert håller på att fasas ut. Man blickar in i framtiden och allt ska bli smidigt. Irritationen hos bankernas kunder har inte låtit vänta på sig, stängda kontor och kontantlösa banker har bara lett till att allt fler kunder får en mer cynisk syn på banken.

De finns en hel uppsjö av diverse banker att välja på nu för tiden och då kan man tycka att bankerna borde satsa på att erbjuda bra tjänster som kan konkurrera. Men den synen finns inte hos Swedbank där väljer man istället att stänga ner en väldigt uppskattad tjänst. E-kort kommer nämligen att stängas ner i Oktober.

Vad är e.kort? kanske en del av er undrar. Jo det är en tjänst där man hade möjlighet att skapa ett tillfälligt virtuellt kort med köpgräns. Den passade perfekt för de kunder som inte var bekväma med att lämna ut uppgifterna på sitt fysiska kort och gav en trygghet.

På Swedbanks FBsida kan man följa diskussionerna mellan banken och dess kunder. Men det enda alternativet de har att komma med är att man kan låsa upp sitt kort för e-handel och sen låsa det när man har handlat klart.


Ha de!

Likes

Comments

Då har det hänt, Anna Kinberg Batra kommer avgå som partiledare för moderaterna. Med ett sjunkande förtroende så är det absolut ett bra val från hennes sida då det inte är långt kvar till nästa val. Detta ger moderaterna en chans att räta upp skutan som inte riktigt har gått i den riktning de hade önskat.

Men risken är stor att de inte riktigt kommer kunna göra en tillräckligt bra återhämtning för att kunna få en överhängande makt vid nästa val. Så jag personligen kan tycka att det vore ett bra alternativ att verkligen lägga krutet på att få fram en stabil ledare för partiet. En person likt Fredrik Reinfeldt skulle vara att föredra, men vi får se hur de tänker gå vidare med detta.


Ha de!Likes

Comments